Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@tykat ahoj, môžem sa spýtať. To jedlo chutí dobre? Teda aspoň normálne? Silno nad tým uvažujem, už dlhšiu dobu. Lebo presne mám ten istý problém, že sa mi nechce chystať to jedlo. Jediné čo ma odrádza je veľa sladkého v menu, teda jogurty, pudingy, koláče....ja sladké neznášam. Ešte uvažujem aj o Cambridge diet, ale toto sa mi zdá stále schodnejšia cesta. Pred rokom som s Norbim schudla 12 kg za šesť týždňov. Lenže potom prišla 2-týždňová all inclusiv dovolenka a bolo po Norbim.
@tykat no ja idem teraz od pondelka slr chcem od nich len obed. Nz ranajky si u nich kupim jogurt a nieco na veceru ako syr chleba...dufam ze to pojde dolu; o) drzim palce
Baby neviete ci sa nirkde na nete nachadza knizka o update? Nechce sa mi ju kupovat ale rada by som si k tomu nieco precitala
@panki nebudem klamat ze je to vynikajuce 🙂 mne chuti hlavne take kde je ciste maso opecene a k tomu cerstva zelenina. Ranajky v pohode, ich chlebik plus nejaka natierka, sunka, dzem, parky take obycajne, obcas len jogurt, alebo maces s orieskovou nugetou. Obedy, maso v pohode, maju v ponuke dost vela vyprazaneho, ale mne sa zda ze len ak nasucho v ich struhanke. K tomu dusenu alebo pecenu ci grilovanu zeleninu, ja solim malo ak mi to je trochu presolene ale da sa. Olovranty su vacsinou nejake namky, vcera bol tvaroh s kokosom, prekvapivo vyborny. Alebo jablkovy kompot s opekanymi orechmi, tiez dobry. Dnes mam coko-pomaranc kefir. Vecera je vacsinou tiez varena, maso a nejaka zelenina. Mne to vyhovuje, chcem schudnut, zatial po 5 dnoch necitim hlad.
@lubuska22 ja som si dala komplet stravu aby som mala ten pocit ze len toto co mi daju v krabickach mozem zjest, inak by som asi nedodrzala keby to bolo na mne 😒
Knizka - neviem, ale tu som citala ze nejaka baba pisala ako si chysta jedlo podla jeho zasad. Je to tu v diskusii, co si vari a z coho, co k tomu pridava aby sa pomalsie vstrebavali cukry.
baby dnes ráno hop na váhu a po prvom týždni -1,6 kg, hurá, joj dúfam, že to pôjde tak ďalej, prehrešky zatial nerobím, len neviete, či sa môže na večer aj pomelo? ď, držte sa
je tu niekto z KE prípadne okolia čo sa tak stravuje viac jak dva tri mesiace ?
Ja som za prvy tyzden schudla 4 kila,je to super ja si varim sama,
ano mam sto kil takze je z coho
@bubca7 haloo!!kam si sa stratila?? 🙂 nema to tu kto drzat pri zivote 🙂 ako pokracujes?ja po mesiaci len 1,5 kg dole ale na cm som som.schudla.viac...bola som v miernej depresii z toho ale baby v sukromke ma troska povzbudili tak idem pekne dalej 🙂
@brezulllka aj ja som jej písala a nič koťuha jedna sa stratila 😀
Ajojte koceny tuu som len momentalne nestiham nič pracovala som celý víkend a este ktomu som sa aj stahovala a to este nieje koniec ale ja vas sledujem len ked nikto tu nic neprespieval tak som nič neprispievala,
ale inac všetko po starom,necvicila som od 26.januara :-[:-[:-[ a teraz jak naschvál este tu nemám ani stroj ale normálne mám výčitky že necvicim a to je už zázrak držím vám palceky ku kileckam samozrejme nadol😉😉😉 zatiaľ pa pa😉😉😉
@brezulllka 1,5 dole, to nie je zlý výkon, gratulujem, a hlavne, ked si už dlhšie na tejto strave 🙂
@monca1111 no ja som cakala vacsi ubytok na vahe...aspon nejake 3-4 kilecka lebo na cm som za mesiac dala dole z kazdej partie 2-3 cm tak som myslela ze sa to ukaze aj na vahe..ale Ja aj cvicim a citim.ako sa mi spevnuje telo..ja ho mam dost ochabnute a roztrasene lebo som dala dole 40 kg bez cvicenia...a to si vypytalo svoju dan...az teraz som zistila ake je tocvicenie dolezite popri chudnuti..
@brezulllka no tak to dole klobúk pred Tebou, dať dole 40 kg, tak to je sen a ked som čítala ako sa super stravuješ a makáš, tak verím, že je to malé sklamanie, ale drž sa, máš za sebou úžasnú premenu, gratulujem, dúfam,že aj ja to zvládnem aspon spolovice tak dobre 🙂
@monca1111 dakujem🙂 nebolo to.jednoduche ale ak.sa.chce tak sa da vsetko...to.co mam.teraz pred sebou je este dlha cesta 🙂 ale som odhodlana tak pevne verim ze do si do.leta.budem moct povedat konecne som.so.sebou spokojna 🙂 a neboj aj ty ked budes chciet tak dosiahnes svoj.ciel...sme.tu na to spolocne cim mas je viac tym.to ode lahsie treba sa navzajom motivovat 🙂
@ajka20 dala.si sa na.detox?:) drzim palec...babam to funguje tak urcite to.zabere aj na teba 🙂 v lete sa budeme vsetky chvalit peknymi postavickami 🙂
Shirataki sú super vec, ja ich jedávam skoro stále, lebo nemám aspoň pocit, že sa napchávam, práve naopak. Osobne ich kupujem cez www.dieta-shop.com , lebo tam majú aj shirati ryžu. Recepty a rady na prípravu som čerpala na začiatku cez slovenskú stránku o shiratakoch www.shirataki.sk
@brezulllka no tak a to sa ti ako podaril taky ubytok. gratulujem. som na materskej a aj ja momentalne riesim kila. mam za par tyzdnov 40 a tretie dieta. tak teraz zacinam zhadzovat co sa mi nazbieralo postupne po detoch. mozes dat nejaku radu. d vopred

@lubuska22 ahoj, ja som zacala tento tyzden v pondelok s norbi update stravou. Kupujem si celodenne menu premium za cca 11€. Zatial mam minus 2kg 😀 Kazdy den to ide dolu o nejakych 200-500g. Muz s touto stravou schudol od oktobra tj. 3 mesiace 15kg. Cvicit nejako necvici, obcas kliky, obcas svihadlo alebo brusaky. Akurat cez vianoce 2 tyzdne nemal od nich krabicky ale jedol normalne co sa varilo, aj rezniky, salat aj zakusky, ale mensie prcie, pribral asi 1-2 kg.
Ja mam plan jest to 3 mesiace, mam nadvahu na hranici obezity ☹, potrebujem cca 10 kg dolu ak bude 15 tak budem rada. Ide to dost do penazi skoro 1000€ ma to bude stat ale nemam nervy chystat si tie krabicky sama. A vecer ked som prisla unavena z roboty tak v chladnicke som zjedla co neutieklo. Takto mam krabicku a nic ine ani neoliznem. Hlavne po tom jedle nie som hladna, co som aj prekvapena, lebo som si nedokazala predstavit nejest zemiaky, ryzu a byt syta. Teraz vobec nepozeram co by som zjedla lebo viem ze ranajky v robote o 9:00, na desiatu si pridam 1 mandarinku alebo jablko, alebo 2 kivi ci 10 bobuliek hrozna. O 12:30 obed z krabicky, o 15:00 ked odchadzam z prace tak si urobim do 70ml polotuc. mlieka Nomina kukuricno-ovsenu kasu s kvapkou medu, to su tak dve tri polievkove lyzice hotovej kase, aby som neprisla domov vyhladovana, o piatej doma si dam olovrant od Norbiho a okolo 19:00 veceru z krabicky. Vikend si uvarim, to uz mam cas, mame kupene cestoviny aj muku od Norbiho, recepty v kalendari tak nieco vymyslim. Odlozila som si aj krabicky ze si v piatok vecer do nich nachystam na druhy den vsetko okrem obeda 😀
Pre mna posledna sanca,som tesne po 40, ak teraz so sebou nieco neurobim tak uz budem len kysnut, inspiruje ma hlavne muz ktory krasne schudol.