icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

linda1984
6. aug 2012

@jajanela ahoj, ja zacinam s kurou zajtra, skusim tri dni a ked budem OK pokracujem dalej na 10 🙂

jajanela
6. aug 2012

@linda1984 tak ja mam dnes 4 deň,najhorší bol pre mňa asi prvy,tie dalšie boli vcelku v pohode až na tu chuť toho sirupu.Dnes už mi ani ten sirup nevadí ale nakolko idem do Prahy a nechcem behať len po záchodoch tak dnes kuru ukončim,lebo tam sa má začať jesť prvy deň len ovocie,druhy zelenina potom uhlohydraty a nakoniec bielkoviny,ale pocitovo sa cítim dobre.Nepila som však tieto dva posledne dni 2 litre napoja ,ale len 1,5.Zajtra ti napišem ako som to dovalčila.Držim palce

linda1984
6. aug 2012

@jajanela no tak gratulujem 🙂 ja mam trosku obavy na kolko som sa trochu rozpapala na dovolenke....tak zajtra teda napis ako si dopadla 😉

grimaska4
7. aug 2012

@jajanela
aj ja som si musela znizit dennu davku na 1,5 litra,lebo 2 litre pre mna bolo vela 😉

samika
7. aug 2012

ahojte žienky 🙂 , môžem sa k vám pridať. ja potrebujem zhodiť 10 kg. tie sa na mňa nalepili ,,nejakým zázrakom" behom dvoch rokov 😖 preštudovala som si síce len prvé dve stránky tejto diskusie, ale sná´d som základ pochopila. Mňa veĺmi teší , že pri tomto stravovaní, môžem jesť do tej 12:00 to čo varím aj zvyšku rodinky.
Ja mám dnes za sebou druhý očistný deň. Niekde som to čítala, že pri zmene stravovacích návykov je dobré sa naštartovať očistnou kúrou. Tak včera som do 15:00 pojedala červený melón a večer paradajky s bazalkou a troškou olivového oleja. Dnes opäť melón a večera uhorky. no a jasné že k tomu to pre mňa strašné množstvo vody. No a dokonca som si aj zabehať bola. A ešte otázka : olivový olej je aká skupina?

samika
7. aug 2012

baby, a čo bravčové mäso? to sa tiež može do 12:00?

amalka72
7. aug 2012

@samika chudé bravčové môžeš do večera 😉

grimaska4
7. aug 2012

@samika
olivovy olej je U1 a maso tiez,dokonca aj skvarky su U1

aninapomaranc
8. aug 2012

dnes sa mi stala taká vec : ako každý deň trénujem pol hodinku na stacionárnom bicykli, spotím sa tak že mám na sebe mokré tričko a kvapká zo mňa pot. Teraz som nebola dva dni doma, tak som sadla na bicykel až dnes ráno. V snahe dobehnúť dva dni bez pohybu som nabehala dvakrát toľko a predstavte si, ostala som úplne suchá. Vôbec som sa nespotila. Ako je to možné??? Ani kilečká nejdú nejako dole a to stavovanie dodržiavam poriadne. Jajaj

kamylka
8. aug 2012

prosim Vas slivky su ktora skupina? a ovocie z U1 sa moze jest hoc kolko?

grimaska4
9. aug 2012

@aninapomaranc
a nezacala si uzivat nieco,napr.L-carnitin?
Inak ty si doteraz chudla pekne,urcite pojdu kilecka dalej prec,len im nechaj cas-nevaz sa casto,lebo ta to bude len deprimovat-hod sa na vahu raz za mesiac v rovnaky cas(najlepsie je vazit sa rano po zobudeni hned)

grimaska4
9. aug 2012

@kamylka
slivky su U1 a neviem co myslis pod pojmom hoc kolko.ale predpokladam ze denne z 3 kiloch sliviek by si nechudla..

inak aj v knizke pise,ze U1 kedykolvek,do sytosti ale nehltaj!
a 3 hodiny pred spanim by sa uz nemalo jest,to spomina uz aj norbi v knizke

aninapomaranc
9. aug 2012

@grimaska4 nie, neberiem nič, len strava od norbiho a ovocie a zelenina, čistá minerálka a káva bez cukru.

kamylka
9. aug 2012

@grimaska4 ok dakujem, a 3 kila zjest za den to by som asi nezvladla 🙂

gabikanav
9. aug 2012

ahojte, diskusiu sledujem už dlhšie, poctivo všetko čítam. 😉 Ja už v podstate mám váhu s ktorou som spokojná a snažím sa ju udržať. Chcela by som sa opýtať na recept na domáci džem bez cukru a tiež na zaváranie ovocia bez cukru s použitím update sladidiel. Ktoré sa najlepšie hodí a v akých množstvách sa používa? Tuším že @grimaska4 písala, že si džem pripravuje doma. Ďakujem za akékoľvek rady.

linda1984
9. aug 2012

Ahojte, pre tie ktore cvicia a maju rady proteinove shaky alebo nevedia co na veceru, tak som nasla jeden co mozem naozaj odporucit. Mam to od znamej co zila v Amerike. Je to prirodna vec. Ked skoncim s detoxom, kupim si jeden a vyskusam 😉
http://www.spiru-tein.com/

grimaska4
9. aug 2012

@gabikanav
ja nerobim dzemy bez cukru,lebo pre mna by boli malo sladke 😉 ,ale co som robila tak so sladidlom stvrt lyzicky(ale treba ho malo ,urcite nie 1:4 ale az 1:8,(radim ti dat menej a ochutnat a ked malo sladke pridat),robila som aj so zerom,ten takisto je pre mna velmi sladky,ale mozes pouzit akekolvek sladidlo nizkokaloricke,ja mam aj xylit doma ale ten u mna nema ziadnu cenu,lebo je malo sladky v porovnani s eritritom(to je u norbiho Zero) ci so steviou.
a xylit je aj dost kaloricky a ma aj pekne mnzostvo Ch na 100g,tusim 24g a zero ma 0g a stevia zasa tiez na 100g nejakych 5g ch len,ja som mala 50g-ove balenie a vystacilo my to cez polroka 😉
Tusim k jahodam som pridavala ku 2 kilam pomletym uz nejakych 70g sladidla a bolo to vela,ale nepametam uz presne,ale treba malo to je iste so sladidla

grimaska4
9. aug 2012

@linda1984
ako sa ti dari s detoxom?ja mam tiez shake nejaku novinku z Ameriky,ale nie ten isty co mas ty,tiez od kamarata a vyhovuje mi lebo je takej neutralnej chuti a jedna porcia obsahuje aj 200g vapnika.Vcera vecer o 22.00 som z toho shake-u robila palacinky pre seba a boli vyborne

grimaska4
9. aug 2012

@linda1984
ja mam tento doma teraz a od scitec-u uz nechcem lebo uz su pre mna velmi sladke
http://designerwhey.com/products/powders/

linda1984
9. aug 2012

@grimaska4 no dari sa mi zatial fajn, dnesny den je treti, potiahnem to asi na tyzden...no a prvy den ma dost bolela hlava a druhy taky podobny no a dnes som bola prvy krat hladna 😒 normalne mi v bruchu skrkalo a aj som viac pila toho sirupu. dnes som si bola kupit ten senny caj lebo za tieto tri dni som este nebola na velkej 😒 den predtym ako som zacala som dostala menzes a prehanalo ma cely den, tak mozno uz ani nemam co...

gabikanav
9. aug 2012

@grimaska4 ďakujem za radu. Asi som sa úplne presne nevyjadrila myslela som samozrejme džem so sladidlom bez klasického repného cukru. Mám doma aj xylitol aj zero aj steviu. Len prosím ťa najprv ovocie varíš samé, aby trochu zhustlo a potom pridávaš sladidlo? Alebo vari aj sladidlo zahustí tak ako cukor? Ja som vždy varila len klasický lekvár s cukrom bez rôznych želirujúcich prípravkov. Teda zmiešala som šťavu a cukor , pomer 1:1, rozpustila a po malých kúskoch som varila v malých nádobach. Pri tom so sladidlom mi nie je celkom jasné ako ho variť či celú dávku naraz alebo po kúskoch ako som bola zvyknutá. Ďakujem

grimaska4
9. aug 2012

@gabikanav
ja som varila tak ze som do pomixovaneho ovocia hned pridala sladidlo s gelfixom -nasla som taky u nas od dr.oetker bez pridaneho cukru.
Inak ja stale tak varim ze pridam do nevareneho ovocia este sladidlo ,so steviou radsej nerob lebo pri vyssej teplote moze zhorknut

grimaska4
9. aug 2012

@linda1984
no ja som hladna nebola nikdy a vyprazdnit som sa bola kazdy den,dakedy aj viackrat,takze ma asi riadne precistilo 😉

gabikanav
10. aug 2012

@grimaska4, ďakujem vyskúšam 🙂

sunnysummer
10. aug 2012

@grimaska4 ahoj, mam taku blbu otazku ale prosim ta co znamena Ch? ked si pisala, ze xylitol ma 24ch a stevia len 5g ch? bola som dnes v bio predajni a xylitol akurat nemali ale ten mi viac odporucala, ze ma chut podobnu cukru. ale nemam vyskusane ani jedno. ide mi hlavne o to, co by som si teoreticky mohla dat aj malemu do mlieka ked robim kakao z mlieka a kakaoveho prasku. aspon trosku osladit sa mi to ziada...

grimaska4
10. aug 2012

@sunnysummer
uhlohydraty moja 🙂 ,pisem asi jak mantak,sorry
inak pre maleho radsej kup xylit,len ten je priatelsky k zubom a nema take vlastnosti ako krystalovy cukor,mojmu malemu tiez sladim xylitom,aj ked puding varim ,ci krupicu.
alebo si vygoogli o xylite fakt je super v porovnani s cukrom obycajnym,ale tym,ktorym ide o chudnutie alebo udrziavanie vahy nie jedno kolko uhlohydratov prijmes,zato je stevia ci eritrit lepsi.
Mne osobne je aj eritrit sladsi ako xylit(je aj drahsi) a ten zero od norbiho je super,zajtra cestujem na slovensko tak si narobim zase update zasoby 😉

anka7
15. aug 2012

ahojte! dievčence, prosím poraďte ako a čím zaháňate chuť na sladké????? Točím sa stále v akomsi blúdnom kruhu, raz to krásne ide potom sa to zastaví aj na niekoľko týždňov ☹

linda1984
15. aug 2012

@anka7 no ja ked som jedla sladke a to dost, tak som nechudla ale ani nepriberala 🙂 to mi aj vyhovovalo ze do obeda si mozem dat co chcem a kolko chcem....ked som ale tyzden nic nemala sladke tak hned islo kilo dolu...skus ovocie, alebo teda tvaroh so steviou, xylitolom, skoricou , jogurt tiez sa tak da aj s ovocim, alebo mascarpone je maskrta 🙂 s jahodkami.

lulusha
15. aug 2012

@anka7 tak ako pise linda, skus tvaroh pripadne jogurt s ovocim a sladidlom, mne to chutilo a zabralo 😉

zumbadance
15. aug 2012

@linda1984 steviu mam aj ja ale neviem kolko toho mam dat.. 😝 inak ked mate svoje dni mate aj vy nehoraznu chut na sladkosti? 😔