icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lubinka26
19. júl 2011

@dida84 😀 😀 😀 no pekne. druhy den a hned som to pokaslala 😒

dida84
19. júl 2011

@lubinka26 hlavu hore 😉 a nevzdávaj sa... pokračuj akoby sa nič nestalo... 😉

lubinka26
19. júl 2011

ved hej. mohla by som niekoho poprosit, kto by mi tu tabulku, co mame v sukromnej poslal na mail? nejde mi to stiahnut. aspon si tam podopisujem, na co sa tu pytam. a co olej, maslo - 82%?

luciapejkova
19. júl 2011

@lubinka26 Maslo je myslim U 3 niesom si sice ista kníhu nemam po ruke ale myslim ze je to 3 a olej zasa ked si ho das len tak trolinku na panvicu ked nieco pripravujes tak myslim ze az tak neuskodi 😉

dida84
19. júl 2011

@lubinka26 áno, maslo je U3

luciapejkova
19. júl 2011

@vejkadu Tak to si velmi pekne schudla za 3 mesiace a to si jedla len bielkoviny ci aj tie jedla z muky atd.lebo si riadne schudla ja som pocitala ze by bolo super tak cca 12-13 kg za 3 mesiace ale ty si dala riadne dolu asi aj to cvicenie kazdy den urobilo svoje 🙂

luciapejkova
19. júl 2011

Baby kto to tu pisal ze ma ten emulps ci ako sa pise? Pomohol aj niekomu? Lebo na stranke chudnutie po porode tam jedna pisala ze vybrala 3 balenia ale ze uz po prvom citila vysledky,tak sa chcem spytat ci to niekto bral alebo berie na podporu chudnutia? A ake ma s tym skusenosti,diki 😉

zofrinka
19. júl 2011

@luciapejkova ahoj, mám ho ja, ozvi sa mi na mail - všetko tam vysvetlím. zilinkova.lucka@gmail.com

dida84
19. júl 2011

@luciapejkova myslím, že to spomínala zofrinka

dida84
19. júl 2011

@zofrinka si ma predbehla... 😀

zofrinka
19. júl 2011

@dida84 to vieš, naháňam busines 😀 😀 😀 😀

vejkadu
19. júl 2011

@dida84 jaj ja som aj zabudla, že to malo takýto názov ale že boli tri skupiny si pamatám. baby a ako to zvládate takto sa stravovať popri deťoch a manželovi?

luciapejkova
19. júl 2011

@vejkadu Pisala som Ti ako si vlastne vtedy schudla ze tak vela Ti islo dolu ci si jedla len tie bielkoviny ci ako? 😉

luciapejkova
19. júl 2011

@zofrinka Ozvem sa ked pridem domov napisem Ti mail 😉

vejkadu
19. júl 2011

@luciapejkova no ja som to zobrala dosť radikálne, absolútne vynechanie cukru, bielej múky, obyč.oleja a bieleho pečiva. nahrádzala som tou špeci múkou, celozrnnou-neviem už ako sa presne volá, um.sladidlom (i keď niekde sa píše, že nie je dobré, ale nordi ho myslím spomínal ako náhradu) a cnackenbrooty a čierny chlieb fičali. a všetko na olivovom oleji. teraz by som sa zase na to dala, ale nechce sa mi po celom dni cvičiť, som rada že večer malá zaspí a mám kľud 😅

vejkadu
19. júl 2011

@luciapejkova a jedla som v podstate všetko, nebola som zameraná iba na bielkoviny. ale tú tretiu skupinu som skoro úplne vynechávala.

dida84
19. júl 2011

@vejkadu obed mám taký istý ako moji chlapi a večeru si spravím niečo rýchle a v rámci skupiny U1... ale napr. také lečo alebo praženičku si na večeru dajú aj manžel so synom... Dnes sme napr. na obed mali francúzske zemiaky a šalátik... 🙂

vejkadu
19. júl 2011

a ešte som zabudla, ja som pred Norbim si dala takú 2 týždňovú diétu, teda prvý den som pila iba vodu na očistenie organizmu a potom som si dala tú diétu, to som schudla hned myslím 8 kg a s Norbim išli každý mesiac 4 kg dole- spolu 20. Ach jaj, vrátiť tak čas, ja koza sprostá ☹

vejkadu
19. júl 2011

@dida84 a na večeru sa smie lečo a praženica? to myslím nieje v skupine jedna či?

luciapejkova
19. júl 2011

@vejkadu Jasne tak preto to šlo tak super dole kedže si vyradila tu skupinu U3 tak hej,ale je super ze si to tak dokazala vzdat sa tých jedal musis mat super pevnu volu ja by som to asi nedokazala uplne vylučit ale v podstate mi to vyhovuje aj takto. 😉

luciapejkova
19. júl 2011

@vejkadu Jáj tak preto lebo sa mi zdalo dost vela 20 kg za 3 mesiace a viem ze Norbi priblizne vravel o 3-4 kg mesacne to uz podla vahy kto ma viac schudne viac kto menej tak asi menej 🙂 ,neboj nabehnes do toho naspat ked si to uz raz dokazala tak to pojde aj teraz.

dida84
19. júl 2011

@vejkadu je... takže bez výčitiek... 😉 a lečo si samozrejme robím bez klobásky... 🙂

luciapejkova
19. júl 2011

@vejkadu Hej na večeru mozes kludne lečo s praženicou 😀

vejkadu
19. júl 2011

@luciapejkova no asi takú pevnú vôlu nemám, ked už to mám dávno spat a aj navyse. uz by som dávno so sebou niečo robila a sa stále neviem odhodlať ☹ 😠

vejkadu
19. júl 2011

@dida84 a normal na oleji?

vejkadu
19. júl 2011

@luciapejkova juj kiež by si mala pravdu, mohli by sme sa nieked dohodnut aa zacat spolu. sice vy uz ste asi zacali, že?

vejkadu
19. júl 2011

musím ísť, ešte vás prídem kuk papa

dida84
19. júl 2011

@vejkadu jasné... troška oleja ti neuškodí... používam olivový... ale nie panenský... ten je len do šalátikov... 😉

lubinka26
19. júl 2011

@vejkadu ja som zacala len vcera a dnes som hned pokazila 🙂

baby, citam, ze cervene vino ano a co tak biele suche? camembert radsej light, ze?

dida84
19. júl 2011

@lubinka26 v knihe je biele víno muškátové U3, červené víno frankovka modrá U1, syr camembert Bakony, Tihany U2... väčšinou sú to produkty s maďarskými názvami, tak ani neviem, ktoré by to mohli byť tie naše... máloktoré z nich poznám... 😒