Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@grimaska4 ahojcek, tak v prvom rade klobuk dole ako skvelo si schudla. nasla som tuto diskusiu lebo jedna pani mi spominala ze si dava dovazat 2 mesiace tuto stravu a uz schudla nejkaych par 5kg co sa mi zda skvele. Lenze ja velmo zatial na to nemam a preto ak by som ta chcela poprosit ci by si mi mohla dat tvoje know how, ako na to. Velmi tomu nerozumie ako sa treba stravovat. Co treba dodrziavat. Vedela by si mi odporucit nejaku stranku kde je to v kocke napisane. Ja som monentalne nic nerobila lebo som kojila ale kojenie je na konci a ja by som sa rada pustila do upravy mojej hroznej postavy. Mam nadvahu 10kg - 12 kg.Nabrala som pocas prveho tehotenstva a do druheho som uz sla taka špekačkova ☹(( a teraz sa ma kazdy pyta ci cakam 3 dieta, to brucho co mam je čistý bubom čo sa trase ako huspenina ☹ , no a ked stojim tak je fakt ako taky 5-6 mesiac u chudych bab. Mam dost dlhe koncatiny tak sa tym ludom ani nedivym ze si myslia co si myslia. Tiez mam pocit ze mam po tehotenstvach a porodoch diastazu brusnych svalov ale nemam to potvrdene lekarom. No skrataka a dobre porad mi v skaratke a este aj by som rada vedela ako si sa motivovala....sla si do toho s niekym? DAkujem
mozem vas poprosit o link na cvicenie od Jilian na brusne svaly , dakujem
@maruska78
ja som dodrziavala kody U1 U2 U3,ja som nikdy ani neochutnala ich hotove menu,jedine co mam od update je ich struhanka,praskove pudingy co sa varia vo vode,sem tam ich sladkosti a cokolada na varenie.Akurat co som ochutnala boli tie sladke hotove dezerty ako tiramisu,ci somloi.A jedavam a aj jedavala som aj U3 ,samozrejme v dovolenom case.
U mna Norbiho update zafungoval hned od zaciatku,akurat som zvysila behanie s 5km na 10km,a pravidelne cvicim na Rekine DVD s obmenou.
Info najdes na www.update.sk ,na Fb je sukromna skupina norbiho update(mozem tam poslat ziadost urcite ta zoberu medzi seba 😉 ),alebo aj update slovakia najdes tiez na Fb.
Ak vies po madarsky,potom ti viem poradit kvantum stranok s tematikou update,ci rozne fora.
Ja som do toho isla sama,nezabudni ze 70%je strava a 30%pohyb,a jedno bez druheho to nejde.Uprav si jedalnicek a zacni s pohybom,vela zaciatocnikov cvici podla Jillian Michaels,najdes od nej cviky na youtube.
Inak beh tiez pekne formuje celú postavu a aj brucho.
Tak hor sa do toho,ked sa ti tie kila rozbehnu smerom nadol,vsimnes si zmenu postavy na sebe,to bude pre teba na najlepsia motivacia! 😉 Drzim ti palce!10 kil by si v pohode do vianoc mohla mat prec,mozno a skor
@maruska78
Tie kody su podla norbiho 1.knihy na tejto diskusii,ale medzi tym prelozili do slovenciny jeho druhu knihu,kde ma trosku "poprehadzovane " kody,ak nemas v plane kupovat jeho knihu,tak chod podla stareho kodovania.
Inak zaklad je pozor na uhlohydraty a to najme po 15:00 to je cely kluc jeho principu 😉
@grimaska4 😉 dakujem, dnes som zacala a dufam ze mi to vydrzi...robim si aj dennik, zapisujem si kazdy den co som zjedla a o kolkej...este som sa chcela opytat na syry, su ok po 15h alebo sa radsej vyvarovat? napr na veceru mozzarelovy salat s rajcinou a oliv.olejom. a ako je to s balzamikovym octom, to som nikde nenasla...mozno dat na miesto neho citron.
Ahoj kocky poradte mi prosim kde su rozdelene potraviny na tie tri skupiny U1, U2, U3, dnes som zacala s celodennou stravou norbi Up date tak som uz zvedava ale obed bol veeelmi dobry a strasne vela :o))
@sonenschein rozdelenie skupin mas hned na 1 strane 🙂
ano to som videla ale myslela som ci je este nejake na tej stranke norbi up date, v obchode mi vraveli ze ano ale nenasla som ho, ale dakujem ked to nenajdem vytlacim si toto 🙂
@sonenschein
ak nemas knihu( v update predajni najdes za 13 eur,alebo v knihkupectvach),tak nejake info tusim aj o zadeleniach najdes na www.update.sk ,alebo ak vies po madarsky tak ti dam linky na kopu stranok o update 😉
@grimaska4 dakujem za info, neviem po madarsky mozno tu knihu skusim 😉 ale ta strava musim velmi pochvalit super super super velmi chutna a ziadne pidi porcie ako pre chlapa 😀
@sonenschein
to je dobre ze ti chuti,inak vacsinou tu stravu chvalia a aj tie porcie,niektore si nechavaju z obedu na veceru este 😉
dievcata ktora U-skupina je kuskus?nemozem to nikde najst!dakujeeem
@grimaska4 to musim potvrdit porcie su fakt velke napapa sa este aj moj 1,5 rocný syn a ako mu chuti 😀
ahojte, po pár dňoch sa opäť ozývam. Niekoľko dní som stála s váhou, ale nastúpila som d roboty, tak to boli isté zmeny, ale už som späť. Pomaly to zase ide dole. Som na váhe 82,8. Teda aspon dnes ma váha pošteklila touto cifrou. Kto to sleduje aspoň tri mesiace tak vie že som začala na 98. Baby ide to,neverím vlastným očiam. Držím všetkým palčeky.
@grimaska4 Ahoj, mne sa nechce verit ze 4 dni co sa stravujem podla norbi (som na seba tvrda, striktne vsetko dodrziavam) som dala dole 2 kg!!!z 75,4 dnes vo stvrtok 73,2kg....ale po pravde poobede mam strasnu krizu...moc neviem co jest,este to nemam az tak nastudovane a teda kazdy vecer davam salaty bez nicoho...chleba mi chyba ale tak schudnut chcem takze bez chleba. poobede mam strasnu chut na sladke,na jablka, na hrozno no skratka na vsetko na co nemam chut rano a vzdy si vravim, vydrzim a dam si rano a rano nie je chut na sladke...no takze sladke momentalne nejem.maslo len sem tam rano a olivovy alebo tekvicovy olej na salat. miesto octu umeocot s citronom nech nie som prekyslena. no keby som este nieco potrebovala napisem, v kazdom pripade dakujem za kazdu radu!!!napisem ako sa mi dari.
@maruska78
super ze sa ti dari!
inak hrozno je U2(ma vela cukru,) takze do 15.00
Jablka su U1 vsetky druhy,nastruhaj si daj si so struhanou mrkvou(surova mrkva je U1 +sladidlo ked potrebujes osladit to
Na veceru si mozes davat napr.udeneho lososa,sunku,restovane kuracie pecienky,prazenicu,volske oko,tuniaka v konzerve a k nemu si nachystaj salat,alebo ryby v konzerve ak mas rada,biely jogurt s ovocim U1(jablka,slivky,ceresne,jahody)-ja si stale v sezone zamrazim na zimu(toto vsetko je U1).
Ak ti chyba chlieb,kup si ten 6g-ovy,ten mozes aj vecer,sice mozes aj ostatne update chleby aj vecer ,ale tie ostatner maju viac uhlohydratov.Velmi chutne su z predajne update Rips-y,to su podobne ako maces(maju makove aj olivove prichute),skus si kupit,ci pizzovy snack-to su take slane pizzove tycinky mne chutia tiez
@amalka72 ja súhlasím s článkom. Ja som zástancom všetkého so správnou mierou. A tú väčšinou ľudia s nadváhou nemajú - buď jedia príliš veľa, málo, alebo nesprávne veci. Nie je dôvod nedať si chlieb, hoci aj večer, ak sa dodržiava primeranosť, správny pomer všetkých živin a pohyb k tomu.
@grimaska4 Jej dakujem...no super, pozriem aj tie chleby. Takze jablka mozem, aj mrkvu? Super sprava. Inak sladim javorovim syrupom doobeda do 12h a potom uz radsej nic. Sladidlo stevia mi vobec nechuti. Ozaj ako je to z kavovinou(caro, jacmenna kava, spaldova kava etc...) To kam patri? Tym sa nalievam, to mam rada s mliekom a bez cukru a +- aj to trochu zasyti. V mlieku je vraj vela cukru, kam vlastne mlieko patri? Viem ze acidko je ok aj vecer ale mlieko vraj nic moc...ale vies ako to je jedna kniha tak druha tak, v zasade u nas doma pijem mlieko len ja a muz, malej davame ryzovy napoj a maly je dokojeny a mlieko ani citit co som rada...
@maruska78 bola som na tom rovnako, chlieb mi veeeľmi chýbal, ale ten Norbiho je fajn, a jedla som ho celý deň aj večer...sladké detto, celý deň sa mi nežiada a večer kríza, pol kráľovstva by som dala...Norbiho čokoládka tiež dobrá...ja som večer jedávala syry, šunku, vajíčka na tvrdo plus tony rajčín, tuniakový šalát...dala som dole 2kg za týždeň a teraz udržiavam, viac dole nechcem, čiže hreším po večeroch ale s mierou! a aj tak mi stále pár dkg ubudne...za čo som vďačná je, že som sa naučila jedávať doobeda (predtým moje prvé jedlo bol obed, a to často až o 14,00) a večer už nebývam taká hladná, bývala som priam pažravá...držím palec, telo si zvykne, treba vydržať 😉
@miskap2111 tak tak, moja reč!
@amalka72 Dakujem za podporu a tipy, som rada ze sa tak drzim, aj manzel sa tesi...na vahe to je vidno ale na zovnajsku este nie...ale vraj do Vianoc by to mohlo byt aj vidiet. Budem davat spravy ako sa mi dari. Ten chlieb urcite pojdem kupit a cokinu...musim sa odnaucit od sladkeho...je to zabijak aj po zdravotnej stranke, sice nie som nejake megero, som trochu vyssia 179, tak sa tie tuky rozlozila vsade po tele ale mavala som aj 55kg, ale to bolo pre 10 rokmi, bez deti a este som aj fajcila jak lokomotiva, uz vyse 4 roky nefajcim a to je mozno aj to ze sa mi spomalil metabolizmus. Inak vraj je aj dolezite to aby som netrpela hladom, bo vtedy si telo robi zasoby. A chcela som vediet ci si uz skusala to skvele ovocie z brazilie co napomaha chudnutiu, ACAICO v kominacii s .Garcinia Cambogia.
@miskap2111
no v bielom chlebe najdes teda ziviny prospesne ☹
A to si vyprosim,ja nadvahu nemam,ale rozum ano,takze zjem vsetko zdrave a zdraviu prospesne s mierou 🙂
@maruska78
mlieko plnotucne je U1,polotucne U2 (inak cukru maju obidva mlieka pomerne rovnake mnozstvo,rozdiel je v tukoch),tie kavoviny si mozes dat oslad si sladidlom,kup si u norbiho Zero (eritrit),to je fajne sladucke sladidlo bez pachuti
A skus si najst cas na pohyb(cvicenie alebo beh),bude chudnut rychlejsie a cm ti budu ubudat,zo zaciatku staci ak si das 20 minut.
Inak beh velmi pekne formuje postavu(aj brucho,a pekne nadvihne zadocek)

Ahojte baby, tie co cvicite s Jillian tak mam pre vas inspiraciu 😉 Ja som zacala od septembra Ripped in 30 a nasla som blog jednej cesky co schudla zo 73 na 61.5 za 3 mesiace samozrejme s upravou stravy 🙂 tu je link
https://www.youtube.com/watch?v=iHIqYgAW48k