icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

gebeente77
17. júl 2011

@zofrinka neboj aj to bude - ja mam akurat zo dnes na babininom fotaku moje tulenie fotecky v plavkam - tie dam ako vychodzie 😀 sice neee, tam uz je 1,5kg dolu, a este poooojde aspon 10 😀 😀 😀

mamisqva
17. júl 2011

@gebeente77
@zofrinka ahojte aj ja som na tom ako vy zas plna vycitiek,tiez sme boli na kupku a dala som si hranolky neskor ako sa ma.Nevadi aj zajtra svita...A zacala som to brat ako dlhodobu zalezitost myslim tu dietu.Presne ako pises zivot si treba uzivat a nie sa stresovat dietou.Teraz som vyrovnana a presvedcena ze to zvladnem mozno to potrva dlhsie ale tie kuaaaa tie kila pojdu doleeee 😀 😀 😀 😀 .Inak som sa na kupku zamerala na tie objemnejsie a nepripadala som si ako veleryba boli tam aj jelitkaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀,ako sa ja utesujem..... 😀 😀 😀 😀

gebeente77
17. júl 2011

@mamisqva neboj, ja som sa tiez pokukala, ze tam boli take mensie velrybky a nevyzerali, ze sa nejak extra stresuju 😀

emily_666
17. júl 2011

baby, ja sa teda nemôžem dočkať rána, dúfam, že aspoň 1 centrimetrík niekde bude dolu

zofrinka
17. júl 2011

@emily_666 to dúfam aj ja!!!

Práve som sa dozvedela, že teda asi pôjdeme na dovolenku do Chorvatska a pri predstave, že sa mám obliecť do plaviek ma až zamrazilo.....ale zas na druhej strane sa utešujem......sú aj väčšie velryby narvané dokonca v dvojdielnych.....takže to asi nebude až taká tragédia!!!! Nie??

elina313
autor
17. júl 2011

Kočky a čo tu strašíte s centimetrom ? zajtra je len váha 😀 v modré týždne sa meriame 😉

elina313
autor
17. júl 2011

@zofrinka prosím ťa kašli na okolie, treba si užiť slniečka, more, oddych.... nechápem, prečo by Ti malo záležať na tých, čo vedia prd o tvojích kilečkách... 🙂 🙂 🙂
Ty sa budeš cítiť úžasne, keď vlastnou vôlou dosiahneš svoju váhu 🙂 ja sa dobre a sebavedomejšie cítim už teraz 😉 a to ešte nerobím nijaké zázraky 🙂

mamisqva
17. júl 2011

@gebeente77 presne tak netreba sa stresovat 😀 😀 😀 😀

gebeente77
17. júl 2011

@elina313 jaaaj, ja byvala blondina som to zase nepochopila 😀 😀
@zofrinka na to sa vykasli, ved kto ta tam pozna 😎 hlavne si uzi dovolenku, ja som si kupila tankini, ale ani nie tak kvoli kilam, ale kvoli striam co mi ostali po 2 porode 😎

zofrinka
17. júl 2011

ďakujem baby, zdvihli ste mi kapánek sebavedomie!!!! Akurát dnes som hovorila mužovi, že sa teším, keď už budem štíhla!!!!!

zofrinka
17. júl 2011

@gebeente77 ja mám celé so sukničkou, aby som zakryla moju malilinkú riťku!!!!!

zofrinka
17. júl 2011

a ak bude mať niekto narážky, poviem mu vetu, ktorú som povedala môjmu telocvikárovi v siedmej triede na základnej škole: LEN VEĽKÁ RIŤ VIE OČARIŤ!!!!!!!

elina313
autor
17. júl 2011

@gebeente77 tak teraz som oblonďavela asi ja, lebo ja neviem čo si nepochopila 😀 😀 😀 jáááááááááj tento net, je v tomto katastrofa 😀 😀 😀

gebeente77
17. júl 2011

@zofrinka moj muz ju ma ako motto, ked kuka na tu moju 😀 😀 😀

elina313
autor
17. júl 2011

@gebeente77
@zofrinka kočky a viete čo ste mi pripomenuli ? Madagaskar 2 - keď išiel Moto moto za Glóriou 🙂
http://www.clevver.com/movies/video/225755/mada...

gebeente77
17. júl 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to hej 😀 😀

zofrinka
17. júl 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gebeente77
17. júl 2011

damy tesilo ma, idem do sprchy a do hajan konecne, som dva dni ponocovala, tak sa musim vydrichmosit 😎 a od zajtra uz mam aj Filipka doma, skoncila im prazdninova skolka, tak to bude zabijak, lebo on je z tych zivsich deti, tak uz teraz namaham zavity, co vymysliet 🙂 tak dobru noc 🙂 🙂

zofrinka
17. júl 2011

Aj ja už idem, a zajtra na váhu a k centimetru.........uvidíme!!! Držím palček!!!! NÁM VŠETKÝM!!!!!!! Dobrú!!!!!

lubica2000
17. júl 2011

Dobrý večer dievčatá,
môžem sa pridať?S touto "dietou" som sa stretla na mimib.
Začala som ju dodržiavať viac-menej pred dvomi týždňami.Boli sme medzi tým aj na dovolenke, a celkom som
to zvládla.V práci mám ale problém. Stravu nám vozia po 12-tej, a tým sa nezmestím do časového harmonogramu. Aký je Váš názor ,ak sa všetko posunie o 1 hod? Nepotrebujem zhadzovať extra kilá,max.6-7.
Do nedávna som vážila pri 171cm 58kg,teraz 65. Možno sa to bude zdať čudné, ale prekážajú mi aj tie.Vždy so bola za vychrtlinu... Moji známi sa čudujú, že som probrala 🙄. Tento spôsob chudnutia sa mi celkom pozdáva,
a chcem vedieť vaše názory.Ďakujem.

zofrinka
17. júl 2011

@lubica2000 vitaj medzi nami a zaraď sa!!!! 🙂 Ja si myslím, že by sa asi nič nemalo stať, ale isto ti ostatné babenky tiež poradia, ale myslím, že rovnako ako ja!!! Prajem teda dobrú noc a príjemné chudnutie, veď v noci sa chudne najviac!!!!!!!

datelinka5
18. júl 2011

@elina313 aj ty si zlaticko ze si najdes cas na nas a urobila si nam tu tabulku 🙂 🙂 dakujeme !! 🙂 🙂

elina313
autor
18. júl 2011

@lubica2000 ahojky a vitaj. Myslím, že hovorím za viaceré, ale my tu neskúmame, kto bude ako vyzerať. Ak sa budeš cítiť so svojimi kg po schudnutí dobre, tak to je naozaj na Tebe. Čo sa týka obeda, myslím, že je to v poriadku, aj čas sa bude posúvať ... prípadne by som Ti poradila, aby si si priniesla vlastný obed 😉 pretože po posune času na zimný to už nebude o 13 ale o 14 letného času 😒 ale ty nepotrebuješ veľa zhodiť a podľa mňa je dôležité to nejedenie po 15 asi najviac
Takže vitaj a čo nevieš, to sa pýtaj 😀 😀 😀 že aký rým 😵

kaja73
18. júl 2011

@lubica2000 Tolko som aj ja važila-tych 58kg- do prveho tehu 🙂 ,potom som pribrala 15 kil-mala som cca 73kg 😲 ,v priebehu par rokov som sa dostala naspat na 65kg a to som si držala až do druheho tehu - pred 2 rokmi.Teraz je to 75kg ,ale mala som už 78 😝 .Chcem schudnut naspat na tych 65-to mi bohato stači.Vysku mam 170cm.Co je zaujimave,tak ,ked som mala tych 65 kil,tak som veeela sportovala a oblecenie som nosila,skoro tej velkosti ako pri 58 kg.Mala som skor svaly a tie su tažke.Držm palce nech sa ti tvoj ciel podari čo najskor zvladnut. 😉

mamisqva
18. júl 2011

Dobre ranko tak som sa tu dostala hned rano co inak sa mi neda ale teraz mala Nelinka v noci 2 hodky v noci disco tak dospava. 😀 Tak vazime sa ?Ja uz som sa a jupiiiiiiii na to ze som to flekala mam -1kg zapisem do tabulky.

mamisqva
18. júl 2011

@elina313
@lubica2000 presne tak je to o tom ako sa citime a eli mas prevdu ja sa citim uz teraz lepsie.Aj mne vravia rodina ved si uz schudla co chces chudnut?Jasne mala som po porode 82kg a teraz 69kg tak je to rozdiel ale ja chcem ist spat na mojich 63kg idealna 58kg.Lebo sa teraz necitim dobre.Strasne som rada ze ste tu velmi mi to pomaha. 😉 😉 😉

elina313
autor
18. júl 2011

@mamisqva jupíííí aj ja, po tom hroznom oslavovacom týždni, tak čo bude o týždeň ??? - 3 😀 😀 😀
Už nesklznem aj keby čo bolo oslavy skončili, síce manžel má ešte tento štvrtok meniny, ale to už neni 30, takže to odflinkám zeleninkou 😉 a citrónovou vodičkou
MILUJEM NORBIHO !!!! 😵 😵 😵 😵 😀

mamisqva
18. júl 2011

@gebeente77 Tak budete o chvilku oslavovat 1 rocik,aj my 27.8 tesim sa a isto porusim malinko ale ved je to radost a deti nas budu mat radsej spokojne a nie nervne s toho ze som cosi naviac spapala 🙂 🙂 🙂 ved aj potom svita.A preto som si povedala ze od teraz idem fakt nato prisnejsie aby som sa mohla potom odmenit. 😉 A Dadko uz bezka sam?

mamisqva
18. júl 2011

@elina313 super gratuluje aj ja ho milujem a este aj VAS 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

elina313
autor
18. júl 2011

@mamisqva aj ja mám augustovčiatko 🙂 ako sme sa tu postretávali ... Matúško má 12.8. 1 rok a to by som už mohla mať okolo 60 kg 🙂 🙂 🙂 nech som pekná na foto a mamina má 27.8. oslavu 50 - tak to by som už mohla mať 58 kg a budem strašná kočka a rodina sa bude pýtať, že akú diétu som držala 😎 😎 😎