Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ja sa od dnes nevažim,dufam,že to vydržim-len vždy v pondelok sa hodim na vahu.Inak dnes začinam update menu- na dnes nemam ranajky-tak som si spravila sama-kako s chlebikom,syrom a kavou a od obeda sa ide na menu-mam rajcinove fitnes guličky,olovrant cokoladovo krupicovu kasu,večera ryžove chlebiky so sunkovou natierou.No a od zajtra mam už od nich aj ranajky.Tak uvidime.
@mamisqva
@elina313
@teri3 dakujem pekne za privitanie. dufam, ze to pojde aj mne tak super ako vam vsetkym 🙂
takze odvazena, pomerana a tie vysledky 😅 je to horsie ako som cakala 😠 ale ja s tymi kilami vybabreeem, ze? 😵 😝
mam ich sem hodit, ci ma pridate do sukromky?
uz mam ranajky za sebou 2 chleby s tavenym syrom a rajcinou. a asi si spravim caj, mam tu novinku od teekane melon-jahoda, mozno ho ani nebude treba osladit. inak som tu citala, ze tiez mate problem s vodou, zial aj ja 😒
sice kojim, ale jem uplne vsetko az na citrusy a orechy.
ked jete chlieb do 12tej, tak normalny cierny, cize psenicno razny alebo len celozrnny?
@kaja73 keby som mala prachy, tak si to aj ja budem objednavat. takto sa lepsie chudne, ked ti to niekto pripravi 😀
@lubinka26 ešte som to nespravila ? tak ťa pridám do súkromky dobre ? v ľavom dolnom rohu, je že tabuľka 2, preklikni sa tam a zapíš svoje údaje 😉
Chlieb a pečivo jem normálne, jedno pečivo, jeden krajec chleba... buď jedno alebo druhé, ono na KJ je to rovnaké akurát z bieleho pečiva a chlebu si rýchlejšie hladná, ale ja to nejak necítim 🙂 🙂 🙂
@lubinka26 Až tak drahe to nie je-za 6 euro mas 4 chody,ja si k tomu este pridam desiatu-ovocie.skusim to mesiac a uvidim,ako sa pohne vaha-ved na satach potom ušetrim-mam plnu skrinu veci čo neobleciem 😒 takže bud nakupit nove,alebo schudnut 😝 A mm mi v tomto velmi fandi,dokonca už aj on už večer papa len tak, ako ja.
Čaute baby tak ja už pacujem,ale nehovorte nikomu že som Vám pisala 🤐 🤐 . Mám chviľku tak hneď pišem lebo keď pridem poobede z práce domov o 16 a hned chcem sadnuť za PC a prečitať Vás tak na mna manžel kuka či som toho počitača nemala dosť v práci. Držim sa inak dnes som si po 9 dnoch dala sladkosť bebe dobre rano ale ani som nemala naň obrovsku chuť ale dala som si preto že už včera večer som citila deficit sladkosti tak som si radšej dala doobeda dnes ako potom večer,neviem ako váha lebo som ako balonik brucho veľke už sa mi tak nalialo nech už pridu tie kramy 😖 😠 aby som už mala pokoj a v pondelok skočila na váhu. A dufam,že ma tam bude čakať niečo pekne dufam,že niečo zislo. Inak vitam nové baby medzi nami,ja som tiež skušala 90 dnovu ale poviem Vam za 4 dni pri nej som zhodila 3,7 kg prvykrat ale mala som taký žravy den jeden že som nemohla a ked som sa postavila potom na vahu tak som mala 2 kg naspat tak povedzte aka to dieta,ja jej už neverim a hlavne to že som si musela všetko vyvarať zvlašt a už ma to nebavilo. A aj tým som si pobabrala metabolizmus,ale teraz naozaj jem a v pohode,je to super že som tuto dietu - nedietu našla a baví ma to a nemusim si z domu donašať jedla na obed ako pri 90 dnovej,teraz si možem dať v nasej jedalni čo chcem ak to zjem do tej 12.hod. Inak Vy ste všetky na materskej? Ako Vám super ja som už musela nastúpiť kvoli miestu do práce ale aj tak som rada,že som mohla byť s malym doma aspoň do toho 2 a pol roka takže super a pri dcerke som bola len rok a pol a teraz mi to pride aj ľuto ale v mojej práci to trošicku inak funguje tie zakony atd. Ale aj tak dobre. Dcerka ide už do skoly a je čas aby som zo sebou už niečo urobila a tešim sa na Vianoce kedy to už bude aj pekne vidno. Tak zatim,ale som sa rozpisala čo? 😀 😀 ,aspoň budete mať čo čítať. Tak papa a do schudnutia! 😉 🙂
@akika722 Ešte si poobede okolo 15.hod možeš niečo male dať aby toho nebolo zase malo aby telo nešetrilo,a bielkovin poobede možeš kľudne koľko chceš! 😉
@elina313 dakujem, uz som sa zapisala 🙂
@kaja73 ja som to nemyslela zle, prepac, ak to tak vyznelo
len ked som to pocitala, tak mesacne to vyjde dost vela. keby som bola sama, tak idem do toho, ale este tu mam dvoch chlapov a to by sme museli mat "iny" rozpocet ☹
teraz neviem, ci som to zle pochopila. vy jete na ranajky len jeden kusok chleba?
@luciapejkova ja 90dnovku-mesiac dodržiavama nič 😖 len tie krče 😒
@lubinka26 Aj ja nosim 44-46 a predtým som v pohode vošla do 40,no ale čo už aj to príde,veci typu 38 som nenosila a aj teraz budem maximalne spokojna s velkostou 40 a s kg pod 70 najlepsie 65 a budem veľmi rada pretože to už bude obrovsky uspech 😀 🙂
@luciapejkova syr?tofu?niečo take??? 😅 ešte sa v tom nevyznam ☹
@luciapejkova ako ja ☹ čisla vaha 😔 predtym 38 teraz 44 😔 a chcem aspoň 65kg 😅 to mi bude pri mojej vyške dosť 😅 😀 nech sa necitim ako tukan 😅
@akika722 Verím Ti,ĺen sa teraz nezlakni ak by Ti vaha trebars to kilo vyskočila hore lebo takto moze telo zareagovať kedže si drzala tu 90 dnovu,niekto pri nej schudol pekne no vsetky moje kamošky ktore schudli 20 kg,fakt poznam 3 čo tolko schudli maju teraz vyše 80 kg jedna isla z 70 na 95 kg takze chudinka nezavidim jej tolko sa trapila pri diete a teraz toto nedokazala si tu vahu udrzat a toto je podla mna trvaly sposob stravovanie kde kg idu pomaly ale isto dolu a bez jojoefektu a ked si aj nieco zobnes priklad na niej.oslave tak sa telo nezblazni ako pri inej diete,drž sa! Pojde to pekne dolu len treba vydržať 😉
@luciapejkova ja by som si to kilo nevšimla lebo nemam odvahu isť na vahu,som blba,viem,ale ved vidim na šatach 😅 moja krstna s 90d schudla krasne sme pozerali taaaaaaaaak 😲 😲 😲 a nabrala naspäť po čase 😒
@akika722 Kolko mas vlastne vysku a vahu teraz? Hej aj tofu mozes aj syry ale nie tavené,ale take platkove možes aj parky alebo sunku ale taku skor kvalitnu. maso,ryby,vajička to všetko smieš jesť na večeru,časom si zvyknes na menšie porcie a už nebudeš mať pocit že sa musis dojest niecoho lebo telo si zvykne že mu stale niečo davas a nebude sporiť 😉
@luciapejkova prave som ta kukala v tabulke. mame skoro totozne miery 🙂
@akika722 V pohode chod na vahu neboj sa a povedz si veď čochvila už tam to čislo nebude,neboj zvladneš to možno budeš aj milo prekvapena čo vieš 😀
@lubinka26 Aj vahu mas taku ci menej? 🙂
@luciapejkova vyška 178cm a vaha..nooo..vela 😅 chcem dať dole 20kg a budem spokojna...fakt presne neviem,nepamätam kedy som sa naposledy važila..nemam odvahu tak som vahu presťahovala k mame 😅
@luciapejkova prekvapena by som nebola 😔 čo som obliekla po prvom tehu-a to mi s prveho ostalo +10kg-čo am dodnes tak to neoblečiem po druhom tehu 😔 tak sa aspoň zmeram,cm mam po ruke vždy 😅
@akika722 Jasne verim,tak sa zmeraj a napis si miery a uvidis,vaha može kolisať ale cm budu pekne ubudať a su skutočné vaha može byť aj tak niekedy klamliva. Tak zatim baby,držte sa,ozvem sa neskor a prečitam si Vás 😉
@luciapejkova dakujem 😵 idem aj ja,krpec sa zobudil..paaaaaaaaaa 😵
@mamisqva tu je link na tie kabelky http://www.ecoist.com/pc/viewCategories.asp?idC... je to americky eshop, ale ked budem mat poobede viac casu tak sem zbehnem a hodim lepsie foto. teraz mam moc roboty. sa mi tu nakopili objednavky tak musim tavit 😀 , lebo na poobedie mam este s detskami program, tak nech vsetko postiham. zatial sa tu koceny majte...
(a len tak som si skusila moje stare gate c.38 a uz sa do nich naperem 😀 , sice sa mi dcera smiala, ze som ako klobaska 😅 ale neva, aspon som ich zapla a ani zips nepraskol 😅 . to len tak naokraj, ze ozaj vaha ide dolu!!! jupiiiiiiiii...... )

@mamisqva už len to ma teši že som sa konečne mohla naraňajkovať 😀
a teraz je seona ovocia a zeleniny tak to musi isť 😉 len sa bojim že po mojich xy dietach sa to bude hybať pomaličkyyy..ale nevadi..hlavne že sa bude,nie? 😀
tolko šiat mam v skrini a nič neoblečiem 😔