icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

fatima30
14. máj 2012

hej ale ja chodim spavat ze 11,12 😠 ☹

yamimami
14. máj 2012

@kristinenka U1 je ta skupina potravin ktore mozes papat cely den t.j. od 6 rano do 22 vecer. U2 mozes papat od 6 do 15tej hod. a U3 sa papa od 6 do 12tej hodiny! Ovocie mozes papat vacsinou len do 12tej ale su vynimky ktore su napisane na tej prvej strane.-)

kristinenka
14. máj 2012

@yamimami Dakujem velmi pekne, velmi si mi to zjednodusila a uzrejmila 😀 idem s chutou do toho a na plny plyn 😀 😀 😀 mala som v umysle drzat Dukanovu dietu, ale toto mi pripada ovela zdravsie a prospesnejsie....predpokladam, ze treba dodrziavat rezim 5 krat po menej.... 😀

yamimami
14. máj 2012

@kristinenka nesmies hladovat cize ANO pravidelna strava aby si telo neukladalo zasoby a nebalo sa ze ho nechas bez prijmu🙂 a dukanka ma super vysledky, moja kamoska schudla za mesiac 7kil a prestala to dodrziavat a aj tak nepribrala naspat ale je mozno jednou z mala kedze vela ludom sa kg vratili ak to nedodrziavali a hlavne je to dost drasticky bielkovinovy utok na telo a zakazuje resp. neskor velmi obmedzuje papat veci ktore su zdrave ovocie zeleninu atd. Norbi podporuje papat zdrave veci a je to hlavne o "tajmingu" tak drzim palce aj tebe papaa

grimaska4
14. máj 2012

@fatima30
celozrne cestoviny su U2,takze v pohode papaj do 15.00 😉

fatima30
14. máj 2012

diki ale nie su take dobre ako bilecestovinky,teda robila som si ich ja a boli nejake tvrde 😠

bezaz
14. máj 2012

@kristinenka ducanovu drzi teraz moj svokor a schudol uz 10kg, este dalsich 10 chce dat dolu, ale tak on je aj riadne tucny.. okrem toho je masozrut, jemu total vyhovuje, ze neje sacharidy.. a koli vyprazdnovaniu si dava nejake ovosne otruby ci co... mne by pri tom strasne chybalo ovocko a zelenina, maso mam sice rada, ale neviem si to pri vareni pre deti predstavit...
@fatima30 sak ked si das nejake dobre masko na veceru, tak urcite nebudes hladna 🙂 ja varim tak, aby som mohla maso jest aj vecer, ako U1, uz dlho nezahustujem vobec, teraz ked je cosi nutne treba zahustit, tak tam supnem 3-4PL tej update muky a nic tomu nechyba.. najem sa dosytosti 😉 alebo vcera som varila klasicky vyvar z morcacieho krku, tak som na vecer obhryzala ten krk a polievku k tomu 😉

grimaska4
14. máj 2012

@fatima30
kup si alebo objednaj update cestoviny,su lespie ako celozrne,sice tiez nechutia ako biele na ktore
sme boli zvyknute 😉
Ja uz zase biele nemusim,uz mi nechutia,uz pomaly rok co sa stravujem podla norbiho a chutia my uz tie ich cestoviny.aj dnes som mala na obed s duseneou kapustou.Sebe si vyvarim osobitne update cestoviny,rodine normalne 🙂

grimaska4
14. máj 2012

@yamimami
musi byt zazracna,alebo na papanie dava stale pozor,lebo ja nepoznam cloveka kto by po dukanovej nepribral,hoci aspon par kil

grimaska4
14. máj 2012

@fatima30
inak v knizke pise naposledy by sa malo jest 3 hodiny pred spanim.Kludne si daj okolo 19.00 -20.00 nieco lahke kuracie prsia so zeleninou,ci polystyreny so sunkou,tuniaka vo vlastnej stave,syry so zeleninou alebo daco

fatima30
14. máj 2012

baby chcem sa opytat vecera kelovy privarok a spekacka?ta asi nie ,plny mrazak spekaciek hruza a jaternic 😠 😠 😠 😠 od tatka a ziadne maso

bezaz
14. máj 2012

@fatima30 no aj kelovy privarok mas asi zahusteny normalnou mukou 😅 ale napr si mozes kupit v lidli tie ducano parky, kde nie je pridany ziadny skrob ani muka, ak ti taketo chyba 🙂 a privarok bud nezahustit alebo update mukou

bezaz
14. máj 2012

@fatima30 spekacky a jaternice do 12 😀

grimaska4
14. máj 2012

@bezaz
@fatima30
jaternicky a klobasky su U2,takze do 15.00 ,inak Reka ma v najnovsom cisle svojho casopisu Alakreform recept privarok s pecenou klobasou a je to ako vecera

monky1
14. máj 2012

no caute, ja tak trochu nestiham - teraz beham okolo chorych deti, nie vzdy mi vyjde navareny obed U3 do 12h ☹ ... aj dnes sme dosli od lekara o 13.30 a na obed svieckova 😒 ... ale tak vacsinou sa snazim dodrziavat - minimalne vecer
a predsa som sa odvazila - musela som, aby som mala jasno v jednej veci - potrebujem vediet ubytok za tyzden pri norbiho rezime, kedze bud. tyzden mame pobyt v Tatrach - svedske stoly a tak, tak nech viem ci vaha bude stagnovat, alebo nabehne hore, i ked i tak sa budem snazit dodrziavat U1,2,3 .... potom nemozem povedat ze za mesiac som schudla XY, ked tyzden z toho sa budem stravovat inak .... ale zatial 2 kilka doleeeee 😵

@grimaska4 tak dnes som kupila spaldovy kvaskovy chlieb, je na nom zlozenie - je tam pouzita muka saldova hladka, muka spaldova celozrna a taktiez kvasok je z rovnakej muky + voda a morska sol ..... a je maly a drahyyy 😀 ... ale kedze zjem 1 krajec rano, tak v poho - az na moje dve male sojky, kt. sa lakomia na vsetko, co si clovek teraz kupi ... ale je zdravy, nezahlienuje, tak nech jedia - ved komu dam, ked nie im, no nie?? 🙂

bezaz
14. máj 2012

@grimaska4 a jaternice su bud s ryzou alebo krupami a to je U2??? 😲 😲 😲 privarok s klobaskou jasne U1, len s ingredienciami podla update 🙂

grimaska4
14. máj 2012

@bezaz
no ja ine jaternicky nepoznam,len s ryzou cii s krupami 😉 ,a podla novej knizky su U2,najdes ich na strane 159 a na strane 158 je paru druhov klobas,vsetky su U2

grimaska4
14. máj 2012

@monky1
a zlozenie tam nepise na 100g??nejaky divny chlieb ☹ potom,dnes uz tie racio obchody maju vascinou zlozenie napisane.
Inak svedske stoly su najlepsie co mozu byt na dovolenke,fajne si budes vediet vyberat co chces a co mozes hlavne 🙂 ,samozrejme dakedy prehresok je ok,ale ten patri k zivotu 😉
Ja som akurat tiez dojedla 2 kusky ferrero rocher

bezaz
14. máj 2012

@grimaska4 fiha, tak na taku stranu som sa este nedostala 😀 😀 😀 😀 este ze ta mame 😵

fatima30
14. máj 2012

vecera odtucneny tvaroh,polka s kakaom a sladitkom a kokosom

yamimami
14. máj 2012

@grimaska4 no ved aj ja som bola dost prekvapena a dokonca nedodrziavala na 100percent ani tie prve bielkovinove dni par krat zhresila.

grimaska4
14. máj 2012

@bezaz
fiiha,asi maz knihu zaujimaveho vydania,ked si to tam nenasla ☹
ja ked si nie som ista,bludmi neodpovedam 😉

fatima30
14. máj 2012

@fatima30
to bolo o pol9 ale o pol 7 tri kusky sunky a plesnivy syr troska s chrenom mnam mnam 😀 dufam ze nebudem uz hladna

yamimami
14. máj 2012

@grimaska4 a citam ze ty babula uz rok drzis Norbiho, smiem sa opytat kolko kileciek sa ti podarilo uz zhodit? mozno si to aj niekde pisala ale hladat to teraz ked sme na 252hej straaneee 😉 dakujem za odpoved 🙂

yamimami
14. máj 2012

@bezaz wau to sa tak dobre cita ako ludia pri dukane fajnunko chudnu vsak? ale suhlasim s tebou, ja si tiez neviem predstavit nejest tyzden ovocie zeleninu a potom jest 1 ks ovocia a obmedzene zeleninu... brrrrrr

bezaz
14. máj 2012

@grimaska4 ja si robim srandu, citam tu knizku tak, ze kde otvorim, tam citam 😀 😀 nie, ze si vymyslas, prepac, ak to tak vyznelo 😅 😎
@yamimami ved toto.. a ozaj ktovie, ako to je s tym priberanim spat, ked prestanes jest len maso 😕

grimaska4
14. máj 2012

@bezaz 🙂 🙂 🙂

monky1
14. máj 2012

dievcata, radu prosim - to ked si poobede osladim trebars kavejo norbiho cukrom, to je ok??
alebo zahustim jedlo jeho mukou - moze sa cely den? ci len do 12h?? snazim sa nezahustovat jedla mukou, ale niekedy to inak nejde - davala som zemiak, ale ten je tiez len do 15h. Ci 12h? jeeeemine, ja mam v tom chaos - uz neviem ani to, co som vedela, kedze su nejake rozdiely v novej knihe a ja mam tu staru

a paradajka je 1, 2 ci 3????

vymotajte ma z toho, prosim
@grimaska4 zlozenie na 100g nepise :-/

grimaska4
14. máj 2012

@yamimami
ja sa stravujem podla norbiho od 10 augusta 20011,zacinala som so 67kg pri vyske 167cm,do novembra som schudla 10 kil,teda na 57kg(boli aj prehresky samozrejme).potom som dlho stagnovala az do marca 2012,kes som sa vytocila azacala presne ratat uhlohydraty,veceru som vymenila za proteinovy shake a do konca mesiaca dalsie 4kila boli dole 😉 ,moja vaha je medzi 52 az 53 kg momentalne,som velmi spokojna,lebo moj prvy ciel bol ist pod 60kg, lebo s tymi 67 kilami som sa citila jak slonica 🙂 ,nic som nevladala a vecne som spala,uz som sa budila rano unavena
Ale ten tyzden od vianoc po novy rok nebol ziadny update styl,to som jedla vsetko co mi prislo pod ruku,mozno tym som zabrzdila chudnutie,ale moja vaha nikdy nestupala chvalabohu pri tomto style stravovania

grimaska4
14. máj 2012

@monky1
norbiho sladidlo je ok,kup si jeho muku na zahustenie to bude tiez ok,alebo sojovu muku v bio obchode, s normalnou mukou mozes do 12.00.s celozrnou do 15.00,s norbi mukou do bezvedomia 🙂
paradajka je U1