Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@elina313 ved prave, tam by mi nemuselo ubudnut 😀 😀 😀 😀
@tanicka321 uhmm... ale ubudne ☹
jasné, že aj do súkromky a tabulečky, inak to budem flákať, takto budem pod kontrolou... 😀
@teri3 No aj ja mam taku podobnu vahu i ked miery myslim ze este aj ovela horsie ako datelinka5 a ona ma dokonca o nieco vysšiu vahu takze je pravda ze vaha je vaha a cm su cm. Ale hadam uz po mesiaci sa bude dat povedat ze nieco predsa len z tych cm aj vahy zislo 😉 🙂
no lucia neboj urcite to pojde dolu aj v cm a aj vaha,ja sa aspon utesujem ze mam asi tazke kosti hihi 🙂 🙂
Ahojte kocky, aj ja som sa teda na to odhodlala a uz stvrty den som bez chleba a cukrov po 12tej 🙂. Dufam,ze to vydrzim 🙂.
caute baby! dnes mi prisla aj kniha. zaujimave citanie. normalne dnes 4den a vobec nemam chut na sladke 🙂 a to som musela mat volaco kazdy den. no ved to je teraz aj na mne vidiet 😠
baby, inak ak mate v meste update predajnu-vcera som ju u nas navstivila-tak tam predavaju len update 1-ciže sa to može jest aj vecer a maju tam aj pečivo,ochutene jogurty,cestoviny,rozne kase ochutene,vsetko sa može jest v rozumnych množstvach od 6 do 22h.Da sa aj menu objednat na cely den za 6 euro.Asi to od buduceho tyždna vyskusam.
@kaja73 uz na tom ficim tyzden 😉
@tanicka321 A jes len to? Ja si tam planujem pridat desiatu-ovocie.Chcem mat stravu 5 krat za den,nie 4 krat.A je to chutne robene? Dnes som si dala na olovrant krupičnu kasu s jahodami-z updatu a bolo to vemi chutne. 🙂
@kaja73 od ranajok do obeda je strasne daleko, davam si ich jogurt, alebo nejake ovocie, ale od obeda do vecera uplne v pohode aj porcie, a je to veeeeeelmi chutne, ako domace 😉 tiez som cakala ze to bude bez vyraznej chuti a zapachu - ale omyl ! Dnes sme mali akoby domaci segedin, poriadna porcia plna masa, kapusty, smotany - samozrejme bez knedle, ale bohate stacilo. Do olovrantu vydrziiiiim 😵
babi a kde je tam tabulka ja som skusala ten link co dala elina313 a pise ,ze stranka neexistuje...????
@tanicka321 ...však čo nám odbudne, tak to z chrbtaaaaaaaaa 🙂
Tak ja som si dnes dala - ranajky parky a zelenina,neskor kava a ovocie obed som mala fliacky s kapustou,potom kava s mliekom a predchvilkou prazenica - skor hemendex dala som si tam aj parku a papriku a trosku syra s paradajkou som k tomu mala namiesto chleba 😀 😀 dufam,ze som nic nerobila zle a mohla som to vsetko tak jest ako som jedla,inak ako sa Vy drzite? 🙂
ja som mala dnes conr fl.na ranajky s malinami a mliekom ,desiata nebola som pozde vstala tak ranajky bohato stacili,obed 2 platy chleba so sunkou a uhorkou,obed druhy bol az o pol 16 lebo som bola u zubarke ,zjedla som rezen a zemiaky ,vecera este nebola lebo nie som hladna,asi si dam len nejake acidko.
🙂 🙂 cakam netrpezlivo na knihu 🙂 🙂 pekny vecer
@elina313 @tanicka321 - je dobré sa merať na viacerých miestach - napríklad aj cez prsia, aj pod...keď z obidvoch zlezie po 5 cm, viete, že zliezlo z chrbta a nie z "kopcov" 😀
napríklad v tabuľke je položka "zadok", ale ja som dala obvod cez brucho - teda boky, lebo cez zadok mám tuším o 6 cm menej - ja mám vo svojom "súkromnom meraní" cca 10 položiek 😉
@gebeente77 no vidííííš, sa to "zlomilo", telo pochopilo, že mu nechceš zle 😉
@luciapejkova no, máš inú postavu, ako datelinka a určite to o mesiac bude poznať, ono za ten týždeň Ti to príde, že pár gramov, možno kilo, ale po mesiaci to už budú celkom pekné čísla...keby som mala väčšiu chuť - a teraz hlavne čas na cvičenie...manžel doniesol uhorky zo záhrady, tak môžem ísť cvičiť do kuchyne 😝
a k môjmu dnešnému jedálničku - hlavne jedlo "v teréne" - bola som v meste, tak na obed - krátko po 11-tej mäso, kapusta, knedľa - ale to som zjedla len 2 a pol zo 4 a potom sme boli na kupku a že teda čo si dám...tak bola v ponuke aj klobááása, dala som si s horčicou a namiesto chleba som si vypýtala šalát, tak mi dali za misku nakrájanej kapusty...na večeru bude grécky šalát, už mi dozrievajú v záhrade rajčiny, mám aj cherry rajčinky, tak sa tešíííím 😎 rajčiny to je pre mňa zelenina číslo 1 - hlavne teda tieto záhradkové a tento rok ich mám také, že by som sa uživila ich predajom 😀 😎
no damy, ja som dnes mala na ranajky parky s chlebikom celozrnnym - potom som si dala kaficko a delisu, mnam 😀 potom som mala neskorsi obed - hrianky z celozrnneho chlebika - a na veceru som nam s tatkom urobila opecene bravcove masko - pomlete s korenim, cesnakom a syrom zmiesane s koooopou salatiku a mala som kavicku 🙂
Bože baby ako to tu vypisujeme kolko zjeme myslim že je to super nie lebo vačšinou v dietach to tak nefunguje lebo tam sa neje tolko toho a tak a tu mame radost ze mozeme aj nieco zjest a aj tak chudneme 😀 . Ešte sa chcem spytat mozem jest jahodovy jogurt alebo čučoriedkovy cely den alebo nie ako sa to berie ci mozem len čistý v knihe su uvadzane len tie danone jogurty tak neviem ci mozem aj niejaky iny smotanovo.jahodovy ci nie,čo myslite? 😉
@luciapejkova ked je v nom cukor-čitaj prisady-tak nie je vhodny cely den.Vačšinou light jogurty maju nahradne sladidlo,treba si to studovat na etikete.Biele možes cely den,alebo si vymixuj ovocie U1 do bieleho jogurtu a prislad nahradnym sladidlom.V update predajniach maju ochutene jogurty vhodne po cely den-su chutovo celkom dobre. 🙂
Ibaze tu v PO predajna update nieje ale to nevadi len som chcela vediet ako to je ved aj ten danone sa da celkom zjest, 😝 😀
čo sa týka jogurtov, musím to ešte omrknúť, ale zdá sa mi, že aj yoplait má nejaké light, ale neviem, či kvôli nízkemu tuku, alebo cukru...inak manžel mi doniesol z Tesca nízkotučný jogurt, ale to už som mohla mať radšej plnotučný - je tam síce 0,1% tuku, ale 7g sacharidov na 100g!!! - bežne je len 3-4g...a nám predsa ide o to minimalizovať sacharidy a tuky trochu obmedziť večer...
@luciapejkova
@teri3 norbi v knihe odporuca konkretne danone vitalinea,tie možu byt aj ochutene a spadaju do U1.
Baby, myslíte, že je normálne, že zo začiatku trochu priberiem? Snažím sa držať update od pondelka, ale váha ide jemne hore... 😒 Alebo to môže byť tým, že som predtým držala inú diétu a telo je mimo, že zrazu jem inak a viac??? Môj dnešný jedálniček - ráno celozrnná instantná kaša (malá mi ju nechce, tak ju chcem minúť), desiata ovocný šalát, obed zeleninové rizoto, olovrant tvaroh a la pribinák, večera zapekaná cukína (cukína, vajíčko, mäsko, syr). Začala som používať update cukor, ale si neviem zvyknúť na tú pachuť. 😒 Ozaj, piekol už niekto z ich múky? Ak sa zmieša s normálnou, malo by to byť U1, len mne sa to nejak nedarí... A zabudla som miery - váha 72, výška 168, horný obvod 97, pás 80, dolný obvod 100, stehno 59
Hm, babeny, a to zajtra chcem piecť kokosky. To som zvedavá, či odolám. Sranda, teraz ked chcem schudnúť, tak ma baví pečenie. 😀
Ahojte babenky,ja sa tiez snazim drzat a mam minus 1kg,ale uz som to pisala ja sa vazim kazde rano neviem odolat asi tu vahu zapracem prec viem ze sa to nema 😠 😠 😠 😠 😠
@kaja73 viem, ale on vychádza hlavne z ich trhu, môže byť napríklad slov. výrobca niečoho, čoho zloženie spĺňa "naše požiadavky" - viem, yoplait nie je SK značka, ale zase Norbi knihu písal už pár rokov dozadu 😉 . Napríklad som v Lidli objavila jam, ktorý môže byť U2, lebo je z kyslého ovocia a fruktózy - takže je dobré aj čítať a vedieť, čo robím a prečo to robím 😉
to som hlavne nechcela napísať ako kritiku, ale ako úvahu, baby, ja som strašne "ukecaná" - aj v rečovej aj v písomnej podobe, naozaj by som nikoho nechcela uraziť, prosím, aby ste si moje námietky nebrali osobne, ja to píšem len ak dobre mienené rady alebo konštatovania. Ale ak by Vám môj štýl bol nepríjemný, tak mi dajte vedieť, ja sa "skrotím" 😀 😉

@tanicka321 kto si čo odmeria 🙂 ja som potom prepísala, lebo aj ja som sa merala cez prsia, však chcem vedieť koľko mi ubudlo 😀 😀 😀 😀