Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@happysmile Pivo je U2,ale pit max.2 pohare a sojova bielkovina ja U1,ale v mlieku si pozri pridany cukor,potom je to už U3.Cisty produkt je U1.
Kočky v ľavom dolnom rohu je možnosť preklikávania medzi tabuľkou 1 a 2 v našej súkromke ... to len ak by sa niekto chcel pridať a už sa do tabuľky 1 nezmestí resp. nech nelistujeme do aleluja 😉
@teri3 @kaja73 dakujem kočky ste zlate, ja kupujem kvaline v krabici, lebo ho davam aj mladsiej dcere. (nie praskove nahrady.) pisala som aj na oficialnu stranku na FB, ale nikto sa mi neozval. vdaka ze vas tu mame!!!
inak nieco pre inspiraciu. je to na FB, ze vedlajsie ucinky Norbi update 😀 . snad sa bude dat pozerat aj tym, ktore nieste na facebooku 😉
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.199...
pekne inspirovanie 🙂
kočky, práve som dojedla zeleninu so syrom 😉 Eidam ... uf som to stihla 😝 😀
@happysmile ...pivo je 2...takže do 15-tej 😉
aj ja by som sa chcela pridať,bolo by možné?
@pondelnicka hoď aj kúsok toho kolááááčika, vyzerá mňam 😉
@pondelnicka ešte dlho tu budeš provokovať s tou tortou a bez receptu ??? 😠 😠 😠 😝 😝 😝
😀 😀 😀
@elina313 😎 😎 😎 receptík je už dáááávno s súkromke, nechcela som to rozpisovať tu 😎
@pondelnicka 😀 😀 😀 😀 😀 jáááááááj slepá som od chuti na ňu 😀 😀 😀
idem kuk 😵
@elina313 😀 😀 😀 ale fakt je dobrá, hlavne ak človek miluje ovsáky... Ak nie, treba vyskúšať ten druhý receptík, to je tiež mňamka.... 🙂
@katkav už som ťa pridala, mala by si ju už vidieť aj do tabuľky sa dostať...ja som tam aj vynechala miesto, že na výsledky, ale trápila som sa, trápila a nedokázala som tie vzorce nastaviť... ale kočky ma pochválili aj bez výsledkov 😉
no proste sú to zlatíčka.
Ja som len vyslovene namaľovala čiary, doplnila dátumy ... aj v tých som sa sekla 😀 😀 😀
a vymaľovala tabuľku... ak to nie je pre Teba náročné ... skús mi napísať ako formou tam dať ten vzorec, aby nám to odrátavalo úbytky, prípadne prirátalo pluská 🙂
Ahojte bambuľky, hlásim sa po celodennom výlete, boli sme na grilovačke u známych na chate a neviem, či som zhrešila, alebo nie, ale asi áno, síce som jedla podľa časov a tabuliek, ale asi som toho zjedla strááááášne moc, a asi som aj málo vypila, asi iba pol litra, zato vína som vyceckala viac ako som mala v pláne....ale čo už, keď nalievali.....aj som chcela, že budem šoférovať a nebudem piť, ale manžel má antibiotiká, tak všetci že on to odšoféruje.......a bolo!!! Tak som zvedavá, čo to zajtra na váhe ukáže!!!!!! A dnes som zistila, že milujem grilovanú mladú jarnú cibuľku......len mi je ľúto manžela.......budem mu kúriť pod "duchnu"....... zjedla som jej kvantum!!!!!! A ktomu grilovaného lososa, pstruha, kuracie stehienka, cuketku, baklažán, grilovacie klobásky....... ☹ ☹ ☹ snáď som to všetko dnešným dňom nepotetnila.......
Babiii zhresila soooom - ale neva - dala som si asi okolo 6 na kupku hot dog, ale utesujem sa tym, ze som to behanim za mojimi dvoma detmi + nejakym tym plavanim odcinila 😀 a teraz som si pekne dala salatik zeleninkovy 🙂 a meditujem nad kafickom 🙂 som zvedava, na zajtrajsie meranie a vazenie 🙂
@zofrinka neries 😎 zase keby sme nemali mat nijaku radost zo zivota, tak sa vybodnem na celu dietu 😀 myslim, ze obcasny prehresok este nikomu neublizi - a my sme tiez vcera s drahym stiahli sedmicku lambrusca 😝
@gebeente77 no ja sa aspoň teraz snažím ten pitný režim troška dohnať, som si povedala, že než pôjdem spať, tak ešte 1,5 litra dám, spať chodím okolo polnoci...tak sa mi to hádam podarí!!!! MUSÍ!!!!!!!
@happysmile snáď aj mi časom budeme môcť zverejniť takéto fotky PRED a PO...🙂 😉 😉 😉 😀 😀 😀

@happysmile no to sójové mlieko - to závisí, či používaš to práškové "akožemlieko", alebo niečo poctivé, napríklad z DM - tam je zloženie sója a voda (to čisté, bez vápnika) - a to môže byť 1, ale to práškové 3, prípadne podľa zloženia 2, ale to by bolo dobré napísať 😉