Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@tinkag
tak ti si dobra ked pri vareni dokazes cvicit 😉 ,ja by som to nezvladla ja potrebuje na cvicenie vyhradit si cas.
Inak to oblecenie je super,ale ja som si nechala paru regalov na tie velke veci,keby dakedy by som ich potrebovala,ale dufam ze nebudem(mozno,keby som sa dala na druhe babo).
Inak ja som tiez isla pekne dole z oblecenim zo 40 bolo uz aj daco zo 42 velkosti 😀 ,a teraz velkost 36.
rifle z 31 alebo 32 na 26,dokonca uz su mi dost velke ale to sa musim dostat naspet na 53 kg a budu ok,dajak sa nedari 2 kila plus ziskat
@grimaska4 ten cas mam len obcas - mozno raz za tyzden. Vela toho nevarim, 2 velke su v skolke do 15:30h, ja som si kupovala update stravu a tu som mala aj aj pre najmladsiu, mm je kazdy den v robote - ranajky berie z domu, obed ma v robote, nieco ma aj na olovrant a veceru mame len taku lahku, pre deti mavam kasu krupicovu alebo co si zaziadaju. A cez vikendy chodime svokrovcom na obed, minimalne k mojim rodicom. Potom deti zostavaju so svokrou az do vecera, ja si porobim doma poriadok alebo s muzom chodievame na bicykle alebo len tak doma oddychujeme 🙂
@tinkag
hej,naspet na 53,menej uz nechcem mat( to uz som velmi chuda aj v tvari a oblecenie mi pomaly pada).
Ja som robila v juni ocistnu kuru tyzden a vahu som mala okolo 49,podarilo sa mi ist na 51 (aj vdaka dovolenke),ale dajak vyssie nechce a to pomaly tyzden som nemala ziaden pohyb,akurat vcera som sa nakopla na 7km -ovy beh
@grimaska4 ja som sa len pýtala na tie tabletky, lebo už som naozaj vyskúšala všeličo, ale ked sa teraz stravujem inak a ide to pomaly dole, tak na tabletky kašlem, lebo toho tuku naozaj z tejto norbiho stravy nedostanem do seba. Vydržím aj dalej a uvidím ako to pôjde, ale ked to išlo doteraz tak hádam to pôjde aj dalej. Dík.pa
@aninapomaranc
ok v poriadku ze si sa pytala,ja som len odpovedala svojim nazorom 😉 moja.Mozno sa tu najde dajaka,ktorej tie tablety pomohli schudnut.
inak sa mi zda ze kilecka ti idu pekne dole
@grimaska4 aku ocistnu kuru si robila ?? Pomaha to ?? Asi ano, ked sa ti podarili zhodit kilecka. Ja by som tiez chcela chodit behat, myslela som ze zacnem tu u rodicov, ale vecer su moje velmi besne, nenecham ich mame a otcovi. Uvidime. Mne zaspia po 20:30h a to ja uz faaaakt nevladzem. Ty si vyssia, to hned inak vyzera zena - velmi chuda. Mozno v zime priberies, vtedy je menej pohybu.
@aninapomaranc jasné, že 200g za deň, zle som to napísala 😀.
Kočky ja vás nestíham čítať, toľko tu píšete 😀
Rozhodla som sa teda, že začnem od dnes. Vždy som s kadejakými dietami začínala od pondelka a bolo to na prd, tak prečo nezačať v stredu, nie?
Chcem sa vás ale spýtať: na raňajky som zjedla jogurt, bol ale ovocný 😒 . Na obed som si dala na malý tanierik ryže, kúsok kuracieho mäska a čerstvé paradajky zo skleníka. Do 15,00 si chcem ešte dať kúsok ryže a večer idem konečne po vyše roku s kamoškou na aerobic. Z toho tehotenstva som úplne mľandravá a keďže som rodila sekciou, tak sa veľmi ani cvičiť nedalo.
Baby môžem piť kávu s mliekom po celý deň?
@dada774
ovocny jogurt je ok,ale kup si biely,supni tam sladidlo a namixuj do toho cerstve ovocie co mas doma napr-zdrava pochutka bez pridaneho cukru.
kavu mozes ale pozor na cukor(xylit,stevia moze) a mlieko si daj v pohode plnotucne je U1
Davaj si viac mesa ako prilohy,bielkoviny sa zidu stale
@tinkag
ja inak aj v zime sportujem 😉
vcera som isla behat o 20:50,lebo vtedy my maly zaspal,uz ked som sa vracala pomaly o 21.45 ledva som videla bola tma.
Robila som neera kuru,ale nie kvoli chudnutiu ale ociste,a citila som sa super aj kilecka posli.
chcela by som tu kuru zopakovat v septembri,ale ked nepriberiem tie 2 kila tak pockam do vianoc.
kamoska schudla 9 kil(mala viac kil aj kus nadvahy) a ma naspet 2 kila zatial.
viac info najdes na www.neera.sk
@grimaska4 ďakujem za rady 😉
Jogurty mám ešte v chladničke 3, potom si pôjdem kúpiť biele.Keďže som sa rozhodla od dnes, tak nemám nič extra nakúpené 😀. Do kávy si cukor nedávam, len to mlieko.
Med sa môže len do tej 12,00? Lebo občas si ho dávam do čaju. Ale zaobídem sa aj bez neho, ak treba 🙂.
Inak ťa obdivujem, krásne si schudla, klobúk dole. Ja by som potrebovala dať dole 10-15 kíl 😝 .
@dada774 myslím že áno, ale sladiť by si mala update cukrom. Držím palce, budeme bojovať spolu, ja mám mesiac za sebou.
@grimaska4 prosím ťa, to si stačí pri detoxe kúpiť ten nápoj Madal bal a ten piť namiesto stravy? Nerozumiem tomu, som v tom absolútny nováčik. Nikdy som neabsolvovala detox, preto by som potrebovala info. Skúsila by som aj to aspon jeden deň. Cez víkend s neobjednávam stravu tak by to šlo vtedy.
@dada774
med mozes doobeda,ale daj si radsej steviou alebo kup xylit(ma 0 ch a chuti v pohode) a ked si tak budes robit jogurtypodomacky,usetris si uhlohydraty,lebo tie kupovane z obchodu su cukrovane.a dostanes ovela zdravsi jogurt a da sa nanho zvyknut,a nemusis vobec nizkotucne biele kupovat,v pohode plnotucne
a sladidla nemusis mat z norbiho predajne,xylitol najdes uz aj v dm drogerii ci v bio obchode(dokonca lacnejsi ako u norbiho) a steviu tiez.
s rozumom sa da pekne schudnut aj bez update vyrobkov
@aninapomaranc a koľko stojí ten nápoj?
@grimaska4 obdivujem tvoj prehľad. Si super
@aninapomaranc
moja mrnkni na www.neera.sk
staci pit ten napoj,dokonca je zakazane popri tej kure jest.
a ked si v zivote ocistu nerobila,nemozes sa pustat hned do viacdnovych,skus najprv jeden den vydrzat na vode,alebo max ovocie a vela zeleniny ci stavy z nich.na zaciatku to nie je lahke,ja si pametam dodnes svoju ocistu prvu .tu 24 hodinovu ☹ ,jak som sa klepala od hladu a nervov,ale postupne som si svoje telo naucila.
Ocisty nie su urcene na chudnutie,ale na ocistu,a samozrejme ze sa pri nich chudne,ked sa neje a prijme sa dennee do 500kcal max.
@aninapomaranc
aky prehlad moja?
@aninapomaranc
mna vysla 7 dnova kura cez 50 eur
@grimaska4 práve som to pozerala, môže to byť aj čistá voda? Ja myslím že nemám problém vydržať nejesť jeden deň. To zvládnem.
@aninapomaranc
jasne,najlepsie co moze byt-len voda,a sem tam cistiace caje
@grimaska4 no prehlad o obchodoch, kde sa dá čo kúpiť, čo môžeš kedy jesť... Si v tom skvelá. Vieš dobre poradiť, aj povzbudiť.
@aninapomaranc
ale to strava na 7 dni normalne by ma stala viac ako 50 eur 😀 😀
@aninapomaranc
no mam sa co ucit este,ale dakujem 🙂
@grimaska4 poraď nejaký čistiaci čaj, ty máš skúsenosti, tak nech nevyzerám hlúpo v obchode 🙂
@aninapomaranc
senny je caj dobry,inak kupis cistiaci caj v kazdom hymermarkete medzi cajmi,ja ked som na slovensku zila kupovala som v lekarni,tusim bol od herbex firmy a volal sa cistiaci caj,a nalevove sacky boli na pol litra vody.
skus sa popytat v lekarni,poradia ti,mozno uz maju daco nove,len ak chodis do roboty,tak s s pitim pozor,bo jak ta prezenie nezadrzis to,lebo sa to neda(ale nemusi az ta tak brutalne prehanat)
@grimaska4 teraz mám dovolenku ešte pár týždňov.
@grimaska4
ja som vzdy bola stihla, ani pocas tehotenstiev som vela nepribrala, pri 2.tehu som pribrala 14kg, ale s dvojčatami, ale pribrala som na MD za posl.rok, nemam cas normalne varit, len pre deti, a ja radsej tu si dam to, tu ono a tak. diety som nikdy nedržala, lebo som vždy schudla pravidlenou stravoua pohybom, ale teraz nemam na nič čas. presne viem, kde robim chybu, len nejako som bez energie... no ale dakujem za rady, nejako sa s tym popasujem, chcela by som schudnut 15 kg.

@aninapomaranc
baby to snad nemyslite vazne??myslim to ze to pomoze..keby hej ver tomu,neboli by tlusti ludia na svete.
O tom Chitosan-e som pocula-ma to aj firma Scitec,ale ked som si precitala o nom napr toto-absorbuje vodu do formy husteho gelu ☹ ,alebo viaze na seba tuky skor,ako sa dalsim travenim dostane do krvneho obehu ☹ -to su co za bludy??
ved si len porataj,kolko g tukov denne zo stravy prijmes .
A inak ,vieme velmi dobre,ze clovek pribera z nadmerneho mnozstva prijatych ch,lebo co organizmus nespotrebuje,pekne si uklada do zasoby a v akej forme?No predsa vo forme tuku,lebo inak si telo skladovat zasoby nedokaze.
Ja ta neodhovaram od kupy,kup si v pohode ak chces su to tvoje peniaze,ja by som za ten produkt ani cent nedala.Uz som kopu penazi vyhodila aj za l carnitin,a ktovie ci ma take ucinky ake propaguju,ale farmaceuticke firmy dokazu vsetko aby svoje produkty predali,v prvom rade ide o biznis.
a tie chromove tabletky oni potlacaju chut na sladke,to je cely zazrak,ale ked ma niekto nekonecnu chut na sladke pomozu asi(neviem,neskusala som).(taky clovek nech si radsej upravi jedalnicek)
Ale je vedecky dokazane,ze ked sa nam zdvihne hladina inzulinu v krvi,pocitime hlad a zvycajne mame chut na daco sladke,dobrotu.a zase sa najeme lebo sme hladne preco nie a pritom nam v zaludku pekne strava lezi a telo si uklad a uklada..