Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
baby ja dnes -12kg....zacala som k orbitreku aj behavat,ale len tak 3-4 krat do tyzdna, ale vydrzim len pol hodinu...mam presne mesiac do dovolenky, tak by som rada 5 kg este zhodila, ale to je asi nerealne....tak aspon 3 🙂))
@snehulienkatrpaslik
daj si v pohode aj 1 a pol odmerky,to mas 19g bielkovin to je v pohode,denna davka je okolo 60g(podla vahy kazdej).
inak vo vode rozrobeny shake vie organizmus lepsie spracovat ako ked je s mliekom,ale skus obidva,ja som zo zaciatku pila ho s mliekom ale uz som si zvykla na vodu.
ak chces(teda ak ta zasyti)kludne si daj ho aj na ranajky,ale nezabudni,ze na ranajky je dobre dat si aj uhlohydraty.
Ja ked rano chodievam behat tak idem nalacno,predtym si dam takych 3dcl vody a potom si pripravim shake a dakedy nejake lahke ranajky-biely jogurt s jahodami napr,alebo update pecivo s maslom,s marmeladou
Ahojte , dnes som sa dala aj ja na Norbiho na začiatku som čítala , že šrot sa je U3 . Neviete mi niektorá poradiť čo je to presne ten šrot a kde ho kúpim
@spp
srot je nahrubo pomlete obilie,kde ho kupis neviem,ja pouzivam otruby kvoli vlaknine sem tam na ranajky,ci ovsene ,pohankove vlocky.
Ja som sa osobne so srotom v obchode nestretla,mozno tam patira otruby,vlocky atd,mozno dakto iny ti lepsie poradi ja viem len tolko o tom 😉
prajem ti vydrz a veela kg smerom dole! 😉
caute! tak hlasim, ze dnes sa mi podarilo konecne si zacvicit, kedze som vcera mala pauzu... hned sa citim lepsie 🙂 potom som skocila na pedikuru a teraz som zjedla dva ripsy so syrom a sunkou 😎
Dakujem , myslela som tiež na pšeničné otruby mám ich doma, lebo predtým som bola na dukanovej diete a dajú sa z toho robiť rôzne dobroty.
@petka55555 gratulujeeeem!!!! neboj este spadnu aspon 3 do dofci🙂 ved makas ako daaabel 😉
@bettina no my sa tiez trapime pri mensej babike s prvymi zubkami a pri starsej babike s ocnymi ale dnes sa uz podarilo aj mne ist behat a bol to super pocit aj ked tej pauze som vladala po sprche som vysla vysmiata endorfiny udreli do hlavy a s radostou sa slo von poobede s dievcatami🙂
wau ty mas 4 deticky to je aj nase cielove cislo a mozno 5. babo ak budeme stihat hahahahahaa je to urcite uzasne mat taku velku rodinku... aj ked chlapi nemaju sajnu ako sa treba obetovat ale takto je to zariadene nooo my mamy sme mamy🙂
inak ja mam v telefone super aplikaciu, uz mesiac si kazdy den zapisujem co zjem a pekne mi vypocita calorie....a zadavam aj orbitrek, beh a dokonca prechadzky s kocikom pri ktorych sa krasne spaluje🙂....a pekne mi kazdy den vypise, co som zle zjedla a kolko by som mala schudnut 🙂) pri takomto style...
@petka55555 aka je to aplikacia, prosim ta? je to na htc?
@petka55555
mas ten My fitness pal?? 😉
@petka55555 wau super ti to ide, len tak ďalej a na dovolenke budeš so sebou riadne spokojná. Aj ja by som chcela za mesiac ešte aspoň 3 kg dať dole, som zvedavá či sa podarí. Inak my odchádzame na dovolenku 14.7. a vy?
Baby moc ma to tu s vami baví, vďaka vám aj oveľa viac cvičím, super sa tu podporujeme a motivujeme 😵
@petka55555 skoro rovnako...a kam ak môžeš prezradiť? My do Chorávtska - Rogoznica Lokva.
Tú aplikáciu si si stiahla do mobilu alebo to tam už bolo. Myslíš, že by sa to dalo aj na mojom telefóne, ja mám Samsung Galaxy mini...
@karin. My este nevieme len vtedy ma manzel dovolenku 🙂 a ja mam iphone a to my tam dal manzel ja taketo veci neovladam 🙂)
@petka55555 vygooglila som, že aj telefóny čo majú Android to môžu mať, len je tam nejaký poplatok za stiahnutie. Opýtala by si sa ho odkiaľ to stiahol a či to bolo zadara? Ďakujem
@karin. zevraj z appstore a neplatil 🙂
ahojte baby ,tak a mam odcvicene a ja som taka happy 😵 doteraz som cvicila cviky na zemi, ine som nevladala a dnes som sa zaprela a odcvicila som 20 minut stehna od reky..a v pohode 🙂 tak zaradujem dalsie cviky 🙂
inak pozicala som znamej svoju knihu, ze viac menej uz viem tie kody, nech pomoze inej..to som si ale len myslela ze viem..ja uz 2 tyzden jem melon aj vecer a tu citam ze je U2 😒 uplne som si bola ista ze je U1 😒 ved melon sa praveze odporuca pri dietach
@mavion
melon ma vraj vysoky glykemicky index, takze je U2, ale myslim, ze grimaska pisala, ze ho jedava aj vecer. Ja myslim, ze je to v pohode, hlavne ak das este nejake bielkoviny k tomu, tak to aj ten GI stiahne.
Ja som vcera dala zase level 1, pekne som citila stehna, super. Dnes este uvidim na co budem mat chut.
Vcera R o 8:00: krupicova kasa s kakaom mala porcia
D o 10:00: 10 piskot (tu vidno dobre ten efekt, ze ked mam na ranajky sacharidove jedlo, tak vyhladnem skor)
O o 12:00: bageta s mozarellou und paradajkami, kapucinko
1. V o 18:30: jablko
2.V. o 20:00: 2 krehke chlebiky celozrne (podobne ch ako polystyreny) s maslom a hydinovou sunkou, 100g cottage s paradajkou
Inak som dnes rano zistila, ze dva platky celozrneho toastu maju dokopy iba ca. 30 ch! 🙂 Tak som sa potesila, lebo dva platky mi na ranajky stacia a zaroven neprekrocim odporucane mnozstvo ch!
@petka55555
ja ten tvoj program nepoznam,poznam lem my fitness pal ale ho nepouzivam,dost ukazuje bludy podla mna ale to je moj nazor,inak ten my fitnees pal ukazuje nielen kcal,ale aj bielkoviny,ch,tuky.
v porovnani s inymi tabulkami ukazuje stale menej a co sa tyka pohybu-beh ci cvicenie tiez ukazuje bludy,pri hodinovom insanity podla mna 1800kcal sa neda spalit to je velmi vela,to podla toho by sme chudli rychlo straasne ak by tie udaje boli pravdive
@grimaska4 moj ukazuje tiez aj bielkoviny tuky a cukry aj si zapisejem kolko vody som vypila. Mne napriklad ukazuje ze za 45 oritreku spalim okolo 319 kcal a pll hodina behu okolo 295 tusim. Neviem ci je to blud? Nevyznam sa v tom a ved jasne ze to je len orientacne. Ale mam tam stiahnutych 10000 druhov potravin aj priamo hotovych napriklad z mcdonald 🙂
@petka55555
no ja co mam ten forerunner,ten my ukazuje napr. po hodine behu nejake 350 spalenych kcal, my fitness pal raz tolko,takze daco nesedi,ale mozno ten tvoj program je iny,aj z ch dost ubera.
inak to je pre zaciatocnikov urcite dobra a rychla pomocka ,a hlavne mobil ma vacsina stale pri sebe.
aj fitnness pal ma jedla aj z mekaca ale naco to,ved ked si kupis tam dajake jedenie pise presne zlozenie na skatuli ci na sacku ked mas napr.hranolky.

@snehulienkatrpaslik ak mas ten delite od scitecu tak davka je dve tretiny odmerky pre zenu, cela pre muza. na stranke homegym odkial som si ho kupovala ja, odpovedaju na otazky a celkovo je tam napisane, ze pri chudnucom rezime by sa mal namiesto ranajok a vecere a to okolo 18 hodine, tak isto je vhodny aj po cviceni ale minimalne 45 minut po. Ine davkovanie je pri naberani svalov. Myslim ze najlepsie je dat si ho namiesto vecere, to by malo fungovat najviac 🙂 ja si ho davam teraz ked si odcvicim Jillian a potom uz nejem a to je okolo 19:00