icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

fatima30
19. máj 2012

baby ja som dnes hresila a je mi z toho nanic ranajky v pohode dala som si chlebik so syrom cibulkou ale potom to islo.musli tycinka troska gumenych cukrikov na obed teda do 12 3 male buchry na pare s makom o tretej sos.polievka a teraz to pride o 5 zmrzka vecr 4 poôystyreny par platkov syra
nola som sklamana lebo som sa vazila po 10 dnoch a iba kilo dole a to som mala dole len po 4 dnoch-
tak sombola z toho nanic.teraz sedim pred pc zduta nastvana na cely svet ze som toho cukru pojedla...... 😝 😝 😝 ako rychlo vam isli kg dole ?

grimaska4
19. máj 2012

@linda1984
mrnkni na FB ,fakt vyzeraju uzasne

grimaska4
19. máj 2012

@fatima30
kolko zmrzky si zjedla?jeden kopcek ma vraj okolo 20g Ch
inak ked ides z malej vahy ,kila nepojdu veelmi rychlo.ja som chudla prve tri mesiace 3 kila za mesiac,ale potom som 3 mesiace stagnovala

fatima30
19. máj 2012

3 kopceky,idem z 55kg tak ked pojdu tie tri kg tak budem rada

fatima30
19. máj 2012

@grimaska4
a potom stagnovani co?si schudla?

linda1984
19. máj 2012

@fatima30 aj ja som mala dnes tri kopceky zmrzky bez kornutka o pol tretej 😒 a tiez mam vycitky 😠 tak som si od nervov teraz objednala z tej stranky iherb.com steviu, jednu tekutu a jednu v sacikoch 100 kusov po 1 grame, to si dam do kabelky ked pojdem niekam 🙂 a este tie chia semienka co tu jedna odporucala 😉

linda1984
19. máj 2012

@grimaska4 a kde na fb?nemozem to najst 😒

grimaska4
19. máj 2012

@fatima30
hej,potom isli 4 kila za mesiac aj tyzden a odvtedy si vahu drzim 😉 isla som zo 67kg na 57kg za 3 mesiace a teraz mam 53 kg od marca uz 😉
tak ti nemas velku vahu 55kg,a ked schudnes tri kila myslis bude velky rozdiel?

fatima30
19. máj 2012

@linda1984
kolko ta vyjde ta stevia tekuta?kolko ml to je?

grimaska4
19. máj 2012

@linda1984
ale ved si robte zmrzku doma a taku mozte do bezvedomia 😉

grimaska4
19. máj 2012

@linda1984
na FB v tej skupinke Akik szeretik az update-et

fatima30
19. máj 2012

@grimaska4

ja by som chcela hlavne z cm.ako tu baby pisu zadok a stehna 😠 😠 😠 chodim aj cvcit ale uz som vazila 52 a bol to rto rozdiel som sa lepsie citila aj veci boli na mne krajsie........

grimaska4
19. máj 2012

@fatima30
ja som uz nosila 40 konfekcnu velkost,a pri vahe 57kg som uz nosila 36,vsetko zo mna padalo,musela som vymenit cely satnik.
Rifle nosim len znacky Levis,predtym som mala velkost 30 alebo 31,teraz uz 26 tej istej znacky 🙂 ,takze cm isli pekne

fatima30
19. máj 2012

@grimaska4
no vidis presne o tomto hovorim.mozno ma tu niektore odsudia ze henta ma 55 co chce chudnut ale kazda vie ako sa citi najlepsie

linda1984
19. máj 2012

@grimaska4 hm nemozes poslat link?lebo mne to nic nenaslo, ja mam len update slovakia

vikina74
19. máj 2012

@grimaska4
Ja ten chlieb kupujem normalne v pekarni, tu je par pekarenskych predajni napr. Beck, tam ho maju aj extra nan robia reklamu, ze je vhodny pri low-carb-strave.

linda1984
19. máj 2012

@grimaska4 ani nehovor ja som si kupila dvoje levisky minuly rok 27 a ledva ich zapnem, kupovala som si ich ked som mala 56.5 kg boli mi len tak tak ze ved schudnem do nich 😀 a teraz mam 58 a ledva ich zapnem, ani nemozem poriadne sediet v nich, takze som akurat tak pribrala a nie schudla 😒 ale s norbim to dam 😀

linda1984
19. máj 2012

@grimaska4 ty ked si robis tu zmrzku co si sem dala recept, tak nakolko ti vydrzi?myslim na kolko porcii si to rozdelis?a do coho to davas zamrazit?

monky1
19. máj 2012

@grimaska4 prosim si receptoš na zmrzku do bezvedomia 🙂

ja sa inak dnes drzim - sladke nic, len co som ochutnala caj, ci som to neprehnala ..... R: doma upeceny spaldovy chlebik (nie vsak cisto spaldovy) s maslom, sunkou a uhorkou, D: kava so smotanou, O: pred 12h vyvar so zeleninou a celozrnou cestovinou - ale tej minimum - lupou som ju hladala 😀 , neskor o 14.3O pecene stehno s opekanymi zemiakmi a trio zeleninou, co sa pred koncom dusila spolu s maskom, O: zase kavejo no a V: 1 hruby platok eidamu a kusok maska z obednajsieho vyvaru, lebo som bola syta este z toho stehna 😀 ... jaj a 3 hlty acidof. mlieka, co ostali odvcera

a dnes som si natacala "minutku" - drndala mi kazdu hodinu, aby som nezabudla na pitny rezim 😀 😀 😀 .... som sa citila ako kacka, co som tolko vody popila ... az mi zle bolo, brucho velke, naliate - som cvicne skocila na vahu a buch, +1,3kg ... tak len dufam, ze je to ta voda a rano bude vsetko postarom

linda1984
19. máj 2012

@monky1 recept je na strane 223 🙂

monky1
19. máj 2012

baby, tie co mate 55 - 58, aku mate vysku?????? vy idete chudnut z 58 a ja na 58 🙂 ... tisko vam zavidim 🙂 .... ale asi ste nizsie ako ja .. ci ani nie?

monky1
19. máj 2012

@linda1984 ou, dakujem, hned idem kuk 😉

linda1984
19. máj 2012

@monky1 ja chcem z 58 na 55 a to si udrzat, myslim ze to je moja akuratna vaha, takto sa necitim moc ok 😒 ja mam 170 cm 😉

monky1
19. máj 2012

@linda1984 myslim, ze tie tri kila das dole 😉 ... u mna spadli za 2 a pol tyzdna, co doteraz nechapem, lebo ja som kilo dve chudla aj 2 roky 😀
inak si vyssia ako ja a ja som teda trosku menej narocna 😉 ... alebo skor by som povedala, ze som si dala lahsi ciel a ked ho dosiahnem, stanovim si dalsi 🙂

ozaj, citala som na tej strane 223, ze grimaska pisala recept na musli tycinky??? mate ho niektora ulozeny?? alebo viete cislo strany?? skusila by som, lebo moja dcera vecne pyta nieco sladke, obcas dam, casto ale nie, a tak ked uz , tak aspon nieco zdravsie

nada666
19. máj 2012

Ahojte baby, má niekto z vás v nejakej prijateľnej forme tabuľku potravín rozdelených do U1-U3?
Ak áno budem vám veľmi povďačná ak mi to zašlete na mail: nada.trencanska@gmail.com
Dakujem 😝

linda1984
19. máj 2012

@monky1 musli tycinky su na strane 200, mam ich overene a su vyborne a vzdy sa mi malo ujde 😉 no a tie tri kila ja mam nadlho, lebo jedavam sladkosti do obeda co mi zapricinuje ze nepriberam ale ani nechudnem 😒 vidis viem kde je problem ale tazko sa mi odvyka 🙂

monky1
19. máj 2012

@linda1984 hm, ja sladkosti odkedy som sa dala na tento zivotny styl nejem - vecer dostanem chut, ale poviem si, ze rano si dam a rano si nedam - nestiham, nemyslim na to, spomeniem si po 12 a uz si nedam ... vcera vecer ma trhalo za horalkou, reku raaaaano, na ranajky 😀, ze ako prve zbodnem a rano chut nebola ... ja mam ten problem, ze rano sa najem a ked dam este kavu, mam dost na dva dni
a to jem fakt minimum na ranajky .... dnes aj tu vodu som pila - no konecna ... mohli by lentilky okolo mna tancovat alebo cokolvek, nehrozi 🙂

grimaska4
19. máj 2012

@monky1
ja mam vysku 167cm

grimaska4
19. máj 2012

@linda1984
idem sa ti to pokusit hodit ten link ☹ ,ale muza nemam pri sebe a neviem ci to sama zvladnem,lebo ten novy windows je pre mna dajaky komplikovany ☹

grimaska4
19. máj 2012

@monky1
tiez uz bol dakde pisany ale neviem na ktorej strane
potrebujes slahackovu smotanu 33%-nu,1 biely jogurt podla chuti(ja davam 200g-ovy 3,6 %-ny) a ovocie,najlespie U1 jahody,ribezle,cernice hoci aj zmrazene a sladidlo
vyslahas slahacku primiesas biely jogurt a sladidlo,ovocie a hotovo
ja som davala zamrazit do takych tuperware misticiek,vyslo mi 4 ci 5 misiek,ale oni su malicke