icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

linda1984
5. júl 2012

@vikina74 hmm mnam super napad s tym oprazenim, len ovsenne vlocky su po novom U3, no a cely zivot som nevedela ci sa z nich pribera alebo nie ked ich papaju sportovci ked chcu pribrat 😒 ale tak su zdrave a nejem kazdy den kasu....no a opytam sa ta ci nahodou nevies kolko gramov je jedna kopcovita polievkova lyzica vlociek 😅

vikina74
5. júl 2012

@linda1984

Pozrime sa, tak U3? Myslis podla druhej knihy? Mozno je to uz zase prekodovane... 😕 Tak minimalne by mali byt U2, pretoze su celozrnne a maju vysoky obsah vlakniny... Ale ja by som ich aj tak neodporucala velmi na veceru a ak tak len 1 lyzicku napr. do jogurtu na zahustenie. Kazdopadne na veceru plati co najmenej uhlohydratov, max 30g alebo menej, takze si s vlockami aj tak nemozes vyskakovat...
Sportovci - napr kulturisti alebo vzpieraci - ich sice papaju, ale to su ine mnozstva ako napr. 50g, oni zjedia o dost viac. Fakt vela zalezi na mnozstve.

Zarovnana polievkova lyzica vlociek ma ca. 7 g, kopcovita ca 15-20g.

linda1984
5. júl 2012

@vikina74 hej hej U3 su uz, ved aj tak ich jedavam len na ranajky, len som nevedela kolko lyzic si mozem dat na tu ovsennu kasu 😉 inak ked nemas novu knihu mozem ti poslat vsetky kody v excelovskej tabulke. ked tak mi daj mail a poslem ti to 😉

vikina74
5. júl 2012

@linda1984

Jasne, super, budem rada, napisem ti IP. Aj ked sa obavam, ze medzicasom uz aj niektore veci z druhej knihy nie su aktualne, aspon to tu tak zaznelo. Tak sa na to pozriem, porovnam to a ked najdem nejake hrube nezrovnalosti, tak to tu napisem aby si to kazda mohla opravit v tabulke.

lulusha
5. júl 2012

@vikina74
@linda1984 mnam, aj ja som dnes mala ovsenu kasu na ranajky... pekne v mliecku uvarenu, s hrozienkami, sladidlom, skoricou a orechami 😝 fajn ma to zasytilo 🙂

linda1984
5. júl 2012

@vikina74 poslane 😉

linda1984
5. júl 2012

@lulusha no zase si spravim cez vikend kasicku 😉

aninapomaranc
5. júl 2012

@fatima30 ja som to robila od oka, najprv som dala trochu múky(tak za hrsť) a potom dosypala otruby, no uvidíš, aby si to nemala veľmi husté ale ani riedke. Keď budem najbližšie piecť, tak to budem vážiť a dám recept. OK?

grimaska4
5. júl 2012

studena jablkova polievka.mnam dala by som si 😉
http://www.facebook.com/pages/Update-Dietetikus...

vikina74
6. júl 2012

@linda1984

Dakujem linduska za tabulky, naozaj dobre spracovane. Nejake obrovske kiksy som nastastie nenasla pri porovnavani, mozno je dolezite zdoraznit, ze moja tabulka zohladnuje len zakladne potraviny a je vhodna hlavne pre tych, ktori nemaju pristup k Update vyrobkom, aby mohli z beznych surovin pripravit Update jedlo.

Takze tu su zmeny:
K "horsiemu":
ovsene vlocky z U1 na U3
pivo z U2 na U3
Kokosove mlieko a kokosovy orech z U1 na U2 (tiez by som nechala U1, ale to je moj osobny nazor)
Nizkotucne mlieko z U1 na U2
Broskyne a nektarinky z U1 na U2 (ja osobne ich jem aj vecer, nevidim tam ziadny rozdiel napr. oproti jablku)
Sojove cestoviny z U1 na U2 (sojovu muku a sojove vyrobky som nechala U1, lebo nevidim dovod pre U2, kedze maju minimalny obsah uhlohydratov)

K "lepsiemu":
Kukurica a kukuricna krupica z U3 na U2 (tu som si sama nebola ista, tak som dala radsej prisnejsie)
ovocne stavy prirodne nesladene z U3 na U2 (to sa tesim, hlavne teraz v lete to pride vhod)
Hrozno z U3 na U2
Susene slivky a marhule z U3 na U2

Takze, ak chcete, zmente si to v tabulke, ktoru mate odo mna, ako hovorim, nie su to nijake obrovske zmeny, snad len tie ovsene vlocky, to je najdolezitejsie. Aj ked ja osobne by som ich zaradila ako U2.

vikina74
6. júl 2012

@eevicka83

Tak mi to nedalo a vcera som si namiesto Shredu zacvicila Week 1 z Ripped... Zvladla som to dost v pohode, povedala by som, ze obtiaznostou je to niekde medzi Level1 a Level2. Mne sa paci ta silova cast, tie cviky mi viac vyhovuju ako v Shrede. Takze budem urcite striedat, lebo principialne je to rovnake ako Shred.
Riadnu svalovku som nemala uz davnejsie, ale to beriem ako normalne, svaly trochu citim na druhy den a hlavne je, ze pri cviceni citim "palenie". Ja som rada, ze mam viac veci od Jillian, lebo sa mi naozaj paci a aj cviky mi vyhovuju.

linda1984
6. júl 2012

@vikina74 no ja zacnem ten rip od septembra a uz sa tesim 😉 to uz hadam nebude take horko 😎

jajanela
6. júl 2012

@vikina74 tá tvoja tabulka je super-vďaka,vela vecí na preštudovanie.
.

spp
6. júl 2012

@grimaska4 My sme v Zillertali , neviem čiti toniečo hovorí asi 60 km od Insbrucku

spp
6. júl 2012

@aninapomaranc Nemohlaby si dať ešte raz ten recept , neviem ho tu nájsť

eevicka83
6. júl 2012

ahojte... neviem ci som pisala ze som sikupila nove cd od reky ale musim povedat ze dnes som si pustila to brucho a bolo to veeeeelmi tazke.. ja tazko cvicim na brucho lebo mne vzdy pride zle aj teraz som po 8 min. isla zvracat aj ked nie vela ale musela som... pre mna je reka brucho strasne tazke... ja nemozem klasicke brusaky ale cviky kde sa zapajaju brusne svaly no nie klasika brusak... skusim od septembra trenera v posilke, a teraz si budem casto cvicit tu jillian. poslite este nejake dobre cvicenie od nej...

eevicka83
6. júl 2012

grimaska - no ja tiez stiham ale velakrat je to o hubu... ja cvicim ale aj ked nestiham... ja som bez pohybu nervozna..

aninapomaranc
7. júl 2012

@grimaska4 ahoj, chcem sa ťa opýtať, ak si kúpim lekvár z lidla s umelými sladidlami bude to ok? obsahuje 35g ovocia na 100g. Celkový obsah prírodných sladidiel 35,6g na 100 g. Obsahuje to : maliny, cukor, želírovacia látka, pektin, zahusťovadlo,guma guar, regulátor kyslosti, kyselina citronová, citrát sodný. Mrkni sa na to zloženie a či je to vhdné pri stravovaní update. Dík

aninapomaranc
7. júl 2012

@spp aký recept by si rada?

aninapomaranc
8. júl 2012

Ahojte, ja som už dnes aj piekla a navarila. Robila som mafinky úplne jednoduché. Dám recept :
3 vajcia vyšlaháte s 30g cukru prebio sweet, pridala som pol kávovej lyžičky prášku do pečiva, 50g lieskové orechy a 50 g norbiho múka a 1 dcl oleja. A šup do formičiek. Do jednej polovice som dala zavárané černice a zmiešala.
Je to rýchla sladkosť, z ktorej mi vyšlo 23 mafiniek.

aninapomaranc
8. júl 2012

Pozrela som si tabuľku kodov a všetko je U1. Tak som rada.

vikina74
8. júl 2012

@aninapomaranc
Pises, ze s umelymi sladidlami a je tam cukor? Tak neviem...

karpan
8. júl 2012

baby krupicova kasa so sladidlom je U2 ci U3 ale asi u3 ze??

aninapomaranc
8. júl 2012

@vikina74 je tam napísané presne to, čo som vypísala, preto sa pýtam.

vikina74
8. júl 2012

@aninapomaranc
Ak je tam cukor, tak je to U3, ak sladidla alebo fruktoza, tak by som ho zaradila ako U2.

vikina74
8. júl 2012

@karpan
Krupica samotna je U3, takze je jedno ako je sladena. Samozrejme, ak osladis sladidlom, tak usetris uhlohydraty.

nubab1
9. júl 2012

@linda1984 jeej ahoj, nemôžeš to poslať aj mne???? 😉

linda1984
9. júl 2012

@nubab1 a co take? ja neviem 😅

fatima30
9. júl 2012

@aninapomaranc
dakujem budem sa t esit

fatima30
9. júl 2012

baby mam NORBIKRIZU!!!!,
uz par dni mam prehresky tycinky na veceru,obcas pukance ahovorim si norbi nevidi.z tych 53kg nie a nie ist dole tak ma to demotivuje a rozmyslam a hlavne sa bojim odvazitci vobec mam tych 53kg 😝 😝 😝 😝
nema niekto link na dobre cvicenie konkretne na vnutornu stranu stehien?tam mam take ochabnute ☹
a este mam pred kramami a desiata ze veternik a keksik hruza a vcera vecer ani sa nepytajte: maly zakusok.....pukance a zavrsila som to celkom velkou porciou tiramisu zmrzky a podotykam ze o pol12 v noci ☹((((((