Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
baby zvyknete si davat troska kukurice do salatu aj ked je vecer zakazana?grimaska co povies myslis ze mozem
Babenky, tak som neodolala a robim tie tycinky! 😝 🙂 Prave sa mi mrazia a aj polevu uz mam hotovu. Skoro som ten krem zozrala len tak, taky bol mnam! A takmer U1, len som pridala maly sacik (8g) vanilkoveho cukru, lebo esenciu som nemala a nechcelo sa mi vyskrabavat vanilkovy struk 😀 .
Ked sa podaria, dam presny recept!
@fatima30
Ja mam najradsej zalievku z kyslej smotany zmiesanu s tatarkou v pomere ca. 2:1. Tatarku vobec milujem, ja by som v salatoch s tatarkou akehokolvek druhu - paradajkovy, kapustovy, vajickovy.... aj spala. 😀 Pravdupovediac mi lahsie padne vzdat sa sladkeho ako takych veci. V tom je Norbi fajn, ze neobmedzuje tak tuky.
Dokonano! 🙂 Tak tie tycinky su chutovo absolutna BOMBA! Mnam!
Jednu som zbastila hned este za "tepla", zvysok sa este chladi aby zatuhla poleva. Recept celkom OK, len ja som ich musela nechat dlhsie v mraznicke, to bude tvarohom, lebo mam len jemny makky.
Napln: 250 g plnotucneho tvarohu, 50g masla, 1,5 lyzice erytritolu (ca. 25g), vanilkova esencia (ja som mala len cukor 8g). Zmaknute maslo vymiesat s tvarohom, pridat sladidlo. Ked je tvaroh prilis tvrdy, tak by som sladidlo rozpustila v troche vody alebo mlieka, aby nezostali krystaliky. Nie je ale problem dat podla mna aj steviu.
Naplnit do vrecuska a narobit hrubsie tycinky na tanier. Minimalne na 30 minut do mraznicky nechat dobre stuhnut.
Poleva: 30g masla/kokosoveho tuku nechat rozpustit napr. v mikrovlnke, osobitne si rozpustit v lyzici vody ca. 1 lyzicu erytritolu/xylitu, zmiesat metlickou s rozpustenym maslom a pridat ca. 2 lyzice kakaa. Vznikne intenzivne cokoladova nie prilis sladka poleva. Tycinky namacat do polevy a nechat zatuhnut.
Ja som robila take mini tycinky, lebo som sa bala, ze sa mi polamu a tak mi vyslo z toho mnozstva 17 tyciniek kazda ma ca. 20-25g. Moje su dost makke, aj po polozmrazeni, chutili ako tvarohova zmrzlina 😀 , tak ich asi necham v mraznicke. Z tvrdsieho tvarohu to bude urcite jednoduchsie spravit.
Kazda moja tycinka ma ca. 1 g sacharidov, ked sa da namiesto van. cukru esencia alebo vanilkova dren, tak este o polovicu menej.
A ked uz som tu, tak este pridam moj dnesny jedalnicek. Dnes som si dopriala. 😉
R o 10:00: par lyzic krupicovej kase, dojizdak po malom 😉 , tri tenke platky vianocky maslom, lekvarom alebo nutelou
O o 13:30: (vidno, ze po uhlohydratoch skor vyhladnem) kus kalerabu so syrom ako predjedlo, potom cinske cestoviny na pikantno s trochou masla
V o 18:00: 200g cottage s paradajkou a kusok udeneho syra
To je inak moje oblubene vecerne jedlo: jednu strednu paradajku nakrajat na kocky a zmiesat s cottage syrom. Vyborne!
Ochutnavka o 22:00: tvarohova mini tycinka
Neviem kolko uhlohydratov presne, ale tipujem, ze okolo 160-170 to bude.
No čaute baby,dlho som tu nebola,mala som žlčnikovy zachvat, 😢 , bolo mi tak zle že až, takže diety mam zatial zažehnane a musim jest v menších dávkach a len keď som hladna asi aj toto mi k tomu dopomohlo,kedže moje telo nedokázalo toľko spracovať kolko som mu dala myslím tými davkami 5 krát denne aj ked som to neprehanala ale predsa len moj zaludok neni zvyknutí na toľko jedla denne a tak mi dr.odporučil teraz ze musim jest len ked som hladna ze viem ze uz mi to celé vytrávilo a tak ale v podstate ma pravdu lebo ja som uz davno spominala ze niesom zvyknuta tolko jest,ale nevadi za svojim cielom si idem ale pomalicky,vahu mam uz 79 kg 🙂 ,že uz ale aj tak dobre naposledy pred tým zachvatom som mala nieco cez 81 a isla som z vahy 83. Takze ci som spokojna ci nie som rada lebo týžden v takýchto bolestiach neprajem nikomu a v podstate som na normalnej strave len nie moc masnej a tak ale vaha ide dolu aj tak a dokonca asi aj rychlejsie. Inak občas tu zajdem kuknut vas a napisat ako sa vam dari,k vahe 70 mam este daleko ale aj to pride a potom zase pomaly pod 70. Ved nemozem zhodit nieco co som nabrala za par rokov v priebehu pol roka predsa len su to obrovske kila,ale jedna vec je ze sa citim lepsie ze mi neni tak tazko a tak,Pekny den vam prajem, 🙂
Tak ti drzim palce aby sa ti zlcnik napravil. Ostatne so zlcnikovou setriacou dietou ani nemas velmi sancu pribrat, skor naopak. Posluchaj svoje telo, mne napr. tiez vyhovuje jest iba trikrat denne a vzdy az ked citim hlad, teda po vytraveni. Ja mam problemy so zaludocnou kyselinou a ked dam jedlo pokial este je v zaludku to predosle, tak za to platim bolestami zaludka. Ty pri zlcniku musis dat pozor na tuky, mne zase prospieva obmedzenie sacharidov.
Tak sa drz a daj vediet ako sa ti dari. 🙂
@luciapejkova lucka drz sa, ja som si to absolvovala po prvom porode, najhorsie mi robilo caro s mliekom, to boli fasa zachvaty 😅 ninkin rok som oslavila poslednou statnicou a o 5 dni laparkou zlcnika 🙂
@luciapejkova ahoj Lucka to ma mrzi ze si bola tyzden v bolestiach drzim silno palce aby sa uz bolesti nikdy nevratili. a mozem sa opytat aku mas vysku pri tej vahe 83 z ktorej si uz kraaasne zisla o 4kila .... 🙂 gratulujeeeem 🙂
dievcata idem sa pochvalit po 8 dnoch mam 52,3kg a mala som takmer 55kg,aj cm ubudli,som spokojna,necakala som,ze to tak dobre pojde,podotykam,ze som PRESTALA jest len same U1,lebo u mna to nefungovalo skor naopak pridavam si aj U2...pekny den 😉
@simciatko
No krasa, gratulujem! 🙂 Si zhruba moja vahova kategoria, na kolko chces schudnut a aka si vysoka?
Ja v pohode jem aj U3 doobeda a tiez chudnem, takze pri tvojej vahe sa urcite nemusis tak obmedzovat. Ja som skor uz na udrziavacke, s vahou som spokojna, este trochu spevnit sportom a leto moze prist! 😀
@yamimami Ja som malicka mam 163 cm 😀
@bezaz
@vikina74 Baby ďakujem krásne verim ze to pojde aj tak dolu, a inak presne ako pises @vikina74 ja som zistila ze tiez mozem jest len ked som naozaj to posledne jedlo uz strávila lebo inak sa mi tiez robi žalud.kyselina a kadeco. No dufam,ze to pojde pomaly a isto dolu a budem sa citim uz fajn lebo aj ked som maloco jedla teraz vaha nesla az tak rapidne dolu svina jedna drzi sa ma ako kliesť 😀
polystyren je SUPER!vzdy ked som vecer strasne hladna tak si dam dva kusky zapijem vodou a je po probleme 😀 😀 😀
baby zvyknete si davat troska kukurice do salatu aj ked je vecer zakazana?grimaska co povies myslis ze mozem?kde sa stratila grimaska?
dnes vaziaci den,mal byt vcera ale kedze mimo domu tak jeden den neskor. vaha pred mesiacom 69,6 a teraz 66,8 😀 takze uz len necele 2 kila a mam svoj ciel.a kedze sa snazim teraz bez prehreskov,tak vaha isla rychlo dole.mam posledny mesiac na to kedze koncom juna sa zacina pracovat na babatku,tak musim ten ciel splnit.
ale zasobena som na veceru samymi U1 tak super.
este sa vam musim pochvalit,vcera na hodoch u nasich,kazdy papal kolaciky a ja som sa pripravila- JABLKOVE PITE od NORBIHO 😎 aby ma to nelakalo.a dnes som ochutnala kolaciky na ranajky
grimaska ja ta vidim ze tam si odpovedz prosi m
baby zvyknete si davat troska kukurice do salatu aj ked je vecer zakazana?grimaska co povies myslis ze mozem?kde sa stratila grimaska?
@luciapejkova
@luciapejkova
ahoj moja, joj tak nebars dobre si dopadla moja,ale prajem ti skore uzdravenie,vidis,musis sama nato prist co ti je vhodne a co nie,ja sa stravujem 5x denne mne isla aj tak vaha dolu,dakto len 3x denne a funguje aj tak.
Pojdu tie kila pomaly ale isto urcite ved uz dajaky ubytok u teba zase nastal 😉
@fatima30
vies kukurica je U2 inak ☹ ,vies ked si das trosku ok,snad znej nepriberes pol kila 😉 ,ale baby kukurica je U1 ale neviem aka to je,mozno to je taka ak
o v zavarine co si tie klasy malicke(nie su vyvinute zrnka na nej preto je U1 a je v nich este malo Ch-tak pise vnorbi v knizke).
Moj maly tie kukur.klasy stale je,dakedy zje sam celu flasu
baby idem si zabehat ,vcera som mala taky den lenosenia 😉 ,poobede budem robit tie tvarohove tycinky,dam vediet ako dopadli,ale ja ich chcem robit vo forme guliciek radsej,tak uvidim co mi z toho vyjde 🙂
velkost mam 167cm a nosit take M 40,obcas sa pritrafi 38 🙄 🙄 🙄 ale vies ja mam ritku a stehna silnejsie,prsia ziadne,maly vycical aj tie moje jednotky ☹ ani brucho len ten spodok nanic ach tusim mam fakt depku
@klaudialip gratulujem k úspechu. Z akej váhy si celkovo od začiatku išla?

baby pridajte svoje oblubene dresinky a zalievky na salaty prosim