icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

luciapejkova
22. júl 2011

Tak ja mam v sebe cca 2,5 litra vody a este asi tak 0,5 stiahnem 😀

gebeente77
22. júl 2011

ja si prave idem robit grilovane kuracie prsia s kopou zeleninoveho salatiku - mnam 😀 a dnes kedze mam jednak svoje dni a dnes som sama na moje obe zlatka, kedze tato ma gulas z roboty, a su ako z divych vajec, ze uz mam hlavu ako melon, tak asi zhresim pukancami vecer pri telke - ja ich taaak milujem a nejedla som ich ani nepamatam - zajedavam to tvrdym syrom 😀 takze dopredu sa ospravedlnujem za tento prehresok, ale po dnesnom hroznom dni potrebujem cosi mnam 😀

datelinka5
22. júl 2011

jaaj babenky zhresila som ,tak ako som sa tesila ze moji vypadnu,hned len co odisli dolahla na mna depka a dala som si 2 ceresnove kolace co som im piekla na cestu,pekne kafe nohy na stol a bolo mi smuuutno
ale uz je to za mnou,idem trochu von na bicykli a rano mozem cvicit,skakat hulakat,dom mam pre seba 🙂 🙂
tak dufam ze tie kolace zajtra vytrasiem 😝 😀

lubinka26
22. júl 2011

@dida84 super 🙂 preco si si nedala gulas? ved ten je U1 ak nezjes zemiaky.

zofrinka
22. júl 2011

@datelinka5 no vidíš...sama doma...mala my si urobiť žúrku!!! Prídeme???? 😀 😀 😀

teri3
22. júl 2011

no baby včera ste tu popísali, akých máte akčných drobcov, tak ten náš je od narodenia superhyperakčný. Ani to nejdem opisovať, ale vážne od narodenia s ním bolo roboty na celý deň a takmer celú noc...ale prednedávnom sa to dáko trochu zlepšilo (keď mal cca 2 a pol roka), aj keď mám mrákoty, keď uteká smerom k ceste, ja si môžem hlasivky vykričať a on nezastavíííí. Ale sem-tam aj poslúchne 🙂 . Dnes mám aj dosť, lebo nespal, ale sú s manželom vonku a ja som si spapala cuketku s cesnakovým dressingom (kto ma to vlastne inšpiroval?) a asi pol kila cherry rajčiniek 😎

smarti
22. júl 2011

Ako je to s tým melónom? Dala som si teraz akože na večeru 2 kompótové misky. Ale bola by som schopná zjesť ešte jednu. Koľko melóna sa vlastne môže?

mamisqva
22. júl 2011

Ahojte,ja som dnes sklamana zo seba pobede sme boli na nakup a deti mali chut na kebab tak sme sa stavili a ja som ho spraskala ☹ ☹ ☹ ☹ ale dala som si v pite to je asi jedno ze?Bolo asi 17 hod a potom uz len melon.Ale vyplela som zahradku a spratala cidulu z role.Je to zleeeee????

mamisqva
22. júl 2011

@smarti Aj ja som si dala na veceru a tiez som mala pocit ze je to dost sladke asi tiez opatrne vecer.

datelinka5
22. júl 2011

@zofrinka len podte ,nech sa paci roztocime to 🙂 🙂 🙂

teri3
22. júl 2011

no baby ja tu furt mudrujem 😅 😝 😔 tak sa zamontujem aj do toho melónu...v knihe sa tuším píše, že je to dvojka, ale hlavne som čítala na mojom "bývalom chudnúcom fóre" - jedna diabetička tam písala, že cukor jej po ňom dosť vyskočí - a to je asi smerodajné, aj keď je to zelenina...lebo napríklad hrášok by sa tiež už večer nemal a s mrkvou asi tak, že nie kilo 😉

a inak bryndza na nátierku kúpenááá, teším sa, mňam. No a čo sa týka smotany, už je asi jedno, či pridáme 10 alebo 14%-nú, tá bryndza má viac tuku, ako smotana 😉. No a niekedy je aj problém zohnať 10%-nú, neviem, prečo to tí výrobcovia navyšujú - asi že má byť fajnovejšia, ale ja v nich rozdiel nevidím

elina313
autor
22. júl 2011

@mamisqva ááááááále prosím ťa, čo si robíš vrásky, to akože si teraz nič nedáme, lebo Norbi ... nie, takto to neber...keď to neni denno denne, nevidím v tom nejaký prehrešok, kašli na to prosím ťa 😉

elina313
autor
22. júl 2011

@luciapejkova aj ja chcem toľko vody... ja som úplne otrasná, vôbec mi nejde 😖 😖 😖 😖 musím byť na seba tvrdšia 😉

mamisqva
22. júl 2011

@elina313 dakujem moja ale mne akosi dosiel ten elan do chudnutia nie tym kebabom ale ten k tomu pomohol,dufam ze sa na to vyspim a zajtra bude ok.Vies taka kriza na mna dolahla ☹ ☹ ☹

elina313
autor
22. júl 2011

@teri3 😵 😵 😵 len mudruj, však aspoň sa niečomu podučíme 🙂 🙂 🙂 ale či dodržíme...., keď v lete sú konečne melóny 😀 😀 😀 ja som za melód do U1, Norbi sa sekol 😀 😀 😀

kaja73
22. júl 2011

baby idem vas nasrat 😀 ,napišem co norbi pise o "prehreskoch"--Ten ,kto v slabej chvili zje uplne priemerny zakusok,može zacat druhy den hladovat a aj tak neschudne ani deko a pritom zosalie z nedostatku cukru.Ten kto si da lahodku z kategorie U1-napr zmrzlinu z mrazeneho ovocia,alebo mlieko so sladidlom-,ten vlastne pri vyžive svojho organizmu zrychli svoju latkovu vymenu. Tolko citat. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 🤐

elina313
autor
22. júl 2011

@mamisqva nesmúť, taká chvíľka príde na všetky, rozhodnutie je na TEBE, pozri si foto, kde máš svoje kilečká... takú najkilovačkatejšiu foto 🙂 a ešte aj ráno 😉 a bude po kríze...
@kaja73 no tak to si ma fakt nasrala 😀 😀 😀 idem pozrieť U1 nech si pripravým na slabé chvíľky

elina313
autor
22. júl 2011

@kaja73 jáááj toto prosím skopíruj do súkromky do Norbiho myšlienok 🙂 🙂 🙂 🙂

kaja73
22. júl 2011

@elina313 Mne ked mam chut na sladke pomaha to mlieko so sladidlom-to si niekedy dam aj o 21h večer.

elina313
autor
22. júl 2011

@kaja73 aké sladidlo ?

teri3
22. júl 2011

@elina313 úúúúplný súhlas, @mamisqva však aj Norbi píše, že tí, čo už schudli, majú "povolené" porušiť 2x v týždni. Tak ak sa Ti "šmykne" 😀 raz za 2-3 týždne, tak sa nič nedeje...on to tam občas spomenie, že žiadna tragédia, spomalí sa Ti chudnutie, ale neboj, nepriberieš z toho 2 kilá 😉

kaja73
22. júl 2011

@elina313 Kupila som v update obchode,v takej flastičke-je to tekute--stači dat pol kavovej lyžičky do 2 deci mlieka a je uplne sladucke.

emily_666
22. júl 2011

ten melon asi vážne plný cukru, škoda
baby, dneska som urobila životnú chybu, začítala som sa tu na fore do jednej témy, celý deň som z toho smutná, maminky píšu, ako prišli o svoje detičky - a my tu riešime debilné kilá navyše ☹
som revala jak malé decko ☹

elina313
autor
22. júl 2011

@kaja73 no neviem neviem, ale na krízu... možno dobré mať doma ...

kaja73
22. júl 2011

@elina313 Co neviem ,neviem 😕 😀 vždy lepsie ako klasicky zakusok ci cokina a je to U1 🙂

emily_666
22. júl 2011

zabudla som, pre všetkých, čo nemajú prístup do predajní update:
pošlite mail so svojimi údajmi na mail: objednavky@update.sk, pošlú nejaký formulár
skúsim volačo objednať, aj keksíky na debku

teri3
22. júl 2011

@emily_666 to je naozaj smutné, ja som raz dávnejšie nakukla do takej témy, ale naozaj len málinko som čítala, lebo fakt je z toho človeku smutno...ale zase musíme sa o seba starať, aby tie naše deťúchy mali zdravé a dlho živé maminky 😉

elina313
autor
22. júl 2011

@emily_666 no tú tému mám ja zakázanú !!! Tam nechoď ! Vieš, zober si, že aj chorí ľudia, boli obézni a potom zákerná rakovina a majú ledva 50 kg a každý z nich by podľa mňa miloval tie kg navyše a radšej by bol zdravý....
Ja sa prikláňam k zdravému zdrav. štýlu ... áno mám kilá navyše, ktoré riešim, ale si zober aj to je pre zdravie... nadváha a obezita... je fakt problém...

elina313
autor
22. júl 2011

@kaja73 😝 😝 😝 😝 sladké mlieko...ja ani kakao nepijem ... až ma striasa, pri pomyslení na sladké mlieko 😀 😀 😀

teri3
22. júl 2011

@kaja73 tiež zatiaľ idem v pohode bez prehreškov, ale tiež si myslím, že na krízovú situáciu je dobré mať niečo doma...už druhý krát som sa nedostala do predajne, potom mi bude nosiť manžel, ale ja si to musím na začiatok okukať 😉