Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
caute baby,chcela by som zacat ale mam par otazok:
1: je potrebne nakupovat produkty update a stravovat sa nimi??
2: to s tych troch faz si mam kazdy den jednu vybrat ci ako??? od 6-12 bez cukrov a potom,? od 12.00 co?? a ked je ze od 6,00-15.00 je co??? druha faza ze mozem jest od 6-15 vsetko??
Netreba vôbec kupovať výrobky norbi update, sú úplne zbytočné a je v nich veľa chémie. Vystačís si s produktami z potravín alebo zdravej výživy. Múku si kúp nízkotučnú sójovú, riadiť sa kódmi, a ostatné všetko kúpiš hocikde lacnejšie. Odporúčam trescu Ryba, tá je bez cukru a lacnejšia a aj chutnejšia. Dia marmelády a kečupy kúpiš hocikde, puding kúp CBA je to to isté len lacnejšie, maslo je jedno kde kúpiš, stále je to maslo...., jogurty so splendou kúpiš v lidli, paštéky bez cukru v lidli v sklenenem obale, maces bežne v CBA, nápoje so stéviou sú tiež aj v bežnom obchode, ...
Hlavne kupuj potraviny, nie výrobky, nobi má len výrobky plné chémie, nie potraviny. Do 12.00 môžeš jesť všetko koľko chceš, do 15.00 len U2 a do 22.00 už len U1. Takže ak chceš maškrtiť treba to urobiť do 12.00. Držím palce pri chudnutí.
ahojte!ešte sa dá pridať do tej súkromnej skupinky vašej,ked chcem chudnúť s Vami?
Ahojte som tu nová a vidím,že teraz sa to tu nejako nehýbe tak to možno rozhýbem trošku... 😉 Chcela by som vám poďakovať za cenné rady študujem tieto komentáre spätne a je to fakt super....moja skúsenosť ak vás to zaujíma je taká ,že som prečítala a držala fakt kopu diét....mám tri deti a po poslednom mi zostali kilá navyše k čomu dopomohla aj moja práca pri ktorej som nič nejedla až večer a to všetko... ☹ jojo efektu bárs kolko....prečítala som Norbiho 1 potom dvojku potom prefotila tabulky ale stále sa mi to zdalo zložité a to myslím si nie som hlúpa len trocha pedant....len to je to ,že obchod UPDATE mám velmi blízko a spolahla som sa na hotové jedlá a nejaké maškrty....a to sa stále nedá ....a už mi to úprimne povedané nechutí a je to velmi korenené....a knihu som si kúpila a znova dvakrát prečítala a až vtedy mi to cvaklo.....že vyber si z 12 skupín jedál po 20 oblúbených a priraď podla tabulky kody a zostav si svoj jedálny lístok a nos ho u seba...ja som sa bála cukru aj múky a teraz si ráno kludne dám trochu chleba a som spokojná celý deň nechýba mi....som pochopila ,že tie fajnovosti v obchode UPDATE sú pre nás keď ich chceme jesť celý deň....a vy ste mi tiež vela pomohli sa v tom ukludniť...grimaska,kubko ,sisa atď.....tu sa mi nepáčia len niektoré komentáre keď sa tu rýpe a haní....veď nikto nikoho nenúti držať túto diétu...opravujem tento ŽIVOTNÝ ŠTÝL....a ja Norbiho uznávam aj s Rékou myslím ,že fakt chcú pomocť a ,že pri tom zarobia tak to je super....krásny aj pekný deň kočky a do schudnutia.... 😎
ahojte 🙂 mozem aj ja poprosit o zaslanie tabuliek s kodmi potravin? e-mail ata.bosanska@gmail.com velmi pekne dakujem 😉
Dievcata mozem prosit tiez kody?elenapecnikova@gmail.com.dakujem,dakujem,dakujem.Ja som uz raz zacala,aj zislo 1,5,ale nejako som sa zvlcila.Zdalo sa mi pohodlnejsie skusit kadejake kapsule na chudnutie,ale nic nefungovalo,takze ideme znovu,drzte palce. 🙂
ahojte mozete mi poradit mam 22rokov 170cm a 78Kg som po cisarskom a ostalo mi skarede brucho a samozrejme aj nadvaha skusala som vsetko mozne a nic som uz z toho zufala lebo s kazdej strany pocuvam aj ona ma babo a nevyzera tak ako ty nezer tolko...lenze ja nezerem vobec su dni ked nezjem vobec ale doslovne vobec nic pomozte mi prosim ako nato
@silviaema
mozno prave to je problem,ze nejes poriadne,stravovat sa treba pravidelne a vyvazene,t.j. primerane mnzostvo bielkovin,sacharidov a tukov v strave,aj pohyb,na spalovanie tuku je vhodne kardio cvicenie,kde musis sledovat svoju pulz.frekvenciu,ktora ma byt v rozpati 60-70% z tvojej max.pulzovej frekvencie 🙂
Ahojte, chcem sa spytat tych, co schudli podla tohto stravovania, za ako dlho boli vidiet vysledky..za tyzden je nieco malo poznat?
@sisa2553 chcem sa len spytat, kedze sa chcem dozvediet viac info ohladom tohto stravovania, preco myslis, ze tieto vyrobky su plne chemie. Jedna znama si tieto vyrobky velmi chvali, stravuje sa denne podla ich menu a kupuje si aj ine veci v ich obchode a dost podstatne schudla.Preto som prekvapena tymto tvrdenim. Ja som len novacik v tomto, takze zbieram zatial informacie.
ahojte kočeny čítam vas ale ja uz tiež neviem pred 13rokmi som drzala delenu stravu a za rok som schudla 20kg potom po rokoch som drzala vsetky diety ake asi su tukožrutnu,90dd, bielkovinovu, naposledy pred 2mi rokmi som mala dukanovu s tej som schudla za 7mesiace 15kg ale prestala som lebo som sa chcela stravovať trosku normalne za 3 mesiace som pribrala naspet 6kg a tak od februara som sa dala na delenu stravu a do teraz som nechudla nič chapem že telo je v šoku ale za taký cas neschudnut a 2kila trosku ina kava.Tak rozmýslam či sa nepridať k vam len musim si to tu preštudovať.KED možem poprosiť o tie tabulky u1,u2,u3 dakujem velmi pekne moj meil - bubca7@gmail.com dakujem velmi pekne
bubca7, pridaj sa, ocividne to funguje - len si ma vydesila pristupom "musim si to tu prestudovat" - to by som nikdy nerobila, kup si priamo zdroj http://kucharky.cas.sk/kucharske-knihy/dietne-k... namiesto skreslenych odpovedi a "upravenych" principov, nie?
Ahojte, v tejto diskusii som celkom začiatočníčka.Niečo som už naštudovala a začínam s dietou. Mohla by som poprosiť tabuľky s kódmi, čo sa tu spomínajú? Vopred ďakujem a držím všetkým začiatočníčkam aj pokročilým palce. anabela467@azet.sk
Ahojte,neviete mi nikto poradit ze ci su ovsene vlocky z predajne update U1?predavacka mi povedala ze ano.dakujem.
Ahojte,napíšt e niekto kto sa stravuje celý deň stravou Update norbi! Potrebujem vedieť,či máte nejaké výsledky.Ja poctivo papám,(teda skôr to do seba tlačím,a tvárim sa ,že mi to chutí.) výsledky žiadne:((((.
Nechutia mi tie strašné sucháre,jem to síce ešte len druhý týždeň,ale už som znechutená.
V piatok mi prinesú jedlo aj na nedeľu.Strašné.Je to celé povednuté,ak je tam rezeň podotýkam smažený,je capnutý na šaláte,celé je to navhnuté.Fúj.
Už teraz banujem,že som s tým začala.:((((((
Ahojte,odkiaľ mám vedieť čo je U1,U2 ?
@kajus73
povedala ti riadnu blbost,lebo poprve update nema vlastnu znacku ovsenych vlociek..keby aj mali ,to su take iste vlocky ako kazde ine,, akurat fajne by mali predrazene,dakedy mali musli update 200 g za nejake 3 eura,ale uz ich nevyrabaju,stiahli ich z predaja.
Ovsene vlocky boli dakedy ked norbiho vyrobky este neexistovali pod U1,teraz su U3,ale v pohode ich mozes jest na ranajky,maju vela vlaknin inak,vecer pocas chudnutia by som ich nejedla
@mirao
@mirao
A naco si objednavas ich hotove jedla?? Pekne sa da stravovat podla update bez ich hotovych jedal,ktore boli bohvie kedy varene ,dokonca sa da pekne aj bez update vyrobkov len dodrziavanim kodov.Kody najdes na 1 strane tejto ddiksusie(starsia verzia),novsie zadelenie v knihe,alebo mozno dakde aj na nete 🙂
@grimaska4 Objednala som si to preto,lebo som si myslela,že je to super vyrátané,aby sa z toho nepriberalo.Chcela som hlavne vidieť vzorový jedálniček,aby som vedela,aké jedlá si mám pripravovať.Plánovala som sa tak stravovať aspoň tri mesiace,(myslím hotové jedlá),ale už teraz viem,že tento týždeň čo som si včera zaplatila bude môj posledný:(
Mne predavačka povedala,že nemôžem jesť ani ryžu,ani cestoviny,ani nič.Jednoducho len u nich niečo dokúpiť,ak by som mala málo.Lenže ja nemám málo stravy,len polovica toho,čo od nich dostanem,mi nechutí:(
@mirao
nejako na Sk su mudre predavacky ☹ ,mozes jest aj ryzu a cestoviny aj zemiaky,update je prave o tom,to nie je dieta, obmedzovanie,to by mal byt zivotny styl,len nie je jedno,kedy co sa zjee,tam su produkty rozdelene do 3 kategorii to je vsetko.
Inak na tie hotove jedla sa vela ludi stazuje ze chutovo nic moc,niekedy velmi prekorenene presolene,ja s tymi osobnu skusenost nemam ,nepotrebujem ich k zivotu 🙂 ,objednavat jedloo
A nechudla si z nich,tiez nic moc,ale tiez zalezi o tom ktoru kategoriu si si vybrala,lebo tych menu na vyber je teda dost
Su ludia,ktori po menu dokonca priberali :(
Ahojte baby,
včera som začala s update, chcela by som sa Vás opýtať na Vaše skúsenosti. Aby som mala nejakú podporu? Podarilo sa Vám schudnúť? Ja som už skúsila rôzne diéty, ale nemám pevnú vôľu. Toto mi vyhovuje, hlavne preto, že nehladujem.
Takže je to asi moja posledná možnosť ako schudnúť. Priznám sa, necvičím, lebo som lenivá. Má to význam, podľa Vás?
Ďakujem Tina
@xt1na Ahoj, som na tom rovnako. Chcem schudnúť, aj sa nabudím, idem do toho a nakoniec skončím veľmi rýchlo, lebo nemám pevnú vôľu. Takto to so mnou išlo pri každej diéte, ktorú som začala. Myslím, že teraz to chcem skúsiť tiež, ale od zajtra, lebo od dnes to asi už nestihnem, keďže je veľa hodín. Viem, že update určite pomáha. Moja teta, apropo iba o pár rokov staršia ako ja, jedla hotové update jedlá (prvé dva týždne celodenné menu a potom iba obedy tuším počas 2 či 3 mesiacov) a schudla 20 kg. Neuveriteľné. Keď som ju videla, nechcelo sa mi veriť. Naposledy som ju videla v zime a bola baculatejšia ako ja teraz a keď som ju videla v lete, vyzerala ako palička. Neverila som vlastným očiam. Keďže som na rodičovskej dovolenke, som rada, že vôbec vyžijeme z peňazí, ktoré dostávame, tak preto by som chcela dodržiavať update princípy z dostupných zdrojov, čo sú bežne dostať v obchode a nie z origi update výrobkov a hotových jedál. Myslíš, že to pôjde? Ty sa stravuješ z origi update výrobkov alebo čo dajú bežné potraviny? Ak chceš, môžeme sa navzájom podporovať a radiť si, čo papať prípade písať jedálničky, čo sme ktorý deň spapali.
sisi1986 ahoj, no som rada, že sa mi aspoň niekto ozval. Budem rada, keď začneš so mnou, lebo je to lepšie, aspoň sa budeme povzbudzovať 🙂. No ja som začala v stredu a dodnes mám -1,7 kg. Tak sa teším a to som aj zhrešila cez víkend. Ja si beriem tiež celé menu z predajne, chcem to skúsiť aspoň prvý mesiac, potom asi tiež len tie obedy. Zatiaľ mi to takto vyhovuje, i keď je toho veľa, niekedy aj všetko nezjem. Nepozerala som vôbec čo patrí do tých kategórií, ale jedna moja kamarátka chudne tiež len tak, že sa drží tej jeho teórie a stravuje sa podľa toho a schudla tiež super. Ona si to strašne pochvaľovala už dávno, že je to super dieťa. Mne najviac vyhovuje to, že nehladujem, lebo ja som veľký jedák a hladovanie nie je pre mňa. A ešte k tomu sa mi nechce cvičiť. Povedala som si, že keď schudnem prvých 5 kg, potom pridám trošku cvičenia, aby sa telo aj spevnilo trošku. Ale myslím si, že pri dvoch deťoch mám cvičenia až až 🙂. Odpisujem Ti neskoro, lebo na pc idem len v práci, doma sa mi vôbec pri deťoch nedá. Tak ak ti hneď neodpíšem tak je to preto, že nie som pri počítači 🙂

A este som sa chcela spytat na tie mlieka.to nizkotucne chapem a este k tomu je to kentus,ale to polotucne vsade odporucaju viac ako plnotucne mlieko...tak nechapem preco je u2....