icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskap2111
13. sep 2012

@grimaska4 ospravedlňujem sa a odporúčam prečítať si, čo som napísala, ešte raz. Nikde nevidím zmienku o tom, že by som hovorila o tvojej nadváhe. A ešte ak sa smiem spýtať, ty máš aké vzdelanie a profesiu?

grimaska4
13. sep 2012

@miskap2111
tak si precitaj este raz co si napisala.. a neviem preco by som ti mala pisat o svojom vzdelani a profesii..ved to tu ani nepatri ani sa nepozname,akurat si sa tu "pritulala z diskusie beh a chudnutie"

miskap2111
13. sep 2012

@grimaska4 no ja len na margo tých umelých sladidiel... Nevadí, veď každý má svoju zodpovednosť za vlastné zdravie.

grimaska4
13. sep 2012

@miskap2111
tak si precitaj o eritrite aj o xylite napriklad ☹ ,ktore vobec nie su umele sladidla,su urcite zdravsie ako biely ci hnedy cukor,ale idem si radsej zabehat 😉

grimaska4
13. sep 2012

@miskap2111
napriklad:
http://xylitol.neera.sk/co-je-xylitol ,studuj,a potom sa rob mudrou 😉

amalka72
13. sep 2012

@grimaska4 prepáč, čítam to už tretí x a nevidím, že by miska na Teba nejakých spôsobom útočila alebo poukazovala, netreba byť vzťahovačný...a že sa tu niekto pritúlal? konkrétne táto diskusia niekomu patrí? nerozumiem 😒

maruska78
13. sep 2012

jaj beh...najhorsie co moze byt...bolia ma neskutocne od behu klby aj ked mam bezecke tenisky assics, ale dam sa asi aj na beh aspon 2x tyzdenne skusim to...inak kazdy den chodim do kopca s dcerkou do skolky a ako zavazie mam 11kg syna v 3kg krosnach takze 14kg zataz a tak to absolvujem 2x denne. Ano budem sa snazit skusit ten beh. Inak so zadkom nie je az taky problem, ale brucho a bakoky no co ti poviem jablko jak lusk je moja postava. A inak nemam kondicku na beh. Pojdem to skusit este dnes. Byvame pri lesoparku tak mam aj kde behat. Snad kondicku naberiem. Aj ten cukor kupim a ten norbiho cukor mozem do kedy?

miskap2111
13. sep 2012

@amalka72 vďaka 🙂. Áno, môj príspevok bol o tom, že v živote, a aj v strave, treba všetko s mierou..
@grimaska4 - odporúčam prečitať si napr. aj toto: http://www.edukafarm.cz/soubory/farminews-2008/... (stačí do strany 71)
Študovať sladidlá nemusím, viem takmer všetky ich chemické vzorce, keďže mám potravinársku špecializáciu na Chemicko-technologickej fakulte. 😉

grimaska4
13. sep 2012

@maruska78
eritrit a xylit su U1,takze mozes v pohode 😉

grimaska4
13. sep 2012

@amalka72
nie,mne nepatri neboj sa,alebo neviem ako si to myslela ☹ ,a to co napisala sice neadresovala konkretne mne,ale kedze som reagovala na tvoj link a ona napisala tu mudrost tak som to zobrala aj na seba, a teraz co??

maruska78
13. sep 2012

@miskap2111 asi bude najlepsie nesladit a hotovo. A co hovoris na sladidla ako javorovy sirup a agavovy

miskap2111
13. sep 2012

@maruska78 Ako som písala- najlepšie je všetko s mierou... Nechcem sa tu teraz veľmi rozpisovať- veď zdravé stravovanie je obrovská veda. Na nete sa dá nájsť veľa literatúry a článkov, ktoré netlačia za každú cenu na držanie nezmyselných diét, ktoré sú mnohokrát len krátkodobým riešením (veď to vacsina z nas asi pozna), ale propagujú rovnováhu v stravovaní. A napr. o cukru a chuti na sladké si možeš prečítať aj tu: http://www.chudnutie-ako.sk/sladkosti/chut-na-s.....

maruska78
13. sep 2012

@miskap2111 mirkovu stranku poznam ale o sladkom som si rada precitala znova, dik.

amalka72
13. sep 2012

@grimaska4 keď už človek nemá byť milý, mal by byť aspoň slušný, aj na nete...tvoj spôsob komunikácie by som priradila skôr k roztekanej mladej žabe, nie k rozumnej zrelej žene...možno máš nejaký problém, zlú náladu, PMS ale v tom prípade by som volila inú formu resetu, nie prskanie po slušných ľuďoch na fórach

grimaska4
Odpoveď bola odstránená
amalka72
13. sep 2012

@grimaska4 no nehovorím? si to zaklincovala 😉

pupavenka
14. sep 2012

ahojte kocky, dnes som sa dala na Norbiho dietu na zaklade tejto diskusie, a uz aj mam jednu dilemu... Mozem jest na veceru tuniaka v oleji s polystyrenom?

grimaska4
14. sep 2012

@pupavenka
mozes 😉

petruska1212
16. sep 2012

Ahojte dievcata pripajam s k tejto teme mna tato dieta velmi zaujala podarilo sa mi aj schudnut. Chcem sa spyta kde sa daju kupit norbiho vyrobky ako chlieb, muka atd? Internetova predajna nefunguje? Dik za odpoved

grimaska4
16. sep 2012

@petruska1212
Ahoj,mal by aj webshop fungovat,ale v Ke mas predajnu zozadu v nakupnom v centre Dargov,inak kosicka predajna robi aj rozvozy smerom na Tv ,Mi a okolie kazdu druhu sobotu v mesiaci (tusim) 😉

petruska1212
17. sep 2012

@grimaska4 dakujem za info, staci keby som do tej predajne zavolala a tak objendala?"niekedy mam cestu do KE, ale nie vzdy, a vecer stale polysterenove chlebiky sa neda.
mne obcas robia problemy vecere, neviem co si dat, chyba mi ten chlebik alebo zemiacky, ako vydrzat sa da, ale treba velku volu , sebaovladanie
ale aj to som skusila ked rano jes, tak poobede nie si taka hladna ako rano nalacno....nieco v tom je

ty si kolko schudla? za aky cas? aj cvicis? ja som sa dala na behanie, len hovoria ze az po 20 minutach telo zacina spalovat tuky, tak musim pomaly

grimaska4
17. sep 2012

@petruska1212
mozes im zavolat a oni ti poslu na mail objednavkovy formular s vyrobkami aj s cenami,ked tam nemas cestu na cislo 0907 321 231.
Inak o tom behani ze tuk sa spaluje po 20 minutach to je blud,to dakedy bola taka teoria,dolezite je tempo akym behas(pulz.frekvencia) a cas.Kto chce schudnut musi behat dlhsie trasy a s nie velmi vysokou pulz.frekvenciou.Mne podla stranky Mira veseleho vychadza 131,ale ja beham tak ze sa snazim mat okolo 140,ked do kopca samozrejme mi to stupne,ale ja behavam hodinu a nieco cez 10km.
Ja som az taku hroznu nadvahu nemala isla som zo 67 a mam 52 kg (vyska 167cm),s Norbim som za 7 mesiacov dala dole 14 kil,ale v tych 7 mesiacoch som mala aj 3 mesacnu stagnaciu,ale prvych 10 kil islo rychlo dole(cca 3 mesiace )
Aj cvicim pravidelne z dvd Rubint Reka a Pentek Enikö

petruska1212
17. sep 2012

@grimaska4 dik za odpoved velmi si ma potesila s tou donaskou, pekne si schudla pochvala 🙂. Ja so
Bola dnes behat 35 min dobry pocit ty kolkokrat tyzdenne chodis? A to dvd sa da aj stiahnut ?

grimaska4
17. sep 2012

@petruska1212
ved aj tych 35 minut je na zaciatok super 😉 ,ja chodim 4 x do tyzdna,niekedy aj viackrat ked sa podari a mam nato naladu,Pentek Eniko sa da stiahnut ale za poplatok,Reka asi nie,inak od nej su na youtube kratke videa.
Vela bab inak cvici na Jillian Michaels-to sa da stiahnut na ulozto.sk

viera386
19. sep 2012

@zofrinka Moja,ja som na tom tak isto,teraz to tu prechádzam,ale kniha je vypredaná,tak sa vari niečo na mňa nalepí/len nie tuk preboha/ asi sa pridám k tomuto stravovaniu.

petruska1212
20. sep 2012

@viera386 ak zhanas knihu norbiho update mozem ti ju predat uplne nova . Ja so
Uz precitala

katkarv
20. sep 2012

@petruska1212 Aj ja chceeeeeeem knihu 🙂 Citam vas tu obcas.

viera386
20. sep 2012

@petruska1212 Ahojky,zhaańam,ale druhé vydanie,také čo je na obale veľa portrétov.Ak máš takú,určite sa dohodneme.Vďaka

grimaska4
21. sep 2012

@viera386
tu novu verziu norbiho tajomstva najdes napr. na www.kucharky.sk za 12.90 eur,vobec nie je vypredana 😉

atari89
21. sep 2012

Caute, aj ja som zacala s Update. Uz od pondelka som na ich krabickovej strave. A mam 2.5 kg dole od pondelka 🙂 Len si este zvykam lebo som bola zvyknuta viac jest, tak byvam obcas hladna. Ale inak sa mi to paci, dufam ze do decembra budem mat tak 70 kil.