icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
22. jún 2012

no na madarskej stranke som videla vyborne pizzu-teda nahradu cesta,robi sa zo zeleniny(brokolica alebo karfiol),mlety syr a vajicka-no neskutocne dobre vyzera aje to U1 v pohode aj na vecer ,az skoncim s detoxom urobim ju 😉 .na vrch nahadzes co len chces podla chuti
neskusala uz nahodou daktora?

grimaska4
22. jún 2012
lulusha
22. jún 2012

@grimaska4 ja si objednavam od Norbiho iba obedy, vyberam si, na co mam chut, ale nech to nema vela ch... zacala som v polovici aprila, odvtedy mam dole cca 3 kg a z brucha 5-6 cm... mohla by som si este seknut ch, ale obavam sa, ze dlhsie by som to nezvladla...

vikina74
22. jún 2012

@mavion
Mohla by si mi prosim ta poslat tie jedalnicky ak ich mas v slovencine? Diky! 🙂

yamimami
22. jún 2012

@karin. ved ja neprestavam 🙂

inak baby musim sa priznat ze ja som v poslednej dobe dost casto porusovala Norbiho napr. ze som spapala chlebik poobede alebo cestovinu po 12tej a pod. a vaha nesla hore pekne sa drzi a to som zhresila niektore dni aj viackrat...no tazko odolat ked sme niekde na vylete alebo ked mangel navari 😀 ale verim ze urcite pomaha aj ten pohyb kazdy den minimalne prechadzka s babulkami nasimi a beh sa snazim stale obden...

yamimami
22. jún 2012

@lulusha gratulujem ku krasnemu ubytku v cm! 🙂

ja som uz tiez zaobstarala meter nech viem kolko ubuda v cm ale babyyyyyyy ja som vam take brucho male po tom poslednom porode riadne mi trcalo a ako som zacala s Norbim tak slo krasne dolu ani meter netreba na to hehehee hoci som sama zvedava ze kolko cm slo prec ale to uz nezistim kedze som sa nemerala na zaciatku..ale teraz je brusko ploskeeeeee super vysledky citim a hlavne to vidim na rifliach do ktorych som sa horko tazko zapla v januari teraz mi sedia super a v pase su troska volne... 😀 😎

yamimami
22. jún 2012

@grimaska4 a aký detox drzis kolko dni a co vsetko mozes resp. nemozes jest?
detoxy su super kazdy si chvali ja som este nikdy nedrzala

yamimami
22. jún 2012

@janculka2111 tak skus napisat babam co papas atd aby vedeli posudit tie skusene ci robis niekde chybu alebo ako pise grimaska ci ten Norbi na teba naozaj funguje lebo nemusi na kazdom.... lebo ja ked som to zacala drzat hned slo 1,5kg dolu za tyzden ak dobre pamatam...az potom mi stagnovala troska vaha ale potom sa opat pohla dolu.... a ono ak si davas fajne do tela na bicykli aj pri cviceni a rastie ti svalova hmota ta je tazsia ako tuk tak ono to vela krat posobi ze sa s telom vahovo nic nedeje a pri tom sa zmensujeme v cm...

grimaska4
22. jún 2012

@yamimami
ja uz robila viackrat take len vodove dni a popripade k tomu zeleninove stavy.teraz robim tu neera kuru,viac info najdes na www.neera.sk ,ja mam dnes piaty den,citim sa super,vobec niesom hladna,dokonca som znizila dennu davku tej stavy lebo mi jeej bolo vela,cm mam po 2 cm prec z brucha a so stehien,2 kila dole tiez,takze uz som pomaly pod 50 kil 😉 ,ale mne ide hlavne o tu ocistu,ja ju drzim teraz 10 dni,ale da sa aj 1 den ci tri den len.Dokonca aj cvicim,ale som znizila aktivitu na 50%,takze necvicim hodinu ale len pol a beham nie 10 km ale 5,no vcera sa podarilo 6km-taham maleho so zebou na bicykli ide poprimne 🙂 a mne to je zadobre lebo nespomalujem ale zrychlujem tempo ked chcem byt s nim v jednej rovine a mam aj lepsi cas ked ide so mnou aj o 5 minut,no sranda 😉

grimaska4
22. jún 2012

@lulusha
nesekni s ch ani podla mna,lebo akonahle sa vratis k normalnnym hodnotam ch,naberies naspat,aj norbiho styl je ako diety,ak nedrzis dozivotne(sem tam prehresky to k tomu patri),kilecka nabehnu pekne naspat.
Len rozdiel je taky,ze norbiho si ja osobne viem predstavit do konca zivota,ale taku dukanovu napr.to by som urcite nedokazala 😉

grimaska4
22. jún 2012

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=33384...
aj takyto kraasny a fajnovy pohar si urobim,nadherny je!

eevicka83
22. jún 2012

ahojte baby mozem sa spytat ako sa dostanem k tej Erike z MMb co ju spominate??? kde si viem precitat co pise? dakujem evka

eevicka83
22. jún 2012

baby a ani norbi update 1 chlieb sa nemoze po dvanactej?

eevicka83
22. jún 2012

mne norbi update nepride vobec ako dieta... ved tie jeho rozky, syry pudingy mne to vsetko je strasne chutne a ako normalne jedlo z obchodu preto sa stale bojim ze to nie je pravda ze predsa ako mozem nepribrat ked si vecer o siedmej dam 40g rozok update1, k tomu kusok masielka update 1 a na to syr tiez up1 a redkovku... nechapem ved je to take chutne... mam skusenosti ze vsetko co je chutne je skor kaloricke.... nebojite sa toho?

grimaska4
22. jún 2012

@eevicka83
update vyrobky sa mozu bez obmedzeniaale vecer radsej len s mierou 😉
a existuje update rozok??to som ani nevedela

vikina74
22. jún 2012

@eevicka83

Ja nemam skusenosti s Update vyrobkami, ale pochopila som to tak, ze sa mozu jest kedykolvek, lebo maju znizeny obsah sacharidov. Samozrejme, nemozes sa s nimi pchat do nemoty, to by si neschudla. Mozes si to ustrazit tak, ze nezjes na jedno jedlo viac ako 30g sacharidov, to si precitaj na obale, kolko to ma. Inak co sa tyka syrov, tak tam nie je potrebne si kupovat extra Update, pretoze vsetky syry maju len minimalny alebo ziadny obsah sacharidov, takze tam mozes peniazky usetrit. 🙂 Co sa iste oplati su chlieb a pecivo alebo ochutene mliecne vyrobky alebo dezerty - pokial ti nevadia umele sladidla.
Neboj sa jest, ked budes hladovat, tak si spomalis metabolizmus a chudnut nebudes.

vikina74
22. jún 2012

@mavion
Uz mam dni 1-3 a 5, nasla som to, tak tie uz nemusis posielat. 🙂

mavion
22. jún 2012

@vikina74 jasne poslem, ale len vecerom ked mi deti zaspia 😉

grimaska4
22. jún 2012

toto su norbiho update ultra U1 kody,ktorymi sa chudne rychlejsie ako len s U1,v madarcine samozrejme
http://jegeskave.hu/norbi-update-kodok?page=1
na poslednych strankach tohto linku ma dokonca U4,ktore by sme vobec v zivote nikdy nemali jest,ci pit

vikina74
22. jún 2012

Tak som sa ponorila do studia Norbiho a pri hladani alternativ k Update vyrobkom sam narazila na jednu vec, co sa tyka ryzoveho "polystyrenu". Nejde mi do hlavy, ako mozu byt U1.... 😕 Ono je pravda, ze na kus obsahuju velmi malo ch, ale zaroven maju velmi vysoky glykemicky index 80-85. Norbi odporuca 30 max. 50. 😕

To znamena, ze ak zjete polystyren samotny, napr. vecer, tak je to este horsie akoby ste si dali lyzicku medu (GI 58) alebo cukru (GI 65) este rychlejsie ide do krvi a viac inzulinu sa na spracovanie vyluci. Nerozumiem tomu a bohuzial neovladam madarcinu, tak sa ani nemozem na to napr. na FB spytat.
Vysvetlenie pre taky vysoky GI je to, ze sa pufovanim extremne zvacsi plocha a tym stupa aj GI. Preto ma celozrna ryza nizsi GI.
Ak sa polystyren skombinuje s niecim co obsahuje tuk alebo bielkoviny, tak sa GI o nieco znizi, ale 30 - co by zodpovedalo U1 - to nebude v ziadnom pripade.
Tak som trochu bezradna, lebo z mojho pohladu to nemozem s cistym svedomim odporucat ako alternativu k Update pecivu. @mavion, ty vies madarsky, vsak? Mohla by si sa na FB spytat ako to je? Ja by som to mohla skusit anglicky alebo nemecky....
Pre mna to znamena, ze na veceru si uz polystyreny davat nebudem, ale radsej lc-chlieb alebo ziadne pecivo. Lebo to si uz rovno mozem moj tvaroh osladit dvoma lyzickami cukru namiesto dvoch polystyrenov. ☹

lulusha
22. jún 2012

@vikina74 a psenicny polystyren ma tiez vysoky GI?

grimaska4
22. jún 2012

@vikina74
v tej najnovsej brozure co mam (teda je z roku 2011),bola pribalena pri jubileum dvd-ku,su psenicke aj ryzove chlebiky pod U3,
ryzovy chlebik 1ks ma 78g ch GI23
pufovany psenicny chlebik 1ks ma 7 g ch GI 80

lulusha
22. jún 2012

@grimaska4 to nemyslis vazne???? moja jedina utecha bola v jedeni polystyrenov vecer a teraz toto???? ja proste musim mat nieco ako chlieb vecer... teraz jem tie ripsy, ale striedam to s polystyrenom... co mam teda jest miesto chleba???

grimaska4
22. jún 2012

@lulusha
ale ved ich kludne jedavaj,ja mam tiez take doma co maju na kus okolo 5,2 g ch!
ja len som pisala,co som v brozure nasla,takze norbi to ma asi riadne pomiesane dakedy 🙂 ,lebo kto ma novu knizku nech sa mrnkne na stranu 229 duhy odsek a hlavne tie paru slova tmavou tlacou -tam pise tiez uplne daco ine 😉
ja ma doma tiez jeho ripsy,aj pizzovy snack,ale na kus tych ripsov vychadza okolo 8 ch na jeden kus,takze polystyren je este lespi
a este jedna zaujimavost,on sa tlaci na trhy vychodnych krajin,asi ma nato dovod,krajiny ako cechy,rumunsko,do rakuska ma bez sance a on to velmi dobre vie,tie jeho vascinou pekarenske vyrobky zo soje su urcite geneticky modifikovane ☹ ,do rakuska by s takym tovarom nemohol tu su nato velmi prisne zakony a aj tresty za porusavania,ale nechcem to tu hlbsie rozoberat ved ide tu o chudnutie
papaj ich v pohode,ja ich jedavam tiez aj melon na vecer aj ked je U2,ved chudla si doteraz preco by si nechudla dalej? 😉

grimaska4
22. jún 2012

a este nieco,on vie tak krasne tie svoje vyrobky prezentovat,,ze su prirodne bez umelin,lenze ked precitas zlozenie,najdes napr.taky maltit,maltitol,co je inak E-cko JAK OCI!!!
je to emulgator E965 vyrabany so skrobu,pouziva sa na sladenie ako nahrada cukru lebo je 70% sladsi ako cukor,inak no,neni velmi neskodny vraj,max.cervene problemy sposobi

mavion
22. jún 2012

@vikina74 opytala som sa , cakam na odpoved 😉

mavion
22. jún 2012

@vikina74 nie su nahodou U1 kvoli vlaknine? 😕 http://biopotraviny.bioland.sk/?pufovane-vyrobk...

mavion
22. jún 2012

http://www.bioland.sk/pufovane-a-extrudovane-ra...
napr. tieto maju na jeden chlebik 5,2 S

lulusha
22. jún 2012

@mavion presne tieto spaldove som mala doma a velmi mi chutili... u mna vedu jednoznacne ripsy chutovo, ale napr. moj muz ich nelubi... potom mam rada tie tenke kukuricne chlebicky polystyrenove

inak prave lejem dole hrdlom ceresnove pivko, ale mala som strasnu chut, tak hadam nebudem mat o 5 kil viac 😉 😀

eevicka83
22. jún 2012

no tak baby ja fakt neviem co jest po veceroch so salatov mam brucho... nafukuje ma a stale mi nechuti kuracie maso so salatom... teraz neviem mala som chut na sladke tak som si dala kusok orieskove kremu update1, to by sa vraj mohlo do 22.00 ale neviem ci tomu mozme verit... a neviete niektora napisat kde si precitam diskusiu na mmb co asi zalozila nejaka erika co ju tu spominate?