Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Baby, uz som tu hodila jeden prispevok, ze chudnem aj ja s update-tom, objednavam si od nich menu na cely tyzden, zacala som 14.1 a do minuleho tyzdna, som dala dole -6,5 kg, ale teraz cely tyzden ani deko dole 😒 , je to bezne, ze sa vaha zastavi ? Ak ano, na ako dlho asi ?? ☹ Doteraz som necvicila, tento tyzden som pridala aero na stepperi roto, kazdy den pol hodinka, tak duufam ze sa ta vaha pohne nadol. Mate podobnu skusenost ?
Je to normalne. Kazda dieta ma takuto fazu. Oni to sice prezentuju ako zivotny styl. Ale je to obycajna diets. Ak prestanes kupovat menu nastane jojo. Musis si davat pozor cely zivot. V podstate treba jest vsetko a v spravnej miere. Trochu pohybu a netreba krmit spolocnosti ktory zarabaju na tuzbe ludi po dokonalosti.
@jarka858585 - dovolím si úplne s tebou nesúhlasiť, aspoň nie so všetkým. 😉 To, že diéta má obdobie stagnácie váhy s tým súhlasím. Ale s tým ostatným úplne nie. Nie je pravda, že keď sa prestane nakupovať menu nastane jojo efekt. Samozrejme po schudnutí nie je možne nabehnúť na taký štýl, že človek bezhlavo zje čo mu príde na chuť. To by pribral aj keby predtým neupdatoval. Môj manžel schudol na update menu 8 kg, potom som mu začala variť doma a schudol ešte 5 kg. Teraz si váhu drží, ale vôbec sa prísne nekontroluje. Varím mu stále "zdravšie" alternatívy jedlá, ale kľudne si dá večer normálnu čokoládu, alebo koláče, tiež občas si dá na večeru biele pečivo a váhu ma stabilnú, takže u neho žiaden jojo nenastal a pritom si aj zamaškrtí.
Ahojte holky, taky se chcitakto stravovat. Ale u nas v cr neni zadna prodejna norbiho. Mohla by mi nektera dobra duse koupit a poslat norbiho mouku a cukr?zaplatila bych predem pres paypal v eurech. I s vydelkem za ochotu. Dekuji lenka
@susenkabebe
nemusis mat update muku k tomuto stravovaniu,staci ak kupis sojovu muku,ci mandlovu,ryzovu,gastanovu (tieto maju nizke mnzostvo uhlohydratov) a budes ich miesat s obycajnou bielou mukou,ci celozrnou a dostanes produkt U1.Kupis ich predajniach zdravej vyzivy ci v bio obchode.
Norbi ani ziadny cukor nevynasiel,to co predava je xylit,alebo eritrit,tieto tiez kupis v bio obchode,ci v Dm drogerii,takisto moze sa aj stevia. 😉
@grimaska4
Jééé tak to moc děkuji za radu. Hned se po tom podívám 🙂
Ahojte kocky, tato tema ma naozaj zaujala, sledujem vasu diskusiu uz dlhsie a rozhodla som sa tiez pre norbi update 🙂 avsak odkedy som zmenila stravovanie vaha sa mi vobec nepohla, neviete mi nejak poradit?
Mam 60kg a chcela by som trosku z toho zhodit (z bruska a bokov), stravujem sa podla Norbiho uz asi mesiac a cvicit chodim posledne 2tyzdne 4x za tyzden (fitnes, jumpig a bodywork) a vaha sa vobec nepohla ani o deko... :(
A k stravovaniu - napriklad vcera:
R- celozrny rohlik, maslo, mlieko
D- kava (nebola som hladna tak iba takto)
O- zapecene kuracie prsia, sampiony, paprika, sunka, syr
O- zelene jablko, jogurt biely
V- psenicne celozrnne chlebicky
Neviem co robim zle. Mohli by ste mi poradit? Kazda rada ma potesi. dakujem pekne
@janeko31
chyba ti v tom jedalnicku bielkovina,mas ju len na obed a poobede to malo co je v bielom jogurte.
Pridaj aj desiatu,cim viackrat jes male porcie tym rychlejsi bude metabolizmus,teda budes rychlejsie spalovat.
Na ranajky pridaj napr k tomu co si napisala sunku,ci tuniaka,ci cottage alebo vajicka( bielkovinu).
Najprv
skus takuto zmenu,ak sa vaha nepohne zamen veceru na bielkoviny a uhlohydraty ak tak zo zeleniny len.
Niekedy sa vaha nepohne (kedze aj cvicis) ale cm by mali ist dole,necitis na obleceni ze nie su take tesne?napr.nohavice?
ahojte baby, zacinam od zajtra, som total zmatena... dostala som darom mesacny norbiho program stravovania, ako to funguje, co mam robit??? poradite prosim? 😀
este nemam ziadne... teoreticky si mozem vybrat... ale no na stranke nevidim nic, nejaky tam je pdf format, ale nerozumiem tomu akosi... vy vlastne s norbim papate z klasickych vami varenych jedal??
@jenn44
inak teraz som pozerala ich stranku,ak kliknes na tie datumy kde tyzdnove menu tak sa ti to otvori.Vyber si podla toho co ti chuti,je tam rozpis viacerych moznosti na den,klasicke menu je od U1 po U13,U14 je menu podla Reky ( z fora viem ze toto objednavaju zeny ktore su rychlo a vela schudnut),U15 je premium a U16 menu pre diabetikov
@jenn44
zaklad je vediet zadelit potraviny do U1,2,3 na prvej strane tejto diskusie najdes zadelenie,sice to prve,alebo ak si na FB tak je tam skupina norbiho update,akurat tam daktora hodila tabulku s kodami.Dolezite jest male porcie casto,poobede a vecer radsej bielkoviny a ked uhlohydraty tak pomaly stravitelne.Cukor zamenit za zdravsiu verziu (xylit,eritrit ci stevia -kupis aj v Dm,ci v lekarni,,bio obchode),bielu muku miesat s nejakou s nizkym mnozstvom uhlohydratov(ryzova,mandlova,,gastanova,kokosova,sojova napr.)
@jenn44
ano,to by bolo vsetko,update je o znizeni uhlohydratov v strave,inak update vyrobky nie su velmi zdrave,teda zdravsie ako ostatne vyrobky,akurat su so znizenim obsahom uhlohydratov,ja som schudla za cca 7 mesiacov,v tom som mala 3 mesiace stagnaciu :(,isla som zo 67 kg na 53 dole a sebe varim osobitne vascinou,teda to iste co rodina len na sposob update vacsinou,napr ak robim privarok tak si pred zahustenim sebe odoberiem a zahustim sebe mukou so znizenim obsahom uhloghydratov,cestoviny pouzivam len update,ale existuju aj ine s dobrym zlozenim.
S update sa da pekne schudnut,je lepsie ak pridas pohyb,ale su ludia, u ktorych nefunguje,nefunguje proste u kazdeho,kazdy organizmus je iny
@zazvorka87 ako vrabciak 🙂 .. jak ten jeho papagaj 😉
Ahojte, na chutnutie metódou update Vám stačí vedieť základné kódy a pravidlá. Cukor a bielu múku môžete do 12.00. Potraviny U1 do 22.00, potravinyU2 do 15.00, Potraviny U3 môžete do 12.00. Kto si chce variť doma, môže podľa ich stravného lístka čo visí na internete. A všimla som si, že kľudne dávajú aj U2, alebo U3 na večeru. V podstate sa snažte znížiť obsah uhľohydrátov v strave a jedzte pravidelne. Ale to zase nie je Norbi patent, že?
P.S.Kto nemá v blízkosti predjňu aj tak o nič neprešile.Suroviny sa dajú bežne obstarať v racio kútikoch v reťazcoch alebo v bio predjniach, či predajniach zdravej výživy a oveľa lacnejšie. No ved kto túži po vajíčkovom šaláte plnom éčiek, akurát miesto cukru je tam umelé sladilo. A tresku bežne predávajú v obchodoch do firmy Ryba so sucralozou a je o polovicu lacnejšia.
baby neviem do akej skupiny patri mrkva v knizke to nie je neviete mi dat info aby som vedela kedy ju mozem jest?

@atika3
tu je ta BMI kalkulacka http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/