Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 robila si ten detox z korenia a javor.sirupu ?
@spp
ahoj neera kura sa to vola,blizsie info najdes na www.neera.sk 😉
@luciapejkova
mala som tu neera kuru-ten sirup som kupovala,teda objednavala,lebo ja som sa este s javorovym sirupom stupna C nestretla este a keby hej,potrebovala by som kvanta tak som objednala ten sirup 1l,aj to kayenske korenie a tu himalajsku sol-zvladla so ju v pohode este som si znizila davku denne na 1 a 1,5 litra,lebo 2 litre mi bolo vela.
nebola som vobec hladna za cely cas,asi na treti den som sa fajne vysypala dokonca aj na jazyku pluzgiere 😀
co pre mna bolo brutalne,rano nalacno vypit liter vlaznej vody s tou himalaya solou-tak z toho ma napinalo teda riadne.
tesim sa ze som to zvladla,akurat so mna oblecenie pada tak musi sa dostat naspet na tych 52kil raz dva
@kokoss666
ano myslim si to,inak aj v norbiho knizke pise,dokonca nizkotucne mlieko ani nie je U1,plnotucne mlieko je U1.cim viac tuku mas v mliecnom vyrobku tym lepsie,lebo ten tuk spomaluje vstrebavanie ch.
inak nizkotucne vyrobky tym ze su odtucnene,pridavaju sa tam same E-cka,aby ten jogurt drzali po kope bo inak by boli sama voda 😉
grimaska absolvovala si neera kuru? ak ano tak dole klobuk lebo to je drasticke podla mna aj mnohych
@klaudialip - vieš mi dať link na stiahnutie tej jilian - mne by asi lepšie vyhovovalo mať to v PC, že si to napálim na DVD a môžem si to púšťať v prenosnom DVD prehrávači 😀 A ty vieš dobre po anglicky? Zvládnem ja cvičenie s mojou nie najlepšou angličtinou? 😝
Ináč pozerám, že máme rovnako staré bambuľky 😵
@grimaska4 - to je super, koľko cvičíš, ale mne také pri mojej malej nehrozí...Ja som s ňou skoro celé dni sama, manžel je skoro celé dni v práci a rodinu a kamošky máme ďaleko....ja ju nemám kam "odložiť" a ísť napr. behať, alebo niekam do fitka, na aerobic, na zumbu....Také som robila kým som bola slobodná, bezdetná 😀 ...
Ale tak na niečo si už musím nájsť čas a hlavne odhodlanie....skúsim začať s tou jilian..
@zuzu1111
no to je tazke ak nemas cas,ale aspon po veceroch si najdi aspon z dvd,ja tiez chodim behat dakedy o 5.00 rano lebo inak by som nestihala,ci z dvd cvicim niekedy aj o 23.00 vecer 😉
do fitka som chodila pravidelne jeden rok,ale stravu som neupravila takze som neschudla ani deko ani cm nic a na zumbu na nenakeca nikto-ja bud tancujem alebo cvicim ale obe naraz nie
@grimaska4 Kamoska tiez drzala tu kuru 10 dni a chudla paradne 8 cm z pasu ale mala okolo 72 kg a tiez sa citila super pocas toho. ROzmyslam ze aj ja by som to skusila,kde si si to objednavala? u vas ? skusim pobehat po meste ci to niekde v zdravej vyzive nenajdem a asi by som to vyskusala aj ja,hadam by som to prezila. 😀
@luciapejkova
http://www.neera.sk/kde-si-mozete-zakupit-madal...
inak ja som objednavala z nemecka,ale vraj sa da kupit v dm drogerii napr.a na slovensku skus pozriet z toho linku dajaku predajnu 😉
@zuzu1111 na strane 294 su tie linky,tak stahuj 😉
@luciapejkova
ale ked si nikdy nerobila ocistny den,skus najprv jeden den,potom po case 3 dni napr.,hned ´na 10 dnovu kuru by som sa neodvazila,to by bolo vela pre tvoj organizmus
@grimaska4 ahojkyyyy ten detox som mrkla vyzera to super docitala som sa ze je to fajn robit aj kazdy tyzden jeden den to sa mi zda aj lahsie Akko 3 dni alebo 10dni v kuse a ten sirup dostat vraj v poho aj tu v uk Len som sa nedocitala ci to mozu aj dojciace mamky drzat teda nemusim sa to ani docitat tusim odpoved aj ked ten jeden den v tyzdni si myslim ze by mohlo byt ale ja by som si dala hned taky 10dnovy ako ty vies ako radaaaaa to musi byt uzasny pocit co si spravila pre telo 🙂
@luciapejkova vraj ten sirup dostat aj v obchodoch so zdravou vyzivou a teda aj dmku vraj 😉
@klaudialip - tie linky som si všimla....ale ja som myslela, či nemáš odkaz z tej stránky ulozto.sk , ktoré stiahnúť - lebo keď si zadám Jillian Michaels, tak mi tam toho vyhodí viac. Z youtube si neviem uložiť - vraj na to treba nejaký program, aby to šlo a nemám 😝 Ale keď nie, nevadí, skúsim poklikať a pozrieť. 😉
@grimaska4 Jasné ja by som to nedzrala hned 10 dni to by som naozaj asi nezvládla na prvykrát určite nie 😀
@zuzu1111 na uloz to je to tusim jillian michaels shred 30 days,tusim tak sa to vola nejako,je to tu aj na jednej stranke ja som to stahovala z youtube,ale su tu linky aj na uloz to len uz neviem na kt.strane skus sa tu pohrabat a uvidis
@grimaska4 myslis ze sa to da kupit ta neera kura aj v dm?na tej stranke som pozerala www.neera.sk su tam zaujimave veci o tom pisane a tiez by som to chcela skusit,len sa mi to zda byt dost drahe.ale ved co narobis,ake velke balenie toho sirupu si mala ty?a aky prehanaci caj?este by ma zaujimalo ci si nejako moc velmi nebehala na WC-ko.neviem ci to vydrzim hned 10 dni,ale mozno ten tyzden by som to skusila,aspon by som dosiahla svoj uplny ciel a aj brucho by slo dole,i ked by som musela kupovat novy satnik,ale tak to mi nevadi 😀 a este by ma zaujimalo,fakt sa musi pit ta slana voda a je tam potrebne to korenie?
Ak mozem povedat svoj nazor, aj ostatnym kockam, co o tej kure rozmyslaju. Ja by som sa do toho nepustala a ak, tak len s vedomim, ze vsetky stratene kila mate do tyzdna naspat. Vola sa to sice detox kura, ale v podstate je to obycajna hladovka, telu sa nedostava dostatok zivin a uz po 2-3 dnoch sa prepne na setriaci rezim, cize sa spomali metabolizmus. Nehovoriac o tom, ze tie stratene kila su v prvom rade voda, potom svaly a az potom tuk. V praxi ak tie kila neberiete naspat, tak namiesto stratenych svalov naberiete tuk, takze v konecnom dosledku mate pri rovnakej vahe viac tuku na tele po tej kure ako predtym. To slubovanie, ze sa potom nepriberie, je blbost.
Moje odporucanie: raz do tyzdna 1 den nie je problem, to dokonca moze metabolizmus aj nastartovat, hlavne ak sa da napr. po vikende, kedy sme pekne papkali, taky odlahcovaci den je OK. Ale ak chcete naozaj ocistnu kuru - nie v prvom rade schudnutie - tak skor odporucam nieco take ako som robila ja: zelenina, ovocie, ovsene vlocky, tofu... vylucit kavu, caj, cigarety a vsetky zivocisne potraviny. Telo sa pekne ocisti a zaroven tam nie je riziko spomalenia metabolizmu, lebo sa normalne najes. Ja som za 4 dni tej kury schudla asi kilo bez hladovania a udrzala som si to.
Mne sa to brucho tiez nezda byt take katastrofalne, ma tam sice tukovy vankusik, ale v prvom rade vidno, ze velmi asi necvici, lebo ho ma take ochabnute. A to sa napravit da. A zavisi to aj od toho aku ma vysku - ak je skor drobnejsia, tak aj pri 52 kg je to predstavitelne, hlavne ak sa jej tuk uklada skor na bruchu. Uz som to spominala, ja mam iba 48 kg a zadok a stehna dost silne a brucho zasa uplne ploche.
@vikina74
aka si mudra 😀 ,najprv si precitaj o tej kure o co prichazdas-ci o svaly,co o vodu a ci o tuk a potom tu pis take mudre rady ☹
detoxikovat sa jedlom neda a najme nie bielkovinami hoc rastlineho povodu ako tofu...
detox nie je na chudnutie ale na precistenie organizmu..a samozrejme ak niekto po detoxe ci diete zacne s prepacenim zraz,kilecka ma naspat aj s urokmi
@klaudialip
vyssie som hodila link v ktorych predajniach sa da na slovensku zohnat,ja som mala dva balenie toho sirupu-dokopy liter,prehanaci caj si kupis v lekarni napr.senny caj,na zachod ak myslis behat s hnackami to som nemala,ale stolicu som mala pravidelnu aj viackrat denne-ked ma prehnalo tak to bolo rano po vypiti toho slaneho roztoku 😉
ale ak chces ten detox robit kvoli chudnutiu,tak neviem,to je skor na ocistu tela,ja tiez ratam s tym ze dajake kila mi nabehnu naspat,ale verim tomu ze viac ako 2 3 kila urcite nie
jedna baba s vyssou vahou robila rovnakom case so mnou ten detox a isli jej dole az 9 kil
@grimaska4 a nevies kolko jej islo naspat?nechcem to len kvoli chudnutiu ale aj kvoli tej ociste a tie cm z brucha by sa mi pacili

@grimaska4 ano ano, na 52 kg to nie je idealne brucho, ale katastrofa to podla mna nie je 😉 mojou problemovou partiou bolo odjakziva brucho, mam to po mamke... inak sme obe chude, nohy som mala vzdy pekne stihle, len to brucho 😖
ja teraz cvicim asi 5 dni level 2 a najviac neznasam ten posledny okruh - ruky ma palia jak hovado 😀