icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

petka55555
13. jún 2012

@grimaska4 ved jasne je to len take orientacne na zaciatok a hlavne je pekne si vecer pozriet co si cez den papala 🙂 a jedla z mckaca sa ani neoplatia zapisovat :/ tam nechodim uz a ked tak jedine ten chicken wrap a burgery neznasam to je otras
Inak moj mu ma aj taku vecicku k iphonu len neviem ako sa to vola ale strcis si to ked ides napriklad behat do ponozky alebo su na to specialne nike botasky a pekne ti to v telefone ukazuje udaje ale ja som to ani raz nepouzila 🙂

vikina74
13. jún 2012

@grimaska4
Ja viem, piskoty nic moc, ale vsak som ich mala do 12tej. 😉 Keby som chcela nejako viac chudnut, tak si ich odpustim.
Inak moj oblubeny dezert je jablkove pyre s piskotami a so slahackou. 🙂 Ked vynechas piskoty a osladis slahacku steviou alebo erytritolom, tak je to prima U2 sladkost (myslim, ze jablkove pyre nesladene je U2).

vikina74
13. jún 2012

@petka55555
Ja mam z mekaca rada iba veggieburger a hranolky, inak nic. Chodim tam ale tak 3krat do roka.

mavion
13. jún 2012

@vikina74 no len grimaska uz nepotrebuje chudnut, len udrzat 😀

snehulienkatrpaslik
13. jún 2012

@grimaska4 @linda1984 no tak vcera som ochutnala shake najskor s vodou-dal sa vypit v pohode, ale ziadny gastronomický zazzitok sa z toho nekonal 😒 potom som trochu ochutnala s mliekom, tak to bolo chutovo neporovnatelne....dnes budem mat na veceru premieru, vcera to bola len ochutnavka 😀
trosku som sa nahnevala 😠 sama na seba, pozerala som znova stranku na scitec delite protein a vidim tam 4kg balenie,som si mohla radsej objednat to, vychádza to cenovo neporovnatelne
ale co uz, clovek sa uci celý zivot...

grimaska4
13. jún 2012

@vikina74
ja zase s mekaca mozem vsetko,najme tie wrap-y,hranolky,moj oblubeny mc chicken,z toho si davam hned dva 😉 ,tie sladke karamelovo cokoladove kremy teraz v lete maju aj ladove-mnam,ale viem ze to su nezdrave veci,minule som video videla o mc donald ze kolko chemii a obsahuju ich vyrobky,jeden pred 20 rok i odlozil hamburger do pivnice a teraz vyzera ten hambac akoby mal take 2 tyzdne a na konci zlozenie..to sama chemia a

grimaska4
13. jún 2012

@snehulienkatrpaslik
take velke balenia sa podla mojho nazoru neoplati brat,lebo po case sa ti ta chut zunuje a budes chciet inu,a spon u mna to tak je 😉
no jasne ze to nie je ziadna lahoda,proste proteinovy napoj a kto pil ten blby jednoduchy tak rozdiel rozlisi 😉

grimaska4
13. jún 2012

@petka55555
ja mam take botasky od nike kde ten pristroj ci pomocka sa da dat,ale ho tiez nepouzivam,mne staci ten merac pulzu ten ukazuje tolko udajov ze az

vikina74
13. jún 2012

Babenky, mam taku otazku na vas, co pijete tie proteinove napoje. Mozem sa spytat z akeho dovodu? Ja to poznam este z mojich fitnesovsko-kulturistickych cias a vtedy sme to pouzivali cielene na to, aby svaly rastli. Ako je to u vas? Tiez na svaly? Alebo su to specialne napoje na chudnutie? S tym nemam ziadnu skusenost, bola som skor vzdy opatrna, lebo co sa tyka zlozenia, tak mi tam bolo prilis vela Ecok. Ale mozno sa to uz casom zmenilo...

grimaska4
13. jún 2012

@vikina74
ja osobne som mala problem s poslednymi troma kilami ☹ 3 mesiace som stagnovala a nepohlo sa to dole ani za svet,a na madarskom update fore som citala o tom scitec proteine ze zeny si s tym shake-om nahradzaju vecere a pomaha im to pri chudnuti.
Tak vtedy som sa rozhodla aj ja to vyskusat ,ale som zacala aj ch ratat a snazila sa neprekrocit dennu davku 150g a chvalabohu to zabralo,do mesiaca som mala posledne 3 kila dole a vahu si drzim.
je pravda,ze teraz uz ten shake si nedavam kazdy den,ale 3 x do tyzdna urcite.
A ohladom svalov-podla mna aby nam tie svaly rastli tak ako kulturistom napr,urcite by nestacilo pit denne 1x shake s nejakymi 15 ci 19g bielkovin ☹ ,z takeho mnozstva svaly nenarastu urcite a k tomu potrebujes aj min.hodinovy trening denne.
Inak denna davka je okolo 1g bielkovin na kg,kto sportuje pravidelne aj trosku viac,neviem ako vy,ale ja so svojim stravovanim dennu davku bez proteinoveho napoja nedosiahnem urcite,teda kazdy den urcite nie 🙂
a co sa E-cok tyka,tie uz najdes pomerne vsade,ci v jogurte,v pecive,sladkostiach-bez nich vyrobky bars dlho neostanu trvanlive

jajanela
13. jún 2012

ahojte,chcem začať s tymto stravovanim nakolko už sa nechcem trapiť ani s dukankou,len sa chcem spytať daju sa objednať ich potraviny alebo ich nemusim použivať.zaujima ma hlavne muka a cestoviny a ešte cena je dosť vyššia?Ďakujem za odpoveď.

grimaska4
13. jún 2012

@jajanela
daju sa objednat ale myslim na dobierku z daktorej update predajne,lebo webshop neviem ci funguje uz do zahranicia(v madarsku asi hej),cena muky je napr okolo 3 eur 1kg a cestovin okolo 2,50 ci 2,70 eur za 250g -ove balenie.
Ale da sa pekne bez update vyrobkov,normalne cestoviny mozes do 12.00 aj muku bielu.
inak update vyrobky maju o polovicu menej uhlohydratov ako normalne vyrobky,ale kto chce chudnut,cestoviny by casto nemal jest 🙂

jajanela
13. jún 2012

ďakujem,takže skusim objednať muku,aby som mala aspoň na zahustenia a pečenie a dufam ,že to pomaly pojde,ja potrebujem len 6-7 kg až nemusimmeniť cely šatnik

grimaska4
13. jún 2012

@jajanela
inak na zahustenie mozes si kupit len obycajnu sojovu muku,najdes v bio obchode a je aj o kus lacnejsia ako norbi muka, a na 100g ma len 3 g ch

petka55555
13. jún 2012

http://www.obchod.sportujeme.sk/vyziva-vyzivove...

ja som mala tento shake...a pila som ho lebo bol odporucany pri diete ako nahrada vecere..ale bohuzial na mna nezaucinkoval a tri mesiace som sa s nim na veceru nalievala (mala som tri prichute) a vaha sa ani len nepohla a teraz sa tak isto stravujem a tak isto cvicim ako vtedy a dokonca raz za tyzden mam den ked si doprajem co chcem a ako som ho prestala pit, tak tyzdenne mam minus kilo...tak neviem...:/ uz nikdy si nic nekupim....nemam rada chemiu, ale toto som chcela skusit, lebo som sa nechala oblamutit a jedna fitneska mi ho odporucila ze je super...tak neviem

@vikina74

jajanela
13. jún 2012

tak si ju kupim,čakam na knihu až si ju preštudujem,zatial sa preluskavam diskusiou,ale aj tam sa dá vcelku nabrať info

linda1984
13. jún 2012

@petka55555 ja som mala tiez presne tento od biotechu a chutil mi viac ako od scitecu, podla mna svoj ucinok to ma, je to iste ako ked si das namiesto vecere nejake ine bielkoviny. teraz ho pijem lebo cvicim. Aj ked mne to chuti len tak do jogurtu alebo tvarohu este viac, to je vyborne, taky tvarohovy dezert 😀 a to si tam dam len tak lyzicku na chut.

linda1984
13. jún 2012

@vikina74 Ja poznam tiez take co su na rast svalov, ale tie obsahuju ovela viac bielkovin a je to naozaj pre tych co posiluju, toto je skor ako nahrada stravy, pripadne doplnok pri cviceni a odporuca sa pri dietach, podobny mala aj moja mama ked uzivala herbalife, tak sa pil kokteil na ranajky aj veceru tusim 😒

vikina74
13. jún 2012

OK, diky za odpovede! 🙂 Takze je to skor typu Herbalife a ine, ako nahrada jedla. Tak to nemusim, ale uznam, ze pomoct to moze. Ja ked chcem bielkoviny doplnit, tak hodim 250g tvarohu osladeneho steviou alebo 200g cottage a hned mam 25g bielkovin. 😉

vikina74
13. jún 2012

Babenky, co nemate vela casu na cvicenie, odporucam Cardio-Kickbox od Jillian (v youtube zadat, je to aj na u.lozto), ma to 25 minut, intenzivne, na zapotenie, vhodne aj pre menej trenovane. Fajn obmena ku shredu.

grimaska4
13. jún 2012

@vikina74
to aj ja ,ale dakedy,hadam kazdy den tvaroh
ci cottage cheese jedavat nebudem,a inak tvaroh ma aj dajake ch urcite viac ako shake

vikina74
13. jún 2012

@grimaska4
Jasne, ja mozem tvaroh alebo cottage stale, ale kazdy sme iny. 😉
Co sa tyka ch, tak vzhladom k tomu, ze jedavam vacsinou iba 3krat denne a vecer takmer nikdy neprekrocim 30g, tak sa do 150 g za den zmestim v pohode. Napr. dneska:
R: dva krajce toast celozrny, hydinova sunka, maslo, redkovky (ca. 30 ch)
O: sparglove rizoto (ca. 70 ch), kapucinko (ca. 15 ch)
medzi (porusenie o 16:00) maly krajcek celozrneho chleba so sunkou (ca. 15 ch)
V: 2 polystyreny so syrovou natierkou, zeleninovy salat (ca. 15 ch)

Spolu 145 g ch a to som este poobede aj porusila. Fakt sa az divim, ako relativne lahko mi to ide dorziavat a to sa na obed este stravujem v praci.

karin.
13. jún 2012

@vikina74 koľko si už schudla odkedy sa stravuješ podľa Norbiho?

grimaska4
13. jún 2012

@vikina74
celozrny chlieb ak je obycajny ma urcite viac ako 15g ch na jeden krajec..,ked ho nemas teda nejaky specialny so znizenym obsahom ch

karpan
13. jún 2012

koceny potrebujem radu robila som si na veceru spenat s volskym okom mnamka velika a ani mi vobec k tomu nechybali zemiaky :D no ale k tej rade ked som byvala s nasimi tak sa hned zjedol no teraz byvam sama a dost mi zostalo takze by som si chcela nechat na obed len mamina mi hovorila ze spenat by sa nemal zohrievat ze sa tym uvolnuju nejake skodlive latky ci co to ... tak neviem co s tym?? 😒 😒 😒

fatima30
13. jún 2012

baby mozu sa aj tavene syry na veceru?

petka55555
13. jún 2012

@karpan ja som to tiez pocula..ale neviem ci je to tak...ale mne to ani neskor nechuti, najlepsi je cerstvy...ale ved skus, za jeden krat sa hadam neotravis 🙂

grimaska4
13. jún 2012

@karpan
nielen spenat by sa nemal,ale aj ostatna zelenina,lebo teplom sa dusicnany premenia na dusitany,co su nebezpecne nielen pre deti do 6 mesiacov ale aj pre dospelych
inak mudry pan dr.Bukovsky hovori,ze pokojne sa moze ohrievat,ze v dnesnej dobe nie je tak zelenina znecistena ako kedysi..
Ja ho nikdy neohrievam,ani zeleninu,lebo zjem hned ked je to teple a inak nie,u nas sa vari tak aby sa nezvysovalo a ked sa daco zvysi,leti to von

grimaska4
13. jún 2012

@fatima30
po novom vsetky syry su vraj U1 😉

vikina74
13. jún 2012

@grimaska4
Vazila som, bol to len tenky 35gramovy krajcek, 45ch na 100g.