Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ahojte, vrelo odporúčam knihu od Mačungovej, najedzte sa do sýtosti. za mesiac 7 kg dole. A nehladovala som. Skúšala som aj Update ale nechudla som. Ja som predtým sladké pečivo nekupovala, s príchodom update, v domnení, že nepriberiem som začala, a váha išla hore.... aj napriek tomu, že je to update pečivo... Môj názor je, že update nie je nič zázračné, lebo váha mi po nasadení išla hore. A k tomu obsahuje veľa éčko, čo vytvára kyslé prostredie v tele. A tá kniha sa mi zdá moc amatérsky spracovaná, čo vy na to?
@grimaska4 ahoj chcem sa na jacmenne krupy mozu sa vobec?
@evelina01
az tak amatersky nie je spracovana,akurat to, ze uz tolko teorii existuje ohladom chudnutia ze az,kazdy ma pomaly iny nazor,a na kazdeho zabera nieco ine.
Update vyrobky nie su o nic zdravsie ako ine vyrobky,akurat su so znizenim obsahom uhlohydratov,ale to neznamena ze sa mozu jest do bezvedomia a budem chudnut :(,takto to nefunguje.
E-cka samozrejme ze obsahuju,bez nich by vyrobky neboli trvanlive,inak da sa pekne aj bez update vyrobkoch,len sa treba naucit (zvyknut si) kedy co sa moze jest.
Ja osobne by som Macingovu nedrzala v zivote,sama cvikla a jablko a neviem este co,samozrejme ze clovek z toho chudne ale akonahle sa vrati k stravovaniu podobnemu ako predtym kila sa vratia,ale chvalabohu mame az az na vyber,tak nech si kazdy vyberie co mu najviac vyhovuje
@miskaemuska
do 15:00 ano kedze su U2
@zazvorka87 a koľko dole? pomáha to?
ahojte baby,obcas sem ku vam nakuknem...
zacala som sa norbidacky 🙂 stravovat pred 4 tyzdnami,a dnes som sa postavila na vahu...no bola som trochu sklamana 😖 dala som dole len -2,4kg.isla som z vahy 82,6kg....je pravda ,ze hybat cvicit som zacala len tento tyzden,a na ranajky som si skoro vzdy dopriala vianocku,...inak som poctivo sla podla norbiho.. 😉
ked som drzala pred rokom 90-dnovu schudla som za 4 tyzdne 5kg...no jojo efekt nastal ☹
--zas toto stravovanie mi omnoho viac vyhovuje...
myslite ze to pojde este dole?...tak tajne dufam,ze ked tak pomaly chudnem-jojo nenastane 😀
mne sa norbi tiež páči a človek nemá pocit ak keď porušil že to je hriech.tiež pijem viac a ešte viac ma smädí chuť na sladké nemám ale kúsok čokolády ba som si niekedy dala ale kedže horkú neľúbim tak radšej žiadnu, ale nemám zakázané jablko a kávu s mliekom tak je to skvela dieta a dá sa vydržať veeeeeeeelmi dlho , snáď to dám
ahojte,znovu sa k vam pripajam. pomocou update som pred 1,6 rokom schudla tehotenske kila,dala som si vozit stravu,isla som zo 78kg na 70kg, teraz mam vahu 69kg ,vyska 170 cm a nejak som sa nevedela odhodlat 😠 z brucha mam horu tuku 😝 😝 😝 som sa uz pevne ale rozhodla,ze tento rok konecne od tehotenstva obleciem dvojdielne plavky a nebudem sa schovavat cez leto 🙂 🙂 dost ma podporuje partner,kt sa od noveho roku do toho oprel,cvici,zmenil stravovanie a isiel zo 119kg na 111kg a stale bojuje 🙂
neviem ale na co sa dat,cvicit budem podla volneho casu,hadam sa najde aspon 2 krat do tt,budem robit brusaky, myslite,ze ked mam taku pneumatiku,tak to ma vyznam,alebo lepsie je erobne cvicenie???? a ked schudnem aspon 5 kg tak potom brusaky??? ake mate skusensti?
neviem ci opat na up date,alebo si kupit na veceru nejaky napoj a cez den ist podla up date stravovania?? mate oskusany nejaky dobry napoj namiesto vecere. alebo lepsie povedane o 17hod si dam zel. s masom a potom ale o 19hod chcem nieco ako nahradu,chodim spat neskoro... 😝 Update napoj mi nechuti 😅 neviem ci tie proteinove by sa mohli???
Caute spolubojovnicky🙂)), precitala som si vacsinu prispevkov a pripajam sa ku vam.....zacinam poctivo od tohto tyzdna...no zasady zdravej stravy dodrziavam uz dlhsie / zeleninove salaty jedavam denne, nejem vyprazane - skor na prirodno / ...po porode som dala za 1,5 roka dole postupne - s obmedzenim sladkeho, peciva a 2x tyzdenne 30 kg, ktore som nabrala, no vaha mi zastala na vahe 62,5 - 63, 6 kg / na vyske som mavala 56-57 kg / ....chcela by som sa dostat na vahu 57-58 naspat a to do leta, pomalicky, postupne...no uvidime,snad s vasou podporou a radami🙂)))stravovanie podla tohoto systemu mi max. vyhovuje...neviem sa vzdat jedal,ktore zboznujem,tak som sladkosti presunula z vecernych hodin na rano...viem,ze by som ten cukor mala obmedzit ale vanilkove acidko si proste neviem odpustit🙂))zvyknem este nejake ovocie doobeda...na obed uplne bezna strava- hlavne masko + menej prilohy a vellaaaaaa salatu, a poobede, resp. vecer kuracie masko + zeleninka, pripadne rybky mam rada...ked sa tu uz zazvorka pytala na ten kokos, to by zaujimalo aj mna...mam rada biely jogurt - zvolenksy a do toho si nasypem struhany kokos...na prednej strane som nasla,ze je to UP 1 ,tak snad nerobim chybu,ked si ho budem davat vecer, je to taka moja: mlsnotka"....no uvidime ked sa odvazim po mesiaci,snad sa vam tu tiez budem moct pochvalit 🙂))))))))))))) drzte palceky 🙂)))
Ahojte tak pridávam sa k vám aj ja... 😀 Mam 63,4 kg a 168 cm a chcela by som mat tak ako predtým tých 56 ked sa mi podari 😅 .... Začala som od včera ale ja sa neviem vzad pečiva 😠 musim ho vynechať??? sladke mi velmi nechuti, kavu pijem bez cukru, rada mam ja vyprazane ale toho sa vzdam 😀 a čomu fakt neodolam je klobasa 😀 ale co som cital na prednej strane tak možem???? poradte prosim... a kolko vody mam vypiť?? zatial sa mi podarilo len 2 litre stači??
dufam ze sa aj ja budem moct pochvaliť o mesiac že som schudla 😀
jej az teraz som si vsimla,ze ako som sa rozkecala a to som chcela este napisat,ze co bezne jedavam aby mi " skusene norbitacky " poradili, co zmenit...samozrejme v sladkom viem,ze robim chybu🙂)))...poprosim poradit, hlavne tie vecerne jedla, dakujem🙂)))
ranajky: / stravujem sa pomerne monotonne - ale take jedla mam rada a vyhovuju mi / : cierny rohlik + sunka + syr + zeleninka....alebo to milovane acidko ( velke 450 g vanilkove - to je moja droga :(((( )...alebo ochuteny tvaroch - vanilka, mnam 🙂))...pripadne jogurt ochuteny + rohlik
desiata: ovocie.......pripadne , ked nemam sladke ranajky obcas zamaskrtim...
obed: masko+ priloha + salatik..........pripadne zboznujem ovocie - jablko,pomaranc + pomelo zaliate jogurtom / taky ovocny obed 1x do tyzdna mavam / ......raz do mesiaca zhresima dam si pizzu.......casto si nosim do prace granadir, cestoviny s vajicko.......take rychle jedla🙂))), polievky len cez tyzden,ked varim malej....vyprazane minimalne...
olovrant nejak nemavam.......az veceru cca o tej 18:00 a to ak zostane masko + salat.......alebo rybka...pripadne ten jogurt s kokosom, ...mam rada vajicka,takze prazenica obcas + tvrdy syr + zeleninka.......niekde som citala,ze sa moze aj sucha salama - lovecka + nitran?...ake s tym mate skusenosti na vecer - to su moje oblubene,tak by potesilo,keby som ich mohla.....tiez parky,som nasla,ze viedenske a frankfurske sa mozu...maju 80 % podiel masa,tak je to v poriadku?
Musim vychytat vsetky "muchy" a nedostatky hned na zaciatku aby som zbytocne nerobila chyby a hned sa zaradila medzi vas uspesne chudnuce spolubojovnicky🙂)))
No ale uz idem......pretoze toto uz vyzera na roman🙂))) a vopred dakujem za vsetky rady🙂))))
gabivana : podla toho co som zatial nastudovala, pecivo mozes do 12........su tu kocky,ktore jedli normalne biele, nemusi byt len tmave a klobasu,niekto pisal,ze jedol aj vecer so zeleninkou ,niekto ze len doobeda....dufam,ze nejake skusene ti poradia...ja zatial neviem,ale ja ju jedavam obcas aj vecer s uhorkovym salatom a doteraz som teda nechudla...ale ani z toho nepribrala🙂))...a vody urcite staci 2 litre...to mam vlastnu skusenost🙂))
@barbi2323
barbi v rámci update štýlu by si nemala prekročiť denný príjem sacharidov - čo je 150 g. To tvoje "milované" vanilkové acidko má na 450 g balenie až 63 g sacharidov čo je skoro polovica odporúčaného denné príjmu. Ja na tvojom mieste by som si pozháňala nejaké sladidlo xlitol, erytritol alebo iné z update predajne (napr. zero) a vanilkovú esenciu. Update predajňa má aj výborný vanilkový cukor. Obsah prijatých sacharidov sa dá prepočítať v ktorej koľvek e-kalkulačke. Napr. tu
http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
@gabivana - čím viac vody (samzrejme nesladenej ) piješ, tým lepšie. 2 l sú minimu. Pečivo môžeš, ale najlepšie celozrnné a hlavne ráno. Vyprážané môžeš, ale nepouži klasickú múku ani strúhanku. Strúhanku môžeš celozrnnú a múku sojovú, mandľovú alebo inú so zníženým obsahom sacharidov. Klobásku tiež môžeš ale pokiaľ je mastnejšia tak len v menšom množstve. Inak kódy potravín sú vysvetlené na prvej strane. 🙂
@gabikanav
dakujem, akurat som si nahadzala denny prijem do flora.cz a aj s acidkom mi to vyslo 124 g sacharidov za cely den,co je este v norme ( myslim, ze do 150 g je to o.k. )...ale to sladidlo urcite pozhanam...este ma zaujima ten biely jogurt s kokosom na veceru...mus byt nizkotucny, ci moze byt aj ten zvolensky smotanovy...+ tie viedenske parky, v tomto mi vies poradit?...dakujem🙂)))
@barbi2323
smotanové jogurty bez cukru môžeš. Ja tiež milujem kokos. Na večeru si miešam tvaroh krémový nízkotučný s bielym jogurtom a do toho si prihodím kokos, sladidlo a vanilkovú esenciu alebo vanilkový cukor. Je to mňamka a dobre zasýti. Pri párkoch záleží koľko mäsa obsahujú a koľko je tam pridaných škrobov alebo múky. Ja párky nejedávam lebo mi nechutia. A ak ich máš veľmi rada tak si ich dávaj ráno. A na večeru mäsko, môžeš rôzne šaláty aj majonézové. Ak chceš tak pár mojich receptov je tu:
https://www.facebook.com/pages/Norbi-Update-Bre...
no a netuší tu niekto aká čokoláda sa môže ? nejaká DIA ? či čo myslíte?
a ešte kde sa dá kúpiť sojová múka v akom obchodnom reťazci ?
@atika3
čokoládu si dávam aj ja buď tú update alebo teraz som objavila v COOP JEDNOTE diabetickú a je sladená maltitolom. Neobsahuje žiadne umelé sladidlo ani iný cukor.
Sójovú múku kúpiš v obchodoch so zdravou výživou alebo v e-shopoch napr. tu:
http://www.jojobio.sk/product/sojova-muka-odtuc...
http://www.bio-obchod.sk/produkt-6761/muka-sojo...
@atika3 čokoládku kúpiš aj v e shopoch. Túto mám odskúšanú
http://zelenyobchodik.sk/eshop/catalog/products...
Z tejto značky nájdeš rôzne čoko aj mliečnu. Ozaj update ta obyčajná stojí tuším 1,65 Eur a tá jednoťácka 1,3 EUR a je takisto chutná. Ale aj s takouto čokoládou by si mala opatrne ja si dávam tak dve až tri kocky. 🙂
Tá čokoláda z Jednoty vyzerá takto:
http://raciosokolov.cz/index.php?route=product/...
majú aj horkú 😉
tu coko maju vraj aj v kauflande ...
sojova muka ... http://www.solcanka.sk/bezlepkova-muka/sojova-m... .. bez postovneho ... 😉
cokolada - wawel . No added Sugar - 70 percentna - tmava - cena 1,45 € v Kauflande - Obsah Uhlohydratov 34,5 - nahradne sladidlo maltitol. Inac je fakt dobra🙂 len to netreba prehanat samozrejme.
Ľudia, aké máte skúsenosti s predavačkami na predajňach, lebo v tej bratislavskej to je otras.

@eevicka83 tam sa zisťuje 59 potravín, nie 46 a to tých ktoré robia najviac zle- resp. ktoré sú najčastejším pôvodcom problémov. Napr. v lekárni majú test na intoleranciu laktozy je to myslím- proste iba 1 druh a stojí to 12 eur, čo je teda riadna pálka. Ten food detective test sa robí prevažne pri opakovaných problémoch zdravotných - ah deťom napr ak sú ekzematické, nonstop choré tak sa väčšinou zistí podla tohot testo že maju intoleranciu kravského mlieka. Kedže napr. múka spôsobuje nafukovanie priberanie tak sa tento test aplikuje aj pri problémoch s chudnutím. Ja som si hor obila preto lebo som bola často vyhádzaná - svrbivé fliačky na dolnej čelusti , v tej dobe som jedla strašne vela mandlí a v tom teste mi vyšli práve mandle, ked som ich prestala jesť tak problém prešiel.
Podla krvnej skupiny mi dala jednoduchú radu moja suseda- kedže som Ačko nesmiem jest pšenicu a mliečne - mlieko mi ani nechutí to nevyhladávam ale horšie je to s tou pšenicou kedže tá sa dáva uplne do všetkého.
Ked som vysadila pšenicu asi na týžden, hned mi splasklo brucho a schudla som 2 kilá.
A najlepšie sa chudne pri surovej strave ale to je už vyšší level, tam sa papá iba ovocie , zelenina a oriešky - vela druhov na vela sposobov. Tá vyššie spomínaná susedka pri nej dala dole asi 10 kíl za cca 3 mesiace, má velkosť 34 a ťahá jej na 50ku, vyzerá super 🙂