Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
ja si prave idem robit grilovane kuracie prsia s kopou zeleninoveho salatiku - mnam 😀 a dnes kedze mam jednak svoje dni a dnes som sama na moje obe zlatka, kedze tato ma gulas z roboty, a su ako z divych vajec, ze uz mam hlavu ako melon, tak asi zhresim pukancami vecer pri telke - ja ich taaak milujem a nejedla som ich ani nepamatam - zajedavam to tvrdym syrom 😀 takze dopredu sa ospravedlnujem za tento prehresok, ale po dnesnom hroznom dni potrebujem cosi mnam 😀
jaaj babenky zhresila som ,tak ako som sa tesila ze moji vypadnu,hned len co odisli dolahla na mna depka a dala som si 2 ceresnove kolace co som im piekla na cestu,pekne kafe nohy na stol a bolo mi smuuutno
ale uz je to za mnou,idem trochu von na bicykli a rano mozem cvicit,skakat hulakat,dom mam pre seba 🙂 🙂
tak dufam ze tie kolace zajtra vytrasiem 😝 😀
@datelinka5 no vidíš...sama doma...mala my si urobiť žúrku!!! Prídeme???? 😀 😀 😀
no baby včera ste tu popísali, akých máte akčných drobcov, tak ten náš je od narodenia superhyperakčný. Ani to nejdem opisovať, ale vážne od narodenia s ním bolo roboty na celý deň a takmer celú noc...ale prednedávnom sa to dáko trochu zlepšilo (keď mal cca 2 a pol roka), aj keď mám mrákoty, keď uteká smerom k ceste, ja si môžem hlasivky vykričať a on nezastavíííí. Ale sem-tam aj poslúchne 🙂 . Dnes mám aj dosť, lebo nespal, ale sú s manželom vonku a ja som si spapala cuketku s cesnakovým dressingom (kto ma to vlastne inšpiroval?) a asi pol kila cherry rajčiniek 😎
Ako je to s tým melónom? Dala som si teraz akože na večeru 2 kompótové misky. Ale bola by som schopná zjesť ešte jednu. Koľko melóna sa vlastne môže?
Ahojte,ja som dnes sklamana zo seba pobede sme boli na nakup a deti mali chut na kebab tak sme sa stavili a ja som ho spraskala ☹ ☹ ☹ ☹ ale dala som si v pite to je asi jedno ze?Bolo asi 17 hod a potom uz len melon.Ale vyplela som zahradku a spratala cidulu z role.Je to zleeeee????
@zofrinka len podte ,nech sa paci roztocime to 🙂 🙂 🙂
no baby ja tu furt mudrujem 😅 😝 😔 tak sa zamontujem aj do toho melónu...v knihe sa tuším píše, že je to dvojka, ale hlavne som čítala na mojom "bývalom chudnúcom fóre" - jedna diabetička tam písala, že cukor jej po ňom dosť vyskočí - a to je asi smerodajné, aj keď je to zelenina...lebo napríklad hrášok by sa tiež už večer nemal a s mrkvou asi tak, že nie kilo 😉
a inak bryndza na nátierku kúpenááá, teším sa, mňam. No a čo sa týka smotany, už je asi jedno, či pridáme 10 alebo 14%-nú, tá bryndza má viac tuku, ako smotana 😉. No a niekedy je aj problém zohnať 10%-nú, neviem, prečo to tí výrobcovia navyšujú - asi že má byť fajnovejšia, ale ja v nich rozdiel nevidím
@luciapejkova aj ja chcem toľko vody... ja som úplne otrasná, vôbec mi nejde 😖 😖 😖 😖 musím byť na seba tvrdšia 😉
baby idem vas nasrat 😀 ,napišem co norbi pise o "prehreskoch"--Ten ,kto v slabej chvili zje uplne priemerny zakusok,može zacat druhy den hladovat a aj tak neschudne ani deko a pritom zosalie z nedostatku cukru.Ten kto si da lahodku z kategorie U1-napr zmrzlinu z mrazeneho ovocia,alebo mlieko so sladidlom-,ten vlastne pri vyžive svojho organizmu zrychli svoju latkovu vymenu. Tolko citat. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 🤐
ten melon asi vážne plný cukru, škoda
baby, dneska som urobila životnú chybu, začítala som sa tu na fore do jednej témy, celý deň som z toho smutná, maminky píšu, ako prišli o svoje detičky - a my tu riešime debilné kilá navyše ☹
som revala jak malé decko ☹
@emily_666 no tú tému mám ja zakázanú !!! Tam nechoď ! Vieš, zober si, že aj chorí ľudia, boli obézni a potom zákerná rakovina a majú ledva 50 kg a každý z nich by podľa mňa miloval tie kg navyše a radšej by bol zdravý....
Ja sa prikláňam k zdravému zdrav. štýlu ... áno mám kilá navyše, ktoré riešim, ale si zober aj to je pre zdravie... nadváha a obezita... je fakt problém...

Tak ja mam v sebe cca 2,5 litra vody a este asi tak 0,5 stiahnem 😀