Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@lulusha Ty mas este maleho mensieho asi vsak? Nepotrebuje byt vonku 4 hod. ci hej aby sa vyblaznil lebo moje deti ked niesu vonku 4-5 hod.tak ich nedobijem nijak a zase nedokazem len tak ich nechat lebo ma to stve ze som v robote a este ich nezobrat ani vonku len aby sa doma hrali sami tak mi to pride ze ich zanedbavam a tak to riesim takto,beriem ich na bycikel ci vonku niekde na ihrisko ci bazen atd.proste niekde nech sa vyblaznia,ja nevravim ze necvicim vobec,cvicim ale kazdy den by som to urcite nestihalam,alebo stihala ale na ukor niekoho ci niecoho 😉
Baby, ja ked citam tie priklady ranajok - ja by som umrela od hladu! 😀
@luciapejkova - chapem ta, ja mam tiez svoje dovody, preco necvicim. Pre mna je to mrhanie casom. Pohyb praktizujem inak - vychadzkami, plavanim atd. Som na nohach vonku v pohybe minimalne 3 hodiny denne, nie je to cvicenie, ale zase je to pohyb... 🙂
@luciapejkova rozumiem ti, moj maly sa zahra pekne aj doma, je este maly a vcelku vynaliezavy a samostatny... tak beriem spat, ked sa tvoj muz tak pekne stara 😉 😀 moj je tiez doma s malym a snazim sa ho odbrementi aspon cez vikendy trosku...
Tak som to previedla do Wordu, tu je prva tabulka, podla abecedy. Jednotlive skupiny potravin som dala vzdy na osobitne stranky, aby sa to dalo lahko vytlacit ak niekto chce. Dufam, ze to pojde, prosim vas vyskusajte.
Ja si tiez len tazko najdem cas na cvicenie, ale da sa to. Preto mi Jillian vyhovuje, lebo pol hodinka sa vzdy da. Namiesto aby som si sadla ku kave kym sa maly hra, tak si zacvicim. Spolu so sprchovanim mi to zaberie maximalne 40 minut a vysledky vidim aj tak. 🙂
ja uz druhy tyzden necvicim,v tychto horucavach sa nedonutim a po x rokoch beriem antibiotika a neni mi dobre od nich..inak cvicim min. 3 krat tyzdenne, vzdy vecer ked deti zaspia, to sa uplne dorazim 🙂
podarilo sa mi parkrat cvicit naobed ked deti spali, to mi pride najidealnejsie, uplne ma nabilo a fungovala som ako nic do vecera..no len prave vtedy musim dat dokopy domacnost, takze je to presne o tom kto si na aky rebricek da cvicenie...u mna uz ked je vsetko naporiadku az naposledy pride na rad cvicenie.. 🙂 no a este mam rada ked mam pri cviceni klud.🙂
@aninapomaranc
kolko presne muky a otrub na ten kolac si dsala????dakujem
Hihi, tak vidis, vymazala som ju pri kontrole, lebo som si povedala, ze kde uz kto zozenie nieco take exoticke, ani tu v Nemecku som to este nevidela. 😉 V tej povodnej tabulke bola, par veci som odtial vyhodila, len si to uz nepamatam vsetko pri takmer 500 polozkach. Ospravedlnujem sa za chybu a diky za upozornenie. 🙂
ahojte .
vikina pozriem teraz tu tabulku lebo som nestihala.
grimaska - ty si vynimocny pripad ze stihas takto vela cvicit iba si davaj aj ty pozor lebo sa ti moze stat ze ti da telo znamenie nejakym sposoboom ze ho pretazujes lebo ja myslim ze to je pretazovanie ked sa este cez den musis starat aj o rodinu a chodit do prace... toto som robila ja a dopadlo to tak ako to dopadlo... tak ja len preto pisem.. dufam ze sa nenahnevas pisem len to co si myslim.. a to co som robila ja...
inak ja tiez cvicim teraz skoro kazdy den ale vyhovuje mi aj doma alebo ked idem behat tak s muzom a berieme deti oni sa hraju v piesku a my behame na drahe... ale teraz sa mi celkom paci to cvicenie doma... dnes som si kupila aj reku asi to n ajnovsie dvd.
@orgovanka
nefunguje?inak norbi ten web shop veselo ospevuje ze funguje aj do zahranicia.. ☹
ina moznost ti neostava ak nemas po blizku predajnu a chces vyskusat ich vyrobky,ako sa skontaktovat s niektorou predajnou a poslu ti balik,ale vyuctuju si pekne peniaze zato 😒
Inak da sa aj bez update vyrobkov update-ovat,ale nie je zle mat doma nejake zasoby,ja som si narobila v aprili zasoby a este mam habadej chvalabohu 😉 ,ale 150 eur som u nich nechala 😉
Ja mam dneska trochu taky "down"-den, pocasie sa tu zblaznilo, dusno je, chvilu prsi, potom zase slnko, no na moj tlak (mam nizky) super. ☹ Vcera som nestihla cvicit, ale aspon som sa drzala co sa tyka jedalnicka.
Ale aj tak citim ako som sa naliala, ten tyzden pred mojimi dnami je fakt hnusny, vobec sa necitim vo svojej kozi... Na zaciatku cyklu zo mna v priebehu dvoch dni spadne 1-1,5 kg vody co som zadrzala.
Tak moj jedalnicek vcera:
R: dva celozrnne toasty s maslom a sunkou, redkovky, 2 lyzice müsli s mliekom, ca. 50g uhlohydratov
O: udene tofu so zeleninou v smotanovej omacke, celozrnna zemla, ca. 35g uhlohydratov
V: syr cottage, udeny syr, paradajky, paprika, redkovky (ca. 150g), 40g razneho tmaveho chleba (to je maly prehresok, lebo je inak U2), ca. 25g uhlohydratov
Spolu ca. 110g uhlohydratov, co je fajn. 🙂
Vdaka za tipy na ranajky, nuz nie su to nijako velke mnozstva, ale ked sa je 5krat denne, tak je to v pohode. Kedze ja jem len 3krat denne, tak si vacsinou dam vacsie ranajky, ale kazdy musi skusit co mu vyhovuje. Mne je 5krat denne vela, lebo musim mat dobre pretravene, kym zjem dalsie jedlo, inak mam kyselinu. Cize zriedka jem medzi hlavnymi jedlami.
Inak mam este tip, ak niekto ma problem so surovou paprikou. Teraz je super paprika zelena na trhu, chvalabohu dostat madarsku papriku aj u nas v Nemecku, ale bohuzial ja zo surovej papriky mam velke zaludocne problemy. Tak som vcera na veceru skusila tu papriku olupat takym nozikom-struhacom na zemiaky - niekde som citala, ze tie tazko stravitelne latky su hlavne v supke - a pomohlo to! Mohla som si dat kusok papriky na maslovom chlebe a nemala som ziadne problemy. 🙂 Velmi sa tesim, lebo to milujem a patri to pre mna k letu.
Este keby som tak prisla na to, co s uhorkou, aby som ju mohla... alebo s melonom, ten mi tiez robi problemy... 😒
Mnam, ovsenu kasu milujem! Ja si vacsinou len zalejem jemne vlocky s hrozienkami vodou, necham to pol hodinky napucat, pridam do toho skoricu a med a papam. 🙂 Cize v podstate to co ty, len nevarene. Na ranajky tam nevidim ziadny problem, ved vlocky su aj U1 a na ranajky ani uhlohydraty nemusis az tak velmi obmedzovat ako na veceru. Ked uvaris napr. 50g vlociek s 2,5 dcl mlieka a pridas do toho 1 lyzicku javoroveho sirupu, tak v tom mas ca. 50g uhlohydratov, co je na ranajky OK. Potom si mozes na desiatu dat len nieco bielkovinove - biely jogurt so sladidlom, syr alebo sunku so zeleninou a usetris dalsie uhlohydraty.
Ja ked vlocky varim, tak ich necham pred zaliatim trosku poprazit na sucho alebo na troske masla, vyborne to je, este ked sa spolu poprazi za lyzicka mletych orechov alebo lieskovcov, potom zaliat mliekom, trosku dosladit, vynikajuce a syte. 🙂

@lulusha Manžel je cez den s malym doma takze on mi aj tak pomaha dost a varit nevie a ani to od neho neziadam ale zase chcem aby aj on vypol trocha od deti ked je s nimi 😀