Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@bubca7 no ja som to zistila tak ze mi niekto zo sukromky napisal..ale teraz sa mi to objavuje hore na liste ze sukromne temy..ale musis napisat tej esponke aby ta tam pridala..ja cvicit budem.az zajtra po robotke..uz sa tesim;) akurat mam obednajsiu prestavku..nejako malo som.si toho.nabrala uz som najedena a nejaka som.stale hladna..dam si teda aspon cajik..
@bubca7 teda vola sa epsonka45.. Napis jej nech ta prida do.sukromnej.diskusie
@brezulllka ja som jej už pisala ale asi smolka nemá zeby na mňa čas😉😉😉akurát som prišla s norbi obchodu kúpila som si 3.cestoviny,struhanku,chlieb mali akciu 1+1no nezober🙂🙂🙂sice zajtra konci záruka ale to neva,mrazak vela znesie,a este kúpila som si niejake jeho žemle 4 kusy, a ináč som nechápala majú tam aj víno 0;75 po3.99 ked dobré pametam a biele este drahšie zase az tak preháňať nemusíme či????
No ja som si chcela dať minule na večeru parky a potom grep no viete čo som si vypočula parky sa nejedia na večeru a ovocie už vôbec nie tak od zlosti som si dala vodu s citrodekom a musela som byť spokojná supiš nie😉😉😉
@bubca7 ja som v tom.ich obchode zatial.este ani nebola;)...neviem ja to asi neberem tak striktme ako ty...ani vlastne neviem ci to co papam je rorbi🙂 asi ho mam troska upraveneho podla seba...dodrzujem akurat to ze ak pecivo alebo ovocie tak doobeda...a potom uz v podstate podla.delenej.stravy..ryzu a zemiaky a cestoviny nejem vobec...len zeleninu a bielkoviny...uvidime co to.spravi;)
@brezulllka no tak ked si vylúčila zemiaky ,cestoviny,ryžu tak to určite pôjde veľmi rychlo dole ale ked sa vratis naspet tak si tam kde si bola preto ja nechcem ísť už podľa delenej strany chcem sa uz stravovat normalne tak dúfam že sa mi to konečne podarí držím pekné a ty už si v sukromke!!!
@bubca7 no neviem..Mne tie prilohy nejako nechybaju..A ja by som sa tak chcela.stravovat na stalo..a.nie je to tak celkom.delena jedavam pecivo so sunkou..neviem momentalne mi to tak vyhovuje...hej ja uz som.v sukromke..
A ja Neeeee:'(:'(:'(ale trpezlivosť ruže prinasa
bubca7,možem sa spytať ako si dlho na norbim a ake maš výsledky
@24marica asi zhruba 3mesiace bude ale predtým som bola na dukanke ,potom delenej a s delenej som za 7mesiace nedala vôbec nič dole ale hneď nato mi našli stitnu zlazu akze asi to bude tym,ked som začínala tak som este pribrala a teraz vôbec to nejde dole na váhe nič ale na obleceni cítim a to je hlavne držím vám všetkým palce a dajte vedieť ako ste natom pa pa 😉😉😉
Ináč koceny dnes som nemala ziaden granadir na obed dajako sa minul utrelá som ústa:'(ale dala som si ovsennu kasu med+orechy dufam že som mohlao_O a teraz na večeru som si dala 3parky+mocarella ale dajak som hladná idem sa ja napiť tej vody😉😉😉
A este som zabudla 2polystireny😉😉😉 no ale čo dal asi dajake ovocie aneviem či este nepadne biely jogurt pa pa tu už asi nikto nieje :-X:-X:-Xpisem asi sama pre seba:-[:-[:-[
Ahojte 🙂 chcela by som sa pytat, ci vsetko co predavaju v obchode update su u1?
bubca7 robíš mi chute, ja som dnes večer nevydržala a dala som si pomaranč....no čo už aspon nie čokolada.....ešte som sa chcela spytať či si davaš menšie davky alebo ješ do syta
katiiii_18 - ja presne neviem ale dakde tu na stranke píšu že áno a vraj v obchode ti poradia
@katiiii_18 áno vsetky jeho výrobky sú U1🙂🙂🙂
Dakujem az pomoc 🙂 mam este jednu otazku, priblizne aku su vhodne porcie? Objednala som update menu na cely den. Malo by to stacit podla vas? Alebo mozem este nieco k tomu dodat,? Som aktívna sportovkyna, ale mam takych 6-7kil navyse :( chcela by som schudnut, ako sa da najrychlejsie?
A mozem niekde najst tie kody na inernete? Som stratena v tom systeme:( pomozte mi prosim vas :( potrebujem schudnut co najrychlejsie.. ako by sa to dalo?
@katiiii_18 zevraj lepšie je ked nejes celý deň U1lebo ak prestanes tak priberies asi tak a tie porcie niektoré kocky čo som čítala tak sú aj veľa ,zevraj ani nedojedia🙂🙂🙂
@katiiii_18 ked pôjdeš podľa norbiho stravovania všetko je U1a ked budeš kombinovať aj normálnu stravu tak hneď na prvej strane máš všetko rozpísané a je to lepšie ako je to v druhej knihe ja mám druhy diel akože novsiu knihu a som s toho jeleň takže budem sa držať podľa prvej strany pa pa pekny deň
baby rada by som sa k vam pridala potrebujem len nejake rady da sa niekde aj ta kniha stiahnut? ja by som potrebovala schudnut 20 kg:o((( len tuto stravu nejako nepoznam a je tu strasne vela stranok na citanie a to nestiham
ahojte, mam otazku, začala som jedávať zeleninový šalát s tuniakom v olivovom oleji - iba zelenina a ten tuniak. Neviem ale, či je to U1 alebo U2. Rybacia konzerva v oleji je podla Norbiho U2, vo vlastnej šťave je U1. Ked budem jest šalát s tuniakom vo vlastnej šťave a polejem si to olivovym olejom, bude to U1? a aky je potom v tom rozdiel?
Ďakujem veľmi pekne 🙂 mali ste pravdu, naozaj sú veľké porcie 🙂 potom Vám ešte napíšem ako to ide 🙂 🙂
Ahojte, včera som zistila, že update predajňa je i v Žiline. Doteraz som Norbiho dietu obchádzala, hoci mám doma i knihu, práve preto, že boli pre mňa potraviny update nedostupné. No premýšľam, že by som to teraz skúsila i s update menu. Na stránke som ale našla rôzne menučka. Vie mi prosíííím niekto poradiť, aký je rozdiel v menu U16 a U19? 😕 🙂

@brezulllka caves lenže mňa tam este nikto nepridal aspoň neviem otom ako zistím či som už v sukromke ja sa tiež chystám dnes ma stroj tak som zvedavá či sa dokopem:-P:-P:-P