icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amalka72
31. júl 2012

baby, kedy sa dá čakať prvé kilečko dole?

lulusha
31. júl 2012

@amalka72 mne zislo po tyzdni

amalka72
31. júl 2012

@lulusha no som zvedavá, ja keď chcem len 1,5 dať dole- za koľko to dám 😀 manžel potrebuje 6, jemu to pôjde asi ľahšie nie?

grimaska4
31. júl 2012

@amalka72
ja som mala tiez po prvom tyzdni minus 1kilo,a potom som sa prestala tyzdenne vazit,ale primerne mi islo dole mesacne cez 3 kila,necelych 4.
Ale to je individualne a zalezi od mnoho veci,ale vacsinou tie co maju vacsiau nadvahu,zo zaciatku maju vela minusovych kil.
a chlapi ti chudnu lahsie to je pravda,oni maju ine hormony,aj ked su tucni,nemaju napr. celulitidu a daktore chude zeny ju maju aj bez nadvahy 😉

tinkag
31. júl 2012

Baby, potrebujem poradit. grimaska4 tu spomynala Neeru, no ja som pocula, ze javorovy sirup je to iste. Viete o to nieco ??? Javorovy sirup viem kupit ovela lacnejsie v DM-ke. Moja mama ho pila, princip je ten isty. Budem rada ak poradite, chystam si o 2 tyzdne po dovolenke nieco z tychto dvoch kupit. Zatial stojim na 57,5 kg, cvicim, som v jednej skupine na FB, maju tam super linky na cvicenie, daku 30 dnovku, len ja si momentalne cvicim podla seba lahsie aj tazsie cviky na nohy, stehna a brucho.

aninapomaranc
1. aug 2012

ahojte dievčatá, tak sa mi to podarilo a musím sa podeliť o radosť. Dnes ráno bola predsa prvá 8 na váhe. 89,4. No to ma posúva vpred. Stagnovala som pár dní na 90,2, ale konečne sa to pohlo a ja začínam ďalší mesiac. Držte mi palce 🙂)

grimaska4
1. aug 2012

@aninapomaranc s
super!vidis,vaha ti nestoji,dakedy sa par dni nepohne,ale to je ok 😉 ,ty sa musis casto vazit co?
A v septembri budes zacinat cislom 7 na vahe

klaudialip
1. aug 2012

@grimaska4 si ma potesila :D

grimaska4
1. aug 2012

@tinkag
mozes pouzit javorovy sirup,vela zien pouziva len ten sirup ,ale musis ho mat v kvalite C,a v tej neere je aj palmovy sirup,nielen cisty javorovy,a ten sotva len tak dakde zozenies,takze predsa je ten hotovy namiesany iny,ale precitaj si o tom sirupe(aj o zlozeni) ak chces viac infi na www.neera.sk
Kolko uz stagnujes?Ja som na podobnej vaha stagnovala 3 mesiace ☹ ,ale zase dakomu tie kilecka sa len tak sypaju dole a nestagnuju vobec za cely cas

aninapomaranc
1. aug 2012

@grimaska4 no tou sedmičkou isto nie, tomu tase neverím, som realistka, ale urobím pre to všetko 🙂

jajanela
1. aug 2012

Tak už som si kupila aj ja madal sirup a dufam,že aspoň 3 dni vydržím .Nezačala niektora teraz s tou kurou?

amalka72
2. aug 2012

takže manžel sa dnes postavil na váhu, a napriek tomu, že som sa chcela vážiť až v sobotu ráno, potom teda aj ja- výsledok: manžel -0,5 kg a ja -1,5 kg 😉 za 5 dní! len v sobotu sme začali a to ozaj len tak light...paráda 😀

vikina74
2. aug 2012

@amalka72
@aninapomaranc
Gratulujem k prvym uspechom, drzim palce aj nadalej! 🙂

Ja sa pochvalim, ze som bola vcera zase behat, tentokrat som si to aj odmerala: ca. 5 km za 35 minut, tep ca. 140.
Zajtra idem zase, kazdy druhy den, medzitym cvicim Jillian No more trouble zones, to je moje najoblubenejsie DVD od nej, silovy trening. Zistila som, ze mi poskakovanie nerobi dobre a tak som od Shredu upustila. Jedine Cardio-Kickbox je este OK, ale zatial ostanem pri behu.
Co sa tyka stravy, tak posledne dni som to skor zvolnila, ale ja uz nechudnem, takze pohoda.

rafka
3. aug 2012

Ahojte. Som veľmi rada, že som Vás tu našla. Ja som začala pred dvoma dňami. Rada by som sa pridala, hlavne kvôli podpore a dobrým radám, ktoré tu nachádzam. Smiem?
Aby som dodržala pravidlá, mám 64 kg, a potrebujem zhodiť tak 8-9kg. Chcela by som.

vikina74
3. aug 2012

@rafka

Vitaj! 🙂 Drzim palce aby sa ti zaciatok vydaril! 🙂

kamylka
3. aug 2012

@jajanela ahoj ako sa dari ja som si dnes kupila sirup...ale sa na to necitim este musim sa na to pripravit 🙂 ako to zvladas da sa to ?

klaudialip
3. aug 2012

@kamylka aj ty sa ides ocistit aby si nieco zhodila?ci ako?ako ti to vlastne islo potom dole?si dlho nepisala

kamylka
3. aug 2012

@klaudialip ahoj na zaciatku zislo 5 kil asi za mesiac , ale odvtedy nic drzim 60. Ja mam prave tento problem vzdy ze si organizmus zvykne a potom sa to zastavi. a tu ocistu ako citam nie je to celkovo pre organizmus na skodu, a mozno jasne to pomoze k schudnutiu len som si nie ista ci vydrzim , skusim iba 3 dni najprv, ale zas pre mna aj den bez jedla bude uspech 🙂 a ty ako jajjj gratulujem k tehu - pokracujes aj napriek tomu?

klaudialip
4. aug 2012

@kamylka pokracujem,i ked teraz same prehresky bo sme boli na oslave,ale inak sa to snazim dodrziavat 😀

amalka72
4. aug 2012

po týždni manžel -2,4 kg a ja -1,9 kg ! aj s posunutými časmi a malými prehreškami :D moooc sa tešíme

amalka72
4. aug 2012

@kamylka ja som teraz po týždni s Norbim pokorila 60-ku asi po 6 rokoch čo nie a nie ju zdolať :D dnes mám 59,7 a som spokojná...teraz neviem ako mám fungovať, keďže chudnúť nemusím, len udržať a zároveň byť oporou drahému, ten potrebuje ešte...

lulusha
4. aug 2012

@amalka72 blahozelam, ja uz mam tiez svojich vysnivanych 58, teraz by som sice uz aj na 56 isla, ale uz sa nejdem pretrhnut... poznam sa, coskoro to na mna zasa pride a pojdem do toho plnou parou, ale teraz vegetujem 😀 este mam na plane absolvovat kavitaciu a potom uvidime, kolko zo mna este zlezie tuku 😉

amalka72
4. aug 2012

@lulusha akú máš výšku? mne sa páči, že my sme do toho ani nešli plnou parou, nepila som sladené nápoje, po večeroch nevyjedala blbosti a nugetku, a začala som jesť norbiho chlieb, lebo bez chleba neviem žiť :D a keď mám chuť na sladké, hodím kúsok jeho čokoládky, tá je celkom dobrá...

petka55555
4. aug 2012

Ja mam tento mesiac bezo zmeny na vahe co som po dovolenke aj cakala, ale z pneumatiky dalsi cm dole. A uz sa mi zlepsila kondicka zabehnem 6 km z toho polovicu hore kopcom bez oddychu a za 30 min 🙂)))

lulusha
4. aug 2012

@amalka72 ja meriam 167 cm
@petka55555 super, blahozelam, kondicku mas super, len tak dalej 😉

jajanela
4. aug 2012

@kamylka tak ja dnes druhy deň neera kura ,včera ma desne bolela hlava a teraz je to už lepšie.Dám 3 dni a to mi uplne stačí.

amalka72
4. aug 2012

@petka55555 ak beháme, cvičíme, tuky odchádzajú a svaly naberajú- váha už nejde tak dole, ozaj to vidieť skôr na tých cm...sval je ťtažší ;)

amalka72
4. aug 2012

@lulusha ja 170cm, cítim sa ok pri 58-59kg, nižšie už by som nechcela- už len kvôli prsiam a vráskam :D

kamylka
4. aug 2012

@jajanela no gratulujem tak uz len zajtra a mas to za sebou. Ja som ani nezacla :( Vo stvrtok vecer som si spravila prehanaci caj a planovala som v piatok zacat aspon 3 dni, ale piatok rano ucinkoval caj a ja som bola hotova cely den, nemohla som dostat nic do seba a skoro cely den som stravila v posteli, nohy sa mi triasli ked som sa snazila postavit. Takze kura bola ale bez javor sirupu. Dnes mije uz lepsie ale este to nie je ono. Neviem ci to sposobil ten caj alebo od coho to bolo :(
BUd tyzde cestujeme na par dni prec tak to asi necham na neskor .
Pochval sa potom ako si skoncila po 3 dnoch, drzim palce.

lulusha
4. aug 2012

@amalka72 ano, ty si vyssia odo mna, tebe to je takto akurat a ak sa tak citis fajn, tak este lepsie 😉