Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@smarti ja som asi pred piatimi rokmi drzala nieco na sposob dukana, vtedy sa este nevedelo, ze nejaky Dukan existuje, schudla som nadherne, ale tak som si prekyslila organizmus, ze oblicky som davala dokopy rok. radsej chudnut pomaly a zdravo. skoda, ze tolko zien robi rovnake chyby
Mate nejaku skusenost s grahamovymi cestovinami? tie by mali patrit do u2?
Dievčatá neskúšala som, ale Češky píšu, že Norbiho kniha sa dá stiahnuť, v diskusii majú na ňu linky:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=30012
ja som si dnes urobila uzasnu veceru...balik jahod, cerstva mata a stava z jednej limetky a moze byt aj stevia a rozmixovat...mnammmm 🙂) v piatok sa idem vazit a merat, som velmi zvedava 🙂
caute, zenuchy, tak hlasim navrat z dovolenky z Tatier - bolo super, jaaj, co vam poviem, aj som kilo nabrala 😠 , no ale to sa proste nedalo - aj som sa snazila, vecer viac zeleninky s maskom, priloha bokom, no po niekolkych dnoch zavidenia mojim drahym pirohy, ryzovy nakyp, palacinky som si povedala, ze nevydrzim, ze sa predsa nezblaznim, ze som na dovolenke a ak to ma niekam smerovat, v prvom rade musim byt ja v psychickej pohode ... a tak som zhresila a raz som si na veceru dala kokosky plnene makom 😀 ... ale jak fajne mi bolo
no i tak som cakala vacsi prirastok - za obedom dezertik, pred vecerou predjedlo 😀
ale uz 2 dni som znova disciplinovana 🙂
a mam zase otazku - pšeno je ktore U?
tak ja za prvy mesiac dole 2,5 kg.. presnejsie... 2,6 kg..🙂)) snad to takto pekne pojde dalej..🙂) a v lete uz bude ako tak..🙂))
@grimaska4 a ma aj nejake lahsie cvicenie na dvd?.. ja praveze som dnes pozerala v predajni.. ale skor sa bojim ze su tam brutalne cviky...a moja kondicka je niekde hlboko pod nulou... preto som nekupila ziadne...:( skusam pozerat na nete... nieco od neho alebo od reky pre zaciatocnikov..ale moja madarcina tiez na nulovej urovni.. a google otrasne preklada...
@linuska1
inak jej cviky sa daju v pohode,hoc zo zaciatku s prestavkami,pre mna teraz ta pentek eniko je brutal -ja mam z nej taku svalovku a na takych miestach kde som v zivote nemysslela si ze svaly mam 😉 ,a jej to kardio 20 minutove tak sa zo mna liala voda uz pri 17 minute a po polovicke som si myslela ze to vzdam,lebo ma lytka palili nenormalne 😀 ,
neskusala si na youtube mrnknut tu jillian michaels ona ma tam viacero levelov a je to v anglictine,alebo ja som dakedy pred 10 rokmi cvicila na cindy crawford-ona je tusim tiez na youtube,celkom lahke nic extra narocne,alebo od zory czoborovej pilates,to je v pohode lezato ziadne skakanie
ahojte,uz som tu dlho nebola,bohuzial nemam cas citat co ste vsetko popisali,malej sa venujem na plno a cas na seba skoro ziaden
@grimaska4 ako pises o tej dukanke,ja som pocula ze tie co ju zacali pouzivat a potom presli na normalnu stravu pribrali a ked sa vratili zase na dukanku ze schudnut naspat,tak sa im to uz nepodarilo
Ahojte, ak mate moznost a viete po madarsky kupte si Rekin magazin Alakreform, su tam vyborne recepty a cviky 😉 alebo ak chcete niektore recepty mozem napisat aj sem 😉
R: krupica s grankom a kopou masla 🙂
D: nebola, krupica ma zasytila az do obeda
O: spenat s volskym okom
O: Norbiho musli tycinka / inak su vyborne /
V: bud zeleninovy salat alebo biely jogurt
inak Reka v magazine vela pise o dolezitosti pitneho rezimu, cim viac pijete, tym viac skodlivin sa s tela odplavi, ja tiez kolkokrat chytim mlsnu, tak sa napijem a prejde ma, ona toto tiez pise..a este jedna zaujimavost, sval je o 10 krat tazsi ako tuk 🙂
@mavion
mam ten jej magazin ,ale tie cviky co tam su su tie iste co ma na dvd a v predchadzajucich cislach pisala ako denniky kazdy den daco,to posledne cislo uz trosku upadlo nakvalite od polovice sama reklama..
inak recepty su ok najme to mediterran penne,toto si robim kazdy tyzden 😉
ale kto neviem po madasrky na figu mu casopis za 5 eur
dokonca ma rozpisany jedalnicek a cviky na 2 tyzdne, a dalsia zaujimavost, pri dennom prijme 100 g uhlohydratov sa chudne a pri 150 g sa vaha udrziava..ten jedalnicek ma zostaveny tak ze nepresahuje tych 100 g...tak ak mate zaujem mozem ho napisat cely 😉

@bettina
dakujeeem 😉