Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
V rimavskej sobote je predajna zdravej vyzivy- Oaza zdravia v budove Relaxu. Tam by muky mali mat.Kukni a porovnaj aj inde. Ja som kupovala kokosovy olej a ten isty stal v DM drogerii o 2,70 menej a to tiez nie su najlacnejsi :(
@zsuzsu16 ďakujem za info
a ten koláč čo som piekla je super
@aninapomaranc
podla norbiho pravidiel by bol ten kolac U2,ale inak spaldova muka je ok,vela zien update-uje s nou a chudnu,pecu z nej chlieb,kolace -proste vsetko.
@vikina74 inak ja som dnes hned skusila week 1 Jillian ripped in 30days a je to super aj ked boze nie ze vyzniem ako potvora namyslena hahaha myslim ze celkom lahke cvicko ten week 1 ja mozno Rovno skusim week 2 alebo co akoze makla som fajne som sa zahriala ale Bala som sa teda cakala horsiu makacku ale tak snad aspon je to vysledok toho mojho behania ze vladzem huraaaa 😎
@yamimami ano? ako sa ta relacia vola?mna take programy motivuju, ked minule leto chodilo "Jste to co jite", tak sa mi pri tom dobre cvicilo 😀 ked som videla, ze omnoho tucnejsi ludia dokazu zhodit kilecka ako nic 😝 inak dnes som zasa necvicila, tak mi doslo blbo cestou domov z prace, ze som sa len hodila doma do klimatizovanej spalne a ani prstom som nepohla 😅
Ja som si cinky nahradila dvoma velkymi flasami na tekuty praci prasok alebo avivaz, take co maju rucku. Moje vazia ca. 1,5 kg a mne vyhovuju. Dobre sa drzia. Mozno dostat aj 1 kg alebo mensie, pozri v obchode. Vyspotrebujes ich, naplnis vodou a cvicis. 🙂
Pozri, napr. take, to ma ca. 1 kg: http://www.google.de/imgres?qhttp://www.bugy.sk...
baby dnes som cvicila podla tej jillian michaels je to super cvicenie.. len skoda ze nerozumiem co hovori... ako som na materskej tak tej cudzi jazyk nula bodov... len sa chcem opytat preco odporucate prave jej cvicenie ? ma nejaky super efekt??? a to treba cvicit kazdy den 30 minut a staci to???
Inak aj ja sa chystam k bukovskemu uz velmi dlho ak ste u neho niektora bola a mate informacie ako to u neho prebieha a ci ste spokojne dajte mi vediet... budem velmi vdacna.
Tak som tu tabulku dokoncila, pohrala som sa v Excelli trosku s tym. 😉
Potraviny su rozdelene do zakladnych skupin a v prvej tabulke ich najdete v ramci skupin roztriedene podla abecedy, v druhej tabulke su zatriedene podla kodov Update.
Snazila som sa to urobit co najlepsie, co som nenasla v knihe alebo na nete som okodovala podla GI a GL ci podla mnozstva uhlohydratov. Schvalne som to nechala v Excelli, aby si kazda z vas mohla podoplnovat potraviny a pripadne opravit "updatovat" 😉 kody, ak sa zmenia alebo ak som nedala spravne.
Prosim vas, mrknite na to, ci tam nie su nejake blbosti, ci tam nemam chyby a co tam este chyba. Nie je problem doplnit, to si moze kazda aj sama, staci, ak sa to napise tu na fore.
Takze, tu je tabulka na stiahnutie (novy Microsoft Office): http://www.uloz.to/x9Vpygt/norbiupdatekody-xlsx
A tu verzia kompatibilna so starsimi verziami Microsoft Office: http://www.uloz.to/xPRpmMA/norbiupdatekody-xls
no ved ajmne sa to cvicenie zda slabe... ale zase teraz v teple sa riadne zapotim aj s nou.... len napr. aj brusakov ma malo atd... a nemas nejake dobre cvicenie takto cez net?
no zase vsade odporucaju denne cvicit tych 40 min. takze s touto jillian by som sa aspon vedela doma denne hybat lebo nestiham ist stale niekam cvicit a bud vlacit so sebou deti alebo ich niekam stale strkat...
alebo zvyknes cvicit réku? len ona ma napr. tazke tie cvicenia podla mna.. aspon co som mala prilezitost vidiet,neviem ci si mam jej dvd kupit alebo nie poradte prosim
viktoria mne sa ta tabulka neda pozriet..teda ulozila som ju ale mi vypisuje ze asi nemam taky program ale excell mam
Skusila si aj ten druhy subor, co ma priponu xls? Mozno mas este starsi Excell.
http://www.uloz.to/xPRpmMA/norbiupdatekody-xls
@vikina74 Mne to itez nejde otvoriť 😢
@eevicka83
ano cvicim reku aj pentek enikö,reka ma velmi dobre cviky,najme to jubileum dvd-z toho dokazem este stale riadnu svalovku a daktore partie su fakt tazke(napr.bruchoB 😉 ),ale striedam jej dvd-cka a chodim k tomu behat.Moje stehna z jej cvikov aj z behu pekne zostihleli 🙂 ,ale pametam sa ked som prvykrat cvicila pred rokom pomaly,zvladla som 40 minut horko tazko,ale na druhy den som mala taku svalovku,ze som placom isla na poschodie aj z poschodia dole,tak som hned vedela ze to je daco pre mna a do 3 mesiacoch sa vysledok dostavil,presne tak ako slubuje na dvd.
ja cvicim min.40,ale vascinou 60 minut ci 90 minut,dakedy k tomu este v rovnaky den beh,takze 1 az 2hodiny sportu denne je pre mna ok
OK, tak to vyzera byt vacsi problem. Skusam to previest do Wordu a potom to dam zase na web.
@grimaska4 Ono je super že toľko cviciš no ja pri chodeni do prace a pri dvoch mensich detoch by som 90 min. denne nedokazala cvicit a este aj tolko behať to uz by som nemala cas na nic. 😢
@luciapejkova
no moj den ma tiez 24 hodin 😉 ,a tiez chodim do prace,ale vies kolko razy idem behat rano 5.00 ci bola som uz aj vecer o pol desiatej,a cvicit niekedy zacnem az o 23.00 vecer.
ale raz za cas mam aj dni ked necvicim vobec,dokonca mala som uz j cely tyzden bez pohybu,ale to telo da znamenie ze teraz dost a vtedy sa nerobi nic
naozaj je jilian lahsia od reky?
inak baby dnes Reka na fore pise o dolezitosti ranajok, hodila par prikladov ako by mali vyzerat idealne ranajky:
vajickova pomazanka, kefir, 6 dkg hrianky, kalifornska paprika
2dcl mlieka, 30 gr musli, 1,5 ek, 10 dkg lesneho ovocia
zelerova natierka, jeden stredny rohlik, 5 dkg sunky, 10 dkg paradajok
denne by sa malo zjest 40 dkg zeleniny a cast by mali obsahovat prave ranajky.
a natrafila som na par tipov co na desiatu a olovrant 😉
desiata 10-15 g S
update jogurt
update puding
zopar orechov, skoricove jablko
1ks jablka so syrom
update musli tycinka
Olovrant 10-15 g S
paradajkovy salat s bazalkou
jogurtovy ovocny salat
ovocny tvarohovy krem so sladidlom
10-20 dkg U1 ovocia
update tvarohovy dezert
@grimaska4 Tak to ta teda obdivujem.No ja chodim na siestu do prace a kym pridem domov je pomaly 15.30 beriem deti von na ihrisku a ked prideme domov je pomaly 8 hodin vecer,kym ich okupem a ulozim tak je 9 hodin vecer a kedze moj manzel nevari tak ja idem este len varit vtedy na nasledujuci den,takze kym dovarim tak o 23 som uz hotova a neviem ci by som to zvladala este cvicit kedze vstavam o 5 hod.rana ale ak to niekto takto dokaze pri mojom style tak klobuk dole
@luciapejkova musis zapriahnut aj manzela do roboty, inak sa to neda... lebo ak chce mat sexy manzelku, musi ta odbremenit 😉 ja vstavam o 7-mej, nachystam ranajky, o maleho sa cez tyzden rano stara manzel, z roboty pridem domov okolo 5-tej, zavcvicim si a potom sa staram o domacnost, o maleho... on kym zaspi, je aj 22.00 a vtedy uz mame hodinku s muzom pre seba 😎

@vikina74 no super ja uz som to tiez pozerala, stiahnem si to a odlozim tak do septembra, teraz v lete docvicim shred, dovolenka a tak a na zimu si postahujem vselico od jillian 😉