icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mavion
31. máj 2012

@grimaska4 ved prave preto som sa ponukla ze ten jedalnicek sem hodim, je tu vela bab ktorym chyba inspiracia 😉

mavion
31. máj 2012

@fatima30 suhlasim s grimaskou, len cvicit a vahu zahodit 😉 aj ked ja by som si uz po kolaci nanuk nedala 😉 skus toho sladkeho menej a uvidis ze vaha sa pohne...inak pitny rezim dodrziavas?

grimaska4
31. máj 2012

@mavion
inak 100g ch je na den uz velmi malo, a najme ak dakto aj sportuje... ☹ uz aj 150g ch je rizikova min.hranica,lebo potom blbne mozog.

mavion
31. máj 2012

@fatima30 napr. dnes si mala podla mna toho malo na ranajky, mozno keby si viac zjedla rano, tak na ten nanuk by si uz nemala chut 😉

grimaska4
31. máj 2012

@fatima30
podla mna tvoj jedalnicek celkom ok,priblizne je to do 100g ch,ale neviem presne hodnoty napr.co obsahuje tofu natierka..mozno tam je 3% tofu a ostatne mis mas Ecka a take bludy a zase nanuk tiez neviem,pise inak na obale,napr.moj oblubeny bum bum ma cez 20g ch na jeden nanuk

lulusha
31. máj 2012

@mavion nahod ten jedalnicek, prosim ta!

simciatko
31. máj 2012

dievcata mozem si dat este biely jogurt s jahodami ked som prave prisla z cvicenia alebo si uz nedavat nic az rano?kolko jahod si zvyknete davat na veceru?dnes mam s nimi premieru 😀 😀 😀

lulusha
31. máj 2012

@simciatko to ako by si chcela vydrzat bez jedla do rana?!? urcite si daj ten jogurt s jahodami, ja by som umrela od hladu 🙂

simciatko
31. máj 2012

@lulusha ja by som to v pohode vydrzala,ale vecer by som zaspavala s tym,ze sa veeelmi tesim na ranajky 😀 . Inak kolkokrat do tyzdna jedavate pecivo,samozrejme celozrnne???...niekedy mam az vycitky,ze ho casto jedavam na ranajky,predtym som jedavala len biely jogurt s otrubami,ale to ma velmi nezasytilo a ledva som vydrzala doobeda,ked si dam na ranajky pecivo s maslom a zeleninou aj obed mi staci polovicny 😝

petka55555
31. máj 2012

@simciatko po cviceni si musis dat bielkoviny kvoli svalom...a to by bolo strasne dlho uz teraz nejst az rano...teda ak nechodis o siedmej spavat 🙂)...aj ja si davam jahody az vecer a dost vela aj 200g a jeden biely jogurt a skoricu 🙂))

grimaska4
31. máj 2012

@simciatko
jahody mozes kolko len chces,su U1 a najnovsie ze aj bez cukru 😉 ,inak po cviceni potrebujes aj uhlohydraty najlepsie rychlo vstrebavatelne(par kociek cokolady alebo lyzicu medu),a taktiez bielkoviny,najlepsie je vypit shake ak mas
Inak ja pecivo jedavam max 3 do tyzdna aj to na ranajky,mam norbiho pecivo zamrazene,ale ked mi dojde uz ho v zivote nekupim,pretoze nasla som ovela lepsie co sa zlozenia tyka,mna zase jogurt s vlockami a s otrubami s ovocim viac zasyti jak chlieb,ale kazda sme ina
ja ked mam jahody po ruke,zjem denne v pohode aj pol kila

simciatko
31. máj 2012

@fatima30 sama neviem ako sa mi to podarilo,skusim ti nejak zhrnut moj jedalnicek,sladkost som mala zatial len 2krat za tri tyzdnne v podobe kolacika a snazim sa aspon 3krat do tyzdna cvicit,postupne si pridavam cas cvicenia...viacmenej takto jedavam stale,len to striedam...
R:racio pecivo s maslom a zeleninou alebo biely alebo nizkotucny ovocny jogurt s otrubami,pripadne ovocim
D:vzdy nejaky kus ovocia...najradsej mam jablko dobre mi posobi na creva 😝
O:zeleninovu polievku,kuracie maso so zeleninou alebo zemiakmi(raz som mala kopcek ryze a raz cestovinovy salat),ryba so zeleninou,kuraci vyvar z rezancami,pecene kurca so zeleninou,zapekana brokolica so syrom a trochou zemiakou a pod.
Olovrant:nemam nikdy lebo po 17.00 uz nejem a tak mi staci vecera
V:tuniakovy salat,kukuricne polystyreny so syrom alebo rybacou pomazankou,biely jogurt,zelene jablko,kuracie stehno alebo kuracie sote a uz ma narychlo nic nenapada
Ak ta bude este nieco zaujimat napis 😲

simciatko
31. máj 2012

@grimaska4 aj ja sa snazim tak 3krat to tyzdna pecivo a striedam s jogurtom,pecivo ma vsak viac zasyti 🙂

grimaska4
31. máj 2012

@simciatko
k tvojmu ubytku najviac pomohlo asi to,ze po 17.00 nejes 😉 ,inak aj reka to odporuca ze sem tam je dobre vynechat veceru

emma1234
31. máj 2012

@mavion to by bolo super ten jedalnicek..nedas ho sem? 🙂

mavion
31. máj 2012

baby nahodim ho vecer ked ulozim deti spat 😉
@grimaska4 pomozes mi prosim s prekladom niektorych slov? napr. co je to rips?

kokoss666
31. máj 2012

@grimaska4 a mozem vediet ake pecivo si nasla?Ktore ma lepsie zlozenie ako update pecivo?

grimaska4
31. máj 2012

@emma1234
1.den so 100g ch na den
R 1ks update rips,1ks vajce,1 velka paradjka,2 ks update 1 syr (10g ch)
O stiplave kacacie kusky na vitaminovej posteli (34g ch jedna porcia)-kacacie prsia stiplava parika olej k pacu tam ide,mrkva cukina po 15dkg aj por 15dkg
Olovrant 1 ks velke jablko 14g ch
V kapustova kremova polievka s opecenymi parkami(z bielej kapusty) 1 davka 28 g ch
denny pitny rezim 2 flase update drink ovocne 16g ch a pol litra mineralky

grimaska4
31. máj 2012

@kokoss666
najdes na www.lcw-shop.de,su tam peciva ktore maju len par g ch na 100g a bielkovin az 20g
ja zijem v rakusku tak nemam problem objednat,ale do madarska posielaju,tak urcite aj na slovensko by poslali,maju aj cestoviny cokolady tiez s lepsim zlozenim ako norbiho veci

grimaska4
31. máj 2012

@mavion
rips je tiez update produkt,tie kocky maju olivove a makove,co vyzeraju jak maces bol dakedy,na jeden kus vychadza 8g ch,ja by som osobne z jedneho kusku umrela od hladu 😀
zato ja som tu uz pisala zenam,ze tie jedalnicky ak nemas update produkty nema zmysel to tu sem davat..

grimaska4
31. máj 2012

a este na jeden den,konkretne 4.den
R omeleta z 3 vajec,5 dkg masla,sol,ciernekorenie,8dkg update chlieb (23g ch)
O ryba pecena s cibulovymi opecenymi kruzkami a chipsy z topinamburu
( 1 porcia 36g ch)
Olovrant 1 kus update ryzovy puding 22 g ch
V 4 kusy update parkov,8 ks update rips-ov,update kecup,majoneza,10 12 kuskov redkviciek (8gch na porciu

tie porcie obedy a vecer su na 4 osoby!!
pitny rezim 1 flasa update ovocneho drinku(8g ch) a 1,5l mineralky

fatima30
31. máj 2012

@mavion
ten kolac bol o 9 a nanuk pred 12 lebo som ficala od lekarky s malym a mala som chut teda bola som hladna tak som neodolala☹

fatima30
31. máj 2012

@grimaska4
ja ti dam to fu 3 percenta a mis mas aze ecka 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀 to je poctivka ja som si ju robila s koreninami cibilkou porikom a kvasnicami mnammmmmmmmmmmmm

fatima30
31. máj 2012

@grimaska4
ja viem ze nie si odbornik ale vsetkym tu radis vask si vsimni kolki tu pytaju od teba rady vzdy si na prvom mieste preto sa ta pytam 🙂
ale u mna je to fakt tymi sladkostami ale ja som bez nich strasne nervozna 😝 😝 😝

fatima30
31. máj 2012

@simciatko

kedy chodis spat: 🙂 ja chodim o polnoci niekedy aj o 11 ale zriedka to by som od piatej nevydrzala
vidim ze ty sladkostiam neholdujes takze aj preto si schudla ach jaj .
nie si hladna po 5?ako si robis ten tuniakovy salat?dakujem za jedalnicek

fatima30
31. máj 2012

ozaj kolko ks polystyrenu je vecer povolene?dakujem

lulusha
31. máj 2012

@fatima30 ja si davam dva kusy, max tri polystyrenu a nie som hladna, zjem k tomu sunku, syr, zeleninku

lulusha
31. máj 2012

@fatima30 a pozeram, ze mame skoro rovnako starych syncekov 🙂 odkial z BA si?

grimaska4
31. máj 2012

@fatima30 😀 😀
ja len zato,ze ked s obchodu,tak vies,tam sa da kupit pomaly aj hovno...

grimaska4
31. máj 2012

@fatima30
podla toho kolko ch chces (potrebujes) vecer prijat,optimalne je okolo 20 az 30g ch,takze ak jeden polystyren ma 5 g ch mozes aj 6 kuskov.
najlepsie je tu dennu davku 150g ch rozlozit na 5x 30g ch-norbi to minule radil v cih programe co mavaju v telke 😉