Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@bubca7 no plavat som nebola ,boli sme s dcerou v meste a bola som aj v Optime ,kúpila som si chlieb U1 čo má len veeelmi malo sacharidov poradila predavačka,vzala som si aj parky,pudingy, šalaty no aby som mala čo papčať tie tri dni nechala som tam cca 20 ečka uvidim či mi to bude stačiť idem na stepper pri hudbe to skoro zbehne ale dávno sa neozvala BREZULLka čo s ňou???
ahoj ,pod na sukromku Chudneme spolu 2014 je dnes založená a je tam dost báb na rady pa
babky, aj mna vezmite k sebe do sukromky... pls....
@bubca7
@ajka20 ahojte baby!!vyhlasili ste po mne patranie?? 🙂 nebola som tu dlho...koli sviatkom a tam bola som stale v robote nic som nestihala...ale konecne sa dostavam.do normalu..inak.som.si dopriala.cez sviatky tak sa normalne bojim aj na vahu postavit..ale od vcera som.zacala nanovo tak sa k vam opat pridavam...;)
@brezulllka 😀😀😀neprehanaj to s tou prácou veľa škodí🙂🙂🙂ok máš to odpustenie 🙂🙂🙂
Ináč koceny dobré ranko asi som to včera presvihla stym cvičením dajako ma boli brucho ináč na raňajky
viaczrny rožok+šunka+kapia,desiata vyskúšam obsennu kasu este som ju nejedla,obed špagety zo syrovou omáčkou,sem tam ovocie,a na večeru tvaroh s kyslou smotanou 🙂🙂🙂ako ste na to vy????čo fajne papate
@bubca7 ahojky tak ja som si dala ráno ten fantastikuš chlebík čo som si včera kúpila v Up Date maslo, šunku a papriku a musela som jeden kolačik čo som piekla bez múky je suprovy taky čokoladovy tak som spokojna 😝 na desiatu si dam jabko a na obed tiež cestoviy U1 so syrovou omačkou a dalej ešte neviem ja so včera tiež cvičila na steppery a brušaky a nič ma neboli tak sa čudujem.Včera so tu na fore našla jednu kočku ktorá cvičila 1 mesiac brušaky a to 1 deň 50 2 deň 55 až do konca mesiaca stále pridavala o 5 viac a krasne si vyformovala brucho ja mám totiž najvačší problém s brušiskom 😵
No tak ja som si na ranajky dala platok celozrnneho chleba s maslom,dva platky sunky kuracej,uharok a kapiu...na desiatu kava s mliekom a kalerab...na obed mam kuracie prsia so spenatom...na olovrant zeleninovy salat a na veceru po cviceni ochuteny tvaroh
@bubca7. No sak ja som dobrovolne nnepracovala...radsej by som.sviatkovala doma :( lenze robim v hoteli na recepcii a tam to cez sviatky oziva..takze som.musela...
@brezulllka ok 😉😉😉vsak ja len srandujem ked treba človek si neviberie,a peniazky treba,buďme vôbec radi že me.prácu;-);-);-)
AKO SA DOSTANEM DO SUKROMKY
dievčatá ako je to s knäckebrotom, kedy sa može jesť
ajka20-ja sa neviem dostať do tej sukromky vyhadzuje ma ale na novú tému takze mám smolu:'(
Koceny idem sa pochváliť dnes som od nudy šla na orbitrek a vydržala som t am 40min normálne som na seba hrdá len som zvedavá do kedy mi to vydrží🙂🙂🙂a čo ste dnes papali???
Dobré ranko koceny ale ale tu už nikto nič (negarantuje) 😉 neprispieva kde ste sa podeli nezloste ma vsetky ste v súkromné či co :'(:'(:'(čo máte no ve a čo fajne papate ja dnes na ranajky pizza s norbiho múky,jabĺčko,obed ryza s kurciatkom,a musím dnes ísť do obchodu kúpiť si cestoviny lebo manžel že dáme si poobede cestoviny zo syrom ta dobré že ma neprepychol s očami ked som povedala že ja cestoviny jem iba do 15.00 zase tie tvoje 13r debilne diéty a nič nefunguje :'(viete ako by som mu konečne chcela dokázať že to konečne aj mne funguje už sa snažím aj cvičiť a večera este neviem pa pa pekny deň😉😉😉
@bubca7 ahojcek!! Tak gratulujem.k cviceniu;) treba ten pohyb aj ja som myslela ze sak dam to bez pobybu..ale nie treba sa hybat;) ja som.sa tiez pridala do.sukromky ved pod tam aj ty..ale sak budem.chodievat aj sem..dnes ranajky: celozrnna kajzerka maslo,sunka,uharok,kapia..deaiata len kava s mliekom (zabudla som si doma jablcko) na obed mam kuracie sote a zeleninovy salat,na olovrant tiez.salatik ale aj s fetou..a na veceru asi tuniAk.alebo parky..som od vcera u maminy az.do.zajtra takze sa mi neda ani cvicit..ale dnes sa chystam.z roboty peso je to taka pekna hodinova prechadzka...tak.aspon nieco..

@bubca7 nepoznám prvú knihu,ale myslím si ,že to kodovanie upravoval za :chodu a ak zistil,že nejaké ovocie,alebo iná potravina poobede viac narobí škody v organizme,tak to prekodoval,takže záver dúfajme,že tieto nové kody nám skutočne pomôžu k štííííhlosti 😀 inak dcéra mi včera povedala,ýe som schudla,no na váhe nevidím rozdiel,ale každá chvála poteší takže ide to!!!! som na Norbim cca 3 týždne a týždeň aj cvičím na steppery + nejaké brušáky a naťahovačky bokov! dnes idem plávať mám dovolenku papa drží vám všetkým palce dievčence