Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Tak som doma!!! Fajne som si zacvičila , spapkala som melonik a idem dať do poriaidku deťúrence!!!!!!!
ja som si tiez akoze na olovrant o 18tej dala asi polku melonu 😀
vecer sa chystam na polyst. chlieba s bryndzovou natierkou. nevadi, ze je psenicno razny? kolko si z neho mozem dat?
červený melón sa môže až do večera? to by bolo super! v knihe som našla len žltý že je 2, ale červený som nenašla nikde...len poznámka, že všetko sladké zrelé ovocie je 2 (majú ho melóny, pomaranče, mandrínky,marhule, nektarínky-a to vymenoval len tie najčastešie, ale patria sem prkaticky všetky zrelé dobroty so zvýšeným obsahom cukru) to som opísala z knihy
melon je zelenina
dneska som nasmažila palaciniek, no celú kopu, ani jednu som si nedala
až ráno, normálne odolávam
a ani mi na ne nešla chuť
@tiffanka my presne tak isto, ráno, pred spaním na obed a večer, počas noci a niekedy aj cez obed, keď spí, tak sa zobudí a začne plakať, keď jej dám, tak do 2 minút spí a ešte pospí aj 1,5 hod. Takže mi to stojí za to dať jej. Mlieka už mám podľa mňa málo, asi ide skôr len o ten pocit. Ráno dávame aj fľašu s umelým. To je jediná vec, ktorú mi zoberie z fľaše. Ináč ani čaj, proste nič. A cumeľ, to je čo??? Mala som ju v pláne odstaviť do konca augusta, lebo 31.8. idem na ortopédiu a mala by som dostať lieky na koleno, ale to už nesmiem kojiť. Tak neviem, možno tú ortop. ešte posuniem o 3 mesiace. Staršiu som nekojila, tak si to teraz užívam.
ahojte kočky 🙂
tak som dnes kupila vonavučke broskyne ale zistila som že sa možu len do 15tej 😅 tak postačil aj polystirenovy chlebik a broskynky budu musieť počkať na rano 🙄 😀
@elina313 no u nás to nie je až také doslova, ale závislá je na mne poriadne, ani nie až tak na cice, ale nemôžem sa od nej ani pohnúť, ešte aj na záchod chodíme spolu. V noci tak 2 - 3x sa pricucne, ale len na chvíľu, asi sa uistí, že som pri nej a spí ďalej. Keď mala necelý rok, tak ma seklo v krížoch a vyzeralo to, že budem musieť prestať kojiť. Vtedy som si to ani nevedela predstaviť, ale zvládla som to bez liekov a kojíme doteraz. Ale keď tak rozmýšľm, tak vtedy by to bolo asi jednoduchšie ako teraz. Ale mám susedu, ktorá má iba o mesiac staršieho chlapčeka a on je taký závislák, že od poobedia je na nej nalepený aj 4x za hodinu. A to už je podľa mňa veľa.
ja som prave spraskala 2 polystyreny s bryndzovou pomazankou a mali v akcii leerdammer, tak som si dobry kusisko dala. boze, ja milujem syry 🙂 este by som si nieco dala, napr. ten puding, ale snazim sa stiahnut zaludok a to aj bez pudingu som toho dost spraskala 😖 pomoooooc
@elina313
@tiffanka
@dida84
@smarti Ahojte babule beriete ma do partie chodiacich dudlikov???Moja Nelinka sice cez den tak casto nesosa asi tak 3-4krat ale v noci sa stale uistuje ci som pri nej a ci jej didky niekto nedudka ani tato nemôze 😀 😀 😀 😀 😀 sosame aj 10krat za noc a nad ranom najcastejsie.Teraz novinka sadne si a tlieska akoze tap t 😒 ap tapusky ja neviem dokedy to vydrzim. 😒
@datelinka5 tak tota fakt obdivujem mat deti takto po sebe je to zaberak.Aj my mame maznacika na starost a je to fakt lepsie aj starsi mi velmi pomahaju s malou a strasne ju lubia teraz si to uzivam i ked mala je sidielko stale si vyzaduje pozornost 🙂 🙂 🙂
@lubinka26 no mali sme na veceru to iste 😀 ja tiez polystyren s bryndzovou pomazankou - potom mlieko a sup kusok leerdameru 😀 😀
@mamisqva 😀 😀 😀 😀 to dôverne poznám!!! Moja sa tiež v noci zobudí, zatlieska si a začne z plného hrdla vyspevovať - má 10 mesiacov, neplače, len škrieka a spieva, najlepšie tak o tretej v noci......tak na dve hoďky!!!!! Kojiť už našťastie nekojím, večer vycucne fľašu sunaru, na noc mám nachystanú fľašu ryžového mlieka, keď sa zobudí (a nemá spevavú náladu), tak jej to šupnem do pusiny a keď to vycucne tak spí ďalej. A ak sa ešte zobudí, už jej dávam iba čaj!!!!! A to niekedy ráno o šiestej vydrúla celú fľašu - 250ml. Ale je naučená na cumeľ, musela som ju naučiť, lebo keď sa narodila, začala som aj do školy externe chodiť, tak aby mi chytila fľašu a mamina ju mohla kŕmiť odstreknutým, tak som ju naučila. A nesťažujem sa. Kubko nemal ani dudel a od polroka mi fľašu do úst nedal.........dnes má 4 roky a nevie sať......napije sa jedine slamkou, ale také tie fľašky ako je Jupík, alebo tak, z toho piť nevie. Ale naučil sa v škôlke z hrnčeka, tak už preferujeme iba hrnček!!!! A kojila som ho do cca roka. Ale tiež už to mal iba na hranie..... 😀 😀 😀 aj u neho bolo odúčanie celkom fajn....za jednu noc sme to zvládlli!!!!!
@zofrinka uvidim,mala ma rok v auguste 27 tiez som povedala ze do roka a nieco budem riesit tiez ju to nejak odnaucit no neviem sama zatial ako tak zvladam.Aj teraz zaspala o osmej a uz bola raz hore co sosala a prave sa mrvi a budem musiet dat .Inak ona si sosne a spinka dalej to je stastie ze neplace 🙂
Dobrú noc bambuľky!!!!! Do schudnutia!!! Už mám pre Vás na zajtra ďaľšie múdre myšlienky od Norbiho. Tak aby ste sa mali na čo tešiiiiiiiiť!!! Ahojte kamarátky!!!!!
@lubinka26 ...oni nie sú zléééé...oni sú výnimočné a zároveň jedinečnééé : 😀 😉 Na to never, že sa musí zmeniť k horšiemu 🙂 ...proste sú detičky kľudnejšie a také, čo sú nezbednejšie a vyžadujú si vkuse pozornosť...Pri mojich starších babách, ked sa tak spätne pozerám...to bol veget 😀 😎 Ony boli niečo také asi, ako tvoja Bianka... kľudnučké, dokázali sa samé prehrať ...No, ale teraz je realita taká aká je ... ale mi sa k tomu nášmu drobcovi hlásime 😀 , aj ked nás všetkých stavia do pozoru 😀 a nedáme si hooo! 🙂 Vravím si, že keď bude starší, tak to bude ináč...že mu pekne podohováram, ked bude na niečom nástojčivo trvať a že si zoberie mamičkine slová k srdiečku ...alebo som naivnááá ? 😀
@datelinka5 ...jááááj...normálne som sa musela zdržať, aby som nepobudila zvyšok rodiny, tak som sa tu pučila, na tých tvojich heftoch! 😀 Kebyže nie je taká pokročilá hodina, tak som 1OOpro hlučnejšia 🙂 ...Tak to si mala zážitky, fakt... snímam pred tebou imaginárny klobúk.... ináč aj ja mám zase tri staršie sestry tiež sú medzi nimi také rok a pol rozdiely...a ja som za poslednou až po siedmych rokoch ...a vraj sa o mňa bili, ked som bola taká malinká... 😀 A teraz nám je tak dobre, že nás je toľko 😀
@tiffanka suhlasim s tebou aj nasa mala je asi preto taka lebo stale je pri nej niekto a tiez si vravim ze ked bude rozumnejsia tak snad to pochopi alebo to bude rozmaznancek,snad nie.Inak starsie deti tiez boli take akcneeee a to som bola na nich sama,a teraz su to zlaticka moje rozumne a chapave. 🙂 🙂 🙂
bré ranko...idem si kupit knihu🙂)) 🙂

no babule, dala som si salat s polystyrenom a rozmslam, co by som zozerkala 😀 asi zbastim kusok melonu, predsa len aspon trochu sladke 😀 😀 😀 predsa len mam svoje dni a to byvali casy sladkeho obzerstva