Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@lubinka26 nuz neviem ako dlho kojis, necitala som predoslu konverzaciu, ale aj mne to hovorila moja gynekologicka a tiez som jej nechcela verit a pri oboch detoch to tak bolo. Kazde som kojila 1 rok a vobec som pri tom necvicila a jedla som normalne, dokonca som sa obcas aj poriadne prezierala, aj sladkosti som jedla, lebo bez nich by som zomrela a kila veru isli dole. Mozno to zavisi aj od organizmu, lebo su mamicky ktore po porode zostanu baculate aj niekolko rokov. Aj moja mama mala dlhe roky po mojom narodeni 100 kg, ale rokmi sa jej potom vaha upravila, cvicenim samozrejme 😉
@zuzulienka28 mala ma prave dnes 5 mesiacov, z toho som prvy mesiac nekojila 😒 ja sa praveze teraz stretavam s nazormi, ze zeny zacali chudnut, az ked prestali kojit. asi je to individualne.
@lubinka26 neboj ak budes mat mliecko tak ta mala bude doslova vyciciavat ako taky maly upir 🙂 . Hlavne z toho nebud smutna. Teraz je dolezita mala a ked prestanes kojit potom prides na rad ty. Ak ta manzel alebo partner lubi, tak to pochopi ze mas nejake tie kila navyse a okolie si nevsimaj. Tie zeny ktore uz maju deti to chapu a tie vychudnute anorekticky a mlade pubertacky si zase nevsimaj. Mozno ze ony raz skoncia ovela horsie. Hlavu hore a hlavne aby si ty aj tvoja mala boli zdrave.
dnes som mala na ranajky prazenicu so slaninou z 1 vajicka, uhorku, 1 chlieb, desiata zvolensky smotanovo-cokoladovy jogurt, obed segedinsky gulas, kedze som jedla po 12tej, tak bez knedle, olovrant bude melon a vecera zapekana brokolica s vajcom, smotanou a syrom, k tomu zelenina.
vcera som jedla ten update coko puding a bol neskutocne dobryyyy, mnam, aj teraz slintam 😀
zajtra odchadzame s malou k mojej babke na zahorie, zrejme na tyzden. som zvedava, ci to tam vydrzim bez prehreskov a najhorsie bude, ze vari ona 😒
@zuzulienka28 samozrejme, ze kojit neprestanem. dlho som sa trapila na zaciatku, bolo to velmi tazke a nikto mi neveril, ze raz budem kojit a ako som pisala, kojim a kojit budem co najdlhsie 🙂
a praveze ja mam v okoli mamicky, co nedavno rodili a su chudsie ako boli pred tehu. na a mne zostalo 20kg, lenze zas, pribrala som 37kg 😖
@lubinka26 aj ja som pribrala pocas oboch tehotenstiev vyse 30 kg a pri prvom babe mi po ukonceni kojenia ostali len 4 kg navyse oproti predporodnej vahe a pri druhom som sa dostala na predporodnu vahu pred druhum tehotenstvom. Materske mlieko je to najlepsie co babo moze dostat.
@zuzulienka28 a dokedy si kojila? ja som prisla z nemocnice o 17kg lahsia, potom som schudla este 2kg na 80, a po case som zas pribrala tie kila spat, teraz mam dokonca 83,5kg 😖 preto som hladala nieco, co ma usmerni v stravovani a hlavne pomoze a toto je super 🙂 s tym MM suhlasim, ale neodcudzujem mamicky, co nekoja.
@lubinka26 uz som ti pisala ze som kazde babo kojila 1 rok. Inak si nemysli, ze som nejaka modelka. Oproti vyske mam vela kil navyse. Meriam asi 165 cm a vazim 72 kg. Lenze u mna sa to vzdy prejavovalo na stehnach a zadku. Hornu cast tela mam "normalnu" ale po dvoch porodoch (cisarom) mi ostalo brucho.
Ani ja neodsudzujem matky ktore nekoja, je to ich vec, ale ak nekoja len kvoli tomu aby mali pekne prsia, alebo ze im je na obtiaz samotne kojenie je to dost sebecke, lebo takto ich babo prichadza o to nejlepsie co mu matka moze dat. Ja to skor nechapem, ze preco sa zena rozhodne pre babo, ked ho potom nechce kojit, ked na to ma moznost. Je to proti logike. Je vela zien ktore nemozu kojit lebo to tak priroda zariadila, tak tych mi je velmi luto.
@zuzulienka28 kazda asi reaguje inac,moja starsia sestra kojila do 1 roka a mala chudatko len 42 kg uz dve deti po sebe,bola kost a koza a mladsia koji aj teraz a ta ma cez 90 kg,vela pribrala ja som stredna 🙂 tak stredne kojila som len pol roka a vaha zisla dolu ,ale zas vybehla svina 😀
inac baby dnes som mala bohovsky aerobig,kedze mam chlapov prec umyvala som okna na celom dome
12 francuzakov,uz ledva fucim,konecne vyriadene ,idem teraz trcohu do mesta medzi ludi ,asi si dam nejake dobre cafe,vecer ma tu mate zas 🙂 🙂 nestihala som ani poradne jest,iba vela ovocicka 🙂 🙂 a pila som dnes jako krava 😀 😀 co ja nezvyknem,tak teda do skoreho pisania 😉 😉 piiiiiste nech mam vecer co citat 🙂 🙂
@datelinka5 no Ty teda vieš, ako využiť voľný čas - že umývať oknáááá 😝 😕 si sa mala objednať na nejaké skrášľovacie procedúry - ale nie preto, že by Ti to bolo treba 😉 , ale pre ten pocit, že sa niekto konečne stará o Teba 😀
no halo halo sobotný útlm ? Kde ste všetky ?
@teri3 ja chodievam kazdy mesiac kadernicke aj kozmeticke,zajtra sa chystam na plavaren a do kina,ale cez tie okna som fakt uz nevidela 🙂 🙂 dufam ze ked chlapi pridu neporozbijaju si hlavy 🙂 bo ked su teraz zavrete
si myslim ze su otvorene tak som cih vybliskala 😀 teraz som prisla z McDonalda ,dala som si kavicku 🙂
ja zas idem žehliť a dačo si pustiť...nebojte sa, nie plyn 😀 😀 😀
baby a kde ste vseeetky ??? ☹ ☹
caute,tak dnesny prvy den mam uspesne za sebou,ranajky chlieb s maslom a zelenina,kava s mliekom a trsoka cukru,desiata broskyna a nektarinka,obed cestoviny s kuracim masom na smotane/o 11.30/,olovrant 2 nektarinky a kava bez cukru a vecera troska zeleniny oprazenej na olivoom oleji s vegetou.dalo sa to zvladnut v pohode,po obede som mala chut na nieco sladke ale odolala som,snad sa bude darit aj nadalej
AHOJTE dievcataaaaa .... dlho som sa neozvala, bola som tyzden na horach a s velkou radostou mozem prehlasit, ze som nezhresila ani jediny raz, a za 2 tyzdne od zaciatku noveho zivotneho stylu mam dole 3 kg!!! 😅 myslim ze aj pobyt a hlavne pohyb na horach mi vydatne pomohol, po 3 dnoch som mala svalovicu ako hrom a dokazala som sa drzat "nasich" zasad aj na horskych chatach 😉 takze dievcata - vsetko sa da, ked sa chce a mame motivaciu 😵 od pondelka znovu nabieham na Update menu, takze nebudem musiet rozmyslat, co budem papat a ci to mozem. Tak krasny zvysok vikendu 🙂 🙂 🙂
vam tu ide vaha dole a mne akosi viazne ☹ nie ist dole a este som aj ostala akasi az moc zrava ☹
Babyyyyy, priznávam sa sama dobrovoľne, dnes som požrala tolko sladkostí....neuveritelne ma naháňa mlsna.....asi dostanem menzes, keď som už prestala kojiť!!!!!! Ale ani nejaké extra výčitky nemám!!! No čo, aj zajtra je deň!!! A zajtra zas pekne po poriadku!!!! 😉 😉
Teda baby, tooooolko toho popísať, človek tu chvíľu nie je a už nestíha.... 😀 Dnes sme boli na celodennom výlete a jemne som zhrešila - 12.18 hod. polovička kebabu.... 😢 Hambím sa..... 😖 Ale zmrzku som si už nedala a doma som odolala aj varenej kukurici, dala som si miesto toho melónik... No a teraz ešte vypekám, zajtra ideme na oslavu k našim, tak nech mám čo maškrtiť... Skúšam ďalšiu tortičku, tentoraz aj s update múkou, ak bude jedlá, hodím (recept).... 😀 Inak, neuvažovali ste nad zmenou termínu váženia???? Pondelky sú po víkendoch občas doooosť ťažké (váhou)..... 😀 Idem kuchtiť, nech to stihnem.... 😉
@datelinka5 ja som tu .. ja som tu 🙂
@pondelnicka presne aj ja som dnes na to myslela, že pondelok je asi najblbejší deň na váženie, ja by som brala takú stredu (to sa už od víkendu trochu spamätáme 🙂 ) alebo možno až piatok. Ale to by bola veľká zmena, neviem, či budú baby s tým súhlasiť. Poprípade sa viaceré vyjadrite.
@mama79 k večeri by som odporučila trošku bielkovín...napr. varené vajíčko ( najlepšie bielko, kuracie prsia, tuniak, syr ... ) inak jednička áčka 😉 perfektné, len tak ďalej 🙂 🙂 🙂
@tanicka321 no tak teda, klobúk dolu, že si nezhrešila - mám radosť, že Ti to tak ide, je to inšpirácia aj pre nás 😉
@yamahafazer nemáš malý kalorický príjem ??? vieš ak ješ málo telo sa bojí pustiť, skús si to prerátať na stránke
http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/index.php a skús si nahodiť aj koľko si asi za deň zjedla http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic...
Kočky - fakt si na to dávať pozor 🙂 treba jesť, aby telo pochopilo, že netreba robiť zásoby 🙂
@pondelnicka hi hi, práveže nie - pondelky sú ideálne práve preto, aby sme cez víkend nemlsali 😀 😀 😀
@zofrinka noooo tééééééda, ale vieš čo ? aj tak zajtra bude nový deň, tak čo sa také stalo ??? ideme ďalej 😀 😀 😀 😀
@elina313 ahoj teba som sa chcela spytat ci si v pondelok zapisujete aj vyhu aj miery alebo sa iba vazite?ja si tam skusim nahodit udaje zajtra vecer lebo v pondelok odchadzame prec a neviem ci sa dostanem k pocitacu.ak by mi to neslo nahodila by si mi to prosim ta?potom by som ti napisala udaje do sukromky
@elina313 moze sa vecer hrozno???
@tanicka321 gratulujem ,vsak to ide s pohybom lepsie,juj ked mne sa tak nechce cviiicit niekedy 😖

@dida84 aj mne to kazdy hovoril, ze ked budem kojit, tak kila pojdu tak dole ako isli hore. klamali 😅 ☹ 😢