icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

simciatko
28. apr 2014

Ahojte dievcata v minulosti som uz chudla s Norbim este podla starej knihy a islo do OK...teraz to chcem opat skusit,kupila som si jeho pecivo,ale nejak mi nie je po nom dobre,nafukuje ma,az tak krcovito a na druhy den som casto na WC :-/...Mate niektora podobnu skusenost?

bublinkajasminka
29. apr 2014

@simciatko ja som mala tieto problemy s pecivom inym a odkedy si kupujem od norbiho tieto problemy prestali

simciatko
29. apr 2014

@bublinkajasminka aaa ja to mam zase naopak,normalne pecivo mi nerobi problem a od Norbiho mi nejak nesedi,neviem ci tam je nieco co mi drazdi travenie alebo bolo uz nejake starsie neviem 😒

bublinkajasminka
29. apr 2014

@simciatko a mala si aj ich chlebik? ale nie ten cibulkovy ale ten obycajny kvazi - ten je uplne lahodny...ten by ti nemal nieco take sposobovat

simciatko
29. apr 2014

@bublinkajasminka teraz som jedla tie zemle,este mam jednu🙂a mam zamrazeny aj chlieb tak este skusim ten a ked nie budem to musiet dat prec:|

nelly78
4. máj 2014

@elina313
ahoj. precitala som si co vsetko mozem jest ale mam z toho nejak hokej ☹ v obchode norbi update mi ta pani povedala ze nemam jest nizkotucne potraviny a tu citam ze ty pises ze nizko tucne. ja sa takto stravujem este len tyzden tak sa v tom velmi nevyznam tak preto sa pytam. dik 🙂

simciatko
5. máj 2014

Dievcata do ktorej skupiny patri bryndza?dakujeeem

simciatko
5. máj 2014

@bublinkajasminka skusila som ten chlebik a je chutnejsi aj sa lepsie citim ako z tych zemli,tie by som uz nechcela ani zadarmo 🙂

bublinkajasminka
5. máj 2014

@simciatko som rada ze ten ti sadol, on je taky lahodny a lahky 🙂

simciatko
5. máj 2014

@bublinkajasminka prosim ta nevies kam sa radi bryndza?do ktorej skupiny?

bublinkajasminka
6. máj 2014

@simciatko to naozaj netusim, ja bryndzu nemam rada takze mi to nikdy nenapadlo

nelly78
7. máj 2014

Ahojte.ja by som sa chcela opýtať kde nájdem tú tabuľku tých skupín. Ďakujem

tinnusska
8. máj 2014

@nelly78 Na prvej alebo druhej strane tejto diskusie je to rozpísané 🙂

nelly78
8. máj 2014

diky uz to mam 🙂 nasla som to

tinnusska
11. máj 2014

Ahojte baby, len sa chcem spýtať či pokračujete v tomto štýle stravovania....ja som to začala pred týždňom,veľmi mi to vyhovuje. Uvidíme čo to spraví ale vážiť sa chcem až o mesiac, lebo keď sa vážim často tie úbytky sú maličké a potom ma to demotivuje :( Ak sa takto ešte niektorá stravujete, mohli by sme sa navzájom podporovať....spolu by to bolo lepšie 🙂

tinnusska
11. máj 2014

@simciatko bryndzu nenašla som ju tiež , ale typovala by som že U2, je to síce bielkovina čiže by mohla byť aj U1, ale má dosť tuku tak pravdepodobne U2 😒

simciatko
11. máj 2014

Ahojte dievcata kupila som si niektore Norbiho vyrobky,ale musim vsetky dat prec,ja mam po nich take krce v bruchu,neviem co tam davaju,ale mne to absolutne nesedi a dokonca som po nich este aj pribrala 😖...takze radsej som sa zacalo stravovat racionalne podla svojej uvahy a po 17.00 uz nejem a za tyzden islo 1kg dolu,takze si myslim,ze sa da schudnut aj bez Norbiho metody a vyrobkov,resp.kazda zmena stravovania musi mat nejaky ucinok 🙂 🙂 🙂

nelly78
11. máj 2014

@simciatko ja som mala prvý týžden tiež trošku take problémy ale teraz je to uz v pohode.aspoň zatiaľ. Stravujem sa takto ešte len 2,5 týždňa tak uvidím ako to pôjde.vačšinou si nakupujem norbiho výrobky. Ja som veľmi na sladké tak uvidím či kilá pôjdu dole. Dosť papám sladkeho ale len jeho vyrobky. A bryndzu jem tiež, známa mi povedala že sa môže

tinnusska
11. máj 2014

@nelly78 a už si sa vážila? Išlo dole niečo?

@simciatko super, že sa ti to pohlo, ja si kupujem hlavne chlebík,vyhovuje mi že sa dá jesť aj poobede a nemá veľa uhlohydrátov....a ved by si nemusela jesť jeho výrobky,stačí ak y si dodržiavala časy jednotlivých skupín a malo by to ísť aj tak dole 😉

nelly78
12. máj 2014

@tinnusska to by u mna nefungovalo pretože ja by som si nedávala pozor a ked by som niekde bola mimo domu tak by som pojedla všetko možné ☹ ja som ozaj veľmi pažravá na sladké

tinnusska
12. máj 2014

@nelly78 ahoj, tá druhá časť môjho komentára bola pre simiciatko, lebo ona písala že má z jeho výrobkov kŕče :( ....mne nevadia keby som mala predajničku bližšie tak by som sa dala aj na to menu...
a vážila si sa už či si niečo dala dole?

simciatko
12. máj 2014

@tinnusska ano ja som uz chudla touto metodou,bez jeho vyrobkou a teraz casto cestujem,kazdy tyzden aj 3krat a chcela sod jeho vyrobky aby som si napr.mohla urobit chlieb na cestu,ale bohuzial nemozem ich a tym padom ani dodrziavat,preto volim "vlastnu metodu"😉

nelly78
12. máj 2014

@tinnusska dala som dole 2 kila ale teraz sa to nejak zastavilo. zajtra odchadzam prec tak v sobotu sa odvazim a uvidim.

victory1
13. máj 2014

@bubca7 Cauky...akurat kukam, ze si sa marne snazila dokopat k tomu, aby si zacala cvicit...uz si nastartovana? Ja mam totiz ten isty problem...a zas som si povedala, ze dnes vecer.... 😕 ..Nepridas sa? 😉

tinnusska
13. máj 2014

@nelly78 to je super tie 2 kilečká , ja som si povedala, že sa odvážim až po mesiaci no nevydržala som to 😠 Ale pozitívum je, že mi za 4 dni zliezlo dole skoro pol kila 😵 tešíííím sa veľmi

bubca7
13. máj 2014

@victory1 caves ja som sa uz vcera snazila a dnes tiez tak okolo 19.00 musim sa dokopat ale po vcerajsku mam taku svalovku na zadok tak dufam ze to dam aj ked uz jill mi lezie krkom uz neviem ktory krat cvicim staleprvy level tych 10;dni takze sup sup cvicit:-P😉😉😉

bubca7
13. máj 2014

@victory1 no ako ja uz odmakane jill zajtra sa asi skotulam z postele 😉

victory1
14. máj 2014

@bubca7 Tak, ja vcera prvy raz...tusim aj prvy raz v tomto roku...ale cvicim si svoje, najskor rotoped 24 minut - 10 km /to na zaciatok sa nemozem zabit... 😝 /. No a potom kalanetiku...brusaky, na zadok a hlavne strecing...Svalovicu nemam , ale mam otlacenu zo sedanky rit a aj kusok vedla...musim vydrzat zo dva tyzdne, potom sa mi tam spravi asi mozol, ale potom to uz neboli... 😝 😉

victory1
14. máj 2014

@bubca7 ...tak dufam, ze si sa skotulala... 😉 ..ked ti lezie jill na nervy, tak ju "preloz" inym cvicenim, ci nie?

bublinkajasminka
14. máj 2014

ja cvicim reku - teda tu z norbi update fitnesku a je to fajn cvicenie, je ich niekolko na nete a tak to striedam 🙂 🙂 dnes som bola v update na nakup 😉