icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

ajka20
19. jan 2014

Ahojte dievčence, tak ja som sa dnes držala pekne ráno celoz rohlík s praženičkou, desiata kokteil jablčko+ananas mňamka 😉 obed som si robila tekvicovú polievku mám ešte v pivničke tekvice BIO zo svojej záhradky , do toho som si dala ako závarku údené tofu a tak za 1 hodku som si dala ešte zapekanú brokolicu s červenou kapustou vypila som 2,5 L vody a odcičila som 20 min na stepery 30 min Jill 2 level a Boba H 10 min na bruchooo a teraz asi pred pol hodinkou som si dala mozarellu s olivami .Strašne som zvedavá , že či budú nejaké úbytky po mesiaci tej mojej DRINY 😀 vidím na nohaviciach ,že cm išli dole tak dúfam,že aj váha ma nesklame 😀

favea
20. jan 2014

@persian ahoj, je pravdou, že sója je geneticky modifikovaná potravina, preto sa jej ja snažím vyhýbať a ani mi nechutí, kupuj si hladkú špaldovú alebo kukuričnú múku a chlebík si kupujem v našej petržalskej pekárni večerný bielkovinový, je to taký valček s kopou rôznych semiačok a stojí 250 g 1,59 €. Tú Norbiho múku mám taktiež, používam ju občas ako zahusťovadlo do omáčok, nechutí mi. Kupujem si radšej Norbiho cestoviny, tie sú celkom dobré,a cviklu má výbornú, používam aj cukor a vanilkový cukor od neho. Občas sa zastavím v jeho obchode a sú dni, keď si tam nemám čo kúpiť, lebo niektoré jeho drahé potraviny sa dajú celkom dobre nahradiť dostupnými potravinami v iných predajniach. Ja väčšinou nakupujem v rakúskom Spari alebo Penny markete, kde sú potraviny podstatne lacnejšie aj Bio kvalite. Na Norbiho dietu som nabehla od nového roku a musím povedať, že pomaly to ubúda zo mňa. Držím palce !! 🙂 🙂

andrejkon
20. jan 2014

Ahojte vsetci, zacala som s norbi update stravou a chcela by som sa spytat, ci tie pekarenske vyrobky, ktore predavaju ako Update1 sa mozu konzumovat na veceru kedze muka sa nema jest po 12hod. nema niekto nejake recepty na vecere?

bubca7
21. jan 2014

Čauko pripajam sa k vám dnes som si odmakala hodku na orbitreku mam dosť zatiaľ pa pa pekný vecer

bubca7
21. jan 2014

@andrejkon 🙂jeho výrobky môžeš jesť do 22.00h vsetky sú U1

favea
22. jan 2014

Ja sa snažím jesť aj Norbiho cestoviny do 15, 00 hod., na večeru jem napr. včera pečenú rybu s pečenou zeleninou (cukina, brokoli, mrkva) poliatu maslom a koreninami s mango-chili omáčkou a druhú večeru som si dala biely jogurt 3,6% tuku, alebo si urobím dusené šampňony s šunkou a vajíčkom, k tomu si nakrájam uhorku alebo rukolu, z ovocia jem večer grepy a pomelo. Tým, že si pichám inzulín musím jesť často. Chlieb jem len na raňajky, keď som hladná dám si jednu kocočku 90% čokolády, ale len doobeda alebo kúsok kalerábu. Norbi vidal tento rok kalendár, v ktorom je obsiahnutých niekoľko dobrých receptov, stojí 1,99€

bubca7
22. jan 2014

caves-jeho cestoviny môžeš jesť aj večer nie len do tretej (dúfam že to tak je)ale asi áno ked sú to jeho výrobky a ja ked som bola naposledy v jeho obchode tak predavač mi dal za darmo jeho kalendár aj s teceptami ale niekde som ho smarila a ani som si ho neprestudovala:'(tak mi treba ale ja ho nájdem ked ho nebudem hľadať pa pa

24marica
22. jan 2014

@bubca7 ahoj ,všimla som si z Košíc, nevieš mi povedať kde v optime je norbiho obchod? aspon ktorym smerom sa mam pohnúť.

bubca7
22. jan 2014

@24marica ked si s košíc tak v meste jak je dargov ale s druhej strany jak je polícia na pribinovej ulici z druhej strany jak je dargov to nájdeš máju tam logo🙂🙂🙂

bubca7
22. jan 2014

@24marica a ked tak potom máš v optimev v obchodnom dome🙂🙂🙂

24marica
22. jan 2014

@bubca7 do mesta chodievam malo, skôr sa dostanem do optimy,ale nejako som to tam nevedela najsť 🙂

monca1111
23. jan 2014

@teri3 fakt sa to môže aj pri dojčení? skvelá správa ďakujem

brezulllka
23. jan 2014

@bubca7 ajoj!! Ako.sa.dari?uz som.ta davno nevidela v sukromke...nechodievas tam?uz sa ti nastartovalo.chudnutie:) isli nejake kilecka dole?ja vobec neviem mesiac som.sa uz nevazila uz som z toho nervozna troska🙂

bubca7
23. jan 2014

@brezulllka čauko ani neviem či kilecka idú dolu ale vážiť sa určite nemienim nieslo nestiham pozrel tu nikto nič neprispieva tak čítam predošlé prispevky akurát som chcela dať pátranie už fakt tu nikto nechodí:'(:'(:'(ale hlavne je že sa snažím cvičiť a celkom sa mi dari a ty ako ako to ide tebe😉😉😉

monca1111
23. jan 2014

baby môžem sa pridať, dnes som si kúpila knihu a čítam túto super diskusiu, tak hádam od pondelka idem na to, ked preniknem do tajov tohoto životného štýlu, tešííím sa a držím vám palce pri vašich úspechoch.

ajka20
23. jan 2014

@monca1111 vitaj, prečo od pondelka ? netreba to odkladať ,ak si presvedčená , že je čas niečo so sebou robiť ! poradím Ti, pomáha to,že budeš každý deň sledovať tieto stránky , kde si baby kecajú o chudnutí , ja som tu od začiatku mesiaca a cvičím aj snažím sa zdravo stravovať je to super energia vrelo odporúčam hejže bubca7 a brezulllka 😀

bubca7
23. jan 2014

@ajka20 áno koceny kazdy deň tu chodím a Brezulka a aj ajka20 ma aspoň nakopli v tom že som uz konečne začala cvičiť a že som neostala stale len pri tých slovách takže Díky a ďakujem im 😉😉😉🙂🙂🙂 takže šup šup do toho😉

zarabono
24. jan 2014

kocky,citala som u2 a ma napadlo,ze ked sa moze celozrnna muka,moze sa celozrnne pecivo,cestoviny,halusky teda?alebo ma napadla blbina 😅 😕

brezulllka
24. jan 2014

@bubca7 no sak ty to tu drzis pohromade 🙂 sem.tam.sledujem.ze sa tu objavi nejaka nova dusa ale dlho.nevydrzi...este ze ta mame 🙂 tak.sa tesim ze si sa konecne dala na to.cvicenie uvidis ze sa to pohne aj na vahe 🙂 ja som sa naposledy vazila.pred.mesiacom...este pred.sviatkami..pockam.este tyzden...s babami v sukromke sme.sa tak.dohodli vazime.sa az 1.2. aj ked vacsina sa uz povazila...ja.sa.este drzim ale nemam doma vahu takze asi aj preto 🙂 ale aj sa bojim toho co tam uvidim...stravu dodrzujem.stale taknako pred tym..mala.som.aj nejake prehresky 🙂 cvicim asi tak v priemere.5x do tyzdna...uz.sa.ani nemeram kazdy tyzden ako pred tym..pockam.este do pondelka a som.zvedava ci ubudli nejake centaky 🙂

brezulllka
24. jan 2014

@ajka20 mas.pravdu...treba sa vzajomne podporovat 🙂 cloveku je hned lepsie ked.sa.ma.skym.poradit..a ked zacne.papat zdravo a do.toho aj cvicit...nie je nic lepsie..rolko energie som.uz davno nemala.ako mam teraz!!! 🙂

brezulllka
24. jan 2014

Dnes som.si spravila uzasny obed!!!dusene sampiony na masle.s porikom.a stonkovym.zelerom...uzasna chut!!!ten stonkovy.zeler som.este nejedla ale.je to vyborna vec....mnamka!!!nasla.som.si na.internete aj salat na.sposob majonezoveho...ale namiesto zemiakov tofu a.robi sa.to s tym.zelerom,plus zeleninka.podla.chuti a samozrejme namiesto majonezi biely jogurt 🙂 tak vyskusam...

bubca7
24. jan 2014

@brezulllka caves ja som tiež dala do sukromky dala
svoje miery (katastrofa)a aj s cvičením to teraz dajak flakam ,behám po obchodoch a večer už sa mi nechce ale víkend voľný takže šup šup na stroj 🙂🙂🙂ty kokos ty sa normalne nezdas 5*a to na akom stroji cvičis pozerala som že si pridala minutky 55 wau ale sa polepsim
skúsim ale časi dodrzujem😉😉😉a to je hlavne😉

ajka20
24. jan 2014

@brezulllka jeej super dnes som si kúpila šampiony tak skusim 😉

ajka20
24. jan 2014

@zarabono myslím, že veľmi ani po tej 15 tej niee aspoň ja osobne by som si nedala straaašne chcem schudnúť a myslím,že je nás tu viac ,tak trochu odriekania k tomu patrí , potom ak sa dostaneme k svojej vytúženej váhe tak jedno malé celozrnné pečivko ,alebo celozrnné cestovinky na dezertnom tanieriku si dááme 😀

bubca7
24. jan 2014

@ajka20 jeeeej ďalšia stratená koceny neprehanajte to stym cvičením potom nemám ským kecat😉😉😉ja si celozrnne cestovinky dávam do 15.00 DO D0 potom už len bielkoviny 😉

ajka20
24. jan 2014

@bubca7 @brezulllka dievčence tak ja cvičím Jiil a to 10 dní Level 1 trvá 27 min. /bolo to zo začiatku dosť pre mňa náročné, keďže kondička mínus/ potom som začala level 2 ten som cvičila 2 dni jeden deň oddych bola som plávať lebo som mala poriadnu svalovku .Povedala som si že rozcvičiť to treba a teraz cvičím Jill Complette to je 56 minut kompletka cvičenie- tak to je úplne super ODPORÚČAM .Dnes je deň komplimentov a ja som dostala od kolegyne, že mám pekne vyformované nohy a že nemám také tlsté ruky a že brucho detto jááááj som rada.Držím palce VYDRŽAŤ !!! 1.2. uvidíme 😀

ajka20
24. jan 2014

@bubca7 BINGO to je super tak to má byť 😉

monca1111
25. jan 2014

@ajka20 preto, som chcela od pondelka, lebo neviem čo a kedy môžem jesť - ešte som knihu nedočítala 🙂 ale si ma presvedčila a išla som na to hned, doobeda jem raňajky a obed ako doteraz a po 12 dávam len mäso, zelenina, tvrdý syr, tak hádam to zatial robím dobre, vďaka za nakopnutie

ajka20
25. jan 2014

@monca1111 výborne teším sa ! 😉 držím palčeky a píš a stále buď tu, sleduj , ktorá čo a uvidíš pôjde TO

zarabono
25. jan 2014

@monca1111 ja som tiez zacala len v pondelok a este sa mam vela co ucit🙂