Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
chcem sa spytat je v pohode jest ich jogurty poobede??? alebo aj tie len rano mam jest????sladkosti som vylucila uplne a nechybaju mi vooobec
Baby,moze sa vecer ryzovy chlebik? Ten polystyren myslim... Lebo ryza sa nesmie tak preto sa pytam. Dik
@petruska1212 ano môzes aspon čo som čitavala diskusie vraveli ze heej 🙂
Ahojte..aka to je dieta???
4 kg dole od 1/2014 ale pred mrchou 1kg hore no držím 77 do leta musím íst na 70 som rozhodnutá tak preto mačingovú , mne nepomáha akože zdravá strava napr ráno graham+šunka+zeleninka, desiata jogurt abo jabko,obed 1 kopka ryže masko a zelenina olovrant zase pečivo graham tvaroh a zelenina a večera zelenina a masko abo cottage ZAVER po takomto stravovní neschudnem ani deko a pritom sa toto odporúča ako zdravo sa dá stravovat figu figu na mna neee
Ajka myslím že keby som mala do 15.00delenu stravu a po 15.00len bielkoviny tak s tým určite nič nepokazim asi to tak budem praktizovať lebo dnes som na sacharidoch a nic nerobím len tlacim tmavé rožky do seba a kedmmám zvieratká tak niesom taka hladná pa pa pekný večer😉
ja som dala dolu kilo a pol asi vcelku za tri tyzdne ale duplikujem u mna to ide tazko dolu lebo mam 160/51 kilov a chcem mat 49 kil - mam vacsi zadokto chcem dat dolu cvicenim
cvicim jilian michaels - neviem ci to spravne pisem aleje to zaberak - trochu ma klby pobolievaju z toho 🙂
1
@milagrosss20 Ty si zlata 😀 ze 374 stran diskusie a ze aka je to dieta. Nepoznas Norbiho? Taky Madar, co bol straaaasne tucny a potom s tym skoncoval a vymyslel si metodu, ktoru jednak klinicky testoval, a jednak mu spravila velky biznys. 😉 http://kucharky.cas.sk/kucharske-knihy/dietne-k... nastuduj si a potom sa rozhodni, ci ides do toho, alebo radsej budes setrit cas len obycajnym striedmym stravovanim a pohybom 🤐
@raffaela vsak to ze telo stran kokos 😀
Ahojte 🙂 Chcela by som sa opytat, ci ma niektora z vas skusenosti s Norbiho tyzdennym menu. Kolko sa da schydnut pri tomto menu za mesiac ? Vopred sa ospravedlnujem, ak sa to tu uz pisalo, ale takmer 400 stran sa mi citat nechce.
@minnie55 ja nemam mozbnost aby mi nosili, chodim si tam nakupovat ale znami si davali celodeenu stravu a to obaja vyzerali normalne priemerne a zhodili 10 kilov 🙂
@bublinkajasminka Ďakujem 🙂 ja už mám dnešné celodenné menu doma, tak som zvedavá, ako mi to bude chutiť 🙂
@minnie55 podla mna bude, vsetky ich veci mi fakt chutia, kupila som si uz aj menu raz na obed a bolo to fajn 🙂
Ahojte.. Chcela by som sa opytat ci vecer sa moze jest vsetko z Norbi predajne t.j. chlebik, rozne pecivo, cestoviny ktore sa klasicke nemozu uz po 12. Neviem ako to je s tymi vyrobkami priamo z predajne.
Ajojte koceny ako ste na tom ja som raz na delenej strave a raz na norbiho ale to je asi tak jedno lebo od 15.00mam stale bielkoviny ale necvicim nemá ma asi kto vyhecovať stratila sa mi Ajka20;@brezulka ,Brezulka ma aspoň sem tam vyhecovala s cvičením a teraz nič KOCENYako vám to ide aj ostatným pozerám že sa to tu rozrastá dajte vedieť pekný den
@bubca7 len cvič !!!ja cvičím takmer každý deň - najprv som cvičila Jilian Michaels ale mala som problemy s klbami, strasne ma boleli kolena tak som zacala Reku a to mi maximalne vyhovuje... 😉
@bublinkajasminka snažím sa aspoň v myšlienkach ale sa neviem dokopat asi prejdem na druhy level možno ma to chytí😉
čaute. mám 27r, váhu 55 a výšku 159, chcela by som sa vrátiť na predtehotenskú váhu 48kg... dcerka má už 5 a mne nie a nie kilá dole, predtým som mohla aj svinu zjesť ani deko mi neostalo... teraz... neviem si na to zvyknúť som pažravá, milujem sladké /všetko/ a čipsy mnam... štiplavé piri-piri... achhhh... istú dobu som aj cvičila ale to ma nebavilo, žiadna zumba a pod neprichádza do úvahy ... možno začnem behať alebo korčulovať kým je malá mimo domu....pobehujem s fúrikom furt po záhrade,,, nabehám sa na schodoch ale evidentne to nestačí... o mesiac idem na svadbu na kt. mám už asi rok kúpené šaty ... no ale asi v nich budem vyzerať ako velkonočná šunka.... o5 minut 12... to ani ☹ ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 😖 😖 😖 už to nedám dole ale aspon kúúúúúsoček by nembolo zlééééé.. dakujem za každú radu dopredu
@deximix hlavne vyluc cukry 🙂 🙂 🙂
@bublinkajasminka jill ma dajak uz nebavi a mas niaky link na reku a ako si na tom s cm ,citis na sebe diky
najdem na internete niejaky presny rozpis potravin podla U1,U2 a U3. co mozem v ktorej skupine. nemam dostup ku knihe a ani k obchodikom s potravinami zijem v zahranici dakujem za niejake stranky
Ahojte, prosim vas, pouzivate niektora brezovy cukor, napr. tento? http://www.nutrimas.sk/Brezovy-cukor-100-prirod.... Ake s nim mate skusenosti?
@bublinkajasminka jogurt biely mozes aj vecer, ale ak je ochuteny tak len doobeda vsetky bezne dostupne obsahuju cukor, glukozo fruktozovy sirup a podobne.. 🙂 Vsetku NU vyrobky mozes aj vecer 🙂

Ahojte dievčatá 🙂
hlásim,že od pondelka začínam s diétou aj ja 😎 . Cez víkend si ešte všetko na študujem a keď padne pondelok hurá do toho. Aj keď.. mám docela obavy, nie som ten typ osoby ktorá by dlho vydržala pri nejakej diete,no keď vidím,že sa snažíte aj vy vynasnažím sa aj ja. Predsa len 163cm a 65-66 kg je trošku veľa takže aspoň tých 5-10kg by som chcela určite zhodiť tak dúfam,že sa mi to podarí a,že nezhreším - a ak zhreším tak čo najmenej 😀 Každopádne,hlásim,že idem do toho ! 😠