icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

grimaska4
Odpoveď bola odstránená
nubab1
27. jún 2012

@mgrmodra dakujem, mrknem 🙂

nubab1
27. jún 2012

@grimaska4 prečo mi je nanič stará ????? 😲 som si myslela, že treba začať od začiatku nie? či to isté je aj v novej...no už som z toho blázon a to som ešte ani nezačala 😀 😀 ved počkaj ked začnem, tak ťa budem stále otravovať s "blbými" otázkami 😀 😀 lebo ako tu tak čítam -tak si v tom asi profík však? 😉 a už aj ten obchod som našla, tak tam potom skočím mrknúť, len najprv si musím preštudovať čo a kedy môžem jesť, lebo ja som veľký všežravec 😉 a hlavne večer mi chutí, no uvidíme ... 😝

grimaska4
27. jún 2012

@nubab1
lebo uvood a zivotny pribeh najdes aj v norbiho druhej knizke,je rozsirena o viac udajov a co sa tyka kodov,su rozdielne,co je prvej knihe druhej uz uz je inak zakodovane a kedze ty teraz zacinas podla mna ti staci druha knizka a ist podla kodov v nej-ale si kup prvu knizku ked chces,mozes aj podla nej ale ta uz je oficialne vypredana-tu kupis len od ruky.(budes mat potom mis mas)
u norbiho mozes jest vsetko ale nie je jedno kedy 😉 a najme vecer sa nemoze vsetko len U1
profik nie som moja,aj ked ovladam dost o update ved na nom fungujem pomaly rok 😉 ,ale stale sa mam co ucit,lebo norbi rad meni veci 😉
Inak som ti pisavala na MMB teraz som si vsimla 🙂

nubab1
27. jún 2012

@grimaska4 jeeej...to si bola ty??? 😀 😀 😀 super!... no preto sa pýtam, lebo mi ju tu na MK jedna baba ponúkla, a tá druhá kniha má titulku na ktorej je kopec malých obrázkov ľudí? /to len aby som bola v obraze/ nieže kupim zas nejakú somarinu , ako ja viem 😝 ..ozaj, už ked na to fičíš rok...podarilo sa ti dať dole kilečká?

nubab1
27. jún 2012

@grimaska4 ... volá sa to tuším Norbiho tajomstvo po novom

grimaska4
27. jún 2012

@nubab1
ano,ta nova kniha je norbiho tajomstvo po novom a je ttam kopec malych obrazkov to je nova verzia 😉
v auguste bude rok moja,dala som dole 14 kil do zaciatku marca 2012(medzitym 3 mesiace sa mi vaha nepohla ani o jeden gram ☹ -to boli tie hnusne zimne mesiace s prezieranim asi preto 😀 ,vies vianoce,novy rok).
Ale momentalne mam 48 kg 😉 ,ale tom som dnes posledny 10 den na detoxe,to nema nic spolocne s norbim to som si robila taku ocistu a ocistilo ma to teda riadne 😀 -asi som mala poriadne zanesene creva a paru cm ubudlo tiez z brucha a zo stehien zase.
dufam,ze na tych 50 52 kg sa dostanem,lebo nechcem zase menit satnik uz som ho menila dost 😉

nubab1
27. jún 2012

@grimaska4 😨 😨 😨 😨 😨 😨 ty voleeee....aj ja chceeeeeem 😀 😀 😀 😀 ..a v novej knihe sú tie isté inštruktáže hej??? všetko pekne odzačiatku, všetko pekne rozpísané-čo sa smie a čo nie? pýtam sa jak debil 😀 😀 😀 ale musím to mať všetko overené, nieže začnem niekde od polovičky a budem z toho jeleň 😉

grimaska4
27. jún 2012

@nubab1
no su tam rozpisane jednotlive suroviny ci potraviny podla kodov potriedene,mas tam aj to kedy a preco sa moze jest U1 U2 U3,jeho zivotny pribeh je zaujimavy tiez,mas tam par receptov na konci knihy,je tam o ostatnych dietach preco nefunguju,rozpisane je tam o zakladnych zlozkach tela-bielkoviny tuky uhlohydraty a su tam a popisane napr.mliecne vyrobky a clanok o nich a preco su nizkotucne vyrobky napr.blud,pekarenske vyrobky-ved ked ju budes kupovat mrnkni sa do nej 🙂

klaudialip
27. jún 2012

dnes som chcela cvicit jillian,ale dam si dnes pauzu a budem cvicit radsej v sobotu,dostala som menzes vcera dnes take silne ze by som to skackanie nezvladla a k tomu som sa smykla na kamienkoch vonku a tak som si natiahla nohu aby nespadol bicykel aj s malou ze ledva chodim ☹

grimaska4
27. jún 2012

@klaudialip
dievca davaj pozor nie ze sa nam zabijes,dajak si sa rozbehla s tym pohybom
😉
ale ak mas este k tomu zraneniu problemovu menstruaciu,tak radsej si daj pauzu a necvic 😉
ja mam dnes za sebou 40 minut z 2009 reka dvd a vecer idem este behat 😉

grimaska4
27. jún 2012

boze,jedna baba hodila na madarske update forum foto zo seba-konkretne z brucha ☹ ,ma 52 kil!!
ja som pri 67kilach take hnusne brucho nemala
chudera nevie co so sebou-chudnut uz nechce,len brucho potrebuje dat prec

lulusha
27. jún 2012

@grimaska4 pozrela som si to brucho a teda mne hrozne nepripada, ja mam mozno aj vacsie... a mnoho bab tu ma ovela vacsie, podla mna to je v pohode brusko... ale zavisi od toho, ake bolo povodne, ked bola spokojna s postavou - lebo napriklad ja som v zivote kocky na bruchu nemala, takze pre mna je aj mensie okruhle brusko pekne 🙂

klaudialip
27. jún 2012

@grimaska4 daj link kde sa to da pozriet a neboj nezabijem sa,to som sla z obchodu a od svagrinej a kopec taky strmsi a problem vytlacit bicykel aj s malou a k tomu tie male kamienky,no hrozne.ale nastastie sme nespadli,zaprela som sa ako som vedela inak by na mna padol cely bike aj s malinkou

grimaska4
27. jún 2012

@lulusha
ja tiez nemam kocky a ani nechcem mat,ale prepac no,ale nato ze ta baba ma len 52 kil tak ma dost velke brucho a to este nerodila.
viem dakto ma aj hroznejsie ci vascie brucho ale urcite nie pri 52 kg.
ona tam inak pise ze isla chudnut s update prave kvoli bruchu aze schudla(neviem kolko mala predtym nespomina tam),ale ze brucho jej ostalo.
ja si tak brucho urcite po nejakej diete nepredtstavujem ☹

grimaska4
27. jún 2012

@klaudialip
a maly si slapky obute nie? 😉

lulusha
27. jún 2012

@grimaska4 no to som nevedela, ze este nerodila... mne take brucho ostalo po cisarskom a nejde moc dolu... sice uz je podstatne mensie ako predtym, ale ploche teda nie je ani zdaleka 😀

klaudialip
27. jún 2012

@grimaska4 nie normalne tenisky,ale to by si musela ten teren najprv vidiet a potom by si pochopila

klaudialip
27. jún 2012

@grimaska4 nemyslim ze je to take strasne,ja mam tiez brucho,i ked ako vravis,ak tam ma 52 kil na tej fotke tak by take brucho mat nemala.ale ja viem ze ja som uplne stihla nebola a ani nebudem bo je to aj geneticky dane,ale tak urcite je to teraz lepsie ako volakedy i ked to brucho ide naozaj najhorsie dole.namiesto prs by mohli ist cm dole z brucha,asi by kazda bola spokojna 😀

grimaska4
27. jún 2012

@lulusha
ja som mala cisarak tiez a brucho mam chvalabohu v pohode 🙂 a rez mi vobec nevidno-je len bikini rez a fakt taky tenulinky ze az,ja mam skor so stehnom problemy-z nich by som dala dole ste stale tak po 5 cm aj ked uz mam taku nizku fakt,ale asi to mam geneticky dane.
vies ja som myslela tak,ze nato ze ma 52 kil tak to brucho nema nic moc

nubab1
27. jún 2012

@klaudialip pozrela som si tú jilian a je supeeer...tak už len preštudovať knihu a začať cvičiť 😉 máš to na dvd, či to sleduješ cez youtube?

linda1984
27. jún 2012

Baby, este 3 dni budem cvicit level 2 a od pondelka idem na trojku 😉 Uz nech to je lebo ten level dva ma total nebavi a stale je premna narocny. Potom si dam az do dovolenky level 3 a ked pridem, tak budem striedat levely kazdy den jeden 😉

klaudialip
27. jún 2012

@nubab1 stiahlo som z ulozto.,ale aj z youtubeu sa to da stiahnut,ak mas rychly internet ze nemusis dlho cakat kym ti to nacita tak mozes cvicit aj z netu,ale my strasne pomaly mame to by som musela min.3hod.cakat aby mi to nacitalo

eevicka83
27. jún 2012

Grimaska prosim daj nejake rady ako sa stravujes... Lebo ja som zo seba zufala ani nemam nadvahu ale potrebuejm pre svoju spokojnost dat dole este 5 kg ale nie drasticky v skratke napisem moj pribeh...
Po druhom porode som zacala cvicit a nejest... jedla som len doobedu a na obed (co som sa vzdy prejedla) a vecer uz len polystyren.... prestala som na 1 rok jest maso takze mi chybali bielkoviny... prestala som dostavat menstruaciu comu je uz 3 roky a zatial mi ju nikto nevie vratit naspat... mam 28 rokov a teraz sa na mna zacinaju lepit kila lebo som zacala jest aj poobede a v tele sa mi netvoria hormony , jedna liecitelka mi povedala ze mam vyhladovene organy a preto nemam MS. Takze uz mam 58 kg a 171cm!!! a su mi male nohavice co mam doma a som z toho na nervyyy 😠 necitim sa takto dobre tak musim schudnut rozumnym sposobom....
Sportujem 4 krat tyzdenne v posilovni alebo beham alebo bicyklujem... a inak sa snazim vsade chodit peso... a davam si pozor na stravu no kvoli tym hormonom je to asi take tazke a este mam aj urcite spomaleny metabolizmus
Grimaska ty veris aj tomu ze si poobede mozes dat aj puding od norbiho alebo satocky tvarohovu alebo orechovu???? lebo mne sa to nechce nejak verit hlavne ked vidim ake to je mastne podla mna...

eevicka83
27. jún 2012

a poslete mi nejake linky na cvicenie? a neviete o nejakych dobry cvikoch na brucho na fit lopte?

eevicka83
27. jún 2012

klikla som na tu diskusiu update a ja neviem kde si tam pisete lebo sa na FB nevyznam...poradte mi prosim

spp
27. jún 2012

@grimaska4 Ahoj prosím ťa mohla by si mi napísať akú detoxikačnú kúru si absolvovala

nubab1
27. jún 2012

@eevicka83

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

...tam máš všetky jej cvičenia 😉