icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
30. máj 2012

@bettina
dakujeeem 😉

njjanjja
30. máj 2012

@smarti ja som asi pred piatimi rokmi drzala nieco na sposob dukana, vtedy sa este nevedelo, ze nejaky Dukan existuje, schudla som nadherne, ale tak som si prekyslila organizmus, ze oblicky som davala dokopy rok. radsej chudnut pomaly a zdravo. skoda, ze tolko zien robi rovnake chyby

yamimami
30. máj 2012

@grimaska4 prosim ta grimaska kolko uhlohydratov na den mozeme spapat? viem ze si to tu niekde predtym pisala ale kym to najdem.... 😒 dakujeeem 🙂

kokoss666
30. máj 2012

Mate nejaku skusenost s grahamovymi cestovinami? tie by mali patrit do u2?

linda1984
30. máj 2012

@yamimami 150 g

smarti
30. máj 2012

@njjanjja presne tak.

smarti
30. máj 2012

Dievčatá neskúšala som, ale Češky píšu, že Norbiho kniha sa dá stiahnuť, v diskusii majú na ňu linky:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=30012

grimaska4
30. máj 2012

@kokoss666
ano U2

grimaska4
30. máj 2012

@smarti
neeviem ci to nie je jeho prva kniha..lebo v novej ma ine kody trosku a co som tam kus mrnkla nasla som napr.hermelin pod U2 a po novom su syry U1

petka55555
30. máj 2012

ja som si dnes urobila uzasnu veceru...balik jahod, cerstva mata a stava z jednej limetky a moze byt aj stevia a rozmixovat...mnammmm 🙂) v piatok sa idem vazit a merat, som velmi zvedava 🙂

smarti
30. máj 2012

@grimaska4 neviem, nesťahovala som to, ja mám popísané v tabuľkách.

monky1
30. máj 2012

caute, zenuchy, tak hlasim navrat z dovolenky z Tatier - bolo super, jaaj, co vam poviem, aj som kilo nabrala 😠 , no ale to sa proste nedalo - aj som sa snazila, vecer viac zeleninky s maskom, priloha bokom, no po niekolkych dnoch zavidenia mojim drahym pirohy, ryzovy nakyp, palacinky som si povedala, ze nevydrzim, ze sa predsa nezblaznim, ze som na dovolenke a ak to ma niekam smerovat, v prvom rade musim byt ja v psychickej pohode ... a tak som zhresila a raz som si na veceru dala kokosky plnene makom 😀 ... ale jak fajne mi bolo
no i tak som cakala vacsi prirastok - za obedom dezertik, pred vecerou predjedlo 😀

ale uz 2 dni som znova disciplinovana 🙂

monky1
30. máj 2012

a mam zase otazku - pšeno je ktore U?

yamimami
30. máj 2012

@linda1984 dakujem🙂

yamimami
30. máj 2012

@grimaska4 aj celozrnne cestoviny su U2 vsak grimaska?

grimaska4
31. máj 2012

@smarti
ja len som tam z toho daco narychlo prezrela a ten uvod tam k norbimu,no katastrofa a ze cervene vino bez obmedzenia 😀

grimaska4
31. máj 2012

@yamimami
aj celozrne su U2,obsah Ch je taky isto vysoky ako v normalnych cestovinach,akurat obsahuju vela pomaly vstrebavatelnych 😉
kupte norbiho cestoviny a mate pokoj, v jeho cestovinach je ch okolo 32 g na 100g,pricom v obycajnych nad 70g ch

grimaska4
31. máj 2012
grimaska4
31. máj 2012

@monky1
ale neviem ci to nie je proso(alebo z prosa) nahodou,lebo proso je v novej knihe pod U3 ☹

linuska1
31. máj 2012

tak ja za prvy mesiac dole 2,5 kg.. presnejsie... 2,6 kg..🙂)) snad to takto pekne pojde dalej..🙂) a v lete uz bude ako tak..🙂))

smarti
31. máj 2012

@grimaska4 zdá sa mi, že pšeno je vlastne lúpané proso

linuska1
31. máj 2012

@grimaska4 a ma aj nejake lahsie cvicenie na dvd?.. ja praveze som dnes pozerala v predajni.. ale skor sa bojim ze su tam brutalne cviky...a moja kondicka je niekde hlboko pod nulou... preto som nekupila ziadne...:( skusam pozerat na nete... nieco od neho alebo od reky pre zaciatocnikov..ale moja madarcina tiez na nulovej urovni.. a google otrasne preklada...

grimaska4
31. máj 2012

@linuska1
inak jej cviky sa daju v pohode,hoc zo zaciatku s prestavkami,pre mna teraz ta pentek eniko je brutal -ja mam z nej taku svalovku a na takych miestach kde som v zivote nemysslela si ze svaly mam 😉 ,a jej to kardio 20 minutove tak sa zo mna liala voda uz pri 17 minute a po polovicke som si myslela ze to vzdam,lebo ma lytka palili nenormalne 😀 ,
neskusala si na youtube mrnknut tu jillian michaels ona ma tam viacero levelov a je to v anglictine,alebo ja som dakedy pred 10 rokmi cvicila na cindy crawford-ona je tusim tiez na youtube,celkom lahke nic extra narocne,alebo od zory czoborovej pilates,to je v pohode lezato ziadne skakanie

klaudialip
31. máj 2012

ahojte,uz som tu dlho nebola,bohuzial nemam cas citat co ste vsetko popisali,malej sa venujem na plno a cas na seba skoro ziaden
@grimaska4 ako pises o tej dukanke,ja som pocula ze tie co ju zacali pouzivat a potom presli na normalnu stravu pribrali a ked sa vratili zase na dukanku ze schudnut naspat,tak sa im to uz nepodarilo

fatima30
31. máj 2012

moj dnesny jedalnicek

r: stvrt bagety s tofu natierkou,
d: 1 kus mal& bublaniny plus nanuk 🙄
obed: hraskova polievka zo sucheho s graham haluskami
druhy obed: plnena paprika
v:klasika neviem
@grimaska mam stale 54 kedy sa to rozbehne??? 😢 😢 😢 myslis ze to kvoli mojim prehreskom?

fatima30
31. máj 2012

@simciatko
ako si mohla za 2 tyzdne schudnut vyse 3kg?
napis mi este svoj jedalnicek aspon zcasti co kedy papas?a kolko?lebo ja asi vela jem ☹

mavion
31. máj 2012

Ahojte, ak mate moznost a viete po madarsky kupte si Rekin magazin Alakreform, su tam vyborne recepty a cviky 😉 alebo ak chcete niektore recepty mozem napisat aj sem 😉

R: krupica s grankom a kopou masla 🙂
D: nebola, krupica ma zasytila az do obeda
O: spenat s volskym okom
O: Norbiho musli tycinka / inak su vyborne /
V: bud zeleninovy salat alebo biely jogurt

inak Reka v magazine vela pise o dolezitosti pitneho rezimu, cim viac pijete, tym viac skodlivin sa s tela odplavi, ja tiez kolkokrat chytim mlsnu, tak sa napijem a prejde ma, ona toto tiez pise..a este jedna zaujimavost, sval je o 10 krat tazsi ako tuk 🙂

grimaska4
31. máj 2012

@mavion
mam ten jej magazin ,ale tie cviky co tam su su tie iste co ma na dvd a v predchadzajucich cislach pisala ako denniky kazdy den daco,to posledne cislo uz trosku upadlo nakvalite od polovice sama reklama..
inak recepty su ok najme to mediterran penne,toto si robim kazdy tyzden 😉
ale kto neviem po madasrky na figu mu casopis za 5 eur

grimaska4
31. máj 2012

@fatima30
neviem ja nie som odbornik na chudnutie 😀 ,ale ti nemas vela kil,teda nadvahu ty sa daj dievca na cvicenie-ty potrebujes spevnit problemove partie,zacni cvicit a preorientuj sa na cm nie na kila 😉

mavion
31. máj 2012

dokonca ma rozpisany jedalnicek a cviky na 2 tyzdne, a dalsia zaujimavost, pri dennom prijme 100 g uhlohydratov sa chudne a pri 150 g sa vaha udrziava..ten jedalnicek ma zostaveny tak ze nepresahuje tych 100 g...tak ak mate zaujem mozem ho napisat cely 😉