Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ahojte zienky potrebujem radu dnes mi v obchode padli oci na avokado a ze reku oprobujem spravit pomazanku bo aj v bezservitky ju casto robia. nemate nejaky dobry recept ?? a este doplnujuca otazka avokado je 1 ci?? dakujem
@karpan ahoj, ja som robila takuto:
1 avokádo, 1 polievková lyžica citrónovej šťavy, morská soľ, 1 biely jogurt.
Postup: Avokádo rozkrojíme na polovicu, vydlabeme dužinu, ktorú roztlačíme vidličkou a hneď pokvapkáme citrónovou šťavou. Zmiešame s bielym jogurtom, ochutíme soľou. Podávame s celozrnnou bagetou.
Miesto jogurtu mozes dat aj maslo, pripadne pridat aj cesnak.
@lulusha dakujem vyskusam 🙂 a avokado je teda ta 1 skupiina ?? fakt to idem robit prvy krat a ked som aj citala recepty tak pisu ze najvhodnejsie je zrele avokado... a ako zistim tu zrelost ??? :D ak by to malo byt podla tvrdosti tak to moje je dost tvrde mam pockat kym zmakne?? som v tomto uplny laik
tak po mesiaci som tento vikend porusila Norbiho system,dopriala som si vsetkeho na co som mala chut,ale nemam vycitky,pretoze potrebujem len vahu udrzat a dnes rano,moj vaziaci den, bolo len o 0,5kg hore,co za tyzden opat pojde dolu,na to vsetko zjedene som cakala,ze vaha ukaze viac,takze som v pohode, vsak zivot nie je len o prizerani sa 😀 😀 😀.Inak dievcata v knihe som niekde zachytila,ze kto si chce vahu len udrzat,moze mat menej prisny jedalnicek,neviete ako to Norbi mysli,najma tie vecere??? 😲
ahojte baby! tak ja by som sa tiež rada pridala, len sa chcem opýtať či ste schudli pekne aj z bokov a zadku, lebo to je môj problém, ja na váhu veľa kg nemám vážim 53 len boky a zadok to je hrôza, tak by som to chcela skúsiť, či sa mi podarí schudnúť z týchto partií, ja na cvičenie čas nemám, dve deti, práca aj cez víkendy tak som už z toho zúfalá a ide leto.... 🙂 😒
ahojte babulky! no dnes sme sa opat po tyzdni vazili, vaha mi sice o moc dole nesla, ale zato ubudli 2 cm z brucha, jupiiii! teraz v nedelu to budu dva mesiace, co sme s muzom zacali, on ma dole uz asi 10 kg, ja sice len 3 kg, ale tych cm je viac... cvicim poctivo Jillian, tak snad za dalsie dva mesiace bude ubytok vacsi 🙂
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj.teraz som docvicila,neviem ako sa zajtra budem citit,uplne totalne mokra.isla som dnes na level1 ale kedze som sa nevedela rozhodnut ci si dam cardio s posilnovanim abo len cardio,tak som dala obidve.cize 1 hod.cvicenia za mnou s jednou prestavkou na cik pauzu,letim do sprchy 😎
mam na to uz len malo casu,tak musim teraz poriadne zamakat,kedze za chvilu sa chceme pokusat o babo a toto nemozu cvicit tehotne tak telo za 6 tyzdnov riadne vypracujem a potom uz take jednoduchsie cvicenia.a dufam ze zanedlho cvicenia pre tehotne od Reky 😉
inak dnes som sa sekla ked som prisla z roboty o 14:00 mala som spagety s kuracim masom v syrovej omacke a teraz som sa docitala ze to patri do 3 skupiny :/ aj ked nechapem preco ved cestoviny su 2ka a kuracie maso a syru su 1ka tam bude robit asi problem ta slahacka vsak aj ked som jej nedala vela :(
@karpan cestoviny su U3 ak mas celozrnne tak su U2.kuracie maso aj syrova omacka su U1 teda ak to nie je zahustene mukou
neviem preco som bola v tom ze cestoviny su 2ka :/ este ze vas mam
@klaudialip @klaudialip
Caute baby, tak som po dovolenke zase nabehla na Norbiho:
R: Müsli s mliekom ca. o 7:30
O: vyprazany karfiol so zemiakmi, tatarkou a salatom, za tym kapucinko, ca o 12:30
V: lowcarb-chlieb s tuniakovou natierkou, redkovky, trocha syra ca. o 18:30
Okrem toho level 2 s Jillian. 🙂
takze dnes svalovka na rukach a na lytkach,som zvedava ako zvladnem cvicenie ale musim sa premoct 😖
ahojte baby! ja som vcera nestihla cvicit, ale bola som z toho cela nesvoja 😒 dnes mam po praci pedikuru, ale pred tym si MUSIM zacvicit, ani keby co bolo 😀
ahojte baby!
tak sa zle citim ked vas tu citam ako cvicite a poctivo dodrziavate Norbiho joj... ja som teraz uz asi druhy tyzden takmer kazdy den zhresilaaaaaaaa ale vaha sla aj tak troska dolu resp. sa pekne drzi a to pri tom nemam sancu ist ani behat teraz uz som nebola tusim 3tyzdne..... ☹ tak mi to chyba. ale neda sa lebo stale sa trapime so zubkami a mame za sebou zle dni a este horsie prebdene noci ach jaaaj...
no poznam tie noci. aj nam este len prve zubky idu, a pridruzil sa aj infekt. ale bez cvicenia si to uz neviem predstavit. da sa to, ak je to pre cloveka dolezite. neskutocnou energiou ma to nabije. neverila by som, ak by som to necitila.
@grimaska4 si mila. ale reka je superstroj 😉 ja az tak nie , ani zdaleka.
ale pre povzbudenie ostatnych, nikdy som nebola pre cvicenie, ani v skole. vzdy ked som sa mohla, tak som sa uliala. a to naozaj dost casto 😎 prislo to postupne. samozrejme sa chcem dobre citit, a teraz po 4babike, som uplne nastavena na takyto sposob zivota. a deti, ved oni to chcu co aj rodicia. a potom je pohyb do buducna pre nich vyhra. a ako som zacala pravidelne behat, tak naozaj unava uplne vymizla, neskutocna energia.
@grimaska4 opytam sa teba,kedze nik nereaguje...v knihe som niekde zachytila,ze kto si chce vahu len udrzat,moze mat menej prisny jedalnicek, ako to Norbi mysli,najma tie vecere???nechcem uz chudnut mam 51kg a uplne mi to staci,lebo ak to pojde dalej tak uz ani esteticky to nebude vyzerat pekne,nechcem byt az taka chuda 😝 ,len teraz neviem ako dalej, ked vsetko dodrziavam vaha ide stale nadol...dakujeeem
kočky, no taka otazka od buka, no ale spýtam sa.... 😀 dnes uz budem mat svoj "kokteil" 😀 , ake je davkovanie ? resp. kolko odmeriek si mam dat trebars do 3dcl mlieka, ze by to malo normalnu chut,,,resp. kolkokrat denne je vhodne si takýto shake robit, aby nejakým sposobom neublizil? urcite to tam bude pisane, pýtam sa len informativne, uz sa neviem dockat, az ho ochutnam 🙂

@lulusha no toto mam,vsetky tri casti stiahnute len ci sa to cvici ako tie ostatne levely,to by ma zaujimalo
@linda1984 ty myslis nieco ine,toto je presne cardio for phase 1,to co dala lulusha to je ono