icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

karmela
18. nov 2013

@1234m ja si myslím,ze aj prechadzkami nic nepokazis.Mne to pomohlo ked som bola po pôrode aj chôdza je cvičenie,ked to tak Vezmes.

bubca7
18. nov 2013

@elina313 ahoj môžem poprosiť do súkromnej skupiny dakujem pekné🙂🙂🙂

simciatko
21. nov 2013

ahojte dievcata chcem sa opytat aky je chlieb z Norbiho predajne?ak by sa nasla nejaka dobra dusicka ktora by mi ho kupila a poslala na moju adresu,kedze ja nemam poblizku ziaden obchod a tie polystyreny na veceru mi nejak uz nechutia...ak ano ozvite sa mi prosim a dohodneme sa...dakujeeem 🙂

lia6
21. nov 2013

Milujem chlebík z Norbi-hlavne ten cibuĺkový...je famózny!!!...je ľahký, nadýchaný...vôbec nezaťažuje a aj chuťovo je famózny!!!...odkiaľ si?
Som si všimla...a v BA nemáte predajňu Norbi update? ...lebo vieš, cena chlebíka+poštovné...

1234m
21. nov 2013

zienky co jedavate na olovrant?vopred dakujem za odpovede

simciatko
21. nov 2013

@lia6 uz nebyvam v BA,momentalne som v Poprade,ale este to tu moc nepoznam...kolko stoji jedno balenie?neda sa to objednat cez net?

monika747
22. nov 2013

vie mi prosim niekto poslat tabulku produktov, ktore kedy konzumovat. d vopred

bubca7
23. nov 2013

Ahojte koceny ako sa volá nová kniha od norbiho pozerala som na nete chcela som si objednať ale mi tam vyšlo norbiho tajomstvo,alebo myslím niečo po novom posledný výtlačok bol v roku 2011???dakujem pekné🙂🙂🙂

bubca7
26. nov 2013

Hm asi tu nikto nieje koceny potrebujem poradiť s hematologie mi poradila z e mám vylucit múku,pečivo ,cestoviny,lenže bez rohlikov si to neviem predstaviť,a poradila mi že mám ísť do predajni bezlepkovej a tam si kúpiť cestoviny mohla by som ich jesť po 15.00alebo mám ísť do norbiho obchodu a tie cestoviny sa scoho skladajú ďakujem pekné možno tu este niekto sem tam zakukne keďže sa neviem dostať k VAM DO SUKROMNEJ SKUPINY pa pa pekný den

bubca7
27. nov 2013

No kocky snažím sa len dnes som mala dilemu chcela som spraviť zemiakové placky no ale aj s múkou a múka sa poobede neje tak som sa vynasla urobila som bez múky a v pohode v piatok sa chystám do predajne norbi len ked mi môžte poradiť aký chlebik si mám kúpit,a este potrebujem aj niejake cestovinky take ktoré sa podobajú našim ďakujem pekne

bubca7
28. nov 2013

Hallo hallo potrebujem jelfnut koceny ktoré ste s KOSIC na pribinovej 2este je predajna norbi updejt ďakujem aj ked mi asi nikto neodpise:'(:'(:'(

janulienocka
28. nov 2013

ahojte, chcem sa poradit, bola som dnes v obchode update a kupila som si tam chlieb. Pisete ze pecivo sa po 12. 00 nesmie, ale pani predavacka povedala, ze ich pecivo a vlastne cely sortiment sa moze aj vecer. Ako je to teda?

janulienocka
28. nov 2013

a este stevia sa moze pouzivat ako sladidlo pri norbiho update?

bubca7
28. nov 2013

@janulienocka ahoj ich výrobky sú všetko U1takze sa mozu jesť celý deň dočítala som sa to ma fóre a aký si si kúpila chlieb ja sa tam chystám zajtra ,zevraj ich tam majú dosť na výber🙂🙂🙂
A ktej števko tí zatiaľ neviem poradiť:-\

ficksacha
28. nov 2013

@bubca7 Podla mna Norbiho vyrobky z muky obsahuju lepok. Ak mas celiakiu (intoleranciu lepku), tak budes musiet zvolit bezlepkovu dietu.

grimaska4
29. nov 2013

@bubca7
predajna update v Ke je aj v Optime 🙂

grimaska4
29. nov 2013

@janulienocka
produkty s logom update su U1 vsetky,stevia je tiez nizkokaloricke sladidlo mozes ju v pohode 🙂

janulienocka
29. nov 2013

dakujem za info, @bubca7 ja som si vcera kupila viaczrny chlieb, vyzeral ako kocka, no a chutil vyborne, k tomu som si u nich kupila syrovocesnakovu natierku, tiez je velmi dobra🙂 V obchode maju aj vselijake dobroty, kokosovo-visnove gulky, no hned by som ich zbastila🙂 Dnes tam idem zas nieco pokupit, som zvedava kolko schudnem, mam 70 kg, pri vyske 167 cm, a chcem do leta 60 kg. Tak Vas budem informovat🙂

bubca7
29. nov 2013

@janulienocka áno ja viem len mám to odruky ale našla som aj v meste na pribinovej 2 ich predajnú tak sa tam idem pozrieť,no koceny na norbiho som sa dala asi 2tyzdne a neodolala som postavila som sa na váhu :'(a nič váha stale ta istá ,ale na nohaviciach mám o jednu dierku menej a to je hlavne,len som sa tesila že konečne dám dole tu nešťastnú 8:-\:-\:-\ale dufam tak držím palceky všetkým nech idú kilecka nadol 😉

bubca7
29. nov 2013

@ficksacha nie ja nemám nezlepkovu diétu len neviem schudnúť tak hematologicka mi poradila aby som vylucila chlieb a cestoviny ale este mi povedala že mám skúsiť bezlepkove potraviny možno je to aj tým že mi našli stitnu zlazu ked sa môžem opýtať tie bezlepkove potraviny napriklad cestoviny môžem jesť aj po 15.00

bubca7
29. nov 2013

No kocky tak do predajne som sa nedostala ale bola som v bezlepkovom obchode a tam som si kúpila celozrnne spaldove pekné tie môžem jesť do 15.00 a na zahustovanie bez leoni volá sa to hraska poraďte či môžem Díky

bubca7
29. nov 2013

A ináč dnes na raňajky 2celozrnne kaizerky+šunka+syr,na obed zelerove hranolky zapekane v rúre+grilovany camembert neviem ako sa to píše sorry a na večeru buď parky,šunka biely jogurt🙂🙂🙂

bubca7
29. nov 2013

Idem sa pochváliť uz mám chlieb od norbiho kupeny s predajne budem ho mať zajtra už sa teším pa pa

bubca7
2. dec 2013

Ten chlebík je fajny mňam mňam🙂

bubca7
3. dec 2013

Koceny knižka mi už došla ďakujem tej pani ktora mi ju predala neviem sa na ňu skontaktovať ale dúfam ze bude to tu čítať takže veľmi pekné ďakujem😉😉😉

turkishgirl
3. dec 2013

prosim vas nepredava tu niekto knihu Norbiho tajomstvo? snazim sa ju zohnat ale uz nikde nie je dostupna ☹

daniela40
4. dec 2013

@bubca7 niesú 2ks na ranajky vela? 🙂 ja vzdy len 1ks..

bubca7
4. dec 2013

@daniela40 vsak na raňajky sa môžme najesť normálne potom by som chodila a hľadala čo by som zobla myslím že nieee🙂🙂🙂

bubca7
5. dec 2013

Ja ja ja tu knižku maaaam a to vďaka dominike85😉😉😉takže ju začnem študovať cez víkend v práci čo budem tam robiť NeeeeeB-)B-)B-)B-)