icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zofrinka
20. júl 2011

@elina313 to je skutočne výborný nápad!!! Aspoň na víkend!!!!!

zofrinka
20. júl 2011

@elina313 poradím kedykoľvek a rada!!! Knižka je zaujímavá!! Na začiatku je zaujímavý príbeh jeho života......niekedy je mi až do plaču...je fakt pekne napísaná!!!!! Som rada, že som si ju objednala!!!

elina313
autor
20. júl 2011

@zofrinka hodíš mi link na tú trampošku ? ďakujééééém
No môžeme to vymyslieť aj na nejaký predlžený víkend a ktoré môžu, tak celý týždeň 😉
Musím si ju aj ja objednať... len neskôr....momentálne nás tlačí každé euro 🙂 stavať dom, to je na mašlu :(

gebeente77
20. júl 2011

@elina313 pred chvilou som dotlacila, po kave 😀 😀 😀 ale asi iba pol kila 😀 😀 😀 😀 😀 boze mi sme ale 🙂 no nic, idem odlifrovat deti spat, lebo musim ocenit tovar a poobede odniest do obchodiku babine 😀

gebeente77
20. júl 2011

@zofrinka veru daj link na ZA cvicenie, to ani neviem ze take cosi je - a u nas by sa trampolinka veru uzivila - aj miesto je, aj dieta akcne je 😀

gebeente77
20. júl 2011

@elina313 no to verim, my sme tak teraz, brali sme hypoteku na byt velky a stary sme nechceli predavat, tak tiez pocitame vsetko a este opravujeme vikendovu chalupu, takze vzdy je kam to euricko natlacit ☹

zofrinka
20. júl 2011

Napíšem Vám sen úryvok z Norbiho knižky, nad ktorým som sa veľmi zamyslela a ten ma tak "oslnil", že som rozhodnutá bojovať a zvíťaziť!!!""
Toto napísal po zúčastnení sa na pitve 44-ročnej ženy, ktorá mal diabetes, obezitu a všetky tie ostatné svinstvá!!!

...Bol som z toho veľmi nešťastný, veď žena v mojej rodine sa v tej dobe stretávali s podobnými problémami. Zbledol som ako stena. To bezduché telo vypovedalo o ortopedickej, internej a kardiologickej katastrofe. Keby jej vtedy niekto pomohol, nezomrela by v polovici svojho života. Keď vezmeme do úvahy jej vek, mohla žiť ešte raz tak dlho a pri kvalitnejšom spôsobe života by vydržala ešte omnoho dlhšie. Prečo musela každú sekundu svojho života tak trpieť, prišla o všetkú radosť zo života a kúzlo ženskosti??? Prečo musela svojou nestriedmosťou zlyhať a neúspech opiť ďalším tlsnutím??? Prečo musela míňať celé majetky na prostriedky na chudnutie, lieky proti bolesti a liposukciu, ktoré ju iba ničili??? Miesto toho, aby sa mohla radovať z pohybu, užívať si dobrodružstvá na cestách a tešiť sa z rodinného šťastia.Mohol som jej pomôcť, keby som napísal Norbiho Update už vtedy. Samozrejme, asi by sa z nej nestala modelka ako prútik, rovnako ako sa ňou nestala väčšina mojich žiakov, ale mohla viesť zdravý a plnohodnotný život dodnes!!!!!!!.......

Keď som sa nad tým zamyslela...............CHCEM ŽIŤ!!!!! CHCEM ZDRAVO ŽIŤ!!!!!! UŽ NIKDY NEBUDEM TUČNÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲 😲

zofrinka
20. júl 2011

www.trampolinky.cz
v Žiline sa cvičí tu: http://www.sportcentrum-junior.sk/ ale keď sa zaregistruješ na www.hypezlava.sk tam sa dá zohnať vstup až z 56% zľavou

zofrinka
20. júl 2011
akika722
20. júl 2011

@zofrinka hoj,kde si ju objednala?mne vypisuju že už je davno vypredana ☹

zofrinka
20. júl 2011

@akika722 trampolínka, alebo kniha......sory, teraz neviem čo presne myslíš!

akika722
20. júl 2011

@zofrinka kniha kniha 😉

zofrinka
20. júl 2011

na www.abcknihy.sk tam sú vždy najlacnejšie knihy!!!!

akika722
20. júl 2011

@zofrinka dakujeeeeeeeeeeeem...snad ju tam budu mať 😅

akika722
20. júl 2011

@zofrinka objednana 😀 idem od nedele ku svokre na 9dni tak som si ju dala zaslať rovno tam,lebo DUUUUFAM že sa tam budem nudiť 😅 😀

zofrinka
20. júl 2011

@akika722 tak to ti nezávidím!!!!!

teri3
20. júl 2011

@datelinka5 idem radšej odpovedať hneď, lebo sa mi to nebude chcieť dva krát čítať, že komu som nenapísala... 😅 tak myslím, že pohánka by mohla byť do 15-tej, lebo to nie je múka a nie je to obilovina v pravom slova zmysle, aj keď má pomerne dosť sacharidov, takže nepreháňať, ale však aj po 12-tej si dávame menšie prílohy, nie? 😉 . Ten bielkovinový nápoj pozri, či tam nie je cukor alebo nejaký sirup, alebo nejaká obdoba sacharidov pridávaná, lebo tie ochutené asi majú aj nejaké cukry v sebe...ale keby si mala nejaký poctivý, tak aj celý deň môžeš 😉

čo sa týka škrobu - tak áno, podľa knižky sa môže do 15-tej, len ma prekvapuje, že vlastne sa puding môže do večera, lebo je to dosť jemné - teda aj ten kukuričný škrob, čo býva v pudingoch a vieme, na čo hlavne slúži kukurička 😕 😉

@lubinka26 ja necvičím ☹ aj keď by som rada, ale mňa najviac baví fitko a aerobik, ale to mám ďaleko a zabralo by mi to veľa času. Aj zumba sa u nás cvičí, ale to mi nevyhovuje, aj keď tanec mám veľmi rada 😉

akika722
20. júl 2011

@zofrinka ani ja si nezavidim 😀 😖

akika722
20. júl 2011

umreeeeeeem..ja mam taku chuť na sladke že len sedim a kukam a neviem čo zo sebou 😅 kava???možno ma utlmi 😒 😅

teri3
20. júl 2011

@akika722 práskni do nej medík ak máš, alebo fruktózu, keď Ťa tak máta, to je U2, to ešte môžeš 😉

akika722
20. júl 2011

@teri3 nemam 😅 nič to,budem musieť vydržať a zapiť vodou 😝 😀

teri3
20. júl 2011

@akika722 jasné, veď hlad je len prezlečený smäd 😀 😀 😀 alebo to potom zachráň ešte nejakým ovockom...ale u mňa dosť dobre funguje aj káva s mliekom - sama seba prekvapujem, že poobede nesladím (a to mám aj med aj fruktózu) 😉

zofrinka
20. júl 2011

@akika722 ani sa to nedivím!! 😉 😒

zofrinka
20. júl 2011

@teri3 tiež si dávam po obede už iba nesladenú kávu, a predstav si, tiež mi to nevadí!! Ale tá ranná, to musí byť klasika!!!

kaja73
20. júl 2011

@akika722 nemate v blizkosti update predajnu? maju tam super sladke kase-krupicovo ovocne,alebo cokoladove,dokonca aj cokolady-vsetko so sladidlom-mam to odskusane -necitis rozdiel a je to chutne.Uspokoji to chut na sladke 😉 Ja teraz mam to menu od nich a taaake porcie davaju až strach-ak z toho schudnem odpadnem.Dnes bol na obed super hribovy gulas s haluskami,potom mam fitnes salat a na vecer polievku-ale hrnec 😕 V piatok je napr na veceru sacher zakusok. A tiež ako ti baby radia, ak kupis fruktozu,tak tu možes až do 15h-sladi lepsie ako sacharoza.Take celozrnne palacinky s fruktozou možes až do 15h.

akika722
20. júl 2011

@teri3 ja kavu nesladim vooobec..a jablka sa možu cely deň?

akika722
20. júl 2011

@kaja73 o takej predajni som nepočula v živote

kaja73
20. júl 2011

@akika722 ved ani je este pred 2 tyždnami a sok bol ked som zistila že aj u nas v meste je-ani som to netušila. 🙂

akika722
20. júl 2011

@kaja73 my tu nemame skoro nič 😅 😀 😅

kaja73
20. júl 2011

@akika722 Ty si pri Košiciach,že? -tam je taka predajna na Pribinovej č.2