Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@emily_666 ...máš môj obdiv..za kokoskami ešte lekvárik 😉 ..mne by sa žaidalo už potom skôr mäsoooo 😀
@teri3 ...neviem , ktroý dátum je vymodrený v tabuľke...tak ja sa budem asi len vtedy 🙂 ...v pondelok sa odvážim po 10-tich dňoch..to bude zážitoček ! 😀 ...No, a viete čooo? Musím sa s vami podeliť o radosť, ktorú som po dnešnom obede prežívala 😀 . Takže od včera večera som sa tešila, že dnes bude na obed kyslú struková polievka a ryžový nákyp... lenže drahý večer naznačil, že asi bude mať pomoc pri dokončovaní garáže... takže moje vytešovanie padlo... ☹ . Nová verzia obedu po krátkom rozmýšľaní bola, že spravím vajíčkovú polievku a vyprážaný syr so zapek. zemiakmi + tatarka 🙂 ...no, a teraz to príde!! Obvykle som bola schopná zládovať 1a pol, niekedy aj dva syry a horu zemiakov...a dnes? Bohate mi stačila polka syra a polovička z malého taniera zemiakov.... a od vtedy som zatiaľ ešte nejedla len vodičku popíjam 🙂 Juj...som happy 😎 Hííí a teraz ma napadlo, že si idem dať asi dyndžu červenú...mňam...tak pekný zvyšok sobotky... 😉
@tiffanka presne tak ,aj ja som zbadala ze mi stacia ovela mensie porcie ,nic si nezakazujem tak nechltam ako inokedy ze som sa napraskala a od zajtra chudnut,uz chvalabohu nie,takze sa nam asi uz meni to spalovanie a metabolizmus neblazni 🙂 🙂 ved mi sme ho vlastne vzdy sokovali tymi dietami 🙂 🙂 pekny sobotnajsi vecre prajem vsetkym 🙂 🙂
ahojte kočky.Idem do toho aj ja.Od zajtra 😕 Moja počiatočná váha 114 kg 😒 (170 cm)..Môj ciel 88 kg 😀 .Budem sa držať toho čo som sa tu dočítala a ďakujem za rady.
@simonasor Vitaj medzi nami určite to zvladneš dá sa to ver mi a ten uspech Ta bude posuvat dalej a dalej,chod sem častejsie na tuto stranky je nas tu veľa tak to ide lahsie. 😀
@simonasor ...vitaj medzi nami 🙂 ...počas noci sa nadopuj pevnou vôľou a hlavne presvedčením, že to, čo bude nasledovať, budeš robiť pre svoje zdravie a pre super pocit zo seba samej 😉 ... My všetky sme si zvolili túto cestu, na ktorej nás čaká vytúžený cieľ 🙂 Aj keď je ešte pre viaceré z nás trošku v nedohľadne, verím, že skôr, či neskôr do neho dobehneme každá ako víťaz 😀 ... a nenecháme sa odradiť nikým a ničím 😀 . Heslo: "Norbi update, potrebujem menšie gate!" 😀
No boli sme v restike na neskorsom obede,dala som si grilovanu zeleninu s mozarelou a kur.masom a poviem vam, že som mala polovičnu porciu masa a nezvvladla som to 😕 inokedy som mala plnu porciu masa,zemiaky,alebo ryžu a vsetko zmizlo.U nasich bola potom torta a ani som chut nemala,zobrala som si kus domov na rano.Na to sa tešim,ale v knihe norbi pise ,že sladke by sa nemalo jest na lacno,ma sa pred tym zjest daka vlaknina,aby telo pomalsie reagovalo na cukor.Takže asi bude najskor dake jablko a až potom torta. 😎
@luciapejkova mám rovných 90, 170 cm výšku. Takže nielen najstaršia, ale aj najťažšia, fňuk...
@alciatko13 Ale čoby ?! Čochvilka a budeš pozerať len čisla na vahe 8,ja som si tiež myslela kadeako a ešte nikdy som dietu nedrzala tak dlho ako tuto vždy 3-4 dni a som to vzdala s plným tanierom pred telkou a výčitkami a potom som tu vahu samozrejme dohnala do šialenstva ale toto mi vyhovuje jest čo chces akurat pozriet na hodinky ci to este mozem inak jem fakt všetko. Takze dufam,že v tom pojdem s Vami baby a nevzdam sa. Tak do toho! 😉
@alciatko13
ahoj a vitaj, - no dúfam, že môžem tykať, ale keď už sme na jednej lodi 😀 😀 😀 tak snáď nebude vadiť...
Zaraďujem ťa do súkromnej skupiny, kde sa môžeš do tabuľky nahodiť 😉
Želám krásne chudnutie a skvelý pocit zo samej seba 😉
no damy, idem ja do hajan, vcera som ponocovala, drahy bol vonku, tak som mala vecer sama pre seba, deturence spali 😀 tak teraz to idem dospat 🙂
Dnes jedalnicek:
Ranajky - horalka - o 7 rano s mliekom, potom cca o 9tej omeleta s mrkvou
Desiata - Leerdamer 🙂
Obed - grilovana cukina so zemiakovou kasou a cesnakovo smotanovym dresingom /stava sa to mojim oblubenym jedlom/
Olovrant - mineralka - lebo som bola s malym vonku
Vecera - zeleninovy salat s eidamom a smotanou + ryzovy polystyren
a druha vecera - cervene Lambrusco 😀 😀
@gebeente77 dnes som aj ja tú cukinu robila s dresingom a bolo to výýýborné - síce som ju negrilovala, ale piekla, ale bola to mňamkááá 😵
@elina313 Ďakujem a jasné že si tu všetci tykáme. Ak to zvládnem, hodím sa do tabuľky 😵
kocky ja len teraz idem spat,oslava manz.narodenin prebehla dobre,dala som si o 15 len salatik a vecer grilovane prsia,parok a kooopec salatu,do teraz sme sedeli na terase ja pri 2 poharoch cerv, vinka a zobkala som grilovanu cukinu,vobec mi nechybali chipsy,kolace,cokolady co boli na stole,ani cola 🙂 🙂 vau zvaladla som to a ani to nebolo tazke 🙂 🙂 idem hajat a rano si dam kus jablkoveho kolacika ktory som si odlozila 🙂
@datelinka5 Super si to zvládla! Ja dnes idem na oslavu ale v podstate bude doobeda tak mi to moc nevadi. Ozvem sa večer keď sa vrátim,pekny den vsetkým! 😉
@alciatko13 ak nie, kľudne napíš, nahodím Tvoje údaje sama 🙂
@datelinka5 úžasné, ako krásne si odolala,
@luciapejkova krásne oslávte 🙂
Ranna torta vychutnana s kavičkou 🙂 ,super pocit. Predtym boli ribezle a egrese,obed vari svokra,tak to bude iste niečo kaloricke 😲 ,ale neva do 12 možem a potom už len zeleninova polievka na večeru a daky biely jogurt na olovrant.Merala som sa, mam dole takmer 2 cm z brucha aj každeho stehna-supeer.Vaha neviem,ale to možno stoji,kedže cvičim a vtedy sa vraj svaly formuju,idu dole cm,ale sval je tažši ako tuk,takže na vahe to moc nejde-neviem.Zajtra sa važime,že?
Ahojte, ja neviem, či len ja mám taký problémik, , ale ako som začala s touto zmenou v stravovaní, už tretí deň som nebola na "veľkej". A to jem samú zeleninu, ovocie, celozrnné výrobky. Na váhu som sa radšej ani nepostavila, som zvedavá, čo odhalí veľké váženie zajtra. Inak sa cítim v pohode, nie som ani nafúknutá, proste OK.
@alciatko13 skús pridať bylinkové čaje na prečistenie organizmu... možno pomôže 😉
@alciatko13 neboj, ono sa to rozbehne, každý organizmus reaguje inak...ono možno aj toľko zeleninky si pojedla, že je telo prekvapené a maximálne využíva z neho tie živiny 😉
@elina313 Práveže pijem taký prečisťujúci čaj s aloe vera aj čistú vodu, spolu cez dva litre, plus káva, takže tekutín oveľa viac ako predtým. Ale kým ma netrhá, to si asi len môj organizmus zvyká na nové podmienky 😀
@alciatko13 no ja mam prave opacny problem - min. 3x za den velka - co je ale asi dobre 😀 aspon zo mna ubuda 😀 no dovara sa maskova polievocka s rezancami, dnes taky light obed, vsak je teplo 😀 Inak 19-teho ma nas Dado 1.rocik, idem robit tortu, tak neviem neviem, ci neporusim na oslave po prvy raz Norbiho 😀 😀
@alciatko13 Ja musim uživat duphalac,je to nenavykove,a ulahcuje to vyprazdnovanie.Ak sa ti to nenapravi,tak odporučam.Može sa to uživat dlhodobo,nema to vedlajsie učinky-ale je to sladke,tak len doobeda 😉 učinok sa dostavuje tak po 3-4 dnoch.
No práve pre toto zbožňujem naše fórum, že sa mi hneď dostane kopec dobrých rád a skúseností. Ďakujem.
@gebeente77 po prvý raz ? Ty si aká dobrá ... tak skús si dať už doobeda 🙂 😀
ahojte tak dnes som neodolala malickym keksikom, uz som si dala 2, ale ved je este stale doobedie tak mozem 😀
kočky chcem sa vas opytat do ake skupiny patri sojove mlieko? nikde som sa k tomu nedopatrala. ja klasicke (kravske) nepijem, mam zle travenie laktozy 😅 a este som sa chcela opytat kam patri pivo 😅? sice normalne nemusim, ale vcera vecer som mala velku chut na hruskovy bulmers. nedala som si, lebo som nevedela kam patri. tak aby som bola v obraze 😉
@alciatko13 neboj stolica sa upravi a potom pockaj aka bude super vaha 😉 !!! aj trojkilovy ubytok, ked pojdes... to bude radost pozerat na tu vahu 😎
@happysmile To aby som mala krtkára na telefóne, chi chi

@luciapejkova
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992
tuto mrkni, odporúčam