icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

vikina74
20. jún 2012

@klaudialip

Smutne veru, ale bohuzial to nie je vo forach zriedkave, ze sa ludia nemaju pod kontrolou a pisu aj veci, ktore by v realnom zivote z ust nevypustili. Holt anonymita je previt.

petka55555
20. jún 2012

@klaudialip ani ja :((( ja zasadne si pisem iba v chudnucich forach lebo tam sa nikdy nehadalo a uz ani to neplati :( dost ostre urazky tu padli :( myslim ze uz vacsina prispievat nebude :(

yamimami
20. jún 2012

babyyyy ale co to tu riesite 😕
ved sme si tu vsetky vzajomne tak pekne pomahali podporovali sa kam ste to nechali zajst no taaaak....

nemam ani chut sa pochvalit ze vaha sa po dlhsom stagnovani pohla dolu...

@lulusha
@jarus29
len chcem este povzbudit vsetky ktorym stagnovala vaha ze ono sa to pohne a hlavne tolko krat to tu uz bolo napisane ze hlavne cm merajme vaha nie je ani tak dolezita ja nemam ten sakramentsky meter ale uz si zaobstaram jeden, ale ja citim na obleceni a hlavne vidim ako pekne sa mi vytvarovalo brucho, a ako sa dalej tvaruju nohy, boky a zadok...jaaaaj tesim tesim....

yamimami
20. jún 2012

@petka55555 suhlasim s tebou Peti, uz to nie je take prijemne citat tu a prispievat a delit sa s radostou s ostatnymi ked tu clovek cita tieto posledne prispevky ale mas pravdu, my to radsej neriesme moze nas len mrziet ze sa tu baby takto natahuju..... aj tak si myslim ze je to len nedorozumenie, ono nazivo vsetko vyznie inak ako ked je to napisane v sprave... som si ista ze tam kde sa to zacalo to nebolo myslene nijako zle a so zamerom ublizit...

karin.
20. jún 2012

@vikina74
@petka55555
@yamimami
baby nemôžete prestať prispievať, mňa to veľmi motivuje ako sa vám všetkým darí. Chybalo by mi to veľmi. ☹

karin.
20. jún 2012

@klaudialip ako to vyzerá s plánovaným druhým otehotnením? Ja by som tiež chcela v lete otehotnieť, len dúfam, že dám ešte 3 kg dole. A tebe sa ako darí s ubúdajúcimi kg?

klaudialip
20. jún 2012

@karin. teraz mi to nejde,pravez e som pisala ze odkedy som zacala cvicit jillian vaha isla trochu hore,teraz mam kopu vyribkov od norbiho tak dufam ze sa to pohne.dohoda bola zaciatkom juna ale posunula som to o mesiac.takze od jula zaciname naplno a uvidime kedy sa podari.tiez by som chcela dat este tie 2,5 kila dole to mi chyba do mojho ciela 15 kilov

vikina74
20. jún 2012

@karin.

Ja urcite prispievat neprestanem, neboj. 🙂 Mam uz tolkorocne skusenosti s roznymi forami, ze ma take nieco urcite neodradi. 🙂

Ale k veci: Ja som momentalne v 3. dni mojej kury a mam sa fajn! 🙂
Snazim sa ako sa da dodrziavat aj Norbiho, vecer som si dala iba zeleninu s tofu. Myslela som si, ze mi to tazsie padne nejest vobec zivocisne produkty a vyneacht kavu a cierny caj, ale zvladam to v pohode. Par dni sa to fakt da vydrzat. Len v pondelok som mala trochu hlavybolenie, asi kofeinovy abstak. 😀

Vcera som shredovala hned rano, dnes budem az poobede, lebo rano som sa citila akosi bez energie. Tento tyzden oficialne zakoncim Level 1 a od buduceho je Level 2 na rade.

vikina74
20. jún 2012

@klaudialip

Drzim palce, 2,5 kila nie je uz vela, to urcite zvladnes! 🙂

vikina74
20. jún 2012

A este trochu casu mam, tak napisem, co ma minule napadlo:

Mnohe z nas nemaju moznost dostat sa k vyrobkom Update a pytaju sa castejsie na alternativy. Tak ma napadlo, ze by nebolo zle urobit taku tabulku, v ktorej by boli vyrobky Update a k tomu skusit najst alternativy, ktore sa daju bezne kupit v obchode alebo objednat na internete. Co vy na to?

lulusha
20. jún 2012

ahojte! ja tiez neprestane prispievat, mna vase uspechy motivuju a velmi tesia 😵
@vikina74 ja uz mam na dnes pripraveny Level 2 shredu, tak som zvedava, ako to dopadne 😀

snehulienkatrpaslik
20. jún 2012

@vikina74 super nápad, toto pomoze hlavne zaciatocnikom 🙂 ale myslim, ze to ocenia viacere z nás 😉

vikina74
20. jún 2012

@snehulienkatrpaslik

Samozrejme, ze pojde hlavne o zakladne potraviny, lebo update uz ma napr. len v pekarenskych vyrobkoch toho vela, co sa nebude dat nahradit, alebo len ak si to clovek sam upecie/uvari.

mavion
20. jún 2012

ja tiez neprestanem prispievat 😉
inak toto som mala na mysli ked som sem chcela pridat kompletny jedalnicek od Reky s norbi produktami
@vikina74 ako inspiraciu a pre tie ktore nemaju moznost kupit si ich vyrobky, zvolit alternativu 😉

fatima30
20. jún 2012

ahojte baby tusim ze som zmeskala ostru debatu🙂
baby teraz ked je tak teplo je uplne super zapekany karfiol so sunkou a syroma le zastudena mnam mnam 😀
tak je horko ze ani jest sa mi nechce☹

linda1984
20. jún 2012

@lulusha potom napis ako sa ti paci level 2 🙂 ja ho cvicim druhy den a akosi sa do toho nemozem dostat 😒 ale vydrzim 😉

kokoss666
20. jún 2012

@vikina74 je to super napad, take nieco by ocenilo vela z nas ktory sa k norbiho vyrobkom nemaju ako dostat

snehulienkatrpaslik
20. jún 2012

@kokoss666 mozes sem v rýchlosti prosim ta hodit ten receptik? malin máme až-až, ze uz nevieeeem, co s nimi vymysliet....
@vikina74, @mavion baby, este by mohol byt prehlad receptov (nech uz sa týkaju akehokolvek jedla), ktoré uz na tomto norbiho fore odzneli...dost tazko sa pamataju tie stranky, na ktorých su ...aspon by sa to tu nemuselo vypisovat stale dookola...

vikina74
20. jún 2012

Predstavujem si to napr. takto:

Update chlieb: vecerny chlieb, Pekaren Tofako http://www.tofako.sk/index.html alebo Pekaren Duke Prievidza http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...
Alternativa: Knäckebrot, ryzovy polystyren (ca. 5-6 ch na kus)

Update Struhanka: Alternativa mlete mandle alebo kokos

Update jogurt: biely plnotucny jogurt so sladidlom a ovocim (napr. jahody atd.)

Update Pannacota: da sa jednoducho spravit doma, smotana na slahanie, zelatina, sladidlo, prip. napisat recept

atd......

magimary
20. jún 2012

ja osobne som sem prestala prispievať chvíľu po tom, ako som začala...
nakoľko som si TU (na fóre o chudnutí!) prečítala, že my, ktorí nemáme okolo 60kg sme rozkysnuté knedle (alebo nejako podobne to znelo), čo sú lenivé cvičiť...
/z úst, teda z "pera" vyššie menovanej/,
viac som nemohla...
aby som si v téme o chudnutí pripadala ako knedľa, len preto, že niekto tu chudne zo 67 kg na 65/60kg, tak to dík...
ďakujem neprosím...

nápady si stále prečítam, ale príspevky od...naďalej pevne ignorujem...
/a sebecky som rada, že jej konečne niekto niečo aj povedal, keďže ja som nemala ani len odvahu púšťať sa do jej "diplomatických a priamych" diskusií/, ale budem rada, keď sa to tu oživí príjemnejšimi ľuďmi, ktorí vedia povedať pravdu s povzbudením a nie so zatratením a zhodením... 😔 😉

@vikina74 , výborný nápad 😉

petka55555
20. jún 2012

@karin.
@klaudialip baby aj my sa uz pomaly dufam zacneme na dovci snazit o babo, teraz mam dufam posledne kramy 🙂))

petka55555
20. jún 2012

@magimary kludne prispievaj, ja som tiez isla z vyssej vahy a osobne neznasam ked niekto uraza silnejsich ludi....ved si pomyslim svoje ked vydim vacsiu rit, ale nekomentujem..nikdy neviem kedy budem ja s takou ritou chodit po svete..ja som ten pripad..do 23 rokov super postava 55 - 60kg a potom 3 roky brutalny narast kg,nikdy vo sne by ma nenapadlo ze budem raz vazit skoro 100ku...

petka55555
20. jún 2012

@vikina74 super napad..ja totiz tiez nemam moznost a ani moc nechcem norbiho produkty, tak rada sa dozviem nieco nove..lebo ja jem stale dookola to iste...zatial mi to chuti, kedze vacsinou ide o jahody 🙂))

magimary
20. jún 2012

@petka55555 no, ja chudnutie aktuálne vešiam na klinec a dúfam v to, čo ty v príspevku o 15,38 😉

kokoss666
20. jún 2012

@snehulienkatrpaslik tak vyslahal som 250 ml 33% smotany na slahanie. Potom som rozmixoval maliny, ribizle, pridal matu, umele sladidlo, citronovu koru a 500 ml bieleleho jogurtu a nakoniec to vsetko aj s tou smotanou premiesal . Dal som to do mraznicky nech to primrzne ale nie celkom lebo potom to je ako lad a nieje to ono. Je to extremne osviezujuce a jedle .D A to ovocie si mozes dat do mraznicky zmrazit este pred pripravovu, potom samotne mrznutie zmesy netrva tolko dlho D:

petka55555
20. jún 2012

@magimary jupi takze tu budu dufam coskoro same norbi tehule 🙂)

lulusha
20. jún 2012

mnam, ste mi urobili chute s tou zmrzkou 😝

grimaska4
20. jún 2012

@magimary
no moja,mohla si daco este predtym zacat so sebou robit,nez si sa dostala na nejakych 100 kil alebo neviem kolko,a nemusis byt skodoradostna,nikto my nic nepovedal,co bol problem som napisala svoj nazor a a samozrejme ktorym sa nepacil obuli sa do mna a vies- u mna ake pozic take vratit 😉
a je mi luto ze uz tak dlho chudnes a svoj ciel si este nedosiahla..

magimary
20. jún 2012

@grimaska4 MOJA, ty odkiaľ môžeš čo i len TUŠIŤ, koľko vážim a či som svoj cieľ nedosiahla???! 😨 😅 🙄
ja som tu nikde svoju váhu ani cieľ ani len nespomínala...
a ani nemienim 😎

grimaska4
20. jún 2012

@magimary
ani inak ma velmi nezaujima,ja som v zivote slonica nebola a ani nebudem,a sorry ,su ludia,ktorym cez 60 kil ked maju uz znamena nadvaha...,tak snad mame narok aj my,taketo zeny chudnut!!!!