Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@monika747 ďakujem🙂 U mňa nezaberali žiadne diéty čím viac som sa snažila chudnúť tým viac som pribrala...jojo efekt!!!tak som sa nasrala zatala a radikálne som obmedzila jedalnicek na začiatok som.si spravila detox jedla s om len vločky s ovocim asi 2mesiace...dala som dole 20kg...ďalších 20mi už trvalo troška dlhšie no a ešte sa trápim S poslednými 10kg...ale.zvolila som.zdravú formu 🙂jedlom 5x denne zdravé A vyvážené plus pravidelne cvičenie..aspon5xdo týždňa 44-60min....to je všetko🙂 držím palec pri zhadzovani kileciek 🙂
Ahoooojteeee koceny už som spet ja nemám nic nové nevazila som sa,a ani nemeriala,nebol čas,lebo som sa stahovala ale už je to lepšie takže stiham písať a ani som vobec necvicila nemám už ani stroj orbitrek ale konečne začnem cvičiť jill mám už činky takže začnem cvičiť až od pondelka keďže makám celý víkend ako sa máte brezullka nevadi že len 1.5dole za mesiac dôležité sú centimetre.
A Ajka20 neboj ani na teba som nezabudla hlavne je že cvicis ako daaaabel😉😉😉zatiaľ pa pa
@bubca7 tak to je super že si naspäť 🙂 ja pokračujem V mojej strave A V cvičení nič extra sa nezmenilo akurát to že som sa včera vážila A číslo na váhe má potešilo🙂 dala som za necelé dva týždne dole 1,3kg tak sa vytesujem 🙂 už.lem 7a budem spokojná 🙂
@bubca7 čauko bubka, tak ako ? ja som si bola včera v optime pre krabičky na víkend , že vyskúšam , čo to varia a ako mi to bude chutiť, inak som chorá teče z nosa z očí , tak necvičím a chýba mi to no nebudem sa tu pučiť aj tak to nemá význam počas choroby tak verím , že dobehnem.čavík
ahojte baby,
funguje niektora z vas tak, ze si objednava norbiho jedlo - len vecere? kolko to stoji na 7 dni? dakujem za radu 🙂
@ajka20 ahojky ja po starom chcela by som začať cvičiť od pondelka tu jill tak uvidim mám doma orbitrek ale sne sa presťahovali a manžel nechce aby som náhodou neposkriabala podlahu lebo mi už hapruje pedál dávali sme tam niejaky klinec ale stale to rapci a manžel by ma asi zabil tak preto nemôzem cvičiť tak budem cvičiť aspoň na jill :-[ no ja určite sa nedám na tie krabicky ja sa snažím stravovať podľa času a zatiaľ dá držím tak potom daj vedieť ako tí to ide zatiaľ pa pa pekný večer😉😉😉
@bubca7 tak tie jedlá z krabičky nič moc zobrala som si ich na víkend na ochutnávku ,ako som písala ,ale viac nevezmem radšej budem zeleninu a masko na prírodno , ovocíčko,ovs.vločky a jogurty - aspon mám skúsenosť uf, no prešla som kadečím,ale vydržala som chvílu dukanku tak tiež ble, mačingovú tak hádam tá vyhráva ,lebo má tam aj fajne recepty ,čo mne vyhovujú a sú zdravé zo všetkého rožka troška .Dnes krásne a ja tu čumakujem ani cvičit nemožem fňuk
Ahojte koceny tak od pondelka zacinam už naisto s jill lebo mi rastie nieako pmneumatika a leto sa blíži pozdravujem Brezulku,ajku pa pa pekný večer
Ahojte holky, ja držím teraz dukanovu diétu, ale už ma to nebaví lebo mi je z toho hrozne zle a mám hrozne krč a vajcia už nemôžem ani vidieť, preto ma zaujala táto diéta , chcela by som sa spýtať že všetky tie povolené potraviny obmedzené na čas môžem jesť riadne potraviny čo kúpim v supermarkete alebo nejaké špeciálne treba kupovať bezlepkové alebo aké ?? Ďakujem za radu a prosím napíšte, ako dlho sa chudne lebo do leta by som potrebovala schudnúť 15 kíl, pri dukanke som schudla za týždeň 5 kil, ale bolo to ťažké a teraz mi už je z toho zle, každý týždeň sa vážim, teraz v utorok ešte dodržím dukanku odvážim sa a potom prejdem na norbiho a ozvem sa koľko som schudla po 2 týždňoch dukanky 🙂
Ahojte. Chcem sa spýtať... kúpila som jahodový jogurt Norbi. Môžem ho dať aj 8 mesačnému synčekovi? Mal by byť zdravší ako ostatné, nie?
Ahojte, tak ja som skúšala už asi všetko, vždy šlo dolu 4-5kíl ale potom akoby sa váha zasekla, ostala stále na mieste, chýbala mi výdrž a tiež ma už nebaví variť dvojaké jedlo, pre mna dietne a pre muža a deti normálne, trávim tak pol dna v kuchyni, od štvrtka mám objednané jedlo s ubdate denné menu réka ale čo to čítam u vás je to 7,60 alebo 11E?u nás 7,29e na deň, vyskúšam podľa rady známych čo skúsili cca3-4týždne objednávať a potom si už sama variť. Známa schudla za 5mes takmer 25kíl čo jej hrozili zdravotné problémy, snáď sa aj mne zadarí, moja méta je 15kíl, ak sa to zadarí budem prešťastná. Podľa známej čo mi radila, že ak by to bol brutal tak sem tam môžem, ešte pomedzi šupnúť ovocie,len nie veľa, už som pripravená asi na všetko, akurát budem musieť robiť zmenu, lebo neznášam hrach v akejkoľvek podobe, tak zeleninu kde je hrach alebo prívarky nahrádzať inou zeleninou a dokúpim si aj pečivo. Mali ste už nieto odtiaľ réku celodenné menu a ak ste k tomu pridali aj trochu pohybu podarilo sa zhodiť kilá?
@bubca7
@brezulllka dievčence ,tak dnes máme váženie v našej súkromke pre 40+++ a ja som prešťastná mám dole -3 kg od januára popri cvičení s JM a zdravé papaníčko ,zo všetkého,ale po malých dávkach a 5x denne naštartovala ma jedna kočka ,ktorá ma skúsenosti zo zdravou výživou.Všimlo si to už aj okolie ,že sa čosi so mnou deje a to ma poháňa ďalej jupí 🙂
Super!!!!teším sa s tebou...hlavne je že sa cítiš lepšie A keď si to všíma už aj okolie to je len plus pre teba..A motivácia 🙂 ja sa vážim A meriam až V pondelok lebo som celý víkend V práci...ale neviem ako dopadne...dúfam že budem aspoň troška spokojná..
Ahojte koceny ja sa vážiť nebudem,nepohla som ani prstom od 26.1od kedy som sa presťahovala normálne nič nestiham ,stale si hovorím že idem cvičiť a furt mi niečo do toho vojde,ja viem:-[tomu sa hovorí výhovorka,lebo ked človek chce tak ide do toho ale už sa polepsim mám v pláne už konecne od pondelka a dúfam že od tohto 😉 od 3.3 2014 ale vam držím palceky len tak ďalej pekný de😉😉😉n
Ahojte tak ja od minulého pondelka, cvičenie + po 18nejem a od štvrtka a do nedele na skúšku menu ubdate no od tohto pondelka už nie už len kupujem jogruty na večeru ubdate a sem tam na raňajky nejaké pečivo inak desiata obed a olovrant normálny, no úplne nevládzem, za ten krátky čas je 2,5kila dolu ale s cvičením už nevládzem, brušáky a ďalšie cvičenie na brušné svaly + skákanie na švihadle a 10km na rotopede.........asi musím ubrať, bolí ma "celý človek" teda úplne všetko,prvé 3dni to bola svalovica ale teraz to je niečo iné...+ k tomu vyvádzanie detí doma no ako v blázinci 🙄
ahojte - pridavam sa do diskusie, nie som baculka ale predsa som sa necitila v poslednej dobe dobre, nafuknute brucho a mnohi chvalili norbi update tak som isla a kupila si vyrobky....vsetko okrem obeda budem jest od nich..najradsej by som aj obedy ale vozia len v meste a ja robim pri meste takze tam mi neprinesu..uvidim aky to bude mat efekt....ochutnala som ich kremove dezerty teda mliecnu ryzu a kokosovy a vynikajuce - som nadsena.... 😉
Ahojte babenky, tiez som fanusickou norbiho. Kedysi som tiez drzala dietky podla neho a pekne som schudla do leta. Lenze tento rok som po porode Chcela by som zopar kileckov zhodit , lenze nakolko kojim tak neviem ci je sa mozem do toho pustit alebo nie ( nechcem stratit mliecko ) .poradte ☹
@evinka1989 neboj, aj ja kojím a stravujem sa podľa neho ale z obchodu si veľmi nekupujem, lebo neviem, či sa môžu tie umelé sladidlá a upravované múky, len sa orientujem rozpisom na strane 1 tejto diskusie 🙂 plus JM 30 DS a v poho za 6 týždňov 6kg dole a mlieka mám ešte viac, lebo lepšie dodržujem pitný režim, dlžím palce, nech kilečká bežia dole
Ja praveze kupujem vyrobky unho jogurty,dezerty salaty(vazna mnamka ) 🙂 v ale este.som sa nepokusala varit z jeho vyrobkami to by som musela mat dalsi majland na ucte 😀 tak to si ma potesila s tym rozpisom, uz som pomalicky zabudla co sa tam smie. Dakujeem ti za radu tak idem do toho. Drzkam palce aj tebe 😉
@monca1111
4týždeň a 5,5kila dolu, ale kde to netuším, lebo sama nemám ten pocit že by šlo niečo dolu

@tykat objednala som si na tri dne pi,so ne idem si pre to vo štvrtok a skúsim nechce sa mi vymýšlat jedlá už neviem čo by som jedla furt mám skoro to isté graham rožok , syry,saláty jogurty , kur maso saláty , tvarohy , tak skúsim nech mi pripravia 😀 cvičim jak divá neprejedám sa a výsledky mizerné 😝