icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lubinka26
19. júl 2011

@dida84 dakujem ti, takze plesnivy syr na veceru nie?

pondelnicka
19. júl 2011

@lubinka26 ja som bola v obchode minulý týždeň. Cukor som síce doma mala, tak cenu presne neviem, ale okolo 3-4ečiek za pol kila to bude... Ale sladí viac ako obyčajný, tak vydrží... Ja som kúpila nejaké cestovinky U1, ale keď ich nahradíš celozrnnými (síce U2) ušetríš. Tak isto sa neoplatí práškový puding. Zloženie má rovnaké ako obyčajný zlatý klas. Ale shake je neskutočný 😎 To je fakt mňamka, len tá cena ☹ krabička na 5 šejkov že 7,20 😲 dovi dopo....No ale chutí aj mužíčkovi, tak nekúp to... 😉 Jogurty sú tiež super, ceny okolo 70-80 centov... No nie je to najlacnejšie... 😕

lubinka26
19. júl 2011

@pondelnicka fuuu, tak to su teda paalky 😖 ale ten cukor asi kupim, pretoze co ine dat do uhorkoveho salatu a pod.? keby som si urobila zlaty klas s mliekom a dala tam ten cukor, tak je to U1?
dakujem za tip s tymi cestovinami 🙂 mozno raz, ked uz budem mat plne zuby masa na veceru a salatov.

ozaj, jedavate kecup?

pondelnicka
19. júl 2011

@lubinka26 puding zo zlatého klasu je podľa zloženia určite U1, ale ak by si spravila klasický puding, tak nie, väčšinou je tam pridaný cukor... Rovnako cestoviny - celozrnné (ak ich nekúpiš v ich obchode) nemôžeš na večeru, sú len do 15.00 😉 Keď si spomenula kečup, ten tam majú tiež U1, ale to som nekupovala. Dokonca aj majonézu, hotové jedlá, koláčiky, zmrzku, všetko U1.... Obyčajný kečup obsahuje cukor, takže max. do 12.00

pondelnicka
19. júl 2011

Baby, viete mi niektorá poradiť - v knihe som našla saláma v aspiku (ide mi o ten aspik) U1, ale želatina U3. Aspik nie je želatina? 😒 Alebo želatina sa myslí tá na koláče, kde je pridaný cukor? Ja totiž používam čistú želatinu bez prídavku cukru, nemohlo by to byť U1???? 😕

akika722
19. júl 2011

@luciapejkova emulips nieeeeeeeeeeeeeeeee 😀 mam ho doma a mam z neho aj +3kg 😀
@zofrinka mne fakt nepomohol 😅
@vejkadu 20kg za 3m 😲 😲 😲 waw

luciapejkova
19. júl 2011

@akika722 Tak diki za radu o ten emulips 😉

akika722
19. júl 2011

@luciapejkova ale tak každy ma iny nazor..na mna to proste zaberalo tak,mala som anizovy,bolo to v obdobi ked som ešte kojila,bol chutovo hnusny a pribrala som z neho...

lubinka26
19. júl 2011

baby, ked jedavate na veceru grecky salat, kolko toho zjete? a co don a kolko davate? nikdy som ho nerobila 😀

dida84
19. júl 2011

čaute kočky,
mám za sebou 2 km behu a asi 5-krát som vybehla hore-dole po dvadsiatich schodoch... cítim sa super...

@pondelnicka v knihe je želatína U2, ale myslím si, že tým myslia želatínu na torty a zákusky a nie tú, ktorá sa používa aj na studené pokrmy...
a kečup je U2... možno by sa mohol nejaký domáci bez cukru...

pondelnicka
19. júl 2011

@dida84 vďaka za opravu, malá mi asistovala, ta som možno preklepla... 😎 Kečup máš pravdu, teraz som mrkla, nie je tam cukor, ale glukozovo-fruktózový sirup....Takže dvojka... 🙂

zofrinka
19. júl 2011

@akika722
@luciapejkova Len na upresnenie!!! Emulips nie je produktom na chudnutie, ako si väčšina ľudí myslí - omyl!!! Emulips je prípravok na úpravu trávenia, zažívania, na celkové zlepšenie stavu organizmu, najmä po tráviacej a zážívacej stránke!!!
EMULIPS: - podporuje štiepenie a trávenie tukov
- Chráni kardiovaskulárn systém
- Má antioxidačné účinky
- Napomáha tvorbe materského mliečka
Ale to nebudem rozpisovať tu, to len do mailu!!! A vedľajším účinkom u 90% užívateľov bolo schudnutie!!! Ale nikde nie je napísané, že je to výslovne na chudnutie!!!!!! To len pre info!!

dida84
19. júl 2011

baby, neviem nikde nájsť pohánku... Kam patrí?

mamisqva
19. júl 2011

@tiffanka
@happysmile no raz darmo sikovnice.Tie kabelky su z papiera normalne nositelne?Tak isto ano musi to byt kvalit a pracne.Krasa.

emily_666
19. júl 2011

babeny, dneska bola večera zmena - žiadna cuketa ani patizonik 🙂
studená mliečna uhorková polievka
aká mňamka
škoda len, že bez chlebíka 🙂

mamisqva
19. júl 2011

@happysmile Aj ja mam gate do ktorych som vosla v pohode a teraz sa tam tlacim obuvakom 😀 😀 😀 a to je moja mierka.

mamisqva
19. júl 2011

@emily_666 daj recept

emily_666
19. júl 2011

@mamisqva
normálka, nastrúhané uhorky, ochutené sol, korenie, resp vegeta a trocha smotany, ja mám rada redšiu, tak aj mliekom zalievam.

mamisqva
19. júl 2011

Dievcata tusim to tu niektora spominala,ja mam problem ist na velku,som akasi natuho.Idem raz za tri dni.Skusim aktiviu nahodit co poviete?

emily_666
19. júl 2011

inak, mne už ani chuť na jedlo nejde, píšem ako maďar, normálne si urobím jedlo a keď príde čas ho skonzumovať, ja som neni hladná. Moja segra dneska skonštatovala, že sa v tom len rýpem.
Dneska som zjedla: ráno makový koláč s kávou, potom chlebík vo vajíčku, ryža s pečienkou a tú studenú polievku. ked si vezmem to množstvo, tak predtým som toho zjedla minimálne 2krát toľko ako teraz. škoda len, že to neni na tej váhe až tak vidno. asi sa ozaj musím viacej hýbať 😠 😠 😠

emily_666
19. júl 2011

@mamisqva
ja som predtým mávala každý deň - ako hodinky
teraz len každý druhý deň
ale si myslím, že je to aj množstvom potravy, ja toho jem teraz ovela menej, čo sa týka množstva

emily_666
19. júl 2011

https://www.facebook.com/pages/Update-Slovakia-...

strána na facebooku, zopár tipov na jedlo

teri3
19. júl 2011

ahojte, ste toho tu popísali, človek sa tu pol dňa neukáže 😀

@lubinka26 aj ja idem v auguste na svadbu 😉 . Tričko si háčkujem a chcem k tomu čierne nohavice, ale nikde nemajú také aké chcem - mne najviac pristanú také, aké sa pomaly už ani nevyrábajú, ale v halens som našla, tak si ich asi idem objednať - takže ja len tričko a nohavice, lebo v šatoch aj tak nevyzerám dobre (teda aspoň pokým mám tieto kilá) a tie ceny - mi hovor, dnes som pobehala 2 nákupné centrá 😅 😝

mmatta
19. júl 2011

Aj ja prajem vsetkym dobru nocku!

akika722
19. júl 2011

@mamisqva lanove semienka,vela vody-activia moc nepomože 😅 skor si kup probiotika 😉

akika722
19. júl 2011

😉 a ked spominate fb-tak motivacia 😉 http://www.facebook.com/pages/Tí-ktorí-majú-rad... ak vam to otvori pozrite všetke fotky

akika722
19. júl 2011

vrrrrrrrrrrrr 🙄 nie toto 🙄

akika722
19. júl 2011

tak nič..ono to nejak preskakuje..no na jednej z jeho stranok su aj fotky ako baby schudli 😉