icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

vikina74
30. júl 2012

@amalka72

Musim pravdu povedat, ze partaka som nemala 😉 , ale nejako zvlast udychcana som nebola. Predtym som sice uz davnejsie nebehala, ale cvicim uz ca. 2 mesiace podla Jillian Michaels a fakt citim, ze som viac fit. 🙂
Viem si odmerat tep aj za behu na zapasti, ale dost ma to vyhodi z tempa, preto to len zriedka robim. Popozeram na nete nejake merace a uvidim. 🙂

lulusha
30. júl 2012

caute! dnes sa chystam po dlhej dobe opat cvicit, tak snad ma chut neprejde a netrafi ma slak po vyse tyzdni vegetu 😀

grimaska4
30. júl 2012

@vikina74
ja mam merac tepu,ale to je taka masinka co ukazuje aj spalene kcal,km,cas a je v tom aj GPS,ja som ju chcela,mam uz ju rok,kvoli pulzu najme,inak pol hodina na zaciatok je ok,mozes cez internet google ma tiez taky program ze zadas trasu konkretne na mape a vyhodi ti kolko to je km(ja som predtym tak som si odhadla kolko som si odbehla).
Inak momentalne beham tak ze striedam beh s normalnym pulzom a so zvysenym,akurat som sa vratila s behania 😉 .

a tu domacu nutellu som robila z vlasskych orechov som ich pomlela,pridala som xylit(podla chuti) a asi 2 riadky update cokolady na varenie som rozpustila v mikrovlnke a som ju pomiesala s masou,je to vyborne fakt a bez ziadnych konzervantov navyse ci pridaneho cukru,jedna co mi davala recept ona robi s arasidovsamozrejme nesolenych a ja najblizsie k orechom pridam aj mandle,dnes som dajak zabudla (baby pisali ze ak je ta masa sucha,da sa tam daj trosku olivoveho oleja,ja som nedavala)

grimaska4
30. júl 2012

@vikina74
ja si viem tiez odmerat tep na zapesti,ale je to nepresne a ja som nato ani nemala nervy,a ked mas pristroj a das si pauzu pri behani,pekne vidis ako rychlo ti ten pulz klesa,takze rucne merat podla je to velmi nepresne.
Ja som tiez vela rozmyslala ohladom tej masinky,lebo kvalitne su drahe,ale pred rokom ma muzicek prekvapil 😉 s jednou.Inak sme objednavali s amazone.de,lebo tam to bolo az o 100 eur lacnejsie ako v intersporte

petka55555
30. júl 2012

@vikina74 ja tiez beham pol hodinu, ale chcela by som zacat viac, ale neviem ci to zvladnem...lebo po tej pol hodine mam teda dost...🙂)) ale beham kazdy den, okrem dovolenky, to sa mi nechcelo, tam som plavala 🙂))

amalka72
30. júl 2012

baby a hrozno ktorá skupina?

grimaska4
30. júl 2012

@amalka72
hrozno je U2,ale hrozienka uz U3

lulusha
30. júl 2012

tak som to zvladla, zacvicila som si 😀

mesika
30. júl 2012

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o info, do koľkej hodiny je možné jesť ovsené vločky, sezamové a ľanové semiačka a varenú mrkvu, ďakujem pekne, Silvia

grimaska4
30. júl 2012

@lulusha
sikulka 🙂 ,ja mam len beh za sebou,cvicenie ma este len caka 😒

grimaska4
30. júl 2012

@mesika
ovsene vlocky su v knihe pod U3 teda do 12.00,tie semiacka kadejake su U2 do 15.00,mrkva varena je U2 surova je U1

amalka72
30. júl 2012

moje dnešné menu
R: káva, pomarančový džús so zeleným jačmeňom
D: vianočka s maslom, kakao
O: kuracie prsia na cibuľke, paprike, paradajke, ryža
O: plátok eidamu
V: brokolicová krémová polievka
doobeda som pila rajec ochutený, neskôr už len vodu a kávu
môže byť?

simciatko
31. júl 2012

@amalka72 v podstate OK,len ranajky by som vymenila s desiatou,na rano by si mala prijat najviac sacharidov a energie,aby sa nastartoval organizmus a vsetko pekne spalilo a poukladalo ako ma 🙂 a rajec vymenila za cistu vodu alebo bylinkove caje,pretoze sladka voda jednak vyvolava este vacsi pocit smadu a neprecisti telo tak ako cista voda 😉.Skus pridat aj nejake ovocie a surovu zeleninu,priaznivo posobia na creva a travenie.

grimaska4
31. júl 2012

@amalka72
rajec ochuteny inak ma dost uhlohydratov(najme cukrov),mrnkni na zlozenie 😉 inak ja ju milujem tiez a najme gastanovu prichut,inak strava ok,ja by som ani ranajky s desiatou nemenila naco?najme ked obidva skonzumujem do 12.00,teda do povoleneho casu.
A zelenina je tiez ok,ved mala pri obede(cibula inak sa rata tiez) a brokolicova polievka na veceru

amalka72
31. júl 2012

@simciatko no, pravda je, že desiatu som mala asi 10 minút po raňajkách...rajec som pila naozaj len doobeda, vodu sa totiž len učím piť, nikdy mi čistá nechutila, tak si zvykám...cez deň som zobkala jablko a hrozno, čo som ani nepísala...a čo sa týka zeleniny- som závislá na rajčinách, tie hádžem do úst ako cukríky celý deň priebežne...a veľmi často si robievam k večeri šaláty, s prošutom alebo tuniakom, mňam

amalka72
31. júl 2012

@grimaska4 ja lipu a egreš 😉

aninapomaranc
31. júl 2012

no mne zase zastala váha, nie a nie sa dostať pod 90 kg, už niekoľko dní. Možno je to spôsobené mojimi dňami, ale veľmi tomu neverím, lebo stravu dodržiavam. Nejak neviem ani spať. Hádam sa to už pohne!!!! :(

mesika
31. júl 2012

@grimaska4 -ďakujem pekne

grimaska4
31. júl 2012

@aninapomaranc
vaazne??dajak skoro stagnujes,nie?
nejedavas vela sladkosti U1 z predajne update,a najme vecer?

klaudialip
31. júl 2012

kam patria prosim vas slivky?a na dalsi tyzden sa uvidi,i ked test uz ukazal,ale treba potvrdenie od dr.ci som fakt dochudla 😉

aninapomaranc
31. júl 2012

@grimaska4 sladkosti vôbec nie. A večer tiež už veľmi málokedy.Nevzdávam sa.

zumbadance
31. júl 2012

vyzera to dobre a slubne.po 15 ziadne sacharidy,muka,zemiaky,ryza,ovocie,chlieb.toho sa drzim,dufam ze o tyzden budem vydiet efekt. 😉

grimaska4
31. júl 2012

@klaudialip
slivky su U1

grimaska4
31. júl 2012

@aninapomaranc
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=50790...

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=32953...
pri ttomto linku by malo byt aj viac fotiek,neviem ci sa tu da pozriet,ale tato baba dala dole 20 kil za 4 mesiace,zo 78 na 58kg

grimaska4
31. júl 2012

a tato baba schudla pocitanim kalorii/(denne 1200kcal) cez 30 kil,na tej foto kde je silnejsia mala len 23 rokov
http://www.nlcafe.hu/csalad/20120731/fogyokura-...

aninapomaranc
31. júl 2012

je to super toľko schudnúť, ale ja nie som na to, aby som si počítala kalórie. Upravila som stravu a dole zišlo za mesiac a pol 8 kg. Uvidím či pôjdu aj ďalšie, dúfam že áno.

aninapomaranc
31. júl 2012

@grimaska4 no super, stal sa z nej iný človek, paráda

grimaska4
31. júl 2012

@aninapomaranc
pojdu neboj len to nevzdavaj 😉 !

aninapomaranc
31. júl 2012

ja tomu verím, dúfam že už zajtra tam budem mať na váhe prvú 8.