Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@luciapejkova Som v tabulke 😉 Ale vahu poviem-pred 3 dnami 75 a teraz 74,5 a vsade ubudol 1 cm 🙂
Ešte baby ked si chcem pozriet tabulku kde mam kliknut,na modrom konikovi som nikdy nebola az teraz tuto dietu,tak mam kliknut na tu stranku co napisala elina v sprave ci kde ked si ju chcem pozriet len tak alebo ju davate niekde do vyhladavaca ci kde je ta sukromka ?? 😒
@kaja73 Váhu maš super aj ja by som taku chcela 😀
@luciapejkova Si zaradena do sukromky? Ak ano tak v lavo v temach mas temu s klučikom -norbiho update-myslim,tam si klikni,potom daj podtemu tabulka a tam mas link.klikni ho a dopis sa-ak tam nie si.
@luciapejkova zapisana tam si 😉 Takže sa tam vieš isto dostat.
No som zaradena aspon myslim pisala som sa tam,no neviem co myslis v lavo horu s klucikom lebo nic take tu nemam
Buď som ,,one alebo ja neviem no nic take tu nemam o com pises,hore mam modry konik,forum,fotobloky,bazar a kategorie firiem a potom forum,volna diskusia a moje oblubene...... 😖
@luciapejkova Klikni si forum -mas ho hore- potom sa ti v lavo ukaže zoznam tem,tam uvidis temu s klučikom-norbiho update-to si odklikni a dalej som ti už pisala.
Hej hej uz som to medzi tym nasla diki moc 😀
Trochu som mrkla zloženie update pudingu - nabudúce budem vedieť, zbytočne kupovať - zloženie - sušené odstredené mlieko, kukuričný škrob, aróma, sladidlo. Robí sa s vodou. No a mrkla som na klasický zlatý klas - kukuričný škrob, aróma, farbivá. To sa robí s mliekom. Čiže suma sumárum, stačí použiť zlatý klas a osladiť umelým sladidlom a je to to isté.... Stále to bude U1 a podstatne lacnejšie.... 😉
@pondelnicka ahojky...takze údaje, ktoré si tu zverejnila sú už v tabuľke 😉 ...vitaj medzi nami 🙂
@tiffanka vďaka...
Inak, ešte ma napadlo, v súkromke bude aj niečo ako "kuchárska kniha" - čiže recepty, alebo to budeme písať do jedálnička? Myslím, že na inšpiráciu by občas pár receptov bodlo... Čo poviete???? 😉
@luciapejkova mrkni do tabulky, máme skoro rovnaké miery!!!!
no dievcata chvilu som tu nebola (od pondelka ☹ ) a uz som mimo obraz, mimo zvuk 😖 to co sa tu stalo??? ze sukromna tema? tabulky? ja som z toho... 😨 tak asi sa zasa budem motivovat sama 😢 , ked budete vsetky v sukromke ☹ musim si vas precitat niekolko stran dozadu nech som v obraze 😅
@happysmile ved sa pridaj k nám do súkromky aby si sa nemusela motivovat sama
@happysmile poď k nám, nebudeš sama!!!
@happysmile Prečo by si sa mala motivovat sama ved my Ta radi privitame a aj ostatne baby kto chce sa môže pridať čim viac nas bude tým to pojde lahsie lebo vieme ze aj ta druha je na tom rovnako,kludne sa pridaj. 😉
Baby teraz som sa dočitala v knihe,že fruktoza je U2,tada sa može do 15.Fruktozu-ovocny cukor mam doma a je super sladučky,teda ho možeme jest až do 15.h 🙂 To sa mi paci,a sladidla umele sa može cely den.
@elina313 aj ja chcem do súkromky a do tabulečky s vami... viac ma to motivuje... 🙂
niekoľkokrát som to porušila, pretože som jedla napr. žltý melón neskoro a ochutené acidko :-/
@smarti kniha je dosť jednoducho napísaná, žiadne odborné články, ktoré sa nedajú čítať... celé to začína opisom jeho detstva, keď mal ako 15 ročný 105 kíl... ako vlastne začal, aké diéty vyskúšal, atď... a vždy sa dostavil jojo efekt... v strede je potom tabuľka podľa skupín a podľa abecedy... myslím, že aj cena knihy nie je horibilná... objednávala som cez gorilu... 🙂
@zofrinka aj ja si mylsim ze toto je posledna moja zachranna stanica,lebo tych diet uz bolo neurekom a nemuslea som byt teraz taka 89kg 🙂 urcite to teraz zvladneme konecne sa ucim poriadne stravovat v 40-ke
pekne ☹ ale nikdy nie je pozde,takze na rok budem mat 40 dam si to ako darcek,taka kocanda budem ze az !!! 🙂 budeme vsetkyyyy kockyyyy 🙂 🙂
@kaja73 ... čo ti ja viem 😒 ...mne osobne to už dáko nechýba po tej 12-tej... načo zbytočne cukry 😀 ...a umelé sladidlá už vonkoncom 😠
@pondelnicka ...kľudne založ novú tému... ja som aj do toho Jedálnička šupla jeden receptík... teda link na recept
Dievčatá, keď viete po maďarsky, na facebooku na Norbi Update sú aj videá, kde varí Norbi s manželkou... Skúste mrknúť... 🙂
@tiffanka speci cukor ani ja nemusim,ale napr nabuduce urobim palacinky z celozrnnej muky a s fruktozou a možem si ich dat až do 15h.Moj starši syn chce palacinky aspon raz do tyždna,tak nech nemusim zvlast sebe varit,takto to može jest aj on,aj mladsi syn a aspon to aj oni maju zdravsie.Toto iste pravidlo sa da použit pri hocakom peceni-celozrnna muka a fruktoza-ved toto nie je dieta ale zivotny styl,tak je to na dlho a obcas si treba aj užit 🙂 a ked sa da aj bez porusenia pravidiel,tak prečo nie?
@kaja73 ved jasnééé 🙂 ..ja to chápem.... ale ja si zvyknem dať obed do tej 12:30-tej, tým pádom aj sladké ak robím sladké... a tým to mám vyriešené 😉 Palacinky aj u nás by mohli byť každý týždeň... zapekaná verzia tiež chutí... Minule som objavila na nete rp na palacinky a odvtedy robievam tie...poznáš palacinky 3:2:1? 🙂 Takže kniha nám otvára nové obzory, to je supeeeer! To bude jedna radosť, ked sa naučíme všetky finty, čo a kedy.... Budeme všetko môcť papuškať , budeme spokojné a kilečká pôjdu dole jedna báseň 😉 😎
Pekný dník vám všetkým.Môj prvý dojem z tejto diskusie max.pozitívny,akoby ste tu boli všetko dobré kamošky 🙂 ,to ako si vzáj.fandíte,radíte..super..Tiež som zaobstarala knihu a idem ,,v tom,, s vami 🙂 Teda ak je to možné pravdaže 🙂 Môžem teda poprosiť o zaradenie do súkromky? Ďakujem
čaute babule,
som tu dva dni nebola, také krásne počasie ako bolo tak celé dni len vonku 🙂 Priznávam mala som prehrešok, chlapi boli na pive a priniesli nám domov plný kelímok zmrzliny, ktorú bolo nutné zjesť lebo sa to topiloooo, tak som si dala zmzliny kooopec, no a potom v tej mojej gebulke zas preskočili chute a hned som si pomyslela, že veď ked som už dnes porušila tak je to jedno a ešte som sa pustila aj do takých čokoládkových tyčiniek 😠 no ale včera som pekne poslúchala, dúfam že v pondelok to nebude na váhe až tak poznať 😅 .
Chytá ma zas chuť na "niečo" tak radšej pôjdem s detmi von, nech ma to neláka 😝 Včer sa zastavím doplniť údaje do tabulečky 😉
jaj mam za sebou hodinu na korčuliach,asi umrem,ako ma bolia nohy.Rok som na korčuliach nestala ,minuly rok len cca 5 krat a predtym 2 roky nič.Kondične to slo,len tie nohyyyyyy. 😲 😲 😲 😲 Ale dobry pocit vitazi. 🙂

@kaja73 Jáj tak to ja mam rada len čiste palacinky robim sice mensie ale zvladnem aj 2-3,kolko mas vlastne vahu? 😉