icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kokoss666
29. máj 2012

@yamimami dakujem. Ja som zacal v utorok po velkej noci, najskor som si dal ocistu podla piatich elementov(http://www.planetafood.sk/product/sk/Ocista-pod...) a potom som nejak narazil na norbiho a drzi ma to doteraz, Na zaciatku som mal 118 kg a teraz mam 104 kg. Ale neviem sa nejak dokopat k tomu cviceniu D:

pigie
29. máj 2012

Tak dnes 57.7kg 🙂 takze mam o -10kg menej ako v januari a o -7kg menej ako ked som zacala s Norbim. Do ciela uz len 2.7kg 🙂 To snad dam do konca buduceho mesiaca. Do konca tohto som mala ciel dat pod 60 aspon deko, nuz darilo sa 😀

yamimami
29. máj 2012

@grimaska4 ano je to smutne s tymi dzusmi je pravda ze tie ch som doteraz nikdy neriesila a aj teraz mam v tom trocha miš maš este ale ja ked kupujem ovocne stavy tak zasadne tie chladene ktore su z cerstvo vylisovanych vypucenyh kusov ovocia, davam si pozor na tie vyrobene z koncentratov.. najradsej mam napisy ako 100na .... stava a malymi pismenami pod tym je napisane "z koncentratu"..tu v uk dostat tie fajne cerstve stavy skoro vsade este mas aj napisane kolko kusov akeho ovocia pouzili a my doma pijeme len prefiltrovanu vodu zlata brita frci a dzusy raz za cas kupime na ranajky.. 😉

yamimami
29. máj 2012

@kokoss666 super vysledok a ta ocista to bol dobry napad 🙂

yamimami
29. máj 2012

@pigie waaaau kraaasa citat gratulujem uz nemas daleko do ciela dievca 🙂 😵

bezaz
29. máj 2012

@pigie super 😵 😵 😵

baby ja uz sem ani nechodim, lebo vzdy chytim depku, vsetky super chudnete a ja od marca len -3,5kg, fakt neviem, kde robim chybu 😢 😢

lulusha
29. máj 2012

@bezaz nevzdavaj sa! ja tiez nechudnem nejakym extra tempom, zatial mam od aprila dolu len okolo 3,5 kg, ale uz mam pod 60 kg, co je velice pozitivne 🙂

bezaz
29. máj 2012

@lulusha ja to nevzdavam, to stravovanie mi vyhovuje 😉 len som sklamana, vychodzia vaha o dooost vyssia ako tvoja, 78,5, takze som predpokladala, ze to pojde rychlejsie 😝 zvazujem navstevu u endokrinologa, lebo mam aj ine problemy a ak nebude problem tam, tak idem fakt surovo ratat uhlohydraty ako @grimaska4 😅

fatima30
29. máj 2012

baby vcera som si dala ze vrstveny salat a beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee som mala problem zjest ja jaksik nemozem uvarene a studene kuracie maso take osklbame uz nikdy viac radsej budem hladovat baby co si dnes robite na veceru?
a dalsia vec ja strasne rada peciem a chcem obmedzit sladke co mam robit to je strasne,ja trpim 🙄 🙄 🙄 😕 lebo to potom musim aj papkat 😀 😀 😀 makova a orechova strudla a mna uz zase svrbia ruky ze co budem piect hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fatima30
29. máj 2012

@yamimami
no mi hovor nadavala som si a bola som cely cas smutna a deprimovana 😢 😢 😢 a ani so mnou nebola rec a muz hovori neboj norbi sa nepozeral 😠 😠 😠 😠

lulusha
29. máj 2012

caute! my sme dnes vstali s drobcom o piatej, tak som si uvarila fajnu ovsenu kasu s kokosom, hrozienkami a orechami, mnam 😝 na desiatu som zbastila kopu jahod, kupila som rano na trhu domace a su neskutocne uzasne a sladucke, obed bude Update hek v cesticku so zeleninou, olovrant asi nic a vecera Update ripsy so sunkou a syrom, k tomu zeleninka... a potom si este dam z tych jahod s jogurtom 😝

simciatko
29. máj 2012

potrebujem poradit...na veceru som si urobila rybaciu pomazanku-sledove filety v oleji(neviem ci sa to tak presne volalo) s 0,1gsacharidov/100g,olej som vyliala,vybrala len rybky+hrubsi pasik obycajneho masla(kocka)+jarna cibulka+3kukuricne polystyreny mozem to zaradit ako U1 jedlo?dakujeeem

grimaska4
29. máj 2012

@simciatko
je to vsetko U1 dokonca aj s tym olejom s konzervy-nemusela si ho vobec vyhadzovat,inak maslo obycajne je tiez U1 😉

grimaska4
29. máj 2012

@bezaz
a nemavas casto prehresky??lebo aki si pametam tvoje prispevky,rada si vecer po 21.00 norbiho nanuky bastila..

grimaska4
29. máj 2012

tak sa tesim,dnes mi doslo dvd koneecne od pentek enikö,zaraz idem mrnknut a vecer si chcem s nou pocvicit,svalovku budem mat riadnu urcite 🙂 ,musela som ku Reke daco zobrat lebo ona ma uz zacina nudit.
Ze vraj norbi ma dobre dvd-ka daco tak sa vola na zemi vo vzduchu a na vode,nemate daktora?ze vraj riadna makacka

bezaz
29. máj 2012

@grimaska4 nie 🙂 praveze sa snazim vecer max tie jahody 😀 😀 😀 no nic, asi si zacnem pisat, co som kedy zjedla a pocitat kalorie a sacharidy 😝

petka55555
29. máj 2012

@bezaz nevzdavaj to ja som mala tiez taku vahu a myslela som ze to pojde rychlo dolu a aj ked som vsetko dodrzovala a cvicila ako drak tak za viac ako tri mesiace neslo nic dole a teraz sa to pekne rozbehlo 🙂

grimaska4
29. máj 2012

@bezaz
alebo sa daj vysetrit,lebo ked mas problem so stitnou zlazou,ci cukrovku tak to pojde tazko,mohla by si aj pohyb zaradit dajak,hoci len 2 x to tyzdna po 20 minut,dajak skus najst cas,tolko si pre seba zasluzis aj ty

A inak baby pozor na U3,lebo ked doobeda prezeniete mnozstvo,darmo si date poobede U1,ked uz doobeda ste prijali celodennu davku Ch,organizmus si vyrobi energiu z toho co prijalo a nemusi siahnut na tukove zasoby,tym padom stagnujete

bezaz
29. máj 2012

@petka55555 @grimaska4 baby dik..
@grimaska4 asi koli tomu doobediu si idem pisat, co jem a pocitat, lebo uz fakt neviem.. k dr. sa dostanem az cez prazdniny.. to cvicenie je u mna problem, jediny cas mam vecer, aj to vacsinou sijem, aby som aspon par supov zarobila 🙄

bettina
29. máj 2012

@grimaska4 ja mam, ale oproti Reke je to pohodicka. ale na precvicenie a zmenu dobre. ja mam vsetky norbiho aj rekine dvd, a teraz tiez cvicim na eniko . striedam s rekou a plus beh. ale eniko len co ma ona na nete cviky. tiet chcem si kupit dvd, ale asi v madarsku si kupim, alebo v pohode si objednala cez net? poslu z madarska?

bettina
29. máj 2012

@fatima30 ja tiez mam velmi rada sladke, a hlavne zakusky. pred rokmi som obmedzila pecenie, aby sme sa zbytocne neprepchavali, ale odkedy mam muku so znizenym obsahom sacharidov a sladidlo s 0kcl, tak peciem niekedy aj viac krat do tyzdna. a v pohode ak mam chut si pochutnavam 😉

grimaska4
29. máj 2012

@bettina
da sa v pohode objednat,ja som objednavala do rakuska a platila som cez internet banking,len nejako to dlho slo,lebo 12.5 bolo podane a dostala som to dnes.Inak ja som si objednala to zona 2 dvd,lebo nemala som nervy na tie kratke zostrihy z jej stranky a ja mam internet v pracovni a lepsie sa mi cvici v obyvacke,tam mam viac miesta aj sukromia.
inak som poobede prezrela narychlo to dvd,no mam tam dost brutalne cviky daktore a ona tam tak vzdycha,a ked porovnam s tym co ma na nete,tak na nete ma toho malo a myslim si ze co je na nete to je viac z jej 1 dvd.
Inak zeny na madarskom update fore pisali uz dlhsiu dobu,ze jej cviky su brutalne,ze ked s nou cvicia leje sa z nich voda,jedna dnes pisala ze po cviceni s nou bola o kilo menej.
Ja uz na rekine som zvyknuta akurat jej to najnovsie jubileum mi da zabrat,najme to bruchoB,ale chcela som eniko na obmenu,mam aj zoru czoborovu pilates ale to je slaba kava uz pre mna.
a nevies ako sa vola to norbiho dvd -nieco take ze vo vzduchu ,na vode ,na zemi ze vraj je stare a ze je dobre a tiez ze vraj ma jedno kde spalis 1000 kcal za hodinu.
Co som bola v update obchode,ta te mantak predavac nevedel ktore to je a na obaloch nepisalo,norbi ma inak do bludu dvd ta sa mi nechce vsetky kupovat. V poslednom case aj tak co mam najradsej je beh a to tak skoro rano ked je cerstvy vzduch,nikde nikoho(par sportovych blaznov sice stretavam 😀 ) a ten klud

linda1984
29. máj 2012

@pigie jeeej no gratulujem, musis nam povedat co jedavas 😀 ci aj U3 alebo sa snazis nejest sladke vobec....vsetko sem napis 😉

fatima30
29. máj 2012

@grimaska4
tak toto je asi to presne ze zjem vela U3 doobeda sladkeho lebo mam pocit ze vsetok cukor na svete mozem zjest do 12 😝 😝 😝 😝 😝 dam si na to pozor

fatima30
29. máj 2012

@grimaska
mas krasneho syna a to meno nadherneeeeeeeeeeeeee 🙂

kokoss666
29. máj 2012

cavte, inak co vravite na krabie tycinky? ja som bol v tom ze ako rybacina sa to moze stale, ale otocil som obal a tam ze sacharidy 17 gramov D tak neviem, nespominaju sa u norbiho?

grimaska4
30. máj 2012

@kokoss666
ze je to humus,rybie maso tam sotva najdes,ja ich ani nekupujem,ved za lacne peniaze ani kvalitu nemozes cakat ☹ .
norbi ich v knizke nespomina,aspon ja si na to nepamatam
Ja sa len smejem ked vidim prispevky k dukanovej diete,ze zeny tlacia do seba krabie tycinky,co bielkoviny 😉 pomaly nevideli

smarti
30. máj 2012

U nás je teraz dukanka trend. Chudnú síce tie dievčatá, ale zase za 2 týždne schudnúť 6 kíl, to si myslím nie je pre zdravie prínosom. Škoda, že nepoštudujú viac, hlavne čo sa týka rizíik takto vysoko bielkovinovej diéty na ľadviny, tlak... Veru Norbi je v tomto super, že sa dá po troške zo všetkého. Ja som teraz dlho stagnovala, ale za posledné dva týždne sa to konečne pohlo - 2. Ešte aspoň 5 mi treba dať dole.

grimaska4
30. máj 2012

@smarti
lenze dukan funguje tiez len vtedy ked ho dozivotne drzis a to je predsa nemozne,cely zivot nejest uhlohydraty pomaly.
Vcera akurat jedna baba na Fb pisala ze schudla s dukanom 10 kil a potom jak prestala s nim ,pribrala 7kg ☹ a teraz ju ide nanovo drzat bo musi do svojej svadby schudnut-akoze ju nechapem ,este raz urobit taku istu chybu a pustit sa do dukana

bettina
30. máj 2012

@grimaska4 Földön, vízen, levegőben: to je to dvd o com si pisala http://www.egeszsegbolt.hu/367-norbi-dvd-k/333-...
a toto je to druhe Norbi fitness kickbox 1000 kalóriás edzés, ale som nenasla kde by sa dalo kupit cez net