icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bubca7
14. máj 2014

@victory1 caves ja som dnes necvicila ale zajtra dufam ze sa podari😉😉😉

angelinka13
16. máj 2014

Baby, aky cukor pouzivate pri tejto diete? Skusali ste uz tento brezovy cukor ? :
http://www.nutrimas.sk/Brezovy-cukor-100-prirod...

bublinkajasminka
16. máj 2014

@angelinka13 ja cukor nepouzivam, kedze kavu nepijem tak vlastne nemam kam cukor davat - ja pijem cajiky a bez cukru ..nepeciem, radsej kupim zakusok aky si dcerka vyberie a ja teraz sladke nejem ziadne okrem toho co kupim v update - teda kolaciky ich alebo jogurty tie mliecne ryze a tak....to mam namiesto sladkosti 🙂 🙂 a proste prestalo mi to chybat to sladke ked som ho prestala jest 🙂

tinnusska
16. máj 2014

@angelinka13 ja som si kúpila cukor v obchode Norbi, je tiež prírodný, ale tiež veľmi nesladím tak som ho ešte ani neotvorila a to ho už mám týžden. Ale ten brezový je tiež určite dobrý, aj ked trošku drahý....no ale čo človek neurobí pre svoje zdravie 😵

victory1
16. máj 2014

@bubca7 ja som cvicila utorok, stredu aj vcera..az som zo seba v soku.... 😀 😀 😀 ..dnes este neviem, ak bude prsat, tak budem cvicit, ak nie, idem za drahym na chalupu.... 😕 ..v sobotu si davam isto pauzu...
Najhorsie je, ze ma boli ta lonova kost, tak na sedanke mam naskladanu deku a tak bicyklujem...este namam tam ten spravny mozol... 😠

bubca7
16. máj 2014

@victory1 ja som vcera necvicila. a zajzra dufam ze to dam aj tak bude pocasie onicom:-[

victory1
17. máj 2014

@bubca7 tak a ja som sa na to vykaslala vcera...dnes idem na bowling..takze cvicim... 😉

bubca7
17. máj 2014

@victory1 no pocasie jedna basen tak a dnes cvicime😉

bubca7
17. máj 2014

Tak odcvicene a celkom sa to dalo no som hrda na seba🙂

pampusik11
19. máj 2014

predam uplne novú knižku Norbiho update ..nikdy nečítaná ..píšte IP .Zišli sa mi 2 ks..

akiram333
19. máj 2014

@ultra dobrý poprosila by som vas o preposlanie 70 receptov (dane do jedneho suboru .pdf) + rady ako si v domacom prostredi nahradit muku a cukor update. dakujem krasne

victory1
19. máj 2014

@bubca7 aj ja som na teba hrda! 😀 ..v sobotu som mala trochu ine cvicenie, boli sme na bowlingu a hrali sme 3,5 hodiny....takze nic ine uz nehrozilo..ramena este teraz citim... 😕
Vcera som relaxovala...jediny pohyb bol po obchodoch, zhanali sme drahemu tenisky a rifle...ale dnes chcem varit kare na kyslej kapuste a kym to bude v trube, mozem veselo rotopedit... 😉
..sice mi trochu vadi, ze bude "plny dom", ale skusim sa nad to povzniest...no...

bubca7
19. máj 2014

@victory1 tak drzim palce ka uz odcvicene ale dajaka.zacina.boliet koleno od cvicenia no co uz dufam ze to doiahnem do konca😉

victory1
20. máj 2014

@bubca7 No bol to vcera riadny chaos...varila som a popritom cvicila...vsetkych som buzerovala, nech mi telku neprepinaju...pri Prostreno sa mi cvici najlepsie... 😀 ...ale ok, zvladla som...a uz mi asi svaly rastu..mam o pol kila viac ako vcera... 😠 😀

victory1
20. máj 2014

@bubca7 ...asi by si si mala dat pauzu s cvicenim, nech sa koleno zregeneruje..ved len na den-dva...hm? 😉

bublinkajasminka
20. máj 2014

ja cvicim takmer kazdy den reku - davam si styri dni trening a potom den pauza... 🙂

timka25
20. máj 2014

@bublinkajasminka ahoj ktoru cast cvicis ?

bublinkajasminka
20. máj 2014

mne to muz stiahol z netu ja neviem nazov ale jkedna je ako v kuse len drepujem a nohy zaberak a druha je pri bazene kde lezim a zaberak na stehna a zadok 🙂

bubca7
21. máj 2014

@victory1 caves no vcera som necvicila normalne sa mi ani nechcelo a nespala som celu noc a dnes som tiez necvicila dala som si pauzu ale zajtra uz budem mam este 4dni do prveho levelu tak uz by som sa mohla.aj dostat konecne do druhej desiatky co myslis😉😉😉

victory1
21. máj 2014

@bubca7 nevadi, aspon si koleno zregenerujes... 😉 ..mne sa vcera tiez absolutne nechcelo, bola som daka oplestena cely den, napriek tomu, ze bolo krasne slniecko..Ale nakoniec som sa donutila...isla som sice ako slimak, ale som na seba hrda... 😀 😀 😀
Dnes mam pauzu...mam v praci dlhy den...

...ja teda Jill necvicim, ale urcite sa dostanes...ved si sikovnica sikovna... 😎

bubca7
22. máj 2014

@victory1 caves no mala som v plane dnes cvicit no nedostala som MZ masaker ked sa dari tak sa dari zajtra neviem a cely vikend makam od rana do vecera takze smolka ja to asi nedocvicim nikdy :-[ a to uz je teplo a vyzeram jak spekacka ked vidim tie dazdovky sa uz prechadzat tak ma ide porazit no co uz cica nezer😉😉😉

victory1
23. máj 2014

@bubca7 ahoj, netrap sa! Jasne, ze to docvicis...tak a co, ponahlas sa niekde?! 😉 ..ja som vcera cvicila a teraz mam do pondelka nutenu pauzu..sa nezblaznime. Jasne, to teplo nas nuti vyvlacat letne veci, viac sa clovek odhali..no, ale tak hadam uz chvilu vydrzim este trochu vyzrata, ved robime vsetko preto, aby sa to zmenilo...hlavu hore a radsej zer, cica! 😉 😀

bubca7
23. máj 2014

@victory1 no samoska ze sa ponahlam 😉chcem patrit medzi stredno stihle 🙂ale keby tie kilecka aspon sly nadol a este som zacala brat hormony tak uz mam depku ze uz vobec neschudnem a to aj ked necvicim stale tak stravu urcite dodrziavam ze po 15.00 jem len mliecne vyrobky a nic😉ale nevzdam sa idem zacvicit tak zatial potom sa ozvem pekny den

bubca7
23. máj 2014

@victory1 a ty s akej vahy ides ked to nieje tajne a dodrzujes to tak podla norbiho 😉 a ked kolko si uz schudla pa pa

bubca7
23. máj 2014

Koceny idem sa pochvalit takze predsa som zacvicila jill a celkom to zbehlo a este som si k tomu dala cvicenie na zadok +vnutorne stehna trosku tahsie ale dala som no nic cely vikend pauza a dufam ze v pondelok pokracujem ako vam to ide 😉

victory1
26. máj 2014

@bubca7 halo, halo...mam 3-dnovy deficit... 😠 ... v piatok som kapanek prechladla, ale uz mi je lepsie...tak snad sa vecer budem citit aj na cvicenie. Ale ked mi bude na houby, kaslem na to...liecim sa megadavkami celaskonu zatial...tak dufam, ze to bude ok.
Hormony beriem aj ja...uz druhy mesiac, vzdy 10 dni v mesiaci...a rozhodla som sa, ze s nimi nepriberiem a hotovo! 😎
..mliecne vyrobky nejem vobec..len sem-tam dresing z kyslej smotany...mnam... 😝 😉

victory1
26. máj 2014

@bubca7 ..moja, nic nie je tajne...teda dufam, ze ma tu koceny nevyhodia z diskusie, ale Norbiho som dodrziavala od januara do marca a schudla som 2 kila...od 10.3. sa krmim Paleo stravou a schudla som 10,8 kila...cvicit som zacala ...no, teraz tusim treti tyzden cvicim..potrebujem hlavne spevnit a zmiernit celulitidu... 😖
Cize pri 158 cm v januari som mala 87,4 , teraz 74,7...uz to ide trochu pomalsie, ale nevzdavam sa a citim sa super... 😉 ...chcela by som sa dostat tak cca na 63 kil..ono to sice nebudem super stihla, ale zas radsej par kil navyse, ako zvraskaveny cely xicht..totiz uz nie som ziadne detisko... 😝 😉

...a ty sa teraz pochval svojimi uspechmi.... 😉

victory1
26. máj 2014

@bubca7 aj ja ta chvalim, ze si zacvicila.... 😉 ..si macherka! 🙂...dufam, ze koleno mas v poriadku...

bubca7
26. máj 2014

@victory1 ahoj aked sa mozem spytat ake hormomy beries a naco a.precl nejes mliecne vyrobky???

bubca7
27. máj 2014

@victory1 caves no koleno nic moc vcera som necvicila lebo som behala po doktoroch a poobede som mala poobedku ale dnes mam v plane:-\no uvidim myslim ze na vahe nie ale cm ano skusala som veci z minuleho leta a zatial v pohode takze kila neriesim hlavne ze sa formuje postava😉fuuu ha tak to je pecka ked si tak pekne schudla no bez mliecneho neviem ci by som vydrzala ja som skor masova maso😀s masom zatial pekny den