icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

vikina74
11. júl 2012

@eevicka83

Ano, to je vsetko Jillian. Ja by som ti odporucala zacat so Shred Level 1 alebo skus Ripped Week 1. Ak mas rada posilovanie, tak urcite No more trouble zones", mne sa to velmi paci. Ma aj celkom dobre cviky na brucho, kde sa nerobia sklapovacky. Ja mam este velmi rada od nej Kickbox Kardio, ale to je iba na Uloz to na stiahnutie, nie na Tube.

Normalne som zvedava na tu Reku, ze co to vystraja 😉, idem mrknut na Tube.

vikina74
11. júl 2012

Pozrela som si toto video:

https://www.youtube.com/watch?v=v2ar5khpg-s

Neviem, ci je to reprezentativne, ale nic az take zvlastne co sa tyka cvikov som tam nevidela. Je jasne, ze ked robis 9 minut iba ABS tak je to sakra narocne. U Jillian je to 1-2 minuty, na striedacku s inymi cvikmi, ale podla mna to nie je menej efektivne.

Co sa tyka Reky osobne, tak mi dost pripomenula Zoru Czoborovu a tu fakt nemusim. 😉 Asi nie som zatazena na fitnesky s ich velkymi umelymi prsiami. 😀 Jillian mi je sympatickejsia (Ma vlastne aj ona uz umele prsia? Lebo v niektorych videach sa mi to tak zda, v inych zase nie.)

claydox
11. júl 2012

Babuľky, ja začínam od zajtra teda vlastne od dnes. Je mi do revu keď sa na seba pozerám, tak dúfam, že toto mi pomôže je to taká fajn diétka, ktorá človeka moc neobmedzuje. Len dúfam, že sa na ňu rýchlo nastavím. Chcem sa opýtať, že kedy sa asi dostavia prvé výsledy? Mám 80 kg, a chcela by som dať dole aspon 25 lebo sa fakt aj zle cítím. ☹ Držte mi prsty.

vikina74
12. júl 2012

@claydox
Vitaj a daj sa do toho. 🙂 Ber to radsej ako zmenu stravovania nez docasnu dietu, mnohe baby tu sa tak stravuju uz mesiace. Na strane 300 by si mala najst tabulku zakladnych potravin s kodami na stiahnutie.
Co sa tyka kileciek, urcite sa ozvu dievcata, co schudli viac a odpisu ti. Ked budes dodrziavat kody a vecer uz ziadne uhlohydraty, tak by to na zaciatku malo ist pomerne rychlo. Hlavne je nehladovat. Drzim palce! 🙂

lulusha
12. júl 2012

@claydox ahoj, presne ako pise vikina, na zaciatku ti to pojde jedna radost... ja som isla z mensej vahy a islo mi kilo za tyzden a teraz to stoji... ale ked nebudes poobede jest muku a sladkosti, uvidis, ze to zacne odsypat 😉

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
aninapomaranc
12. júl 2012

@pavlina2222 fíha,ty si dobrá
Ako dlho ti to trvalo??? Ja som teraz na tej váhe a rada by som sa dožila tej tvojej váhy 🙂 Pomaličky to zo ma ubúda, už zišlo možno nejakých 5 kg čo som veľmi prekvapená, ale naozaj si dávam pozor čo zjem. Verím že to nie je konečné číslo a že vydržím!!! Tebe gratulujem. Paráda.

lulusha
12. júl 2012

ahojte baby! dnes som ochutnala novy Update chlieb, ten 6 CH a je uzasny 😵 😵 😵 jeden krajec mi bohate stacil, bol makky, vonavy, celozrnny, proste skvely 🙂

dnesny jedalnicek: R: dve Update hrianky s pastetou, syrom a paprikou, D: kava so sladidlom, horalka 😝 O: Update rezne s brokolicou, V: 6 CH chlebik so sunkou, syrom a zeleninou, DV: jogurt so sladidlom a skoricou - este som mala po veceri riadok Update cokiny 😉

a cvicila som Jillian, mokra som bola jak mys

claydox
12. júl 2012

@pavlina2222 a za aký dlhý čas? Potrebujem inšpiráciu. Dnes to bolo v pohode ale je to len prvý deň, tak dúfam, že to pôjde takto ďalej 😖

aninapomaranc
12. júl 2012

Pre claydox : neboj, určite to pôjde, ja som momentálne na dovolenke ešte do soboty, ale ked prídem domov, bude akurát mesiac čo papám norbi výrobky a snažím sa dodržiavať jeho pravidlá. Potom napíšem že koľko som schudla, aj keď som nezačínala so 60 kg, ale s 98. Viem že niečo zišlo dole určite, tak držím palce a potom sa ozvem. Ale hlavné pre mňa je to, že nehladujem, aj keď si vyberám potraviny a nejem sladkosti, ale neviem prečo, nemám vôbec chuť na sladké. Tak zatiaľ.

simciatko
13. júl 2012

dievcata cez aku stranku objednavate Update vyrobky,neviem to najst???dakujeeem

jajanela
13. júl 2012

@simciatko napiš na office@update.sk že máš záujem si objednať od nich a pošlú ti objednávkovy formulár,vyplníš odošleš,ale rátaj s poštovnym 7-9 eur,nakolko nemaju internetovy predaj,je to dosť,mne akurát volal kuriér že mi nesie balik a poštovné ma asi stálo ako to ratam 9 eur.

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
najorbitka
13. júl 2012

Ahojte dievčatá.
Už som tu nebola velmi dlho a dnes som sa snažila všetko zameškané prečítať .Trošku ma sklamalo že melon nieje U1,lebo ja ho papam na večeru.Dokelu a ja že to je samá voda a že nič nepokazím.Mne teraz váha stojí velmi dlho,lebo som sa dostala na 59kg atam sa to zaseklo.Doteraz som nemohla cvičiť kvoli zdravotnym problémom,ale teraz som začala zas na orbitreku a kupila som si tabletky na spálovanie tukov.Scitec Nutrition Reform 120 kapslí.Ak máte niektora skúsenosti prosím napíšte mi či to fakt funguje,lebo trošku sa bojim že to je len ťahanie penazí.Ale možno nie...... 🙂

grimaska4
14. júl 2012

@aninapomaranc
ahoj,no poprve ten lekvar ma velmi maly podiel ovocia ☹ ,a nie je na nom zlozenie rozpisane na 100g?lebo tak ti od oka neviem povedat ci sa to moze ako U1 alebo nie.
inak ja si uz toho roku marmeldy varim sama,ale predtym som kupovala V BIO obchode zo 70 %-nym podielom ovocia a bez umelin,a na 100g malo len nejakych oolo 20 g Ch,
musis davat pozor na zlozenie,lebo napr. aj dia marmelady obsahuju okolo 50 g ch na 100g co je nenormalne vela 😉

grimaska4
14. júl 2012

@spp
no moja tak este dobrych 300km dalej od omna 😉

grimaska4
14. júl 2012

@eevicka83
reka je nanorocna,ale vysledky sa pri jej cvikoch dostavia skoro!
ak ti to nejde,skus po troske,ved su zeny ktore s nou zacinaju cvicit po 5 minutach lebo viac nezvladnu..
ktore dvd mas od nej to najnovsie?ak hej,tam tie 2 casti na brucho su naozaj brutalne a najme ta cast B,a pritom ja uz s nou cvicim nejaky cas ale tu B verziu robim s pauzou a smenej opakovaniami ako ona.
Inak ona na youtube nema nic moc a ked aj daco tak prastare cviky z pomaly 10 rokov pozadu

grimaska4
14. júl 2012

@najorbitka
ja tie kapsule od scitec osobne nepoznam,ale co boli vedecke studie,vraj neexistuje ziadna tabletka na spalovanie tukov,ktora by bola ucinna takou formou,ze ju prehltnem a urobia sa zazraky,
jedina latka ktora pomaha spalovat tuky je l-carnitin,a ten ma tvoja tabletka velmi malo-len nejakych 111mg na kapsulu.
aby bol l-carnitin ucinny,musis si dat minimalne 700mg,lebo 300 ci 400mg z tej tablety prejde len tak traviacim systemom.
ale aj l-carnitin je taky zazrak ktory funguje pri pohybe,ja som mala od scitec-u minuly rok tabletky l-carnitinu 1200mg-ove, potom jak mi dosli mala som pauzu,a teraz som si kupila 2000mg-ove ale v tekutej forme,lebo telo lepsie vie spracovat l carnitin v tekutej forme ako v pevnej,teda rychlejsie

aninapomaranc
14. júl 2012

@grimaska4 no to je hrozné, ja sa v tom nevyznám, ale navštívim obchod bio hned v pondelok a uvidím čo sa tam dá kúpiť. Týždeň na Šírave máme za sebou, hned som skočila na váhu a hoci nič nezišlo, aspoň som spokojná že späť nevyskočila tá moja váha. Takže pokračujem ďalej.

grimaska4
15. júl 2012

baby akurat ranajkujem ovsenu kasu-ale instantnu(mala som 2 balenia pribalene v casopise Eva) no musim povedat ze nic moc,citit ju za nejakym umelym mliekom jahody to ani nevidelo-nejake susene kusky drobnucke,dost to mam riedke-miesala som podla navodu pridat 150ml teplej vody a nechat do 5 minut postat ☹

na jednu porciu je az 45,8 g sacharidov ☹ ,ale to nemoze byt vsetko cukor,lebo su tam aj vlocky
no v zivote by som taky produkt nekupila-vola sa to Ovitte a predava Lidl

linda1984
15. júl 2012

@grimaska4 aj ja som prave dojedla kasu, ale svoju domacu so skoricou a javorovym sirupom. Tu z lidla som tiez mala, ale s domacou sa to nedalo porovnat. Hlavne to chutilo ako umelina 😒

grimaska4
15. júl 2012

@linda1984
presne tak,mas pravdu,ja som bola zvedava a chcela som ju ochutnat,mam este 1 balenie,ale to asi poleti do kosa,lebo nemam srdce taky humus dakomu darovat 😀
ja tiez jedavam sama robenu ovsenu kasu s ovocim 😉

lulusha
15. júl 2012

@grimaska4 aj mam tie kase z EVY, ale dnes som si spravila vlastnu, s cucoriedkami a ribezlami, orechami a hrozienkami a bola neskutocna!!! kedysi som si zvykla kupovat tie instantne, jablkovo-skoricova mi velmi chutila, ale veru s originalne urobenou sa neda ani porovnat... tieto dve asi vezmem do roboty, baby to zvyknu jest 🙂

linda1984
15. júl 2012

@grimaska4 A este co ma dorazilo, tak nazyvaju tu kasu ako keby bola najzdravsia na svete a este k tomu, ze z nej urcite schudnes 😀 ja uz si instatnu kasu nikdy nekupim 😎

najorbitka
15. júl 2012

@grimaska4 ja ani nečakám že by to urobilo zázrak 🙂 a hlavne viem že bez pohybu a bez upravenej stravy sa nechudne,ale dúfala som že mi to skor pomože pri tom cvičení.Skrátka že to neako urýchli to spalovanie.Tak teraz som zvedavá.Pri najhoršom som vyhodila 17€len tak do koša 😖

mavion
15. júl 2012

Ahojte baby 🙂 tak ja som dochudla 😀 čakame mimi 😵
Ale aj napriek tomu chcem nadalej pokracovat v tomto stravovani, poradite mi ako? nechcem vela pribrat, chcem aj nadalej cvicit, Reka ma aj DVD pre tehotne, tak ale toto stravovanie mi vrta v hlave..

mariakajelova
15. júl 2012

Norbi update môžem každému vrelo odporúčať. Moja kamoška už schudla 27 kg. Vyzerá super! Ja sa do toho chcem pustiť tiež len ešte nemám knihu. Kamoška mi radila kúpiť Norbiho tretiu knihu, ktorá je už obohatená aj o glykemickom indexe potravín a s novými kódmi výrobkov.

grimaska4
15. júl 2012

@mariakajelova
norbi nema tretiu knihu,ale druhu knihu prelozenu do slovenciny,co sa tyka update,(sice on napisal kvanta knih..)
inak ak zacinas,dobre ti poradila,kup tu novsiu verziu,tam su niektore kody prekodovane z prvej knizky,sice je pravda,ze zeny podla prvej knizky chudli rychlejsie.
ja som tiez za 7 mesiacov schudla 17 kil 😉 ,tak drzim aj tebe palce urcite sa ti podari schudnut,ale nezabudni na pohyb,pojdu kilecka prec rychlejsie