Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Baby, predávam raz čítané knihy omg diéta, norbi update 1. kniha, zumba ale bez cd perfektný stav ako nové 14,90 za všetky dokopy ak by ste niektorá mala záujem prosím do správy a dúfam, že som nikoho neurazila ani nenahnevala ponukou
Pekný deň a veľa úspechov pri chudnutí 🙂
ahojte dievčatá, chcem sa spýtať - sójová omáčka kam patrí? čítam na etikete, že je to zo pšenice...tak asi 3, či? ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte koceny zatiaľ študujem príspevky len mi este nieje jasné chcem sa opytat na cesttoviny môžem ich jesť do 15.00alebo len do 12.00dakujem 😉
Ahojte baby chcela by som sa k vam pridať,chcem schudnut a vcera som začala s touto diétou🙂 dnes Som si bola kúpiť v obchode nejake ich výrobky.Chlebik,pomazanky atd.Mam otázku ak mi niekto vie poradiť tie ich papanice mozem papat aj vecer ked je nanich upd 1 ??? Dakujem vam
Potrebujem zhodiť tých 8 kíl,aby som bola v pohode.Mam 4r dcérku a cez ttehu Som pribrala neuveriteľných 34 kíl,mala som tehu gestozu,preklampsiu.Behom roka a pol zomna tie kilá spadli.Bola Som až príliš chudá,ale teraz som doma tretí mesiac a kilá sa namna nalepili.Necitim sa takto dobre a preto som sa rozhodla,ze skončím zo zlým stravovanim 🙂 rozhodla som sa aj papat ich výrobky kým sa naučím robit receptiky s upd potravín 😉.Tak nam všetkým držím palce nech nam prebytočné kilá odídu navždy 🙂
@karmela ahoj leni 🙂 pozerám ze si sa pustila do norbiho .. moja svokra si normálne od nich brala jedlá a schudla 20kg takze určo je to dobrá vec držím palce aj ja teraz chudnem ale nie s norbim 🙂
Je ahoj Alí moja.No super takze to zaberá 😉 musím nato ísť a chcem 🙂 Plánujeme druhe babo na další rok a ja chcem predísť nejako aj tomu aby som predišla nadmernému priberaniu pocas tehu.
Ahojte koceny napadlo má môžem jesť na večeru sojove jogurty diky
@karmela jeeej druhe bábo, super moja drzím palce 😵 no ja som nastastie uz schudla to čo som pribrala pri -bianke dokonca mám mínus 2kg ako pred druhým tehu ale z laury este mám 10 navyše tak to chcem dat dole este 😀 a potom ešte 5kg a budem spokojná 😀 ... vyskušaj tu stravu a som zvedavá či zaberie ale určite áno 😎
A chcela by som sa opytat na večeru si môžem dať psenicny polistiren v jogurte:-\:-\:-\
Grimaska diky za info,čokoládu som si vôbec nekupila,chcem odolať kým sa da.Chlebik Som si vzala,muku,cukor do kavicky lebo ju pijem často a pomazanky.No a ich chlebik alebo rožky si mozem dat aj na večeru?
@bombulka200 Alí to je super pekne si zhodila.Ja nejako na zimu si robim zásoby a v lete chudnem lebo popri práci nejako nieje cas na jedlo :-/ a ty akú drzis dietku?Drzim ti palceky 😉
@karmela Leni a uz nerobíš v chaose?minule sme tam boli so svokrovcami na pivko a som sa tešila ze ta uvidím ale tak nebola si tam 🙂 či to len v lete chodíš? 🙂 no mojko ja nedržím žiadnu dietu lebo to by som dlho nevydrzala a keby som tak aj schudla tak hned by som pribrala... zmenila som uplne stravovanie .. jem 3-5x denne polovičné porcie .. nejem mastne, vyprážané.. varím si osobitne používam olivový olej na varenie .. pijem 2L denne tekutín a cvičím väčšinou kazdy den ..aj ked nie vzdy sa podarí .. s Jillian také cviky .. a ide to .. šak čo ti poviem ked som šla teraz bianku rodit tak som mala 87kg 😀 dnes som mala na váhe ráno 69,9 😀 ešte tak aspon 10kilka chcem dat dole 😵 .... ale šak ty si chudučká moja uz tak tebe netreba chudnut velmi? 😅
@bombulka200 aj ja som si uz zmenila stravu 🙂 od septembra mam voľno uz nieje robotky,len sem tam.Tak chodím tam kazdy den a odtial pre malu do škôlky.Potom uz domou.Pekne s teba zišli kilecka.Ali tak niesom najchudsia nalepilo sa mi na brucho a stehná.Ja po pôrode vážim úplne inac,co nechápem lebo ja mam teraz co Som pribrala 69kg a ked mam 60 uz som ako palica.Akurat som bola v tom obchode kúpiť si cestoviny,natierky a budem si robit obedy,večere uz doma.Aj môjmu drahemu prospeje ked nieco da dole 🙂
@bombulka200 a 17 kg si krásne zhodila dole,nedavno si rodila 😉 tak držím palceky nech kilecka idu dole ďalej 😉
@karmela inač aj ja vyzerám uplne inak po pôrode ... tiiez teraz mám 69 a vyzerám podobne ako ked som mala pred tehu 60 😀 no asi sa mení postava alebo čo .. no a chutia ti od nich veci?svokra si to velmi pochvalovala 😎 a dakujem, snazím sa a hlavne sa cítim tak lepšie .. 😀
Tak menu Som si nedala,zatial tie natierky mi chutia a ten chlieb.Kupila som si aj ich kolac a jogurty,parky ale až zajtra ochutnam.tak verim ze to bude fajne 😉
@bombulka200
@karmela no ona zase len menu myslím ze chlieb a take veci este od nich neskušala .. ale tak pekne schudla ona to hlavne potrebovala kôli tomu ze má slabšiu cukrovku tak preto .. tak drzím palce 🙂
ahojte zienky.v piatok som sa zacala stravovat formou norbi update.som 4tyz.po porode a chcem sa opytat,ci to funguje aj bez cvicenia.mam 3 deti a na cvicenie nemam cas.

Ahojte baby aj ja som schudla s norbi update , asi za mesiac apol 6kg ale teraz mi váha stojí:( pani v obchode mi poradila že treba viac tekutin, lenze pri malom sa nemam poriadne ani kedy napit:( kolko ste schudli vy?🙂