Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
no ja som prave spraskala omeletu s redkvickami a zajedla to kuskom Leerdameru 😀 som si kupila 200g - ako chutovku na vecer k telke, ale neodolala som, tak som si odkrojila 😀
a asi idem urobit kaficko 🙂
@datelinka5 o tom nepochybuj!!!!! Sa z nás naše drahé polovičky pos...kladajú!!! 😀 😀 😀
@happysmile veľa som počula o 5 tibeťanoch, ale absolútne nikde sa neviem dopátrať k tmou, že ako sa to cvičí!!! O čo tam ide??? Kedysi som dokonca videla v telke Zdenku Prednú ako hovorila, že straaaaaaašne schudla po 5 tibeťanoch. Môžeš mi "ich" nejako predstaviť?? 😀
Caute spolubojovnicky! Inak som sa v knihe docitala, ze po rozhodnuti drzat tuto "dietu" sa nemame 30 dni vazit. A ja som sa vazila kazde rano, ved nech viem na com som 😉 No, vyskusam 😝
@mmatta ja som uz vahu schovala ,lebo ma stvala,vytiahnem ju o mesiac a nebude mi stale nervy zrat 🙂 🙂
@gebeente77 Jej ten syr milujem aj ja 😝
@zofrinka je to jogove cvicenie tu mas link: http://www.jewel.sk/forum/index.php?topic=1216.0 je to tam celkom dobre popisane a ked trosku "pogooglis" tak najdes aj obrazky k jednotlivim cvikom (ak by si ti nerozumela z popisu) 😉
Aj ja som už váhu schovala a budem sa vazit az na zaciatku mesiace,ano presne Norbi to v knihe odporuca ze vaha skace ale cm ubudaju aj tak takze je dobre nevazit sa furt aby nas to zbytocne neklamalo 🙂
@happysmile To dnes bol spln? Uz som o tom pocula ze niekto sa riadi aj podla mesiaca a dari sa mu chudnut 😉
@zofrinka a este som nasla toto aj s obrazkami (na lepsie pochopenie 😀 aspon u mna to funguje) http://www.karneval.atknet.sk/masaze/pattibetan... mozno to aj ine kočky nadchne tak ako mna.
@zofrinka to si pis,budu usta otvarat 🙂 ked tak pozeram som tu asi najtazsia aj najstarsia 😠 co to znamena??
ze ked shcudnem budem naj...??? 🙂 🙂 🙂 ako mi pri vas mladsich dusa ozila 😀 😀 tusim idem do puberty 🙂
@luciapejkova ano dnes v noci. a je pravda, ze ked je spln tak sa lepsie chudne. ine dni nevydrzim mat vodovy den. vzdy ked som to skusala tak som mala prehresky, ale ked je spln, tak to vydrzim. a prave vcera som niekde citala, ze mesiac ma ozaj vplyv na vahu. takze teraz ked bude odbudat, tak nam kilecka pojdu lahsie dolu (jupiiiii.....), ale zasa pozor po nove mesiaca. vtedy sa v tele zadrzuje voda a kila sa zhadzuju pomalsie. preto si treba vtedy davat vacsi pozor na prijem kalorii 😉
@happysmile Prave to hovorila na markize v predpovedi, ze 5 dni pred a 5 dni po splne ma telo tendenciu priberat, takze by sme mali obmedzit cukry a tuky hlavne 🙂
@gebeente77 xixixi...aka nahoda 😀 ja ma zapnutu jojku, tak som to nevidela.
@datelinka5 stará telom, ale mladá duchom!!!!!!!!!!!!!!!!
@datelinka5 Pozeram ,že 4 chalani-uf.Mna ničia dvaja. 😝 A možno nie si najstaršia,alebo sme na tom podobne. 😉 To sa už zhadzuje tažšie,metabolizmus trochu strajkuje-aspon u mna ano. 😲
@kaja73 strajkuje ,nestrajkuje dole to musi ist 🙂 mi s apredsa nevzdame 😀 😀
ahojte kočky, teda kokosky upečené a ja som si NEDALA ANI JEDNU JEDINU,,,,,, HURAAAAAAAAA
ale zajtra ráno si dám 2, nech to trafí šlak, však musím ochutnať, nie? 😵
ked si nemožte dať, aspoň sa kuknite 🙂 som hnusná čo? nebojte sa, chudneme, máme pre koho, nielen pre svojich blízkych ale hlavne pre seba, ja teda aj pre svoj šatník 😝
Ahijte takja som teraz hresilaaaaaa fuj.Robila som palacinky ved do 12 mozem ale stale ma volali ze daj si ma mnam,a ten radler hanba,snad zajtra zase naskocim 😠 😠 😠 😠 😠
@happysmile tak to ta obdivuje ze si vydrzala ja dnes prave naopak stale by som nieco lovila 😀 😀 😀 😀
@happysmile a s cvicenim sme na tom rovnako nie a nie sa donutit.
@datelinka5 aj ja som uz dobre cez 30 a fakt to ide tazsie tie kg,dobre im je u nas. 😀
@luciapejkova ja som si dnes, ked som polievala po 21-vej kvieťatá na balkóne 😀 všimla oranžovú guľu na oblohe...takže je 🙂
@emily_666 ...ty si ale potvorka! Pretŕčaš nám ich tu, aby sme slintali 😀 ...ale mi nebudemeeee..my sme silné, však baby? 😉 ...krááásnučké sú /keby tu bol smajlo s palcom hore, tak ho iste použijem 😉 /... ja ich tiež rada pekávam, lebo dobre ukážu a sú aj chutnučké... z jednej dávky mi vyjde tých 42 kúskov 😉 ...a jasné, že ráno sa patrí zdegustovať 🙂
@mamisqva ...ja som môj šatník zredukovala, popakovala som malé veci do dvoch vriec, aby som videla, koľko málo vecí mám v aktuálnej ponuke 😀 ...čosi ako motivácia, pretože som nemienila investovať do XXXL oblečka...dúfam, že zanedlho sa vrátia na svoje pôvodné miesto 🙂 Aj môj drahý je solidárny 😀
@mamisqva ja iba dve, ale obcas zafrfle, ze uz vazim viac ako on 😀 ale zase ma motto, ze aj velka rit vie ocarit 😀 😀 ja som prave domalovala prckovi mojmu tricko, vcera som si kreslila tiez jedno dievcenske pre radost, tak si idem dat pivko, drahy je vonku a kuknem ci este cosi v telke davaju 🙂
@zofrinka nech sa páči...aj ja som čosi našla 😉 http://mediumway.host.sk/med/medtibet.html...a tento výrok patrí k tomu: "Niet väčšej sily, ako je disciplinovanosť. Niet väčšieho priateľa, ako je poznanie. Niet väčšieho nepriateľa, ako je sebectvo." (Ghéranda Samhitá)

dievcta dakujem uz som docila tych dest stran dozadu, tk som v obraze 😀 uz som sa aj pomerala a idem napisat eli o prijtie do sukromky... 🙂
ja sa musim dnes pochvalit. dnes som vydrazala vodovy den. jupiiiii.... ja totizto, vzdy ked je spln, tak sa snazim pil len vodu alebo odstavene ovocie. no dnes som to vydrzala!!! 😎
kočky ja vas obdivujem, tie co cvicite. ja sa donutim akurat tak na 5 tibetanov. ale musim sa j ja prkonat a zact aspon "walkovat" 😅