Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@petka55555
Mozes dat aj dalsi volny den, ako potrebujes. Ide aj o to, aby si zatazovala telo a svaly striedavo, teda napr. ja robim na striedacku level 1 a 2 od Jillian, treti den nieco ine - dnes cardio kickbox a potom dam den volna.
@petka55555
cvic tak,ako si tvoje telo pyta,ked citis ze mas dost daj si pauzu hoc aj par dni
dakto cvici kazdy den(ked chce a potrebuje),dakto necvici vobec a chudne aj tak
inak 70% je strava a 30% zavisi len od pohybu,niekde norbi spominal az 80% ku 20%
@grimaska4
ok 🙂) tak ostanem pri tom ze 6 dni cvicim a jeden den volno...zatial vladzem..rano chodim behat a .vzdy po 4 hodinovej vychadzke s malym ( prejdeme min 6km) idem este na orbitrek....a normalne som neni unavena....cim ma clovek viac pohybu, tym je menej unaveny...🙂)) a myslite ze nevadi ked docvicim tak o 9 a dam si tak za 10 minut este asi tri lyzicky cottage a dve mrkvy???a za hodinu a pol idem spat?
ahojte. Mam na vas velmi velku prosbu. Volakedy som s vami drzala tento styl stravovania a bola vytvorena sukromna skupina. Existovala tabulka, kde boli miery. Ak este existuje, bola by ste niektora ochotna hodit moje udaje do IP? schudla som dost kg inou dietou a chcela by som si porovnat aj cm. zial, pred zacatim novej diety som sa nezmerala, ale vaha bola totozna s tou, ako som zacala v tejto teme 🙂
obrovska vdaka 🙂
@lubinka26
@linda1984 asi pred 2 týždňami som písala zakladateľke súkromnej skupiny, lebo som do tej skupiny tiež patrila, ( ale potom som tam prestala chodiť a prestala aj s norbim, tak ma vyradili, ale teraz som sa po takmer roku znova na to dala ). Chcela som vedieť ako tie dievčatá dopadli, ale neodpovedala mi. 😔
@linda1984 hmmm 😖 to je skoda ☹
za 2 mesiace som schudla 15 kg a jem mnou upravenu 90 dnovu dietu 🙂 varim si, co mi chuti, ale podla urciteho kluca 🙂
@smarti ano, aj ja som tam bola a tiez ma vyradili. ak by sa ti nahodou ozvali, hodila by si mi tie udaje do IP, prosim 🙂 aj mna by zaujimalo ako dopadli, hlavne tie, co si kupovali up date menu
Ahoj, citala som v starsich prispevkoch, ze proteinove shake nie su vhodne pocas kojenia. Existuju aj take, ktore by sa mohli? Ma niekto skusenosti? Dakujem
@zsuzsu16 asi nie, ja by som to pocas kojenia nepila, aj keby tam bolo zrovna napisane ze sa to moze...ved to je sama chemia :((((
@vikina74 ja som si povedala, ze ich skusim, samozrejme nie dlhodobo....mam problem, co na veceru...vcera som ho mala na veceru-1odmerku a 4dcl mlieka, straasne hladná som bola aj tak, len som chodila celý vecer po dome, co by som dzobla.....povodne som chcela skusit aj na ranajky, ale dnes rano by som jedla vsetko mozne, len nie proteinový napoj...a na veceru som si ho planovala, hoci mi chuti, no dala som prednost asi 30gr. uvarených zemiakov a zjedla som k nim asi 1 hlavkový salat v sladkokyslom naleve so sladidlom, trochu smotany...baby poviem vam, ze efekt sýtosti sa teda nedostavil vobec...a celkovo ako som uz pisala, ked si nieco naplanujem ci uz na obed alebo veceru, totáááálny odpor prichádza prave vtedy, ked to mam zjest...
@snehulienkatrpaslik
zemiaky na veceru?? su U2 ☹
@grimaska viem, ze zemiaky su U2.....ale ja predsa nie som 100% fanusicka norbiho...okrem toho s muzom byvame spolu so svokrou, ona mi stale nazera na tanier, co tam mam nalozené a kolko coho, vsetko komentuje, len ma stale sleduje... tažko sa mi vysvetluje, preco nejem navarené jedlo, preco si nedam vyprazaný rezen o 18-tej s tanierom plným ryže alebo zemiakov, tak ako ostatní....tak vacsinou popoludni jem "po tajme", ked ona nevidi, co si nakladam na tanier, no nie vzdy sa mi to takto dá 😒
Z 3 malých uvarených kociek zemiaku /30gr/ sa da tazko najest, tak teraz pijem trochu kokteilu s vodou.... zavidim vsetkým osamote bývajucim 🙂
@snehulienkatrpaslik
Nuz nemas to lahke. ☹ Skusla si to svokre vysvetlit, alebo sa neda?
@vikina74 no na vysvetlovanie som rezignovala uz, lebo ak jej vyvsetlim, povie, ze dobre, ze to bude respektovat, nech si robim ako chcem...ale pri dalsom jedle je to to iste...
@snehulienkatrpaslik
no dievca to ti nezavidim ☹ ,to mas zivot,svokra v dome..
Tak ja som to dneska zabila, poviem vam! 😀 Ale nelutujem, odfajknem to ako "Refeed-day", trosku treba naturovat metabolizmus. A hlavne mam PRED... takze.... 😝
Zacala som rano hemendexom s toastami, to by este slo. Obed spenatova strudla so syrovou omackou, tiez OK. Ale potom sa to viezlo... dojizdak nedojedenej desiaty chlieb so salamou, doma hranolky z rury s tatarkou a zatym riadny kopec jahod scasti osladenych steviou, scasti cukrom s vanilkovou zrmrzlinou a slahackou.
Ako hovorim, shit happens, ale castejsie ako 1-2 krat do mesiaca by som neodporucala! 😉
Zato sportovo som bola aktivna, chcela som dat dnes pauzu, namiesto toho som mala ale chut nieco robit, tak som len tak kukla na level 3 a robila ho v takej light verzii. Paci sa mi lepsie ako level 2, ale nic sa neda robit, najprv musim mat prve dva dobre zvladnute. 🙂
@vikina74 hmmm, tak ale to bývanie ma aj svoje plusy, hoci ich je menej, ako minusov...ale tak si myslim, ze su ovela vacsie problemy na svete ako len svokra 😀 alebo ako aj stravovanie...ale s mojimi kilami sa este popasujem, to pojde dolu, musi ist!!! 🙂
@grimaska4 🙂 aj taketo slova utechy obcas potesia 🙂
@snehulienkatrpaslik
ale ja na tvojom mieste keby som mala na vyber-tak radsej by som zjedla rezen ako zemiaky 😉
@grimaska4 radsej si dam to maso na veceru, ale dnes bola výnimka... 😕

@karin.
Ja som vela neschudla, iba 1,5 kg, ale ja mam vahu dobru a pracujem skor na tvarovani postavy. Vahu si chcem predovsetkym udrzat.